Ryggsmerter behandlingAntall kontorarbeidere Spine økt til 54%, og innbyggerne i store byer er stadig i en tilstand av predradykulytnom - eksperter sier det medisinske fakultet ved Universitetet i Alberta, Canada.
Det er ingen sannhet i bena
På tribunen laste på mellomvirvelskiver umenshaysya 30% sammenlignet med stillesittende. Hvis du er en talent frisør eller arbeider selger, at du må stå for lenge - skal fordele vekten mellom føttene. Hvert 5. minutt burde bære vekt på høyre fot til venstre og tilbake. Ofte vi fryse i en posisjon, da føler ubehag og deretter overføre vekten. Regelen er å gjøre disse ruller fra fot til fot oftere.
Hvordan å stå, for ikke å skade ryggen
* Stå med knærne litt utvannet avslappet, litt skyve den ene foten.
* Hodet bør ikke henge - det vil skape en ensartet belastning på ryggraden.
* Hvis mulig, ta et objekt.
* Dersom det under kroppen bør vippet litt forover, slik som oppvask, vekselvis sette føttene på en lav motstand.
Enkel bevegelse, Ta opp ledelsen 10-15 cm. Gjør vekt på hælen og tærne løfte opp fra gulvet. Pust inn og trekk sokken over, føler strekker kaviar.
Fall under hælen
Prøv ikke å bære pinnen. I tynne høye hæler tyngdepunktet blir overført til forfot og hæl kontakt stole på et svært lite område og blir ustabile skift brettet. Ryggraden vandre som "drepe" gulvet på hver tur. Natur unnfanget slik at avhengigheten av foten er delt inn i tre semestre - om tommelen rundt lillefingeren og hæl. Hvis en av disse punktene ikke er faste, lider denne utformingen trekant. Referanse vekten overføres forover, er det ubehag i nedre del av ryggen og på baksiden av benet, som halebenet og leggen forsøk på å stabilisere hælen og kroppsstilling. Velg hæl bredde på 3,4 cm eller Wedge hæl.
Sterk For "BARANKU" Hold on
Kjøring ikke bare fører til smerte i nakke og rygg, men kan føre til kroniske sykdommer i ryggraden. Mange sitter i bilen i feil posisjon, som fører til belastningen på ryggmusklene. I den britiske konge automotive samfunn fant at den farligste "ut banan", sitter sjåføren bøyd rattet og pedalene bena utstrakt. Dette skaper maksimalt press på mellomvirvelskiver, som i stor grad forbedret gjennom risting under kjøring.
Hvordan å sitte i bilen, for ikke å skade ryggen
* Ikke avvike langt fra pedalene.
* Det er viktig å justere hodestøtten.
* Bruk ortopediske puter, tips for bilseter.
Enkel bevegelse: Hver 2-3 timer å utføre 10 Svakt hode i hver retning.
Lyst til å spise kaker - ikke sitter
I sittende stilling belastning på mellomvirvelskiver maks. Folk som fører en stillesittende livsstil, utsatt til ryggsmerter, spesielt i nakken. Stillesittende arbeid er i økende grad en årsak til kroniske sykdommer i ryggraden. Det utfører ikke tilstrekkelig antall bakker og deflection, og hans mest kompliserte leddene er "unødvendig".
Hvis mesteparten av arbeidstiden du bruker på å sitte, prøve å sitte slik at belastningen på baken var asymmetrisk, og de er jevnt i kontakt med et areal på støtte. Den beste måten er å sette seg ned, svinge tilbake og føler de mest komfortable posisjonen bekkenet. Stolen skal være i en slik høyde at vinkelen mellom lår og overkropp, og mellom hofte og lår var omtrent 90 °. Føttene skal jevnt kontakt med overflaten av gulvet. Sitter så i løpet av dagen er ikke lett, men det er dette som er det Staten som du ønsker å søke - så alle ryggrads kurver ta maksimal fysiologiske posisjon.
Hvordan å lene seg tilbake gjør ikke vondt
* Yzbeyte polstrede stoler og dype seter der du ikke kan holde ryggen rett.
* For høye stoler er fratatt støtte fra føttene er for lav - gi en ekstra byrde på stigende.
* Ikke sitte med bena i kors på leggen eller foten - det fører til krumning av ryggraden.
* Sørg for å få opp hver halve time og bare 5-7 minutters gange. De fleste potyahuytesya. Ryggraden liker ikke lang sitting.
Enkle bevegelser: Sitt på en stol, slappe av beina og hoftene begynner å bevege seg fremover, "walking" hoftene da på hjul. Lage fire slike fremover og det samme tilbake. Så vi påvirke muskler og ledd, og aktivere tilsig av arteriell blod og fjerne overflødig veneblod.  
Er det noen virkning ved bruk av vibrasjonsmassasje
 I denne artikkelen viser vi en ganske effektiv fysioterapi retning - vibrerende massasje. Med dyktig og riktig bruk, og viktigst av alt, når de er riktig valgt innstilling, kan vibrerende massasje gi gode resultater å kurere noen sykdommer og generell helse forbedring. For første gang denne teknikken snakker i det nittende århundre, og deretter brukes en mekanisk metode, og først senere ble påført strøm. Grunnleggeren av denne massasje er hardware R. Zander, som har utviklet et sett av øvelser og operasjoner basert på påvirkning av vibrasjon. Spesielt har denne prosedyren vunnet popularitet i behandlingen av luftveissykdommer hos barn. Les mer om fordelene, teknologi implementering og kontraindikasjoner vibrasjon massasje - se nedenfor.

 Hva er en vibrerende massasje og hvordan å gjennomføre det?


