Årsaker til søvnløshet i kvinner
 Drømme nødvendig for mennesket som mat og oksygen. I drømmen oppdatert nervesystemet og cellene i kroppens vev. Insomnia - problemet med mennesker i ulike aldre, som er engasjert i nevrologi og psykiatri. Denne søvnforstyrrelse, som er definert som manglende evne til å sovne i lang tid om natten. Bad drømmeferie anses å være ca 6 timer eller mindre fra en liten uregelmessighet å misbruke, livstruende. Mangel på søvn skader immunforsvaret og reduserer forventet levealder og øker sannsynligheten for å utvikle hjertesykdom, og i kombinasjon med hjertesykdom øker betennelse som er kun observert hos kvinner. Kanskje årsakene til søvnløshet i kvinner ligge i den lave hormonet østrogen i noen alder periode (dette hindrer menn testosteron).
 Symptomer på søvnforstyrrelser, intermitterende og overfladisk søvnapné, snorking, snakker i søvne, hyppig oppvåkning, problemer med å gå i dvale, ønsket om å sove i morgen, til en jevn ønske sove på dagtid.
 Årsaker til søvnløshet:
Årsaker til søvnløshet i kvinner
 - Overexcited nervøs, spesielt fra overdreven sitter ved datamaskinen, hardt mentalt arbeid, spennende lesing, aktiv lek;
 - Mangel på fysisk bevegelse;
 - Mental eller annen sykdom, stress, langvarig depresjon som ikke kan gjøre uten innblanding av en psykolog;
 - Hjertesykdom og leveren;
 - Hormonelle funksjoner (ved menopause, graviditet);
 - Utmattende arbeid og daglige plikter;
 - Høy dose av narkotika, psykotrope stoffer;
 - Klimaendringer, tidssone forskjell fuktighet og atmosfærisk trykk.
 Om våren og høsten kroppen spesielt følsomme for enhver manifestasjon miljø. Ofte nok bruke noen tradisjonelle medisiner for å utvikle søvn. Men i tilfelle av ustabilitet hormonelle system, noe som er grunnen til at søvnløshet er ofte kvinner bør konsultere en spesialist. Kvinner er dobbelt så sannsynlig at lider av søvnløshet enn menn. Hvis årsaken til søvnløshet hos menn - lav inntekt, kvinnen - en forstyrrelse forårsaket av problemer i familien.
 Søvnløs innledes med:
 - Koffein drikker før sengetid og på ettermiddagen;
 - Nikotin;
 - Tett middag, spesielt fet mat, og hungersnød;
 - Bakgrunnsstøy fra blende av lys (for eksempel kjøre TV).
 Årsaken til søvnløshet kan bli ubehagelig seng og madrass for myk og holdbar barriere å sove - choking fordi lufte på soverommet. Hvis sengen ikke brukes bare for å sove, men for å se filmer, te og ulike aktiviteter, er det vanskelig å stille inn på et annet system. De fleste skadelige årsaker til søvnløshet - påtrengende tanker som trekker oppmerksomhet til en bestemt problem eller spørsmål. Hjernen begynner å analysere og behandle informasjon som er av interesse, og justerer til aktiv tidsfordriv. Søvnløshet kan være kunstig, om noensinne slå oppmerksomhet til de "viktige" ting og ikke tillate oss å sove, eller hvis forventningene til dårlig søvn, mareritt.
 Hvordan bli kvitt søvnløshet
Årsaker til søvnløshet i kvinner
 1.  Debug-modus, slik at kroppen til å justere sin biologiske klokke, men vil ikke være oppe sent å avbryte latterlig.
   Arrangere en tur før sengetid.

   Ta varmt fotbad før sengetid.

   Naturlig adjuvans: 50 g fennikelfrø Kok 15 minutter Cahors (05 l), la for en time, ta 50 ml før søvn. Verktøyet har tilfeldig negativ påvirkning og gir en god søvn.

   Lavendel olje er lagt til vann med sukker. Ta små slurker, sette på hans tempel.
   Hva vil sove
  1.  Urtete (peppermynte, vendelrot, sitronmelisse).

    Et glass melk og honning.

    Bad med noen dråper ylang ylang eller legge kjøttkraft kamille.

    Douches og varm i morgen - før du går til sengs.

    Masser for avslapning.

    Making love i kroppen øker mengden av "sleep substans".

