Årsakene hvite flekker på neglene
 Folk visdom beskriver hvite flekker på neglene så fort omen etterlengtede nye klær eller gaver. Dessverre har legene ikke dele slik en positiv tolkning og tilskrive harmløs ved første øyekast, er ikke de mest behagelige flekker egenskaper.
 Faktisk kan selv en liten lys flekk på neglene indikere en feil på kroppen. Det er ikke noe enkelt svar på spørsmålet om hvorfor neglene vises hvite flekker, dessverre, ingen (hvert enkelt tilfelle), men listen over de mest sannsynlige årsakene til avviket leger fortsatt utgjorde. Og han gikk ganske stor.
 Det faktum at hvite flekker kan være et tegn på mindre lidelser (alvorlig hjernerystelse kortsiktig emosjonell, microtrauma), og svært farlige sykdommer (diabetes, hjertesykdom) og å skille farlige hull av lyd umulig. Absolutt kan si bare en ting: Hvis hvite flekker på neglene med overraskende regularitet, hvis deres antall ikke er avtagende over tid, slik et signal fra kroppen rett og slett ikke kan ignoreres, fordi konsekvensene kan være svært alvorlig.
 Hvis vi snakker om de mest vanlige årsakene til dette dysfunksjon, er det absolutt mangel sykdom, utmattelse (inkludert diett), mangel på protein i kroppen, problemer i nyre eller hjertemuskelen stress, lav hemoglobin, sopp, microtrauma, økt sukker nivå. Som du kan se hvite flekker kan "pynte" neglene med feil teknikk manikyr (var beskåret på feil cuticle, spiker eller cuticle påvirket av sterkt press), og på grunn av den midlertidige hormonell svikt, og på grunn av kronisk mangel på vitaminer og mineraler, og selv fra graviditet. Fordi panikk gjennom en enkelt flekker, som deretter hell kuttet, fortsatt ikke verdt det. Men dette, men betyr ikke at som negler ikke trenger å bli overvåket nøye.
 Å kvitte seg med den forferdelige hvite flekker på neglene, må du fjerne årsaken til deres utseende. Og siden de fleste slike flekker vises på grunn av mangel på vitaminer, en av de mest effektive middel for å bekjempe denne defekten satsen kan være god multivitamin.
 Hvis dette hullene fortsatt vedvarer bør gjennomgå en medisinsk undersøkelse. Selvfølgelig er det bedre hvis det skal kartlegge hele kroppen, men bør starte med et besøk til en terapeut og endokrinolog (hormon banalt svikt kan forverres tilstanden til negler).
 I tilfelle at den hvite plyamka dukket opp på negleplaten først, så kan du prøve å bli kvitt det ved hjelp av folke kosmetikk. Bidra til å styrke varmt bad salt (havsalt ikke bare bidra til å fjerne flekken, men også hindre lagdeling og sprø negler), komprimerer og massasjeolje: i alle kjøretøy varm olje (mandel, gresskar, jojoba) tilsett noen dråper eterisk olje av lavendel, tea tree, sitron og bergamot og forsiktig gni inn spikeren. Men ikke glem at hvis årsaken til hvite flekker på neglene rent fysiologisk, selv etter at du blir kvitt irriterende deg defekte flekker igjen (og sannsynligvis i mange flere).
 Derfor, hvis du ikke er sikker på om den perfekte tilstanden deres helse, med utseendet på hvite flekker på neglene bedre å være trygg og å oppsøke en spesialist. Skader fra at det ikke vil, og vil bidra til å forhindre komplikasjoner.
 Ta vare på helsen din og være vakker!  
Bli den mest sjarmerende og attraktiv kvinne kan hver

