Ruccola: nyttige egenskaper
 I populære TV matlaging er ofte brukt arugula. Hva slags gress og hvordan det nyttig? Mange av oss er uvitende om raketten, som tradisjoner russisk mat er nesten aldri. I forskjellige land, er dens navn endringer i anlegget regnes som en luke kalt husenychnyk.
 Ruccola er representativ for cruciferous familien. I planter lyse grønne blader som ligner løvetann blader som er spiselig.
 Ruccola er ikke bare nyttig, det har en uvanlig smak og behagelig aroma.
 Hvor nyttig arugula?
 Ruccola er en kilde til vitaminer og mineraler. For eksempel, 100 g av dette anlegget inneholder store mengder vitamin B9 (48 mg), vitamin C (15 mg), vitamin A (18 mg), 220 mg kalium, 77 mg kalsium, 40 mg magnesium, jod jern og andre vitaminer og mineraler som er nødvendige for kroppen.
 Nyttige egenskaper Ruccola bekreftet av forskere og mange års erfaring med bruk den i mat. Biologisk aktive stoffer, som er rik arugula, ha en gunstig effekt på fordøyelsesorganer, har antibakteriell, slimløsende, vanndrivende og laktohonnye handling. Med regelmessig bruk arugula styrker immunforsvaret, normal vann-salt metabolisme, reduserer blodsukkernivået. Arugula blir også brukt som et forebyggende middel mot kreft.
 Gress arugula anbefales for de som er overvektige byrde, som det er lite kalorier og har gunstige effekter på stoffskiftet. Biologisk aktive stoffer som bidrar til å miste vekt og holde ytelses godt humør, som er svært viktig for kroppen avslappet dietter. Salat med arugula rik på fiber inntaket før hovedmåltidet gir en følelse av metthet. Etter denne salat kan du forvente at appetitten vil avta.
 I arugula har andre nyttige egenskaper:
 - Ansett et afrodisiakum;
 - Er en naturlig energi;
 - Fjerner kolesterol;
 - Øker nivået av hemoglobin.
 Behandling arugula
 Ruccola har en sterk terapeutisk effekt i gastritt og magesår, den anbefalte daglige ernæring for å styrke magesekken, takket være det antyyazvennыh komponenter.
 Gress har et rykte som et afrodisiakum, forbedrer ereksjonen. Gamle italienske urter for misbruk avhengighet inneholder 100 gram arugula å bli knust, blandet med ti gram honning og den samme mengden av svart pepper. Ta en teskje i morgen.
 Ruccola olje brukes lokalt og muntlig, er det nyttig i håret, styrker røtter, er det lagt til salater.
 Ruccola i matlaging
 I matlaging, bruke urter og olje fra frøene av arugula. Olje gir en unik smak og aroma av hermetiske grønnsaker. Arugula bladene brukes som tilbehør til kjøtt, fisk, sjømat, det satt på smørbrød, stuet med grønnsaker, lagt til sauser, pizza, risotto, kalde retter, ost og noen desserter.  
Hair Mask med dimexideSom en anti-inflammatorisk agent dimeksid aktivt brukt i offisielle medisin, til dermatologi behandle eksem, erysipelas, lupus, kviser, sår, byller, sopp og andre sykdommer i huden. Inkludert stoffet brukes som en fuktighetskrem i behandlingen av behandling av alvorlige brannskader og betente sår, isjias, slitasjegikt og leddgikt, alvorlige forstuinger og blåmerker.
Den viktigste antiinflammatorisk legemiddel er understøttet av en utmerket bærer, noe som betyr at det hjelper stoffer trenge godt inn i huden og cellulære membraner. Det er på grunn av dens egenskaper ble sist brukt i kosmetikk som en del av midlene til å ta vare på, og flere masker hår dimexide.
Dimexidum hår
Fordeler med å bruke dimexide som kosmetiske midler for behandling og styrke håret er i sin transport og anti-inflammatorisk egenskaper. Selv en svak løsning av medikamentet hjelper nyttige stoffer fra andre komponenter av masken bedre trenge inn i strukturen av hud og hår. Dermed blir virkningen av vitaminer og andre elementer av masken forstørret, og oppnådde en mye bedre effekt av bruk av medisinsk eller næringsblanding.
Dimexidum kan legges til nesten alle hjem hår maske. Det forbedrer blodtilførselen til hårsekkene, og dermed akselererer veksten av hår og hår blir tykkere og vokser tilbake end - en jevn og sterk.
I tillegg dimeksid stand til å berolige huden av hodet, fjerne betennelser, styrke og helbrede dem, og frata flass.
Oppskrifter masker hår dimexide
Vitamin Mask
For sin forberedelse mix to ts av olje vitamin E og A, legg en teskje av 10-prosent løsning dimexide. Blandingen blir massert gnidd inn i hårrøttene, og 40-60 minutter hår wrap. Etter at blandingen ble vasket med sjampo tid.
Masken er anbefalt for bruk en gang i uken hastighet på 1, 5-2 måneder. Som et resultat, hårpleie og finne styrke til å kvitte seg med tørrhet og skjørhet dreven.
Maske for å styrke hårvekst
Hair Mask med dimexideSom aktive ingredienser handle lakserolje og burdock (en spiseskje) olje løsninger av vitamin A og E (en teskje) av sitron eterisk olje (noen dråper). For å forbedre penetrasjon av næringsstoffer i bland en løsning dimexide (en teskje).
Masken påføres på avskjed, massere hodebunnen og pakk for en time, deretter vaske av med sjampo. Som et resultat av vanlig anvendelse to ganger i uken i seks uker og styrke hår kan vokse omtrent 6-8 cm.
Etter krysset hår behandling er avgjørende for å ta en pause for et par måneder som hår maske med dimexide ikke brukes som en permanent hjelp av hårpleieprodukter.
№2 maske for hårvekst
Som ingrediensene er i en teskje frisk sitronsaft, burdock og ricinusoljer, vitamin B12 og B6 ampuller med olje og vitaminene D, E og A. Blandingen tilsett 3 ts dimexide løsning.
Mask distribuere i hodebunnen, massasje og vikle en time. Påfør to ganger i uken i to måneder. Virkningen blir oppnådd på samme måte som den tidligere bruk av masker. Den eneste forskjellen er at naturlig sitronsaft normaliserer talgkjertler, etter et kurs du bruker masken håret blir mindre fettete.
Forholdsregler ved bruk dimexide
Selges i apotek forberedelse inneholder virkestoffet konsentrat. I kosmetisk bruk bare 10 prosent dimexide oppløsning bestående av 1 del medikament og 9 deler vann.
Stoffet kan forårsake allergi før bruk hår masker basert på det bør testes for albuen.
Dimexidum ikke brukes under amming og under svangerskapet, nyre- eller leversykdom, grønn stær, grå stær, åreforkalkning, angina og overfølsom hud.  
Foot Cream