    Utelukke mangel på magnesium i kroppen (obligatorisk konsultasjon med en spesialist).
    Søvnløshet blir behandlet basert på tilstedeværelsen av sykdom eller mentale tilstanden til personen. Langvarig bruk av hypnotika er ikke anbefalt på grunn av mulige bivirkninger. I stedet for kjemikalier er bedre verktøy for naturlig basis.  
Det beste middel mot hårtap
 Strålende og sterk hår - et tegn på en sunn kropp. Men dette kan ikke være stolte av alle mennesker, og de som er nøye og beholde sin rikdom. Tilstand hår er først og fremst avhengig av eksterne faktorer og staten generelt. Forebygging - det beste middel mot håravfall.

 God mat - sterk hår


 Unngå håravfall kan du lese ernæring. Ofte er dette hva som forårsaker lidelser, som resulterer - tap av hår. Når håret begynte å visne og falle, så noe skjer i kroppen, eller var noen feil.
 For å ha hår sterke og sunne matvaner bør være karbohydrater, proteiner og fett. Imidlertid bør spesiell oppmerksomhet rettes til protein, og derfor bør inkluderes i det daglige kostholdet av kjøtt, egg, fisk og meieriprodukter. Men alt skal være i moderasjon.
 Ikke glem om grønnsaker, inkludert squash, brokkoli og paprika. Disse grønnsaker har en positiv innvirkning på strukturen i håret. Men akkurat i kostholdet må være til stede: kvalitet vegetabilsk olje (solsikke, lin, mais, solsikke). I løpet av våren beriberi bør ta en multivitamin.

 Det beste middel mot håravfall og styrke dem


 Massasje styrker håret og gjør dem fra å falle ut. Takket være ham, forbedrer blodsirkulasjonen, øker strøm hårrøttene. Flott hvis hodemassasje spesialist vil gjøre, selv om det kan utføres uavhengig av hverandre. Trenger bare en tre kam. Maksimal effekt oppnås hvis det regelmessig gjør før og etter sjamponering.
 Stivne masker og balsamer for hår - også det beste middel mot hårtap, er det nødvendig å bruke dem regelmessig, velge den mest hensiktsmessige sammensetning. De nærer, gjenopprette og til nytte for hårrøttene. Vel, hvis det er plukket sjampo oppstrammende. Strukturen av masker og balsamer kan legges for å styrke håret provitaminer i spesielle kapsler. Denne metoden bare styrke helbredende egenskaper.
 Verken den beste rette for hårtap vil ikke bringe det ønskede resultat, hvis en person bruker mye kaffe, røyk og drikke alkohol. Også farlig hyppig bruk av hårføner, strykejern og Thermo. Stress og nervøs tilstand som påvirker hårrøttene. I slike tilfeller er det godt å ta beroligende midler.  
Akryl Nail
 De fleste kvinner tror om skjønnheten i sine negler, som folk rundt hele tiden ta hensyn til dem. Kolleger, venner, menn alltid se at jente negler - vakre eller kjedelig, sprø.
 Noe av det smukke kjønn kan skryte lange negler sterke av natur. Hvordan å være i denne situasjonen hvis de ikke kan vokse skje? For å gjøre dette, bør du ta hensyn til byggeprosessen. Det er en forlengelse av neglene med kunstige materialer. Mange kvinner lurer på hvordan du kan øke din negler gel eller akryl. Det er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet er nei. Derfor er det nødvendig å vurdere flere akryl kapasitet.

 Spiker akryl - konsepter og materialer som kreves


 Akryl - tilkobling pulver med en væske. Opprinnelig ble det brukt i odontologi og bare nylig i kosmetikk. Eksperter kaller spiker akryl bilde, som kan finnes i artikkelen, mest kvalitativ prosedyre. Takket være sterke negler ut.

 Foreløpig akryl teknologi ufarlig. De ikke tørke, ikke korrodere negl. Alle sertifiserte materialer for akryl negler er ikke forurensninger. De bør gjenta struktur plate og tillate fuktighet. Derfor trenger de å mate på ulike måter.

 For å opprette en manikyr, krever spesielle materialer og verktøy. Hva du trenger for neglene med akryl? Her er en liste:
 •  Akryl pulver.

 •  Børster

 •  Likviditet (monomer) - en spesiell væske til å blande med akryl.

 •  Primer - en spesiell primer.

