Årsaker til halsbrann
 Halsbrann - den såkalte brennende følelse i brystet, ofte dekket opp til halsen. Brenning forårsaket av utslipp av sure mageinnhold til spiserøret direkte. Saltsyre er ikke fordøyd mat - de viktigste årsakene til halsbrann. Dette kan være på grunn av noen sykdommer i mage-tarmkanalen (mage-tarmkanalen) - sår med høy surhetsgrad, kolecystitt, diafragmabrokk eller hiatal. En konstant årsaker til halsbrann kan skjule seg i kronisk gastritt.
 Sure oppstøt er assosiert ikke bare med frigjøring av syren inn i spiserøret mageinnholdet, men også av motiliteten av tolvfingertarmen, magen og spiserøret.

 Det er tre hovedtyper av halsbrann, svelget, epigastriet, retrosternalnaya


 Årsaker til svelget sure oppstøt
 Svekkelsen av den øvre eller nedre pyschevodnыh sphincter forårsaker en brennende følelse i halsen. Derav navnet på denne typen halsbrann - "svelget".
 Grunner magesekkens halsbrann
 Den viktigste årsaken til denne sykdommen - forsømmelse av tarminnholdet i magen. Det er en veldig ubehagelig brennende følelse i magesekken.
 Årsaker til halsbrann retrosternalnoy
 Svakheten ved den nedre lukkemuskelen provoserer en brennende følelse i brystbenet. Utseende brenner etter å ha spist, med dype bakker, horisontalt og kan tyde på dårlig ytelse fordøyelses sphincter.

 Årsaker til halsbrann hos friske mennesker


 Det også skjer er at halsbrann vises hos friske mennesker som absolutt ikke har en tendens til gastrointestinale sykdommer. Dette kan være bruk av medisiner som aspirin. Halsbrann kan oppstå med overspising og junk matforbruk, i dette tilfellet, kan magen ikke kan håndtere store tunge måltid. Denne sykdomsfølelse i slike tilfeller ikke varer lenge og går veldig raskt uten alvorlige konsekvenser.
 Mange mennesker har en brennende følelse etter å ha spist kaker, kakedeig, for søtt godteri gelé. Når maten balansen er gjenopprettet, opphører det å forstyrre ubehag.

 Årsaker til halsbrann i svangerskapet


 Halsbrann er ofte gjest hos gravide kvinner. Hormonelle endringer i kroppen forventningsfull mor - er den viktigste årsaken til halsbrann under svangerskapet. Magen og spiserøret muskelen er delt - ringmuskelen, som er i god stand, forhindrer maten opp igjen. Men under svangerskapet en kvinnes kropp nivåer av hormonet progesteron øker betraktelig.
 Hormonet progesteron bokstavelig slapper av glatte muskler hos kvinner, noe som er en nødvendighet for å redusere nivået av eksitabilitet i livmoren til frukten. Bortsett fra livmoren slappe av glatte muskler og andre organer, og disse inkluderer sphincter.
 Med veksten av fosteret og gravid livmor er stadig økende, og dermed fortrenger tarmen, mage og membran rekvisitter, som et resultat er det flere forhold for utslipp av sure mageinnhold til spiserøret direkte. Acid mavesaft kan øke under påvirkning av hormoner på denne brennende følelse er sterkt forbedret. Noen gravide kvinner søvn fratar et lignende problem.
 Utviklingen av barnet og graviditet denne heller ubehagelig sykdom har ingen effekt.

 Matvarer som forårsaker halsbrann


 •  Alkohol. Å drikke alkohol (spesielt i store mengder) øker mengden av magesaft, og derfor gjør mest følsomme spiserøret til syre. Viner fra varianter av røde druer er den ledende alkohol, forårsaker halsbrann.

 •  Krydret mat. Mange ernæringseksperter og forskere har diskutert om du inkluderer krydret mat årsaken halsbrann til mat eller ikke. Også spørsmålet gjenstår: hva er årsaken til halsbrann? Det kan være ulike krydder eller overflod av paprika og tomater som har overdreven surhet. Det er verdt å merke seg at krydret mat avhengighet skjer raskt. Når folk pleide å krydret mat, er det ikke lenger den primære årsaken halsbrann.

 •  Fet mat. Matvarer som inneholder mye fett og stivelse og ulike kjøtt, treg fordøyelse, noe som ofte fører til røyking i spiserøret.

