Årsaker, behandling og forebygging av blærekatarrHva er blærekatarr? Denne betennelse i blæren. ofte det forekommer hos kvinner i fertil alder. Sykdommen manifesterer seg hyppig vannlating og uimotståelig trang. Denne kvinnen føler en brennende følelse og smerte. Mest urin er overskyet, noen ganger også med blod.
Det første tegnet blærekatarr hos kvinner er en akutt, noen ganger skjærende smerter ved vannlatning. Gradvis blir det en skarp smerte i underlivet, og med utviklingen av betennelse - en kjedelig ryggsmerter, ofte ledsaget av feber og generell sykdomsfølelse.
Årsaker
De vanligste bakteriene som forårsaker cystitt Gruppe E. De lever i tarmen og akkurat som andre bakterier som lever i kroppen uten å forårsake skade på den "innfødte" miljø. Oppstå problemer i tilfeller hvor de får fra tarmen eller skjeden til urinrøret og blæren. Da de raskt utvikle urogenitale system. Hos kvinner, anus, inngangen til skjeden og urinrøret hull ligger nær hverandre, slik det ofte bakterier føres en av dem til en annen.
Raskt multiplisere, bakterier forårsaker betennelse, noe som, hvis venstre ubehandlet, sprer urinrøret inn i blæren og urinlederne videre til nyrene, forårsaker nyrebekkenbetennelse. Med mindre hastetiltak nyrebekkenbetennelse kan forårsake nyreskader.
Sex og blærekatarr
Blærekatarr er ikke for ingenting som heter "sykdom bryllupsreise." Kvinner infeksjon i urinblæren ofte utvikler seg som et resultat av traume urinrøret under samleie. I tillegg, menn under forhuden ofte samler en masse bakterier.
Noen ganger blærekatarr er forårsaket av visse prevensjonsmetoder. For eksempel kan noen spermicider irritere det følsomme området rundt hullet urinrøret. Blærekatarr kan utløses av hormonelle effekter av p-piller. Det kan også føre til nedsatt åpenhet ureter forårsaket av, for eksempel, nyrestein, cyster eller fortykning av blæreveggen.
Behandling og forebygging tsestytu
Årsaker, behandling og forebygging av blærekatarrHvis du har mistanke om en urinveisinfeksjon, bør cystitt undersøkelse og behandling startes så tidlig som mulig. Ellers vil det være mye mer vanskelig og tidkrevende. I noen mennesker sykdommen oppstår på nytt. Mange kvinner lider ham 3-4 ganger i året, og noen - hver måned.
Det antas at årsaken - økt sensitivitet av vev i områder som tidligere porazhavshyhsya cystitt, for å re-infeksjon. I de tidlige stadiene blærekatarr kan slutte å ta antibiotika. En lege kan diagnostisere blærekatarr basert på karakteristiske symptomer. Dermed urin undersøkt under et mikroskop, sendes det til avlingen, for å finne ut hvilken type bakterier. I en type av bakteriell infeksjon av bakterier som vanligvis vokser i stort antall. Det er spesielt viktig å finne ut hvilken type patogen i tilfeller hvor betennelsen er ofte gjentas. Deretter blir følsomheten av denne type bakterier overfor antibiotika og behandling foreskrevet mest effektive av dem.
Ofte symptomer på blærekatarr hos kvinner redusert hvis urinen er alkalisk; for det er anbefalt å drikke en løsning av natron eller kalium citrate. I mange tilfeller er behandling foreskrevet som en daglig forebygging.
Noen ganger lokal østrogenmangel foreskrive en krem ​​som inneholder dette hormonet. Kremen påføres vagina i noen dager, noe som forbedrer tilstanden av slimhinnen og reduserer risiko for infeksjoner.
Hvis diagnosen er uklar, kan legen forskrive intravenøs pyelografi eller skanne med computertomografi. Denne tilstanden kan bli vurdert og nyrefunksjonen og kanaler, så vel som å identifisere mulige årsaker til sykdommen.
Ulike hendelser eller perioder i en kvinnes liv kan utløse et angrep av blærekatarr. Tenk pubertet. Blærekatarr er ofte forbundet med begynnelsen av menstruasjon og ustabil hormonbalanse, som til slutt flatet. For å unngå denne ubehagelige sykdommen hver dag vaske vaginal området med varmt vann. Tørk forfra og bakover retning. Bruk pads i stedet for tamponger. Ikke bruk vaginal deodoranter.
I seksuelle relasjoner livmorhalsen, kan skjeden og urinrøret blir betent med hyppig samleie, uforsiktig eller klønete introduksjon medlem stimulerende hånd. Bruk derfor gel smøremiddel, forårsaker hennes vagina. Etter samleie skjeden Skyll med mye vann.
Ofte oppstår blærekatarr under svangerskapet. Fordi i denne perioden ofte vises irritabel utvalg, og oppbevaring av urin kan gi ubehag. Vask vaginal området som beskrevet ovenfor. Fullt sporozhnyayte blære. For å gjøre dette, må du stoppe urinstrålen, klemme forsiktig på perineum muskler og deretter slappe av og bøye dem. I dette tilfellet, er behandling av cystitt godt egnet for mennesker.
Hvis etter fødselen du har noen symptomer på blærekatarr så det kan være en uforsiktig suturering. Fortell legen din om noen selv lett hudirritasjon. Vasking perineum etter levering, må du være forsiktig. Med økt følsomhet i huden ta varme bad med spesialsalt for å redusere irritasjon.
Hormonell ubalanse ofte sett hos kvinner over 50 år. Derfor, i overgangsalderen kvinner har en tendens syk blærekatarr. Det mest effektive tiltaket for å forebygge blærekatarr er de enkle reglene som reduserer dens utvikling. Besøk obstezhtesya endokrinolog eller en klinikk.  
Hvordan å roe ned og ikke være nervøsNyt livet i en dynamisk moderne verden ikke alle er i stand til. Det er en vitenskap, de prinsipper som er ikke lært på skolen og ikke inkluderer et obligatorisk program for høyere utdanning. Å lære å observere rolig i enhver situasjon, tar tid og dyktighet til å oppnå fred i sinnet i enhver kritisk situasjon. Vurdere dagens situasjon hvor trenger tid til å roe ned og stoppe nervøs.
Hvorfor gjør folk nervøse
Hver av oss minst en gang i livet befant seg i en situasjon hvor nervene "rozzharyuvalysya" kritisk punkt, og du mister kontrollen ikke bare situasjonen, men på seg selv. Dermed du chastishav hjertebank, begynte palmer å svette, dukket ubehagelig følelse i magen. I tillegg blir du irritabel og noen ganger aggressiv. Denne standarden symptomer på nervøsitet som forårsaker indre ubehag hos mennesker.
Det bør bemerkes at angst er forbundet med fysiologiske og psykologiske egenskapene til den enkelte. For eksempel, den type nervesystemet eller temperament. Mannen begynner å bli nervøs i situasjoner hvor frykten for å mislykkes, gjøre noe galt eller avvist.Hvis denne situasjonen folk ikke kan roe ned, men alltid i en tilstand av nervøsitet, han har disse statene:
Redusere mental aktivitet og rasfokusyrovanye oppmerksomhet;
Tap av kontroll over sine egne ansiktsuttrykk, tonefall, gester;
Forverring av kroniske sykdommer og utvikling av nye sykdommer;
Med fokus på mindre punkter.

