Salisylsyre akneDette stoffet hentet fra willow bark, i dag er mye brukt i medisin og kosmetikk. Mange kvinner vet at salisylsyre - et effektivt middel for akne behandling.
Egenskaper av salisylsyre
Denne syren er billig og rimelig alternativ til moderne legemidler for behandling av akne. Det dreier seg om akne, som ble dannet i ansiktet, bryst, rygg. Det bør imidlertid brukes med forsiktighet. Ansett som den sikreste en - eller dvuhprotsentnыe løsning av salisylsyre i alkohol.
Salisylsyre trenger dypt inn kviser, bidrar til å hindre nedbrytningen av fett opphopning i talgkjertlene. Salisylsyre effektivt bekjemper betennelse.
I tillegg kan det raskt fjerne flekker dannet på ansiktet og kroppen etter akne. Gjennom bruk av salisylsyre oppdatert epidermis og akne arr erstatter sunn hud.
Vanligvis er salicylsyre anvendt i sin rene form, og kombinert med forskjellige antibakterielle midler og næringsstoffer, noe som gjør det enda mer effektivt.
Behandling av akne salisylsyre
En oppløsning av salicylsyre skal brukes flere ganger i løpet av dagen. Når en liten mengde av akne, løsningen ble anbefalt å anvende punktbevegelser. Men når de sjokkerte hele ansiktet eller kroppen, dyppe en bomulls plate i løsningen og tørk dem med akne områder. Litt venting, salisylsyre vask med varmt vann, påfør en nærende agent. Også salisylsyre oppløsning fremstilt i alkohol, ofte brukt til å lage masker.
Effektive i kampen mot akne er et utslett og aspirin tabletter fordi de inneholder også salisylsyre. Du kan forberede dette rette for behandling av akne, noen piller løses i varmt vann, og behandle salisylsyre hud påvirket av akne. Hvis du foretrekker det, kan du supplere med honning, yoghurt og natron.
Ønsker å bli kvitt huden blemishes, prøver å forberede salve med salisylsyre. Det er mulig å tilsette sink, svovel. Bare vær forsiktig - det er en behandling for akne er ganske kraftig, så det anbefales ikke for kvinner med overdried hud.
Veldig populært i dag er masker med salisylsyre. For best resultat, kan salicylic alkohol kontakt med badyahoy og leire. Leire bør velge basert på din hudtype. Denne masken hjelper å bli kvitt kviser, ikke bare, men også på de stedene som vises i deres sted.
Funksjoner av salisylsyre akne
Eiere tørr hud bør ikke bruke salisylsyre i ren form, kan du prøve å legge en glykolsyre, som har eksfolierende egenskaper. To syre vil fungere som skrubbe eliminerer akne og bidrar til å regenerere huden. Dette produktet er godt egnet for de som var bare de første tegn på akne eller akne utvikling er i et avansert stadium.
Noen eksperter generelt rådes til å forlate bruken av salisylsyre løsning utarbeidet i alkohol, eiere av tørr hud fordi det ytterligere desiccate huden. Derfor må du først fjerne tørr - og deretter fortsette å behandle kviser på ansikt og kropp. I tillegg er denne løsningen anbefales ikke å håndtere alle av huden din (hvis forskjellig dreven tørrhet, ofte skjellete). Ikke bruk verktøyet mer enn to ganger i løpet av dagen, ellers huden din vil bli utsatt for uttørking, som uunngåelig føre til en økning i antall sebum, så - og fremveksten av nye kviser.
Bad kombinert med salisylsyre zynerytom, bazyronom. Det er høyst uønsket å gjelde for gravide kvinner, som det absorberes raskt inn i huden og kan skade fosteret i mors liv.
Vær forsiktig med å bruke salisylsyre som en salve. Det er en kraftig behandling for akne, men hvis det brukes feil kan lett gjøre hudforbrenninger. Dette verktøyet består av svovel og sink, som er i stand til sterkt Tørkings selv meget fet hud. Imidlertid, salisylsyre salve effektivt fratar huden av fettet, raskt takle akne, skjønt, vaselin, en del av den, tetter porene.
Akne - en slags signal til kroppen, noe som indikerer at visse uregelmessigheter i sitt arbeid. Hvis det ikke er relatert til hormonelle endringer, derfor sannsynlig at det er feil eller midlertidig ute av stand til å utføre sine funksjoner noen av systemet. Så, før du starter behandling av akne, prøve å forstå årsaken til deres utseende.  
Lys ManikyrUtvilsomt, plettfri manikyr - en av de viktigste egenskapene til den moderne kvinnen. Preparerte negler ikke bare kan gjøre livet svært ubehagelig i kvinner, men ganske ødelegge helhetsinntrykket av henne. På grunn av renhet og skjønnhet negler trenger regelmessig pleie. Selvfølgelig, plettfri manikyr krever konstant støtte. Men gitt arbeidsmengden moderne kvinner, ikke alltid vi har mulighet og tid til å gjøre denne prosedyren i kabinen. Og at, generelt, ikke nødvendigvis. Det gir omsorg salon negler og skape sin perfekte utseende og du kan eie, og ganske enkelt.
Ved hjelp av spesielle kosmetikk det ikke tar mye tid og krefter.

