Årsaker til Cellulite

 Hva det er cellulitter?


 Cellulitter ikke så enkelt som det virker. Legene fortsatt ikke er klar til å gi en eksakt grunn for sin forekomst. Mange eksperter tilskrives forekomsten av cellulitter kvinner med en genetisk predisposisjon for slike endringer i fettvev. Videre talsmenn for dette synet mener cellulitter eller sykdom, eller defekt i utseende, og kaller det en funksjon av strukturen i kroppen.
 Rett eller ikke, men den moderne kvinnen er neppe ønsker å sette opp med cellulitter, fordi kamper er gjennomført for liv og død. Og for å kjempe effektivt, er det nødvendig å finne ut hvilke faktorer annet enn arvelighet påvirke forekomsten av cellulitter.
 Dermed de påståtte gjerningsmennene av utseendet "appelsinskall" mye. Blant dem ugunstige miljøforhold, dårlig kosthold, mangel på mosjon, dårlige vaner, metabolske forstyrrelser i hormonsystemet, konstant spenning, stress, tretthet og så videre. D.
 Som du kan se, kom vi ut ganske broket liste. Noen årsaker til cellulitt vi kan bestemme selv: kvitte seg med dårlige vaner og starte en sunn livsstil, spise riktig, trene regelmessig. Med andre faktorer avtale er ikke så enkelt: Dessverre kan vi ikke signifikant påvirker miljøet, og stress og spenninger har lenge vært en del av det daglige livet av "storby". Du kan gjerne råde mindre nervøs eller flytte til landsbygda, men knapt noen faktisk bestemmer seg for å følge disse anbefalingene bare på grunn av risikoen for cellulitter.
 Endelig på vår liste gruppe blinket ut medisinske årsaker til cellulitter. Takle dem kan bare være en lege, så kjempe "appelsinskall" bedre å starte med et besøk til klinikken og omfattende undersøkelse av kroppen. Tross alt, noen ganger til og med den mest uskyldige kvise kan være et symptom på alvorlige sykdommer i indre organer.
 Så du har vært hos legen og har allerede begynt å implementere sine anbefalinger: slutte å røyke, har minimert bruk av alkoholholdige drikkevarer, kjøleskap fylt med grønnsaker og frukt, kaste ut alle skadelige produkter, og innrullert i et treningssenter.
 Hva gjør jeg? Selvfølgelig, ikke for et øyeblikk å slappe av og fortsette å aggressivt søke å oppnå din drøm - å bli kvitt cellulitter.  
Riktig ernæring - grunnlaget for å bekjempe cellulitter

 Her er de matvarer som noensinne skulle forsvinne fra menyen, og de som, tvert imot, er det nødvendig å inkludere i ditt daglige kosthold.
 Under forbuds få hermetisert pickles, fet mat, spesielt fett kjøtt, fet sjy og bacon. I den svarte listen inneholder også stekte poteter, pølse, pasta, brød, chips, supper og porridges av rask forberedelse, mellomprodukter og fast food. Unngå varme krydder, gi opp majones og ketchup, brus og saft i tetrapaketah de inneholder konserveringsmidler, kunstige tilsetningsstoffer og for mye sukker.
 Spise magert kjøtt, meieriprodukter og ost, frisk frukt og grønnsaker, mager fisk og sjømat. Og koker mat dampet eller grillet.
 Sukker erstatning honning og grovbrød bare ta. Drikk fersk juice og grønn te, helst uten smakstilsetninger. Drikk minst tre liter vann om dagen - sammen med væsken skilles ut fra kroppen giftstoffer og avfall.
 Rense kroppen for giftstoffer hjelper bartre olje. I morgen på tom mage for 20 min sosit 1 ss. l. oljer som godteri. Ikke svelge det! Så spytte olje og grundig skylle halsen.  
Hvordan å holde seg ung og vakker i lang tid

 Det mest dyrebare for late jenter - det er kosmetikk, dekorative og en som du bruker for omsorg. Etter å ha brukt kosmetikk selv svært rotete og stygg jente ser ut som en skjønnhetsdronning.
 Problemer med hud og poser under øynene? Ikke noe problem: pulver eller foundation - og du uovertruffen. Hår som en svamp? Bind dem som en hale, dekorere delikat blomst, og du kan forveksles med en supermodell. Du kan alltid bruke falske negler å imponere gjenstand for hans lidenskap perfekt manikyr. Slike skjønnhet triks teller ikke, så lenge du har penger til alt dette.
 Problemet er (som du vet, ikke noe problem aldri gjør) at hvis du overdrive disse tingene, er du risikere også! Og alder fortsatt ta henne. Mitt råd er å godta gradvis aldring for gitt, og ikke glem at i alderdommen kan du se anstendig.