Nervøsitet er en individuell karakteristikk av hver enkelt person. I denne henseende blir alle mennesker opplever og nervøs forskjellig. I en person vises det i vыpleske voldsomme følelser, og en annen - i isolasjon og løsrivelse fra den virkelige verden.
Psykologer mener at alle kan bli kvitt nervøsitet i kritiske situasjoner og mestre dem. Tross alt, våre liv er svært få grunner til å bekymre seg mye og bekymre seg. I utgangspunktet er vi nervøse urimelig og i detalj.
Hvordan å roe ned og ikke bli nervøs etter krangel
Atskilt fra en kjær er alltid vanskelig, om du har levd med den andre et halvt år eller mer enn ti år. Er kvinner ganske følsomme for skilsmisse, fallende inn i en tilstand av stress og psykisk ubalanse. Psykologer først anbefaler at kvinner roe ned og ikke bli nervøs i en situasjon som har oppstått.I tillegg kan du bruke noen faglige råd for å hjelpe deg å mestre dine egne følelser og følelser:
Ikke torturere deg selv med endeløse opplevelser. Tross alt, vil tiden sette alt på sin plass, og måltidet vil være bortkastet.
Hvis du føler at din mann ikke er behandlet på riktig måte, er det nødvendig å erkjenne skyld og be ham om tilgivelse.
Se etter en krangel med noen fordel. I overskuelig fremtid mulig forsoning med hennes elskede mann, som vil gi deg en masse positive følelser.
Ta en pause fra de triste tanker. For å gjøre dette, gå til gym, gå på kino eller nyte naturens skjønnhet.
Ofte chatte med venner og møte nye mennesker kan skape interessante mennesker.