Verktøy for manikyr boards

Tidligere, da den kun tilgjengelig type manikyr var en klassisk kutt, gjør det pent og nøyaktig være ganske vanskelig. Det er ingen profesjonell mester var ikke nok. Imidlertid er dagens distribusjonsnett et bredt utvalg av spesielle kosmetikk for manikyr boards. De inneholder en slags spesiell frukt og andre syrer, som mykgjør og oppløse overflødig tynne huden rundt neglen. Du bare forsiktig skyve tilbake neglebåndene med spesiell trepinne og fjerne overflødig hud fra negleplaten. Denne prosedyren opptar bare 10-15 minutter og negler ser akkurat perfekt.
Lys Manikyr

Selvfølgelig, hvis ikke kontinuerlig overvåke og ta vare på hendene, uten skjellaget trimming er nødvendig. Her og Burr Formasjonen. Derfor hovedregelen manikyr hjemme - sin regularitet.
La du merke til at etter den tredje eller fjerde lignende prosedyre manikyr vil du ta mindre og mindre tid og krefter.
Fordeler styrene eller europeiske måten å fjerne skjellaget at han ikke utelukke traumatisk og kontrahering AIDS, hepatitt og andre smittsomme sykdommer. Dessverre, hvis du er allergisk mot syre - og dermed fjerne skjellaget vil ikke passe.
Grunnleggende dekning manikyr

I tillegg til verktøy for fjerning av skjellaget manikyr arsenal må også dekke grunnleggende polsk. Denne gjennomsiktig væske eller lakk som bidrar til at neglene og lette anvendelsen av farget lakk.
Grunnleggende belegg brukes til spiker plate umiddelbart etter fjerning av hårstråene som grunnlag i farget lakk, og kan brukes som et frittstående verktøy for elskere av naturlige negler. Det justerer frakk negleplaten, gir det en naturlig glans, og selv produserer en terapeutisk effekt, hvis strukturen inneholder vitaminer og mineraler. I tillegg, på grunn av sin sammensetning strøk forenkler anvendelsen av farget lakk, så ikke overse bruken i hjemmet.
Beskyttende belegg for manikyr
Et annet viktig verktøy for neglepleie - beskyttende belegg eller lakk fiksing, som anvendes etter fullstendig tørking neglelakk farge. Sin hensikt - å bidra til at din manikyr oppholdt lengre og tryggere. I tillegg beskytter neglefiksing din negler UV og lakk - fra chipping, sprekker og falming. Også spiker fiksing gir neglene en vakker glans og fremmer rask tørking neglelakk farge.
Vi anbefaler at du bruker alle disse moderne fasiliteter som vil i stor grad forenkle din oppgave og bidra til å opprettholde en vakker og velholdt utseende av dine hender. Og så - har noen interessante ideer som er enkle å gjennomføre hjemme.
Design Ideer negler hjemme
En av de enkleste å bygge selv er det leopard negledesign. For å lage denne opprinnelige bildet, du bare trekke en små flekker på neglene og deretter kutte rundt det med tynne svarte streker. Hemmeligheten til suksess for denne manikyr som flekker bør være av forskjellige former og størrelser, mens et mer naturlig bilde.
Lys Manikyr

En annen god idé - "utskrift" manikyr. Gjør dette unike og lett negledesign, kan du bruke vanlig papir. Du trenger bare 10 små firkantede biter av fine print størrelse litt mer på neglene. Disse biter av papir du må slå kort dyppet i alkohol eller neglelakkfjerner og gjelder for nymalt negleplaten. Litt flat, vent ikke mer enn 20 sekunder, og fjern forsiktig. Det er det! Den resulterende bildet ikke glem å sikre beskyttelse.
Lys Manikyr