 Hvordan å miste ti år for en natt


 Gjør hårklipp - Langt hår gjør deg mer moden enn kort. Å se veldig ung, samle håret i en hestehale eller bun.
 Gjør ansiktsløftning - Ikke vær redd, du trenger bare å trekke ut øyenbryn (for å gi dem en ryddig riktig buet form), og det er visuelt friske ansiktet, og øynene dine vil igjen tiltrekke seg oppmerksomheten til andre.
 Kjøpe en ny foundation makeup - Utskifting av pulverisert krem, og huden din vil se ikke bare glatt, men mer ungdommelig.
 Bruk en leppestift med glans - Det vil gjøre leppene dine mer lubben og attraktiv.
 Følg peiling - Hvis du slutter å slentre, du ser ut som om mistet noen pounds. Skuldrene tilbake, mage på deg selv, hodet opp.
 Kjøp en god fuktighetskrem - Huden din vil gløde helse.
 Drikk åtte glass vann daglig - Energi vil du være mer enn nok.  
NeglepleieFor den moderne kvinnen neglepleie ikke tar mye arbeid - i salg i dag har tilstrekkelig innflytelse til å bidra til å gjøre penner vakker, estetisk, sunn, tilstrekkelig omsorg for negler. De fleste midler produsert hel serie med neglepleie, og jeg må si, mange av dem er ganske bra. Dessverre, kan slike kostnader ikke motstå ethvert budsjett. Vi slår derfor å starte de anbefalinger som passer enhver gjennomsnittlig kvinne.
Tips for neglepleie, for å bidra til å holde dem friske
- Først bør vi ta hensyn - maten. Det er kjent at en balansert sunt kosthold er nøkkelen til skjønnhet er ikke bare negler. Hår, hud, din holdning - det hele avhenger av hvordan du spiser. Derfor bør vare våre negler i tilstrekkelige mengder til å spise frukt og grønnsaker, fordi mangelen på en kropp av vitaminer og mineraler vil sikkert påvirke tilstanden på neglene - de kan bli mer skjør, sprø, endre fargen på neglene. For å unngå dette, kan du støtte deg selv multivitamin kompleks. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot kvaliteten på produktene som du spiser. Det ville være veldig bra hvis innholdet av fargestoffer og dufter vil være minimal.
- Ikke overse krem ​​for hender og negler. Og hver dag, spesielt før du går til sengs, bruke kremen på hendene og gjøre massasje, masserer i en sirkulær bevegelse negler og hud sammen med dem. Denne prosedyren vil ta vare på neglene en stund, og bringe konkrete fordeler - bedre blodsirkulasjon stimulerer veksten av negler og huden din vil se velstelte og fløyelsaktig.
- Når du bruker et middel for fjerning oppmerksom på komposisjonen. Det er bedre å gi preferanse til omsorg negler som inkorporerer ikke inneholder aceton fordi det kan påvirke tilstanden til negler negativt. På grunn av sin podsushyvayuschemu effekt betyr en del som inneholder aceton, stonshuyut og svekke neglene. Denne regelen gjelder for neglelakk. I dårlig kvalitet lakk ukjente produsenter kan også inneholde aceton. Så hvis du ikke har råd til å kjøpe alle de dyre linje med neglelakk, kjøpe et par - de som du liker best egnet. Det er bedre enn et stort antall billig flaske med mistenkelig innhold.
- Enhver kvinne, tilbringe en ferie på sjøen, sa hva handlingen det kan ha på neglene. Vanligvis er de mindre holdbare hvit pause. Hemmeligheten av denne transformasjonen i havsalt. Men å fortsette slik "sjø" bad og å ta vare på negler kan og etter du kommer hjem fra sjøen. Du må kjøpe i apotek havsalt som inneholder en del av smaker og fargestoffer, og en gang i uken for å gjøre badekaret for negler. Denne prosedyren gir en effekt som ligner på det som skjer etter ferien på sjøen.
- Å bleke negler er en perfekt måte å bleke dem ved hjelp av sitron. For å gjøre dette en gang om dagen dyppet i spiker halv sitron enn noen få minutter. Omsorg for negler på denne måten effektivt.
- Vel etablert seg for omsorg for hender og negler slike midler som vanlig vaselin. Det er best å bruke denne metoden ut for natten. Du må smøre hendene på et tynt lag med vaselin, massasje, og deretter legger hendene på klut hansker. I morgen, etter å ha våknet, hansker bør fjernes. De som brukte denne metoden for spiker og hender er positivt overrasket som huden om morgenen.
- Hanskene bør også brukes ved rengjøring. Men i dette tilfellet er det nødvendig å kjøpe gummihansker og noe arbeid med bruk av vaskemidler, gjort kun med hansker. Dette vil bidra til å holde lange håndtak og negler ung, ikke overdry dem å unngå brudd, delaminering, sprekker og peeling negler hud.
- Manicurist bør vies spesiell oppmerksomhet. Må være minst hver ti dager å behandle neglene, raspe dem til å forme, neglepleie.
Hvordan ta vare på neglene hjemme
Omsorg for negler fra hjemme lett.
For å utføre neglepleie hjem må ha i sitt arsenal av spesiell manikyr sett, som inkluderer verktøy som:
- Saw (helst ikke metall, og glass eller safir);
- Manikyr saks med avrundede kanter;
- Wire cutters eller tang Cuticle;
- Trepinne, avrundet i den ene enden og er formet slikkepott på den andre enden.
Manikyr sett bør alltid være individuell for å unngå infeksjoner og sykdommer inn en annen person under neglepleie.
Til å forme din negler neglefil bør være i samme retning. Dette hindrer delaminerings negler. Ved behandling av en neglefil spiker bør være tørr. Grov sag brukes til å forkorte spiker, og finkornet - å spikre sin ende zashlifuvaty. Etter dusting negler kan være zapoliruvaty spesiell polering sag. Imidlertid er denne prosedyren ikke nødvendig å gjennomføre oftere enn en gang hvert femte måneder som hyppigere polering kan gjøre neglene sprø og svak.
Den neste fasen - omsorg hårstråene rundt neglene. Det bør myke opp (f.eks ved hjelp av damp eller varmt bad med eteriske oljer), og skyv trepinne - utgivelse fra huden spiker. Moderne manikyr anbefales ikke å trimme neglebåndene - så hun blir mer grov og tett. I tillegg kutte neglebånd, kan du bli skadet, og det truer ikke bare smerte, men også faren for betennelse.
Men bare grader kan fjernes med cutter.
Etter det kan du bruke neglelakk.  
Яндекс.Метрика