 •  Løsemiddel for akryl.

 •  Bond - væske til å tørke av platen.

 •  Tips, tang, soppdrepende krem ​​for dem.

 •  Kverner, sager, poleringsmaskiner.

 •  Spiker akryl - fordeler


 • Akryl Nail
   Spiker akryl gjør det mulig å fjerne alle feil ved maserasjon overflødig akryl i et spesielt øyeblikk. Deretter klatrer han oransje pinne eller en enkel klut. Gelen i dette tilfelle vil måtte file bort.

 •  Denne metoden er ideell for en liten spiker plate eller avrundede kanter.

 •  Bære dem til enhver tid, siden akryl gjør det mulig å "puste".

 •  Teknologi akryl negler gjør dem sterkere, så ikke vær redd for å bryte, gjøre lekser.

 •  Langvarig iført kunstige negler kan fikse naturlige form.

 •  Resultatene holde ut lange prosedyrer for regelmessige justeringer (hver måned).

 •  Spiker akryl - feil


 •  En liten mulighet for allergi.

 •  Etter å ha fjernet TIPS naturlige negler kan bli mer kjedelig og sprø, så da er det ønskelig å gjenopprette dem i salongen eller hjemme.

 •  Hvis en sprekk, er det nødvendig å behandle først.

 •  Det er også en risiko for å få ikke-profesjonell mester som kan ødelegge akryl negler. I dette tilfellet må vi granske anbefalinger om det.

 •  Spiker akryl på skjemaer


  Akryl Nail
   Leksjoner akryl negler på formene viser flere stadier av prosedyren. Anse prosessen for de nedre former. Først må du vaske hendene godt og behandle dem ved hjelp av kirurgi. Så, med en stor avtagbar toppdekselet så neglen. Vanligvis satt for akryl negler inneholde et slikt verktøy. Deretter fjerner støvet platen og skyv skjellaget.
   Det andre trinnet er å bruke en primer med pensel på spikeren overflaten, slik at det gnistret. I den tredje fasen donning de lavere former, slik at de ble plassert i hjørnene av neglene. Tips av skjemaet du ønsker å koble til, men ikke nær.
   Akryl Nail fjerde sceneshow tegne baller hvit akryl. Det må være nøyaktig fordelt over overflaten. Deretter oppretter et smil linje etter fukte børsten i lykvyde. Det neste trinnet på toppen av spiker (hårstråene) påføres rosa akryl. Overflaten av neglen sengen og sidene skal komme ut like.
   Når akryl tørker, dra og formen begynner å flate plate. For dette formål sider av obtachyvayutsya bruker grovkornet neglefiler. Vippe den litt til siden, justere tuppen av neglene. Du kan deretter gå videre til sliping plate så fra cuticle til den laterale side. Spredt over overflaten cuticle olje, avgrense den. Ved slutten av gjennomsiktig lakk påføres.
   Teknologi akryl negler på topp form lignende, men de er brukt på spikeren ovenfor. I midten er plassert akryl perle slik at stoffet var så jevnt. Deretter danne må trykke på spiker og trykk ned. Når akryl stivner, fjerne skjemaet. Grind som i forrige eksempel.

   Spiker akryl på pussa


  Akryl Nail
   Første steg for steg akryl negler er det samme som i de skjemaene som neglene forbereder for den forrige versjonen. Da valgte de riktige tips. I deres indre overflaten smurt med et spesielt lim. Deretter presses de mot overflaten av platen. Når limet er tørt, må du gi dem form.
   Deretter zapylyvayut overflaten av tipsene som ikke var synlig forskjell mellom det og den naturlige neglen. Nå begynner direkte på akryl spiker tips. Pensel dyppet i lykvyde, og deretter i akryl. Utgitt perle er påført overflaten av neglen og distribuere den så lenge han ikke tørke ut. Når stoffet er tørr, er det nødvendig å fortsette med slipeoverflaten av akryl spiker, slik at det blinket. Denne fremgangsmåten blir utført for hver spiker.
   Akryl Nail lage skjemaer eller beruset, avhengig av lengden av neglen. Hvis de er for kort, er det anbefalt å velge det siste alternativet. Akryl forlengelse - en svært trygg prosedyre. For å starte det verdt å vurdere fordeler og ulemper.

   Akryl Nail (opplæringsvideoer)   Spiker Akryl video leksjoner
  Яндекс.Метрика