 Hvordan lage en krem ​​for bena alene hjemme?


 Fotkrem hjemmelaget


 Krem mineralvann å stoppe
 Nødvendig: 100 ml mineralvann, 10 g bivoks, 20 dråper kokosolje, druekjerneolje, oliven, 5 dråper av essensielle oljer av tea tree, lavendel, jasmin.
 Matlaging. Bland ingrediensene bortsett fra essensielle oljer og vann, benyttet i et vannbad. Når smeltet ingredienser, fjerne fra vannbad, tilsett varmt mineralvann, rør blandebatteri. Cool, skriv eterisk olje og bland.
 Søknad. Påfør kremen masseres på huden av føttene før du går til sengs.
 Krem med vitamin A og E
 Nødvendig: 90 ml vann, 10 ml av tindved olje og mango, mandelolje 35 ml, 075 ml for xanthan og allantoin, 6 g bivoks, 12 emulgerende voks, silke peptid 124 g, 5 kapsler av vitamin A og E i 10 dråper eteriske oljer av calendula, ylang-ylang, ingefær.
 Matlaging. Varme i et vannbad på 80 ml vann og xanthan separat - halvparten av tindved, mango og mandelolje med bie og emulgerende voks, bland disse to massene i varme forhold, pisket i en blender. I en bolle kombinere rester tindved olje, vitamin A og E, oppvarmet til 50 ° C, tilsett pisket masse mix. I en annen bolle, blande det gjenværende vann, allantoin, silke peptider, oppvarmet til 50 ° C, helles i en samlet vekt av blandingen. Etter avkjøling til å være krem ​​eterisk olje og bland.
 Søknad. Påfør kremen masseres på huden av føttene før du går til sengs.
 Nærende krem ​​med tranebærjuice
 Nødvendig: 70 g nutryanoho raffinert smult, 30 ml tranebærjuice 20 ml buljong calendula, 5 dråper eterisk olje av ginseng.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør kremen masseres på huden av føttene før du går til sengs.
 Nærende krem ​​med tranebærjuice
 Nødvendig: 80 g nutryanoho raffinert smult, 40 ml tranebærjuice, 20 ml kamfer olje.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør kremen masseres på huden av føttene før du går til sengs.
 Nourishing Cream med Aloe buljong
 Nødvendig: 50g nutryanoho raffinert smult, tre år med aloe blad, 100 ml vann, 5 dråper eterisk olje av Narcissus.
 Matlaging. Aloe blader innpakket i papir, legg i kjøleskapet i to uker. Deretter kuttet i små biter, hell varmt vann, la stå i to timer, kok i 5 minutter, avløp, klem, tilsett bacon og bland.
 Søknad. Påfør kremen på huden av føttene ved sengetid.
 Krem med essensielle oljer av rose, tea tree og rose hofter
 Nødvendig: 40g voks, 80 ml olivenolje, 10 dråper eteriske oljer av tea tree, rose og hofter.
 Matlaging. Bland honning og olivenolje, legg i et vannbad. Når voksen er smeltet, fjern fra badet, legger eterisk olje og bland.
 Søknad. Påfør kremen masseres på huden av føttene før du går til sengs.
 Krem med essensielle oljer av patchouli og myrra
 Nødvendig: 10 g olje shea, kakao, kokos og palm, bivoks, 10 ml olivenolje og avocado, olje løsninger av vitamin A og E, 10 dråper eteriske oljer av patchouli og myrra.
 Matlaging. Smelte voksen i et vannbad, tilsett kokosolje, kakao, shea, palm, holde et vannbad for å oppløse dem, røre, fjern, hell olivenolje og avokado, litt kjølig, innføre vitamin A og E og essensielle oljer, mix, vente til den er tykk og kjølig.
 Søknad. Påfør kremen masseres på huden av føttene før du går til sengs.