Som grunnlag for denne uvanlige mønster du kan bruke og klarlakk, uansett farge maling, jo bedre - grå, hvit eller beige.  
Masken av havremelDen generelle tilstanden til huden vår bestemmes av faktorer som miljø, stress, dårlig kosthold. Virkningene av naturkatastrofer som ubrukelige: tapt fuktighet, elastisitet, elastisitet, rynker, pigmentflekker. Til huden forblir sunn, trenger den konstant pleie. Når det er ingen måte å gå i skjønnhet, kjøpe dyre kosmetikk, det er en løsning: kokk selv. Eiendommene de ikke kan være verre enn de som selges. Først av alt, det er ansiktsfuktighetsgivende, nærende, bleking.
Før du påfører masken du trenger for å bestemme din hudtype og deretter velge et spesifikt produkt og dets komponenter. Resepter det er mange. Mask fra havremel - en av de mest effektive og allsidig.
De unike egenskapene til havregryn
Denne berømte frokostblanding inneholder jod, magnesium, jern, krom, fosfor, vitamin B og E. Flakes hjelpe rense kroppen for giftstoffer, har en gunstig effekt på fordøyelsesorganer og nervesystemet.
Havregrøt- Er ikke bare nyttig produkt, te og masker laget av havregryn, lang og hell brukes i kosmetikk. De er egnet for alle typer hud i alle aldre, ikke forårsaker allergi. I tillegg maskene er rimelig og enkelt å tilberede. Hvis en maske legge til andre ingredienser, kan du bli kvitt akne, peeling, tørrhet, pigmentering og mange andre problemer. Huden blir sunn utseende er fløyelsmyk og glatt, glatter ut fine linjer, forbedrer farge.
Å forberede havremel maske skal male mel eller maisgrøt staten om det vil skrubbe.
Masken av havremel - et universalmiddel
En spiseskje havregryn med kokende vann for å fortynne slurry tilstand, søke på ansiktet, vente på tørking, og skyll med varmt vann. Maskere enkel å tilberede, veldig søt, er så egnet også for betent hud. Hvis du erstatte vannet ferskpresset appelsinjuice og legge en teskje honning, får et utmerket middel for alle hudtyper. Blandingen ble satt på ansiktet, tjue minutter, skyll med kamille kjøttkraft. Etter slike masker huden ser blendende. Denne oppskriften er ideell for når du ønsker å raskt friske opp, bruke en minimal mengde tid og penger.
Ved å legge ulike frukter kan gjøre nærende ansiktsmaske med havregryn gjennom hele året ved hjelp av gresskar, epler, plommer, jordbær, bananer og annen frukt. Disse maskene er vel næring til huden og bidra til å holde den ung og frisk.

Masker med havregryn for rensning av ansiktet

Å forberede behovet spiseskje med yoghurt, teskje havregryn og honning, litt salt og havregryn. All mix grundig. Det ferdige maske bruker på ansiktet og halsen, hold i tjue minutter, vask deretter med kaldt vann. Om nødvendig kan du bruke en nattkrem. Prosedyren bør gjøres en gang i uken, kvelder optimalt.
Akne medisiner hjelpe kvitte følgende oppskrift: Pisk en eggehvite, tilsett en spiseskje havregryn og sitronsaft, en klype salt. Den resulterende masse gni i en sirkulær bevegelse, deretter la tørke og vask med kaldt vann. Hvis huden er tørr, bør proteinet erstattes plomme, salt og sukker. Resultatet vil overgå alle forventninger.
Ansikt med havregryn, olivenolje, honning, vitamin E og A trygt kan brukes som en peeling. Den renser forsiktig huden, og vitaminer og honning mette den med næringsstoffer.
Du kan blande havre og cornflakes, legge vegetabilsk olje. Bruke et verktøy som en skrubb, massasje langs linjene gni myke bevegelser.
Havregryn Facial Mask, utarbeidet på grunnlag av yoghurt, god rens huden, eliminerer peeling, gir naturlig farge. Bland en skje med frokostblanding med en skje av yoghurt, tilsett honning og salt. Blandingen ble satt på ansiktet i tjue minutter, skyll med varmt vann.
Havremel maske for tørr og sensitiv hud
Havreflak bidra til regenerering av huden, fukte den, lindre følsomhet. For sart hud maske passer følgende oppskrift: en spiseskje havregryn helle varm melk, la flak hovne opp, legge gulrot juice og vitamin A dråper. Blandingen bland godt, påfør på ansiktet, gjennom tredje time vask med varmt vann. Denne masken lindrer huden, lindrer irritasjon og gulrot juice gir god farge.
Tørr hud trenger spesiell oppmerksomhet. Bruke denne oppskriften: mel og havregryn og fett ost blanding med yoghurt, påfør et tynt lag å møte, la på i tjuefem minutter. Making prosedyre en gang i uken, vil du gi en god fuktighetsgivende.
Før du bruker noen masker skal være grundig renser ansiktet ditt. Bruke litt tid og deres hud og bruker ansiktsmasker med havregryn gjøre det vakkert.  
Яндекс.Метрика