Saften av plantainBanan - en plante som er mye brukt i medisin. I våre breddegrader som et terapeutisk verktøy som brukes Banan normal, som trådte i kulturen som en medisinsk anlegg for produksjon av legemidler. Med det formål behandlings brukt plantain blader, infusjon av blader og juice.
Saften av friske blader av smalkjempe brukes ved behandling av sår på hornhinnen, hjelper juice for å undertrykke veksten av patogene Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, hemolytiske streptokokker. Ekstrakter fra bladene gjør hypotensive og beroligende effekt. Infusjoner av vann fra bladene på Banan hjelp eliminere slim hoste, pakke også har sårheling, hemostatic, bakteriostatisk effekt i behandling av sår.
I homeopati juice av plantain og essenser er mye brukt i sykdommer som polyuri, takykardi, impotens, samt dental, øret og hodepine. Eksternt Banan juice eller skjær av den brukes i homeopatien som sårtilheling, anti-inflammatorisk, hemostatisk agent.
I folkemedisinen er saften av Koke mye brukt for behandling og forebygging av sykdommer. For eksempel blir tilførsel av bladene anvendes som et slimløsende for kikhoste, astma, bronkitt, tuberkulose. Vel plantain juice påvirker mage-tarmkanalen, det brukes til å behandle anatsidnyh gastritt, magesår. Infusjon av blader eller utvannet juice er brukt i folkemedisinen for betennelse i nese og munnhulen, sår, blåmerker, kroniske sår, kutt, byller, phlegmon, betente sår som healing og bakteriostatiske midler.
Som for tradisjonell medisin, er i tillegg til ovennevnte områder Banan juice som brukes for behandling av gynekologiske sykdommer - эndodermyta, myometryta, Innstillinger og, adyeksyta og noen former for infertilitet.

Banan juice for hosteog

Å kvitte seg med hoste, bland 500 ml juice med 500 gram honning. Kok blandingen over svak varme, så kult. Etter avkjøling, er den klar til bruk. Ta blandingen bør være en spiseskje i en halv time før et måltid før hvert måltid. Verktøyet hjelper til med kronisk og akutt bronkitt og kikhoste.
Den andre metoden. Skyll friske blader, male dem til kashopodibnoho tilstand, legge til en liten mengde vann. Ta blandingen til en byll, kjølig når saften blir varm, tilsett honning til det. Ta denne blandingen bør være teskje hver time.
Saften av plantain innånding
For innånding juice av plantain brukes ved sykdommer som kronisk rhinitt, faryngitt, laryngitt, betennelse i mandlene, forebygging og behandling av yrkesrelaterte luftveissykdommer. For inhalasjon Koke saften må fortynnes med destillert vann i forholdet 12:59 eller 12:58. Slik innånding stimulerer motorisk funksjon av ciliated epitel.

Saften av plantain hår

Banan juice er mye brukt for å gi håret et sunt og velstelt utseende. Spesielt plantain juice er mye brukt i utarbeidelsen av kremer for tørt hår. Du må blande en kvart kopp juice av plantain, en kvart kopp infusjon av urter timian, legge til blandingen en halv teskje honning. Blandingen skal gnis inn i hårrøttene i et par timer for å vaske.  
Maryin røtter (peon)

 Vakker blomst maryin rot eller peon vokser i Sibir, Mongolia og Kasakhstan. Unikt anlegg som brukes i medisin, har en behagelig aroma, ystochaemыm lyse rosa blomster. Anlegget med oppreist stammen høyde ikke mer enn en meter, lang.

 I folkemedisinen mye brukt rotstokker peon, på grunn av det, og det var trusselen om utryddelse av denne arten. I dag, innsamling av ville peoner forbudt. Men frøet var tilgjengelig for enhver gartner. I dyrking er det veldig beskjeden, ikke utsatt for sykdommer og skadedyr. Også landbruket selskapet vokser plantasjer Marino rot mål for resirkulering og bruk i medisin.
 Peon dekket med legender. Fra gresk mytologi vet at blomsten er oppkalt etter legen Peon. Hans berømmelse under den trojanske krigen gått lærere, som han ble avsatt. Men gudene av zmyluvalysya lege og slått den inn i en vakker blomst som ytterligere behandlet folk.