 Kremen av ulike vitaminer
 Nødvendig: 40 g salve Calendula salve 10g synaflana, 5 ml av vitamin B1 B6 B12 C og A, aloe juice, 5 dråper av essensielle oljer av grapefrukt og sitron.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør kremen masseres på huden av føttene før du går til sengs.
 Krem med essensielle oljer av kamille, maismel, salvie, løvetann
 Nødvendig: 10 g olje shea, kakao, kokos og palm, bivoks, 10 ml olivenolje og avocado, olje løsninger av vitamin A og E, 10 dråper eteriske oljer av kamille, maismel, salvie og løvetann.
 Matlaging. Smelte voksen i et vannbad, tilsett kokosolje, kakao, shea, palm, holde et vannbad for å oppløse dem, røre, fjerne, legge til avokado og olivenolje, bland litt kjølig, innføre vitamin A og E og essensielle oljer blande, kult.
 Søknad. Påfør kremen masseres på huden av føttene før du går til sengs.
 Krem med kamille og calendula avkok
 Nødvendig: 100g smeltet smør, 90 ml av tindved og lakserolje, 30 ml 3% løsning av borsyre, 3 eggeplommer, 50 ml av alkohol kamfer, 60 ml kjøttkraft kamille og calendula, 5 dråper eterisk olje gran.
 Matlaging. Bland alt unntatt buljong og gran olje, satt i et vannbad. Når ghee er smeltet, fjerne, tilsett buljong og smør gran mix.
 Søknad. Påfør kremen på huden av føttene ved sengetid.
 Krem med vitamin A
 Nødvendig: 20g noen krem ​​for føtter 20 ml olje løsning av vitamin A, 10 dråper eterisk olje løvetann, 5 dråper eterisk olje av sitronmelisse.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør kremen på huden av føttene ved sengetid.
 Krem med vitamin E
 Nødvendig: 20g noen krem ​​for føtter 20 ml olje løsning av vitamin E, 10 dråper eterisk olje av kalk blomstre, 5 dråper eterisk olje av syrin.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør kremen masseres på huden av føttene før du går til sengs.
 Kremen av eik bark avkok
 Nødvendig: 20g noen krem ​​for føtter 30 ml kjøttkraft eik, 5 dråper druekjerneolje, kokosolje.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør kremen masseres på huden av føttene før du går til sengs.
 Kremen av nesle buljong
 Nødvendig: 40 g noen krem ​​for føtter 40 ml kjøttkraft nesle, 10 dråper av essensielle oljer av blomster kastanje, sitron og kanel.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør kremen masseres på huden av føttene før du går til sengs.  




Яндекс.Метрика