 •  Sauser. Mange sauser - det er ganske fet mat. De forsinke normal fordøyelsesprosessen, som uunngåelig fører til halsbrann. Hvis du oppdager en negativ reaksjon på sauser, til et presserende behov erstatte dem med lettere ingredienser som fløte, solsikke eller olivenolje.

 •  Sitrusfrukter. Grapefrukt, appelsiner, sitroner - er svært sure. Disse fruktene provosere enda større produksjon av mavesaft, som fører til frigivelse av syre inn i spiserøret miljø.

 •  Koffein. Slapper musklene sfynkternыe som fremmer inntrengning av syre i spiserøret. I tillegg har kaffen i seg selv en høy surhet. Hvis kaffe gjør deg til en brennende følelse i spiserøret, bør du umiddelbart bytte til grønn te.

 •  Årsaker til halsbrann etter måltider ofte forårsaket av surhet. Hvis angrep brenner mer enn 2-3 ganger i uken, så du raskt trenger en kvalifisert spesialist. Men i de fleste tilfeller, kan forekomsten av halsbrann holdes under kontroll, med unntak av noen av produktene.

   Diagnostisere årsakene til halsbrann


   I noen tilfeller er halsbrann så uttalt sammen med sykdommer i nervesystemet og hjerte-systemer krever spesielle diagnostikk (differensial).
   For å finne årsakene til halsbrann, og for riktig hensikten med behandlingen er nødvendig for å gjennomføre en undersøkelse av surheten i saften (esophageal og intragastrisk pH-meter) og selvfølgelig effektivitet sphincter. Etter å bestemme årsakene til halsbrann behandling halsbrann oppnevnt umiddelbart.

   Forårsaker halsbrann - video   En detaljert video på årsakene til halsbrann
  Vakre frisyrer for langt hår
   Hvis du er eier av en luksuriøs, lange, velstelte hår, du vil sannsynligvis være interessert i å vite at gode frisyrer for langt hår kan gjøres uten å sette dette store anstrengelser. Av seg selv rent hår lenge - det er frisyre. Men hvor ofte du ønsker mangfold! Tross alt, til slutt å bli lei og ønsker hårklipp det oftere. For å unngå dette, vi vurdere flere alternativer for gode raske frisyrer for en gitt lengde.

   Vakre frisyrer for langt hår med hendene


   Så, hvordan å lage flotte frisyrer for langt hår hjemme? Hvis håret ditt er stadig forvirret, forårsaker irritasjon ideelt alternativ for deg vil være en haug med hår som kan gjøres med noen strikker og pins. Du må gre håret i en stram hestehale slips. Høyde på frisyre avhenger av hvor tykt hår og tung. I dette tilfellet er, jo høyere halen, jo raskere hodet lei. Etter å samle håret i en hestehale litt nacheshite det lett over hele lengden, fra røttene. Dette vil gi håret ekstra volum og uaktsomhet, som denne sesongen er spesielt populær. Deretter, i ditt valg av flere alternativer tilgjengelig. Først - vikle håret rundt strikken, pidkolyuyuchy sine pinner på måfå. Det andre alternativet - å flette håret i en flette og er også gratis å konkludere rundt tannkjøtt, fikse pins. Det tredje alternativet - flette håret fletter eller flere flag. Dermed får du mulighet til å eksperimentere, å sette hver av Kos / flag, i tilfeldig rekkefølge og forskjellige retninger. Hvis du har tid, kan du utføre følgende alternativ bjelke. Skru på curling hår, som hver pin dolke tilfeldig. Du kan også kombinere fletter, krøllete låser og flag. En rekke innredning vil gjøre i form av kassetter og fargede tråder som kan veve en tråd. Vakre frisyrer for langt hår med hendene gjør ikke så vanskelig. Det viktigste - ditt ønske og ganske mye tålmodighet. 
  Vakre frisyrer for langt hår


   Hår hestehale er på toppen av sin popularitet. Gjør det er ikke vanskelig. Bare trenger å gre håret og knytte dem i midten av hodet på toppen eller bunnen av occipital området. Flere mer kompleks versjon hestehale frisyre - en usammenhengende hale. Ser veldig imponerende, og gjort det enklere. Du må gjøre følgende. Hår kam og samle dem i en hestehale på baksiden ikke er for nær til røttene. Fingers dele håret ved røttene omtrent to like deler. Med den ene hånden, holder hullet, den andre grunnen til å ekspandere inn i halen, gradvis utvide det gjennom hullet. Trekk tyggegummi forsiktig. Frisyre klar.
  Vakre frisyrer for langt hår