I tillegg til de ovennevnte tipsene anbefaler ikke psykologer holde sine følelser. Hvis du ønsker å gråte, bør du ikke holde tårene tilbake. Det urealiserte følelser kan føre kvinner er forskjellige nevroser, depresjon og andre psykiske lidelser.
For å unngå nervøs en krangel med en kjær, fullt pereoryentyruytes i person. For å starte, øke deres selvtillit. For å gjøre dette, ta en treningsøkt, endre utseendet ved hjelp av en ny frisyre eller makeup. Du kan også radikalt endre bildet, og selv jobber.
Også, omgi deg med lojale venner og gode venner, kommunisere med nødvendigvis hjelpe deg å komme bort fra problemer.
Effektivt hjelper rolige urteekstrakter av peppermynte, vendelrot, lavendel og kamille og avslappende bad med eteriske oljer. Ikke glem å hvile på tid fordi fredfylt søvn er den beste løsningen på mange problemer.
Dermed er alle disse tipsene er ikke komplisert. De vil hjelpe deg til raskt å håndtere følelser og gjenopprette den tapte harmoni med omverdenen og seg selv.
Hvordan å roe ned og ikke bli nervøs før en viktig hendelse
Noen ganger er det veldig vanskelig å holde fatningen og mental balanse før som noen viktig hendelse i livet ditt. Det kan være vanskelig eksamen ansvarlig møte eller presentasjon. Til alt går bra, og du har vist de beste resultatene, må du holde deg rolig og fokusere på målet forfulgt. Sørg også for å tenke på et positivt resultat, og tanken på svikt og svikt fullt for å kaste ut av hodet mitt.
Psykologer anbefaler i kritiske situasjoner for å bruke pusteøvelser for å bidra til å gjenopprette forstyrret følelsesmessig balanse.Utøvelse av Gymnastikk er svært enkel:
Dypt pust i 4 sekunder;
Pusten i to sekunder;
Gradvis puster i 4 sekunder;
Pusten i to sekunder.

Husk at du gjør denne øvelsen bør ikke puste bryst og mage. Det er å puste med magen normaliserer hjerterytme og beroligende effekt på kroppen.
Under pusteøvelser konsentrere seg bare på å puste og ikke tenke på fremtidige hendelser. Innen minutter vil du bli helt avslappet person.
I tillegg kan du bruke to effektive måter å bidra til å holde fred før en viktig hendelse eller anledning.La oss undersøke dem i mer detalj:
Skape et visuelt bilde i sinnet. Psykologer anbefaler å slappe av, gjenopprette pusten, lukke øynene og forestille seg en hvit klart vann, som gir deg coolness og mot. Vannet skal renne inn i en dyp krater. Med henne er all spenning og problemer. Så ta et dypt pust og åpne øynene dine.
Følg nakke og skuldermassasje. Bo på badet, våte hender i kaldt vann og begynne å massere nakke og skuldre. Opprinnelig bevegelser bør være treg, og mer aktiv. Etter massasje igjen våt med kaldt vann nakkeområdet.