 Gathering


 Plukk maryinoho grasrota fra slutten av mai til slutten av juni, er det tørket og lage ekstrakter. De grunn knollene høstes når som helst i løpet av vekstsesongen. De kuttet og tørket ved 50 ° C.


 Sammensetning


 På grunn av sin kjemiske sammensetning maryin rot funnet anvendelse i medisin. I den biologiske sammensetningen av planter er essensielle oljer, flavonoider, benzosyre, salisylsyre, tanniner, mangan, steroler, strontium, harpikser, sukker og mange andre.
Maryin røtter (peon)


 Medisinske egenskaper


 Maryin rot, er medisinske egenskaper som har gjort det til et populært medisin i mange land (inkludert Kina, Japan, Mongolia, Russland, India og andre) best kjent som et beroligende middel, som brukes i behandling av:

 •  epilepsi;


 •  nevroser;


 •  søvnløshet.


 •  Ti prosent anstrøk av plantesykdommer anbefales for:

 •  gastritt;


 •  magesår;


 •  dystoni.


 •  Det er en vellykket opplevelse av decoctions og infusjoner i kreft i livmoren og magen.
   Også peoner stoffer fungere som et analgetikum urte hjemme og tannpine.


   Kontraindikasjon


   Preparater av urter og røtter Marino rot er ikke anbefalt i nyre- og leversvikt, overfølsomhet for komponenter.
  Maryin røtter (peon)


   Fremgangsmåter for påføring •  Når en tannpine: dott dynket i skjær brukes på pasientens tenner i ti minutter.


 •  Når diaré: en teskje av tørket rot peoner helle to kopper vann og kok i vannbad i fem minutter. Ta en halv kopp tre ganger daglig før måltider.


 •  Ved epilepsi: en flaske vodka for tre måneders permisjon fra tørt gress maryinoho rot. Drikke en teskje 30 minutter før frokost og kveldsmat.


 •  Når infertilitet: en flaske vodka i ti dager permisjon for 50 gram finhakket frisk rot. Drikke en teskje tre ganger om dagen.


 •  Søvnløshet eller overdreven oppstemthet, insisterer uke i 100 gram vodka ti gram peon røtter. Ta en halv teskje tre ganger om dagen.
 • St. Johns medisinske egenskaperBlant de urter kjent for menneskeheten i århundrer, er johannesurt en av de mest prestisjefylte steder. Dette er ikke overraskende, da dette mirakel planten hjelper hundrevis av forskjellige sykdommer, og brukes aktivt som et populært alternativ medisin og tradisjonell medisinsk praksis. Dette er en svært rimelig måte kan du enkelt forberede deg selv. Hvordan er en plante i hvilke medisinske former brukt? Og viktigst av alt, hva er dens medisinske egenskaper?
  Beskrivelse Hypericum
  Du har sikkert sett denne krevende plante med gule blomster samlet i blomsterstanden, og bestemt, hyggelig, litt stikkende lukt.
  Johannesurt er en flerårig urt av familien malpyhyetsvetnыh (pattedyr).
  Hans andre navn - kløft blod zveroboynyk, krovavets, hvoroboy, svetoyanskoe urter, rød travytsa; Johannesurt, gul, perforering, holey, låste, slo og andre.
  Dette er en svært vanlig plante som kan finnes nesten overalt - i nærheten av felt, langs skogsveier. Og på kantene av barskog, solfylte enger og tørre enger Johannesurt former kratt mål.
  Legemidlet johannesurt
  Avling Johannesurt fra juni til august - i løpet av sin normale blomstring. Pick bare de blomstrende topper av stilkene sammen, uten grove bezlystыh deler, en lengde på omtrent 25-30 cm. Høstet gress beholder sine gode egenskaper i tre år. Men for å holde johannesurt så lenge, må det være ordentlig tørt, mørkt sted razostlav tynt lag. Etter tørking absolutt må obmolotyty skille stilkene av blomster. Det var så rå høstet hell brukes til å behandle ulike sykdommer.

