Røyke shisha: skadelig eller nyttig?
 Vårt land har nylig fått enorme populariteten til hookah røyking, mest blant unge mennesker, i prinsippet, selvfølgelig. Problemet er at de fleste synes det er helt trygt underholdning. Faktisk er det ganske annerledes. Basert på forskning av forskere brukt de siste fem årene, er det en rekke overbevisende data om røyking hookah.
 Langsiktig røyking hookah innåndings resulterer i betydelig større mengder røyk i forhold til konvensjonelle røyke sigaretter. Når røyke sigaretter person i 5-7 minutter. gjør et gjennomsnitt på 8-12 drag og fortsatt puster en 05-06 liter. røyk, deretter normal sesjon av hookah røyke en gjennomsnittlig person gjør 50-100 puffs, heller, som inneholder ca 015-10 l. røyke. Det er en time hookah rozkuryuvannya person kan ta avtrekk utslipp lik antall røyker en pakke sigaretter, og enda mer.
 I tillegg til alt dette, kan vannpipe tobakk ikke nøyaktig kan måle mengden av nikotin fra forskjellen i pakken. Tidligere studier beregnet på å tobakk viste seg at det vanligvis er meget høyere enn mengden av nikotin, bly, skadelig tjære og karbonmonoksid enn tobakk sigarett. Spesielt røyken fra en hookah konsentrasjon av karbonmonoksid over en to til tre ganger enn røyker sigaretter. Med alt dette tobakk er røkt gjennom en hookah er mye mer tett og fuktig, som inneholder melasse og forskjellige smaker. Samlet fuktig røk fra farlige elementer og toksiner trenge dypt inn i lungene og forårsaker betydelige skader dessuten bidrar til dysfunksjon av kjør lys og tap av elastisitet.
 Alle typer tobakk er nervøse gift - nikotin Det er en som kan forårsake avhengighet, men i tillegg er en viktig regulator av antallet av forbruket. Derfor vil de røyker røyker å utsette inntil kan ikke få ham den nødvendige mengden av nikotin for å tilfredsstille kravet til sedvanlig basert, men ikke så mye at det var svimmelhet. Dette faktum kan forklares med midlertidig varighet hookah røyking, nikotin sult ublahotvoryaetsya organ for 20 - 30 minutter av røyking.
 Det er kjent at vannpipe røk sammen med røyk vanlige sigaretter provoserer kreft i strupehodet, lunge og andre kreftformer, ulike lunge og hjertesykdom. Blant annet i familier der både mann og kone spiller hookah er en høy sannsynlighet for å ha en baby med lav fødselsvekt. I tillegg kan røyke en hookah også føre til infertilitet. Også forskere hadde vist at de fleste som røyker vannpipe til slutt begynne å røyke sigaretter, og i noen tilfeller kan begynne å ta psykotrope stoffer. Det bør understrekes at kroppen er fylt med hookah røyker konsentrasjoner av bly, arsen, nikotin kotininu og krom høyere enn de som røyker vanlige sigaretter. Videre røyke vannpipe, i de fleste tilfeller, en folie, som gir ekstremt skadelig karsinogent aluminiumdamp ved oppvarming kull.
Røyke shisha: skadelig eller nyttig?
 Selv om vannfilteret hookah, og inneholder noen av nikotin er som over tid en person røyker vannpipe får alle samme nikotinavhengighet, som ved røyking vanlige sigaretter. Bare nikotin farene ved røyking shisha er ikke begrenset, så å inhalere tobakksrøyk i så mange samtidig kroppen vil falle tungmetaller, karbonmonoksyd, kreftfremkallende kjemiske elementer i en mengde som forårsaker stor skade på legemet.
 Jada, alle vet om og handelsmenn, produsenter og vannpiper som fremmer trygg røyking angivelig å selge hookah, som er utstyrt med et munnstykke fylt med bomull eller filter som består av aktivt kull, samt en beskyttende agent kan tilby lagt plast uhlevыe filtre og kjemikalier for dannelse av små bobler. Men det vil ikke ha noen hjelp. Vtyahyvaemoe mengden av røyk, selvfølgelig, varierer avhengig av hvilken modell eller metode for røyking vannpiper, men ikke en av de eksisterende typer hookah som en enhet for røyking hookah helse og sikkerhet vil ikke være årsaken til risikoen for hjerte- og karsykdommer, kreft og kroniske sykdommer lungene.
 Så, oppsummering, er det verdt å merke seg det viktigste som må ta hensyn til hver person røyker vannpipe:

 Røyke vannpipe dårlig!