Hvis pusteøvelser og mental holdning ikke hjelpe deg å bli kvitt følelser, prøve å vise utenlandske sinnsro og ro. Dette vil hjelpe deg til å oppnå indre fred og gi tillit.
For å begynne, fjerne vaner som har manifestert i kritiske situasjoner, å peke fingre kommer i forskjellige retninger, erzane på en stol, etc. Prøv å kontrollere dine egne følelser. I tillegg stoppe rush og nervøs over ingenting. Faktisk, på grunn av rush du umiddelbart miste fatningen og ro. Før en viktig begivenhet konfigurere seg selv bare på suksess og utstråler selvtillit, uavhengig av ytre omstendigheter.
Hvordan å roe ned og ikke bli nervøs på jobb
Hver overfor en situasjon hvor arbeidsplassen uenigheter med de ansatte eller veileder, og forstyrret ansvarlige prosjekter eller forretningsmøter. Som et resultat av negative følelser overvelde en person, begynner han å miste selvkontroll og kontroll over situasjonen.For umiddelbar stress lettelse psykologer anbefaler følgende fremgangsmåte:
Vask ansiktet. Denne fremgangsmåten vil hjelpe deg å lindre stress. Bruke kaldt vann for vasking.
Kjør pusteøvelser. Enkle øvelser for å bidra til å stabil puls og hjertefrekvens og roe nervesystemet.
Drikke urtete. Varm drikke med ulike urter bidra til å gjenopprette den tapte emosjonell balanse. Hvis du ikke har på hånden urtete kan være brygget vanlig svart te med mynte.
Pause i arbeid. Prøv å flytte til et nytt anlegg og lytte til favorittlåtene dine, kan du ringe en venn eller ta hvilken som helst øvelse. Endring av type aktivitet vil raskt flykte fra problemene.
Kommunisere med kolleger og venner. Å snakke med mennesker nær deg vil se på en situasjon fra den andre siden og vekk fra negative tanker. I tillegg vil du sannsynligvis finne en vei ut av problemene.
Gå en tur. Frisk luft og gåing vil hjelpe deg å takle følelser og stabilisere nervesystemet.
Del situasjonen på papir. Ta et blankt ark og en detaljert beskrivelse av situasjonen som gjorde at du bekymre deg og nervøs. Da har du definitivt vil bli enklere, og problemene vil ikke bli vist nereshaemыmy.
Abstrakt fra problemer. Hyggelig fantasi hjelpe deg å takle depresjon eller stress, som oppsto etter urolighetene i arbeid. Du kan forestille deg selv på en strand med gyllen sand eller på en øde øy.

Alle har rett til sin effektive måten å bidra til å stoppe nervøs.I tillegg, psykologer anbefaler å utføre følgende enkle regler:
Rasjonelt planlegge sin egen tid;
Doing ansatt bare i arbeidstiden;
Lære å snakke hoder "nei" og nekter nye ordrer.

Disse reglene vil bidra til å spare energi, ikke kast bort tid forgjeves og vil spare deg fra tretthet på arbeidsplassen. Søker å jobbe med positive følelser og ikke bli nervøs over ingenting.
Metoder raskt roe ned og ikke være nervøs
Å lære å kontrollere sine følelser, hver dag er viktig for å styrke nervesystemet. Dette vil være i stressende situasjoner for å være mer avslappet og rolig. Psykologer tror at gjennom denne måten kan du stoppe nervøs over ingenting og raskt gjenopprette følelsesmessig balanse.La oss undersøke dem i mer detalj:

Lær å meditere. Dette er en effektiv måte å slappe av nervesystemet og lindrer stress.
Holde en sunn og aktiv livsstil. Riktig kosthold, tar vitaminer, vil trening hjelpe til å takle problemer med svært raskt.
Mye tid utendørs. Vandre etter arbeid og aktiv gang vil bidra til å styrke nervesystemet.
Lær å utføre pusteøvelser. Denne pusteteknikk vil hjelpe deg å gjenvinne følelsesmessig balanse i enhver situasjon.
Eliminer alle dårlige vaner. Ikke fjern stress ved drikking, røyking, overdreven drikking kaffe eller spise. Slike metoder for avslapning påvirke helsen din.

Også lære å virkelig nyte sine suksesser og fiaskoer oppfatter som midlertidig. Tidlig på dagen, tenke på hva en god og behagelig kan skje med deg i dag. Orientere seg på det positive og godt humør som ikke vil forlate deg i løpet av dagen.
Prøv ikke å være nervøs på grunn av hendelsene som ikke er i en posisjon til å påvirke. For eksempel været eller dollar. Planlegg dagen din rett ved å løse første de mest presserende problemer. Hvis du trenger for å gjennomføre et stort prosjekt, følger det i etapper. Dette vil hjelpe deg til ikke å få nervesammenbrudd om tidspunktet for ferdigstillelse. Lær å håndtere dine følelser, slappe av og nyte livet, og du trenger ikke å være nervøs over ingenting.  
Яндекс.Метрика