  Den kjemiske sammensetningen av Hypericum

  Helbredende egenskaper av Hypericum på grunn av sin kjemiske sammensetning. Faktisk har studier vist at den inneholder slike nyttige biologisk aktive stoffer som: tanniner; β-sitosterol; essensielle oljer; triterpene saponiner; flavonoider, og spesielt, hyperoside, rutin; makro - og mikronæringsstoffer, vitamin C og E; anthraquinones og, til slutt, en spesiell farge (hyperetsyn) gjennom hvilke Johannesurt later rødlig spesifikk juice på hånden (derav navnene på noen planter: krovavets, røde travytsa etc.) og andre.
  Bruk av johannesurt
  Med en så rik og kompleks kjemisk sammensetning, som har blitt sagt, mange år johannesurt er mye brukt i medisinsk praksis - og folkemusikk, og tradisjonelle. Ja, farmakologi, takket hemostatic, snerpende, tonic og anti-inflammatorisk egenskaper, johannesurt som brukes til å lage en rekke medikamenter. Spesielt sykdommer så som anemi, migrene, hypertensjon, hoste, gulsott, hemoroider. Ja, med johannesurt gjøre slike effektive naturlige medisiner som imanin, neflavyt og novoimanin.
  Hypericum hell brukes til å behandle:

  - Allergi,
  - Mastitt,
  - Sykdommer i lever, nyre, galleblære;
  - Ulike lungesykdommer, inkludert hoste;
  - Gastric sykdommer slik som kronisk gastritt, kolikk, diaré, magesår,
  - I et eksternt program - for å behandle liggesår, ulike lesjoner, sår, erosjoner og sår.

  Også, johannesurt preparater som brukes i revmatisme, gikt, ulike nervøse lidelser og selv depressiv psykose. Den brukes som et anthelmintikum, og, og som et diuretikum.
  Den berømte johannesurt og tannlegepraksis som anti-inflammatorisk agent, og som et middel til å styrke tannkjøttet og fjerner dårlig ånde.
  Det er også kjent at intravenøs administrering, preparater inneholdende en form for Hypericum ekstrakt, stimulere aktiviteten i hjertet, øker blodtrykket, innsnevre blodårene og øker amplituden av hjerte sammentrekninger.
  Hjemme, for behandling av ulike sykdommer kan du bruke johannesurt i ulike dosering former: som tinkturer, decoctions, te og andre.

  Hypericum skjær

  For å forberede en alkohol anstrøk av johannesurt, må du blande 50 g av tørt gress og dets 0, 5 liter vodka. Denne blandingen bør insistere i en glassbeholder i 10 dager, og til risting. Etter utløpet av begrepet infusjon skal renne og helle et glass ware. Dette skjær - et utmerket antidepressant agent, som brukes til å styrke nervesystemet. Drikk den skal, fortynnet med vann, 20 dråper tre ganger om dagen, i krise vanskelige livssituasjoner.
  Te med johannesurt

  Te med Johannesurt - et flott verktøy for å konsolidere kroppen og bli kvitt ulike sykdommer som kan anbefales for voksne og barn, spesielt i tider med stress. I sommer, denne te vil bidra til å unngå magesyke overdreven bruk av bær, frukt og grønnsaker.
  Når uttalt følsomhet for skiftende værforhold, hjelper dette te normalisere funksjon av vegetative-karsystemet og redusere autonome svingninger, spesielt blandet med humle kjegler. Forresten, en kollektiv te nyttig i overgangsalderen - å normalisere hormonnivåene. En blanding av sitronmelisse te med Johannesurt hjelper barn konsentrere seg i å lære så mye som mulig og fokus.

  Kontraindikasjoner mot bruk av johannesurt

  Men i likhet med andre medisiner, er johannesurt kontraindisert. For det første kan det ikke brukes til gravide kvinner, som denne slabotoksychnoy gressfrø kan utløse en abort. Husk også at anlegget øker trykket og av denne grunn er det ikke foreskrevet høyt blodtrykk. Langvarig bruk av johannesurt kan forårsake elveblest, magesmerter, og menn - selv midlertidig impotens.
  Så til selvmedisinering, som du vet, er ikke nødvendig.  
  Яндекс.Метрика