 - Vannpipe - er ikke ufarlig alternativ til sigaretter; gjennomsnittlig timers prosedyre i hookah røyking person får ca 50-100 ganger mer røyk enn vanlig sigarett;

 - Selv i renset vann hookah røyk inneholder en enorm mengde giftige stoffer, salter av tungmetaller, karbonmonoksid som forårsaker ulike kreftformer, kronisk bronkitt og emfysem;

 - Ikke vann, vil ingen andre ekstra beskyttelse ikke være i stand til å gi deg ufarlig hookah røyking og ingen hjelp å unngå potensiell avhengighet av nikotin;

 - Dele en hookah munnstykket mange røykere inneholder risikoen for smitte i noen alvorlig smittsom sykdom, tuberkulose og selv betennelse i leveren;

 - Opphold i selskap med folk røyke hookah er for passiv røyking, det er dårlig for helsen til ikke-røykere og viser handling som tilsvarer fengsel røykfylt sigarett på plass. Med alt dette plyusuyutsya forbrenningsprodukter som brukes som drivstoff elementer - tre camper ulike kjemikalier.  
Hvordan å bringe alkohol fra kroppen? Metoder som hjelper å eliminere alkoholen fra kroppen

 Ofte, hvordan du får alkohol fra kroppen på kort tid bileiere interesserte som ønsker å komme bort fra trafikkpolititjenestemenn.
 Og hvis du er i denne situasjonen, må vi forstå at det ikke er noen mirakler og fremskynde prosessen med å fjerne alkohol i den grad at ansatte i trafikk inspeksjon ikke ble funnet i utåndet luft bør du rikelig hygget i noen timer etter måltidet er umulig. Men du kan minimere skadevirkningene av alkohol på kroppen din og hindre bakrus.
 Slik er prosessen med å fjerne alkohol fra kroppen?
 For å fremskynde tilbaketrekkingen av de fleste av sine kroppen forfall produkter av etanol, må du forstå hvordan dette skjer. Vær oppmerksom på at noen av disse stoffer i metabolismen utskilles uforandret, og resten av kroppen oksyderes og omdannes til eddiksyre. Dessuten er tilbaketrekningen av de henfallsproduktene etanol i ren form på grunn av lunger, hud og nyrer rettigheter. En splitting av fremstilte alkohol leveren.
 Ifølge statistikk, i form av etanol avledet fra menneskekroppen ca 30% av dem konsumert alkohol. De resterende 70% må endre lever - det er årsaken til alvorlige sykdommer i kroppen i kroniske alkoholikere. Og kløyvehastigheten etanol i human lever avhenger først og fremst staten og av funksjon av kroppen og kunstig fremskynde prosessen umulig.
 Hvordan å fremskynde tilbaketrekningen av etanol gjennom nyrene og lungene?
 Hvis du ønsker å ta med alkohol fra kroppen raskt, prøv å aktivere prosessen med å fjerne det gjennom nyrene og lungene. Og for å gjøre det ganske enkelt, du trenger bare å gi kroppen din en konstant strøm av oksygen og konsumere store mengder rent drikkevann.
 Hvis du ønsker å kvitte seg med kroppen etanol, drikke en kopp sterk brygget søt te. Denne drinken inneholder store mengder koffein, som ikke bare har en vanndrivende effekt, men også for å effektivt redusere symptomer på forgiftning, gjør koffein hjernen din mer klar visjon hjelper fokus og begynne å bedre navigere i verdensrommet.
 Det vil si at du kan gjenvinne kontroll over kroppen din og redusere den negative virkningen at alkohol påvirker leveren. Men disse tiltakene er ikke på noen måte bidra til å lure arbeiderne trafikk inspeksjon, og andre produkter som stammer fra kroppen av alkohol vil ikke være i stand til å hjelpe deg å takle denne oppgaven. Husk også at koffein og alkohol har en betydelig innvirkning på hjertemuskelen, og dermed behandle disse stoffene bør svært nøye.
 Fond - "antypolitsay" for utskillelse av alkohol
 Ønsker å fremskynde tilbaketrekning av alkohol du kan ta hensyn til de store oppslag midler - ". Antypolitsay" Men tror ikke disse stoffene kurere som vil hjelpe kvitte seg med et par minutter innholdsrik hygget konsekvenser.
 Husk at i "antypolytsaev" omfatter hovedsakelig medisiner for hodepine, avstivningsorganet vitaminer og aromatiske dufter er utformet for å eliminere lukten av alkohol. Selv i tilfelle av alvorlig bakrus, bør de legges merke til, kan være svært nyttig jukse forventer ikke å bruke dem til spesialiserte enheter trafikken politiansatte.
 Det er bedre å drikke aktivt kull eller kunstig føre til oppkast, etter å ha drukket en betydelig mengde av kaliumpermanganat eller rent vann, vil dette bidra til å redusere de skadelige virkningene av alkohol.

