Ryggsmerter i kvinner: årsaker og behandlinger
 Den mest sårbare ryggraden er tilbake. Hver dag mellomvirvelskiver utsettes for enorme stress, noe som får dem til å bære. Degenerative prosesser irritere nerveender, noe som resulterer i lumbar muskelspasmer og sende svar det er smerter.
 De viktigste årsakene til korsryggsmerter hos kvinner
 Ryggsmerter fører til overvekt, mangel på mosjon, stress, søvnløshet, venøs sirkulasjon.
 Intens fysisk aktivitet, dårlig holdning mens du arbeider, løfte, hypotermi også kan provosere ubehag.
 Mest ryggsmerter forårsaket av trening på bakgrunn av osteochondrose og sykdommer som artrose, skiveprolaps, leddgikt av intervertebral ledd, slitasjegikt.
 I tillegg til smerte hos kvinner kan være forbundet med nyresykdom, og betennelse i andre gynekologiske sykdommer.
 Ubehag i nedre del av ryggen er diagnostisert med godartede og ondartede svulster i bekkenområdet. For en mer nøyaktig diagnose for å gjøre en CT scan, som lar deg få presis informasjon om benvev av ryggraden.
 Faktorer som fører til fremveksten av ryggsmerter
 1. Tungt fysisk arbeid med hyppige helling og rotasjon av legemet og arbeid, ledsaget av vibrasjonsprosesser.
 2. Feil kosthold og røyking.
 3. Lav fysisk aktivitet.
 4. Gjør tunge idretter.
 Smerter i graviditet
 De fleste kvinner lider av ryggsmerter under graviditet. Faktum er at så vekstretardasjon tyngdepunktet av en kvinnes kropp er i endring, og dette fører til ubehag i korsryggen.
 I perioden av svangerskapet femoral-sacral leddene slappe av under påvirkning av hormonet relaxin, som resulterer i forstyrret likevekt stadig spente muskler og korsryggen begynner å gjøre vondt.
 Smertefulle opplevelser i forskjellige perioder av svangerskapet, men det skjer vanligvis etter den andre trimester. Nærmere den åttende måned av smerte kan forverres på grunn av det faktum at babyens hode begynner å legge press på korsryggen.
 Statistisk ubehag i korsryggen merket hvert sekund mødre. Årsakene til dette er mange: skiftende aksen av ryggraden, som strekker seg tilbake muskler senere i svangerskapet, bærer babyen i armene, og andre faktorer.
 Noen eksperter mener at anestesi under fødsel hindrer konsentrere seg om sine følelser, noe som fører til fødsel traumer. Som et resultat av barselkvinner kan forstyrre smerter i hofter og korsrygg. For alvorlige skader måtte opereres.
 Fremgangsmåter for behandling av ryggsmerter
 Fremgangsmåter for behandling, avhenger av scenen og formen av sykdommen. Ofte legen bruker lokalbedøvelse og definerer medisinering. Også foreskrevet fysioterapi, elektroforese, manuell terapi, terapeutisk massasje, akupunktur, hirudotherapy, treningsterapi, etc.
 Behandling folk rettsmidler
 Under angrepet smerte kan gjøre salt komprimere. Du må legge til 100 gram. salt per liter varmt vann for å fukte gasen i oppløsning og påført på problemområder om natten.
 Godt til grøt fra revet poteter, pepperrot og en spiseskje honning. Denne blandingen bør spres med det berørte området og dekke med plastfolie område av kroppen.
 For å styrke ryggmusklene hjelpe aerob trening, turgåing, svømming, løping og sykling. Vel avlaster ryggen bading og turgåing i vannet. Når ryggproblemer helst regelmessig gjøre lange turer.
 Hvis smertene stadig forfulgt, anbefales det å kjøpe en spesiell sone for å fjerne belastningen fra baksiden.  
Hyperhidrose (overdreven svetting), behandling for the People
 Etablere gode været kommer sommerdager. Øker temperaturen på gata. Og i forkant av å bli kvitt hyperhidrose som oppstår av ulike grunner, men til stede i alles liv. Daglig behandling av overdreven svetting - deodorant og antiperspirant bruk, blokkerer stygg lukt sekret av talgkjertlene.

 Årsakene svetting på kroppen varianter


 Sammen med svette utskilles fra kroppen salter og skadelige stoffer. Svette i visse deler av kroppen (også kalt "lokal") - en beskyttende reaksjon av den menneskelige organisme på ytre stimuli - oppstår under trening, nervøs utmattelse. Med tallrike drikker, bruker krydder og finne ved høye temperaturer er et resultat av varme - og vannutveksling. Lokal svette er oftest sett i armhulene, palmer og tær, i området av kjønnsorganer og føtter.