   Spesielt populært nylig hatt hår Shell, som er å få en hær av fans. Dette er ikke overraskende siden dette frisyre praktisk, og tiden det tar ganske mye. Selvfølgelig, hvis du er litt potrenuyetesya står foran et speil. Meningen med denne frisyre er å vikle hele massen av hår inne, fikse det med pinner. Classic Shell utført som følger. Ren, kjemmet hår samles i den ene hånden hale uten å låse den. Begynne å spinne det inne, hjelpe den ledige hånden, distribusjon masse av håret slik at området var frisyre som mulig. Halen er igjen i hendene, og du kan nachesat dolke tilfeldig eller snurr den i en total masse zakolyuyuchy pin.
  Vakre frisyrer for langt hår

  Vakre frisyrer for langt hår

   Vakre frisyrer for langt hår med smell


   Den mod er fortsatt rett, lang, kort og skrå smell. I prinsippet vil noen av disse frisyrer ser bra som med smell og uten. Vi tilbyr deg flere alternativer for vakkert hår, smell som er hovedfokus. De siste sesongene i mote i klær og i håret stil punk. Høy, stikker ut i forskjellige retninger hårstrå - det er en av de viktigste elementene i stil. For eksempel, for å hestehale frisyre var mer som hennes hår stil punk, gjør vi følgende. Bang popryadno, nachesыvaem opp. Lett drysset med lakk og kam med brede tenner sjelden form kokong pidkolyuyuchy det på begge sider stealth eller vice versa, fargerike pinner. Mesteparten av håret og plukke opp zachesыvaem stram strikk. Halen kan være litt nachesat eller flette i håret. Spesielt populært i den nye sesongen av bruk flette med to tråder, kalt "Fishtail". Flette håret hennes fritt, vil det gi håret ekstra volum. Det samme prinsippet kan gjøre håret og en haug Babettu, voluminøs hår i stil av sekstitallet av forrige århundre. Faktisk frisyrer for langt hår med smell er så mangfoldig at hver jente kan finne en nøyaktig hva det er nærmest. 
  Vakre frisyrer for langt hår

   Hvis du absolutt har ingen anelse om hvor du skal begynne, begynne med visualisering. For å gjøre dette, må du angi en søkefrase Bilder av vakre frisyrer for langt hår, og oppmerksomheten vil bli gitt ulike alternativer for frisyrer og ukladok som du kan gjøre selv.

   Vakre frisyrer for langt hår - publikasjonen


   Snakker av kvelden frisyrer for langt hår, bør det bemerkes at tiden for dem er litt mer enn en enkel frisyre. I denne forbindelse, mange jenter foretrekker å gjøre styling inne enn å kaste bort din dyrebare tid tildelt for å legge avgifter for lange timer. Vi forsikrer deg, det er gode enkle frisyrer for langt hår som er gjort svært raskt, og de ser ikke mindre imponerende enn sofistikert styling salon. I de fleste tilfeller er kvelds frisyrer lært fra halen eller haler få hvis du vil lage en kompleks sammensetning av sammenvevde tråder. Dessuten kan du kombinere i ett hår flere teknikker som veving ører, hestehale og komplekse stråle, som kan bestå av flag, Kos og krøllet curling tråder. Hvis du ikke gjør det absolutt ikke noe ønske om å rote med sin sjokk, men en fremtidig hendelse krever at du tilby deg følgende vakre frisyrer for langt hår med hendene. Netto dele håret inn i små rygger og bredt, fra toppen av occipital område. Nacheshite nær røttene av hvert hårstrå, lett å sikre den med lakk. Stor flat pensel kam med et par tenner øvre tråder, slik at de dekket bunnen, gjemmer høye nachis. Bang, om noen, lå på sin side, skiller occipital område, ha en bred bøyle med en bue eller blomst, bånd eller blonder å matche kjolen. Sikker og lakk la Voix, hår klar. Enkelt, praktisk, imponerende!
  Яндекс.Метрика