 Og unge jenter og kvinner i alderen nødvendig for å sikre hans utseende. Rense huden din, slank figur, glatt p'yatochky, silkeaktig hår - er tilgjengelig for alle, uavhengig av materiell velstand og data iboende natur.
 Naturen alltid være korrekt, forbedre utseende makeup, riktig ernæring og mosjon. Uten dyre kosmetikk kan gjøre ved hjelp av populære, velprøvde metoder og verktøy for århundrer.
 Urter, grønnsaker, frukt, bær, kan noen andre matvarer kunne konkurrere med kjøpt i prestisjetunge butikker masker, kremer og lotions. Og det er ikke overraskende, siden stiftelsen de naturlige, alltid frisk, konserveringsmidler og kunstige fortykningsmidler tilgjengelig, og stoffer som forårsaker mange allergier brukes ikke.
 Nå er de fleste kvinner bryr seg for hår, ansikt og kropp hud, ved hjelp av midler for hånden. Arrangere din egen skjønnhetssalong hjemme - Det er ekte, du må bare vite noen regler.
 Hvis de stikker permanent brukt regelmessig, vil huden din være ren, glatt og smidig, glansfullt hår og sterke lår - uten cellulitt, hender og føtter - godt preparerte. Få billig ønskede resultater og bli den mest sjarmerende og attraktiv kan hver kvinne.
 Profesjonelle skjønnhets tror at etter 25 år, noen ansikt og nakke støttebehov i tone med spesielle masker, ren, Whitening, fuktighetsgivende, snerpende, tonic, fangst, mykgjørende, nærende, vitamin etc. etc. .  
Hvordan du rengjør huden

 Å flå en sunn og vakker, spesielt henne nødvendig og riktig daglig renhold.
 Kan morgenen og om kvelden nyte spesielle fasiliteter for rengjøring, men du kan bare vaske (da nødvendigvis gjelder krem). Likevel, om natten ta av sminke, bruker kosmetikk som krem, lotion.
 Bruker dem hele tiden for å bidra til å redde sin elastisitet og sunt utseende.
 Hvis du ikke kan møte månedlig skjønnhetssalong, kan du rense huden alene emne visse regler:
 - Grundig vask;
 - Peeling (fjerning av døde hudceller).
 Først må du velge riktig produkt. Det vil være en rik krem ​​og korn i det noe solid (mandel kli, etc.). Påfør heller tykt lag på ansikt og hals. Fingrene gjøre sirkulær bevegelse av sentrum av ansiktet utover. Trykket av fingrene må være sterk nok, men uten å strekke huden. Om nødvendig, legge til mer krem. Hvis på noen plass huden blir irritert (under øynene, på kantene av bunnen i kjeven), du må forlate dette stedet og gjøre resten. Ikke glem. Engasjere halsen. Peeling bør vare i minst fem minutter. Alt en person har til å rødme. Fjern kremen med flytende å rense ansiktet. Gjelder biologisk aktive stoffet og lett å gni det i ansiktet. Hvis du gni huden for mye, truer det hele ansiktet irritasjon. Den neste dagen, begynner å danne tørre strupы, og på den fjerde dagen, begynner huden luschitsya. Etter en uke med vakker hud.
 Hvis du ikke kan tilegne seg nødvendig krem, kan det være mye kosmetisk krem ​​med havre mel (en spiseskje og hverandre). Denne massen brukes som en peeling krem, etter de samme forholdsregler.
? Forberedelse for peeling enkelt å lage mat hjemme. For å gjøre dette, bland 1 ss av din favoritt krem ​​med en teskje salt måltid. Påfør medisiner for å møte de samme bevegelsene som gjelder krem. Etter fem minutter, skyll vask grundig med varmt og kaldt vann. Huden vil være rosa, myk og blank. Effekten vil være like bra, hvis i stedet for rømme eller fløte til.
? Perfekt renser porene og jordbær. Klart fra grønn og skyll grundig med 5 modne bær. Gni en puré, tilsett 2 ss yoghurt eller yoghurt og 2 spiseskjeer honning. Påfør på ansiktet i 10 minutter, skyll med varmt vann. God effekt er salt rengjøring en gang eller to ganger i måneden er ikke bare huden, men hele kroppen. For dette formål, 350 g salt blandet med en halv kopp krem. Mass gnis inn i huden i sirkulære bevegelser, spesielt nøye gni kåt hud. Ved ferdigstillelse av skylling i dusjen, først varmt og deretter kjølig. Streik kroppen med et håndkle og bruke en litt fuktig hud nærende krem.
? Ved brede porene i ansiktet ditt, Fet seborrhea, kan eksem brukes tanning desinfeksjon: rot mure, gress, ryllik, kjerringrokk, salvie, johannesurt.
? Hvis huden din har høy fett og utsatt for tette talgkjertler, bør andre virkemidler brukes: bland godt 100g revet rot sorrel hest og en h L.. glyserol, påfør salven fikk til ansikt og 40 min å fjerne gjennom pre-høstet vann surgjort med sitronsaft og deretter smøre ansikt og hals med en blanding av like mengder lakserolje, fett og bein juice cuff.
? Når betennelse i huden brygg en kopp kokende vann 10 g gress lungwort eller en bøtte med kokende vann 500 g gress, insisterer 1 time og brukt som en lotion og badekar.
? For å beskytte mot solbrenthet og sol obvitryuvannya rikelig smøre ansiktet litt rå eggeplomme. Når eggeplomme tørker, bør den vaskes av med såpe og vann.
? Å lindre hevelse og irritasjon brygge en kopp kokende vann håndfull av roseblader og la stå i 30 minutter. Kald infusjon tørk ansiktet to ganger om dagen. Med infusjon kan være forberedt isbiter og tørk dem bryst hud, ansikt og nakke.
? Stor bleker, gir næring og renser porene fet hud maske med mashed masse av modne tomater en put på pre-renset ansiktet i 15-20 minutter. Tilsvarende er det jordbær og jordbær.
? Hvis du har tørr hud en av de enkleste oppskriftene "maske" er dette: i like volumdeler til kalk blomstre, kamille blomster, peppermynte blader, roseblader eller rose hofter. Forhåndsmalt planter helle kokende vann i et forhold på 1: 2 eller 1: 3 etter 1-2 minutter kokende buljong avkjøles, og som et omslag, i form av varme, satt på rent ansikt, ligge mellom lag av gas eller byntovыh segmenter. Holde masken på ansiktet ditt bør være 15-20 minutter, deretter vaske ansiktet med varmt vann.
? Av den samme teknologien kan lage en maske for fet hud. Her er dens sammensetning: urten johannesurt, sorrel blader, marigold blomst kurver, forlater mor og stemor.
 Masker kan erstattes og kompresser med tykke buljonger disse møtene. Og dessuten, kan du bruke mot falming hudkrem, rubbing, decoctions av humle, aloe juice, havre, marshmallow root, bjørkeblader og Banan.