 Behandling av overdreven svetting i tradisjonell medisin og folk rettsmidler


 Manifestasjon av overdreven svetting forårsaker ubehag i dagliglivet og dets eliminering valgt de sikreste metoder. Talkum dusting pulver eller hud heksyhydratom aluminiumklorid tørkede problemområder. Behandling øker svetting iontoforese bidrar Botox-injeksjoner til en mer varig effekt. I nærvær av deres medisinsk behandling overdreven svetting produsert av lokal eller sentral kyuretzha sympathectomy. Hyperhidrose ikke bry opererte pasienter lenge etter operasjonen.
 Økt svetting manifestert aktivt i alder fra 10 til 20 år, med hjerte-, endokrine lidelser, problemer med blodårene. Dreven svetting behandling avhenger av den underliggende sykdommen. Når det henvises til legen satt røttene til hyperhidrose, er faktorer som forårsaket det virke kompliserte analyser. Behandling av kraftig svetting av medikamenter er kombinert med bruk av sedative, beroligende piller ofte vendelrot ekstrakt og vitaminer for å supplere mangel på substansen i kroppen.
 Behandling av overdreven svetting først starter av den vanlige snyltende, dusjing med vekslende forskjellige temperaturer. Påfør bad med eik, med ammoniakk, sokker med borsyre, drikke et avkok av markjordbær. Bjørk knopper infused vodka - gamle og velprøvde verktøy, sammen med brus bad.
 Behandling av overdreven svetting bruker tradisjonell medisin, hvis det er ingen medisinske kontraindikasjoner, ikke så kostbare, mer egnet for kroppen, er tilgjengelig for produksjon og bruk, og i tillegg til de direkte virkningene av hyperhidrose har gunstige effekter på kroppen som en helhet.
 av Ludmila Habdrahmanova
 Spesielt for området "World Women"  
Frekvensen av østradiol hos kvinner
 Estradiol - en av de mest aktive hormoner i kvinnekroppen ansvarlig for menstruasjonssyklusen, dannelsen av reproduksjonssystemet, sekundære kjønnskarakteristika, fysiske og mentale egenskaper og påvirker atferden til kvinner under samleie. Den er produsert i eggstokkene og binyrene.
 Nivået av østradiol kan bestemmes ved en blodprøve er nødvendig for å diagnostisere sykdommer i sterilitet, uterin blødning, osteoporose, amenoré, PMS, og andre sykdommer. Før noen analyse du trenger hele dagen for å avstå fra fysisk og nervøs stamme, kjønn og røyking. Hvis du får en resept eller du ta kosttilskudd, er det tilrådelig å fjerne dem på tidspunktet for testing eller ta kontakt med lege. En blodprøve er nødvendig å ta på tom mage mens du sitter eller ligger.
 Forhøyede nivåer av østradiol
 Forhøyede nivåer av østradiol i kroppen kan snakke om sykdommer i reproduksjonssystemet, inkludert cyster på eggstokkene eller svulster, samt levercirrhose, hypertyreose, gynekomasti og hiperstroheniyi.
 Østradiol kan øke ved å ta visse medisiner: karbamazepin, steroider, ketokonazol. Det samme er alkohol og fedme.
 Redusert estradiol

 Redusert estradiol kan være forårsaket ved å ta p-piller, kjemoterapi narkotika, og en rekke av narkotika, for eksempel amynohlyutetymyd, danazol, buzerelyn, deksametason, hozerelin, leuprolyd, levonorgestrel, mekartrytsyn, moklobemyd, mifepriston (i tilfelle av abort), megestrol, nandrolon , nafarelyn, oktreotid, pravastatin, cimetidin, formestan, эpostan og andre.
 Det samme er tilfelle med vekttap, vegetarisk, bezzhyrovom kosthold, vysokouhlevodnoy diett med bulimi og sterk fysisk anstrengelse. Bare østradiol avtar som et resultat av alkoholmisbruk i postmenstrualnыy perioden og på forekomsten av tidlig graviditet.
 Hva er frekvensen av østradiol hos kvinner?
 Frekvensen av østradiol hos kvinner alltid sett i et forhold på testosteron. I follikkelfasen, bør det nå nivået for 0-160 pg / ml, som tilsvarer 68-1269 nmol / L før eggløsning - 34-400 pg / ml (131-1655 nmol / L) i lutealfasen - 27-246 pg / ml (91 til 861 nmol / L), og i overgangsalderen - mer enn 30 pg / ml (< 73="" ?????/?).="">
 Hvordan nivået av østradiol i kroppen?
 I mellom overgangsalder og pubertet estradiol i den kvinnelige kroppen er avhengig av flyt av menstruasjonsfasen. Før ruptur av follikkelen og egg utgang, er høyest dens konsentrasjon i blodet. Etter en dag etter antall østradiol når en topp, begynner eggløsning. Med ferdigstillelse av eggløsning østradiolnivå begynner å slippe, og i lutealfasen øker den igjen. Hvis egget ikke blir befruktet, når østradiol sitt minimum, og videreføring av denne faktoren er den siste angrepet periode.
 Hvis befruktning skjedde, østradiolnivåer fortsatte å stige i svangerskap og fødsel, og et eller annet sted på den femte dagen etter fødselen, vender han tilbake til det normale.
 Strategier for å forbedre tilstanden i overgangsalderen
 Bedre livskvalitet i overgangsalderen kan ved hjelp fysioterapi teknikker, ernæringsterapi og andre komponenter av å trene en sunn livsstil. Men å være i stor grad forenkle kvinner under østrogenmangel og hormonet østradiol hjelp og ikke-hormonelle legemidler.
 Klymara, prohinova, estrozhel, estrofem hormonell inneholder эstrodyola, ulik i form av frigjøring. Netto østrogen kan bare brukes til kvinner som har hatt en hysterektomi. Derfor narkotika brukt sin kombinasjon med gestagen.
 I tillegg til de grunnleggende egenskapene til østradiol, hjelper dette hormonet gjenopprette bein vekst og bein forsinker prosessen med å fjerne natrium fra kroppen, fjerner overflødig kolesterol, forbedrer blodpropp og har anabole egenskaper.  
Яндекс.Метрика