 Essensen av vibrerende massasje er basert på, først og fremst, vibrasjon bølger på nerveender i kroppen, forårsaker en reaksjon i lymfedrenasje, sirkulasjon og nerveender. Vibrasjons forskjellige amplituder og frekvenser annerledes påvirke atferden til nerver, slik som svak eller gjennomsnittlig effekt øker følsomheten av nerveender, mens sterkere - er synkende. Dermed har moderat vibrasjon en positiv effekt i lammelse eller reduserte reaksjoner i nervesystemet, og sterk, men med kramper eller nervesmerter.
Er det noen virkning ved bruk av vibrasjonsmassasje

 Prosessen med vibrasjonsbølger i stand til å utvide blodårene, forbedrer blodsirkulasjonen, noe som gir cellene våre mettet aktivt med oksygen, så bra for å øke immunitet, effektivitet, akselerere blodsirkulasjonen og eliminere hevelse. Med regelmessige og hyppige vybromassazhe lår og rumpe betydelig redusert fettlaget og dermed volumet. Denne typen massasje er svært nyttig å massere brystet hos barn med lungesykdommer. Men som nevnt, vibrerende massasje i hendene på udugelig egnet til å påvirke kroppen din. Her er noen forhold, overholdelse som ikke kan ignoreres når du bruker denne teknikken.
 •  Ikke bruk massasjeoljer og andre smøremidler.

 •  Engangseffekt på et bestemt område bør ikke overstige tre minutter.

 •  Massasje korsryggen, bør magen, brystet og hofter utføres liggende nede, i alle andre tilfeller - sitter.


 • Er det noen virkning ved bruk av vibrasjonsmassasje


   Hvordan vibrasjons barn?


   Som nevnt ovenfor, behandler utmerket vibrasjons lungesykdommer i form av bronkitt og lungebetennelse. Vibro kan forbedre slim fra lungene, noe som er uunnværlig for en full gjenoppretting.
   Så, for denne prosedyren bør sette barnet på ryggen, kle av seg mens valgfritt. Utsett enheten til moderat kraft og begynner å kjøre på brystet i en sirkulær bevegelse.
   Tid for ca ti minutter.
  Er det noen virkning ved bruk av vibrasjonsmassasje

   Som du ser, det er ikke noe vanskelig å gjøre alene eller vibrasjons barnet sitt. Regelmessig bruk av massasje apparat ikke bare forbedre muskel tone og hud, men all helse.  
  Balinesisk massasje for å styrke helse
   Indonesia - fin, varm og mystisk sted som består av mange øyer. En av de største - Bali, en øy av fred, ro og kjærlighet. Det var derfra, som kan sees fra tittelen, kom til oss balinesisk massasje som inkorporerer tradisjon og smak indonesere Pacific States.   Hva balinesisk massasje?


   Bali massasje - en spesiell form for mekanisk påvirkning på huden og myke vev av mannen ved å gni og lite trykk. Med denne typen effekt på huden aktivt bruke naturlige oljer, duftlys. Det tjener både til å slappe av i kroppen og til å behandle visse typer sykdommer forbundet hovedsakelig med den psykologiske tilstanden til mannen, og forbedrer blodsirkulasjonen.
  Balinesisk massasje for å styrke helse

   Hva er teknikken for balinesisk massasje?


   Det er feil å tro balinesisk massasje bare som et middel til avslapping. Den har en lang historie. Den første omtale av terapi ved "håndspåleggelse" i Indonesia dateres tilbake 700 th år av vår tidsregning. Rundt skriveprosessen var i den tilstanden. Gjennom årene av sin eksistens, balinesisk massasje konsentrert i et par forskjellige teknikker, som er svensk, akupunktur, aromaterapi. Hans funksjon, først av alt, er det oppstart av friksjon i ekstremitetene, gradvis nærmer kroppen og tilbake. Spesielle maskiner balinesisk massasje er svake og myke bevegelser etterfulgt av en overgang til høy effekt. Alle beveger seg oppover til hodet og symmetrisk gjentas. Vanligvis master hjelp av et bredt spekter av ulike terapeutiske massasjeoljer. Sam økt varer 60 til 120 minutter.
  Balinesisk massasje for å styrke helse

   Fordeler balinesisk massasje


   Med noen få økter balinesisk massasje kan bli kvitt nervøse lidelser, søvnløshet, lindre muskelspenninger, depresjon, migrene. Forbedret blodsirkulasjonen bidrar til å øke overordnede organ, fylt med oksygen celler, forbedre immunforsvaret, og plantebaserte oljer som brukes under behandlingen, og betydelig dempe rozhladyat huden, frata henne av keratinized.

   Hva er kontraindikasjoner for massasje Bali


   Dessverre kan ikke alle nyte denne hyggelige prosedyre. Det er kontraindikasjoner da i stedet for godt kan du få helt motsatte resultater. Disse inkluderer:
 •  Smittsomme og virussykdommer som SARS;

 •  Høy kroppstemperatur;

 •  Tendens til indre blødninger;

 •  Den ytre hud lesjoner, skrubbsår, sår, brannsår, utslett etc.

 •  Disse vaskulære system sykdommer som aterosklerose eller aortaaneurisme;

 •  Iskemi, tumor;

 •  Graviditeten;

 •  Mentale.

 •  Ved andre sykdommer, eksperter anbefaler å gå til legen for å få råd og tillatelse for slik behandling.
  Balinesisk massasje for å styrke helse

   Bali massasje: Video


   Til tross for ganske betydelig liste over kontraindikasjoner, vet at det er normalt for "umulig" for absolutt alle typer massasje. Balinesisk terapi har ting til menn, kvinner og også barn. Det perfekt avslappende, vil din kropp i tone. Å avvise all tvil, se videoen balinesisk massasje.

  Яндекс.Метрика