Slik tømmer lungene av nikotin og tjære
 Det er ingen hemmelighet at røyking negativt påvirker menneskekroppen. I røyk inneholder nikotin, tjære og diverse andre skadelige stoffer. Konsekvensene av denne avhengigheten er også kjent for alle. Sykdommer i hjerte-karsystemet, luftveiene, fordøyelsessystemet og, selvfølgelig, kreft. Men hvis en mann har funnet styrke og kvitt dårlige vaner, lurte han på hvordan ren lungene.
 Først, for å tømme lungene etter røyking, må du berike kroppen med oksygen. Dette krever så mye tid til å tilbringe utendørs, fortrinnsvis mellom barskog og løvskog, spesielt der luften er ren. Veldig nyttig å gjøre svømming, løping, yoga. Utføre pusteøvelser.
 Sammen for clearing lungene av nikotin og tjære kan gjøres sokoterapiyu. Veldig nyttig gulrot juice. Du kan blande den med persille eller selleri. Bete juice er også nyttig. Bete-gulrot, rødbeter, agurk, alternativer kan være annerledes. Du må spise så mye frukt og grønnsaker. De akselerere prosessen med å fjerne giftstoffer fra kroppen, forbedre metabolismen, leverer vitaminer.
 Å tømme lungene av nikotin og tjære i den daglige kosten bør være melkeprodukter. De binder giftige stoffer som finnes i kroppen og letter deres fjerning.
 Renser luftveiene og har en positiv innvirkning på innånding bruke urter og eteriske oljer. Gran olje bra for kroppen.
 Rensende effekt på lungene og kroppen som helhet buljonger og aksjer tilby, med urter og frukt, for eksempel lakris rot, plantain juice, oregano, svart reddik og mange andre. Veldig nyttig for å tømme lungene av nikotin avkok av frukten av Viburnum. Et glass frukt helle en liter vann, kok opp. Da insisterer på en termos i 10-12 timer. Du kan drikke te i stedet for flere ganger om dagen. I stedet for sukker anbefalte honning.
 Blant annet for å tømme lungene av nikotin og tjære kan ty til medisiner. Det er mange stoffer som brukes til slike formål, for å rense kroppen via fjerning av skadelige stoffer (toksiner).
 Måter mye, men det er en annen viktig punkt. Det er nødvendig å stille inn på et sunt liv, både fysisk og psykisk. Bruk for utgivelse kroppen alle metoder sammen, ikke en ting.  
Яндекс.Метрика