 Strawberry Mask


 Denne masken er for fet, useriøs, irritabel hud. Den renser, lindrer og fjerner overflødig fett. Infusjon av te sopp gir desinfiserende og tonic effekt.
 Lage jordbær maske for ansiktet rengjøring
? 5 jordbær mos med en gaffel og tilsett 1/2 kopp månedlige infusjoner av te sopp.
 La stå berry vekt i 2-3 timer, deretter tappe væsken og børste ansiktet hennes. La masken på ansiktet over natten. I morgen, vaske av masken med varmt vann og lage en myk massasje av ansikt, gni fuktighetskrem.

 Eau de toilette Face


 Morgen og kveld rens fet hud toalett vann, tilberedt med like deler vann og mineral månedlig infusjon av te sopp.

 Pink Lotion


 For å forberede den rosa lotion, bland 1/2 kopp månedlig infusjon av te sopp og 5 ss mineralvann. Hell denne blandingen en håndfull tørket roseblader (de kan nasushyty egen eller kjøpe på apoteket). La blandingen i en forseglet beholder i en kjølig, mørkt sted i 2-3 uker. Deretter tappes væsken, lotion og den er klart for bruk. Ikke vaske ansiktet etter hans børste lotion.
 Rosa Lotion gunstig effekt på fet hud syk. Det er også mulig å legge til vannet når du forbereder å ta et bad.  
Яндекс.Метрика