Saltavleiringer i nakken
 I vår progressive århundre, har mange mennesker glemt om begreper som morgen trening eller kveld jogge. De fleste av innbyggerne av planeten Jorden tilbringer mye tid på datamaskinen eller foran TV, er feil vei i livet og ikke følge den riktig ernæring. Dette kan ikke annet enn påvirke helsen.
 En av de vanligste problemene folk som fører en stillesittende livsstil, dette saltavleiringer i nakken. Det truer advent av pinefull hodepine, generell svakhet, overdreven tretthet og nummenhet i hendene regelmessig. Årsaken til denne sykdommen - et brudd på vann-saltbalansen i kroppen. Denne saltavleiringer kalles Osteochondrose av nakkesøylen. Hvis du ikke avtale med behandling av denne sykdommen, kan du "ferdig dårlig" til mer alvorlige problemer som gikt, gallestein eller åreforkalkning.
 I stillesittende arbeid provosere høyt saltinnhold i nakken er hjerte- og karsykdommer og metabolske forstyrrelser. Vann-salt metabolisme er nesten alltid forstyrret folk som misbruker mineralvann og salt mat. For å forebygge livmorhals degenerative plate sykdom, er det nødvendig å begrense bruken av en rekke pickles, røkt, krydret sauser og marinader. Også bør ikke drikke for mye væske som det bibeholdes i legemet og hindrer riktig fjerning av salter.
 Hvordan fjerne saltavleiringer i nakken?
 Så det er bedre å forebygge forekomsten av slitasjegikt. Men hvis halsen er fortsatt "zasolylas" presserende behov for å ta affære. Ikke vent til den uutholdelige smerten begynner å hemme halsen, og forsøke å heve sin hånd vil forårsake smerte. Selvfølgelig, det første du må betale nær oppmerksomhet til ernæring.
 Det andre elementet bør gå trening. En utmerket måte å forholde seg til deponering av salter er svømming, så langt det er mulig bør melde seg til nærmeste basseng. Gode ​​resultater oppnås terapeutisk massasje, vil en erfaren spesialist være i stand til å brekke nakken dannet "hump". Vel, morgen trening for pasienter med osteochondrose rett og slett nødvendig! Det viktigste er ikke å overdrive det, fordi i tilfelle problemer med halsen kan ikke alle øvelsene. Ideelt sett, selvfølgelig, gjør fysioterapi under streng veiledning av en sertifisert lege.
 Å ha på "overflødig salt i nakken kan også gjelde for mange oppskrifter av tradisjonell medisin, som kombinert med riktig ernæring og fysisk aktivitet er nødvendig for å gi gode resultater.
 Tradisjonelle oppskrifter
 God effekt kan oppnås hvis du drikker et avkok av bønner. For å gjøre det nødvendig å sette fire spiseskjeer av rå bønner i en gryte, hell en liter kokende vann, innpakket i et varmt teppe og la stå i ca åtte timer. Deretter infused kjøttkraft skal renne og ta en kopp om dagen.
 Tibetanske vismenn rådes til å kvitte seg med saltavleiringer som bruker ris som kan ikke bare ta med ekstra salt, men også rense hele kroppen. For å gjøre dette godt vasket ris, hell varmt kokt vann og la over natten på et kjølig sted. Neste morgen, bør vannet tømmes en spiseskje av korn kokk uten salt og spise på tom mage. Rice, venstre, fyll med vann igjen og gjenta prosessen for så lenge ikke å bli spist helt forberedt ris.
 Utmerket hjelp med slike problemer med nakke skjær for sliping. Du må blande 130 gram honning, 200 gram reddik, hakket på tertushtsi, 70 gram vodka og to spiseskjeer med salt. Den resulterende blanding bør insisterer i tre dager. De ferdige skjær healere anbefaler å gni nakken og skuldrene minst tre uker eller tas oralt tre ganger daglig i en teskje.
 Kvalitativ salve for dem som lider av livmorhals Osteochondrose, vi kan av ingefær. For å gjøre dette, en spiseskje hakket ingefær blandet med en spiseskje av ghee. Prosmazhuyut blandingen på lav varme. Når blandingen er avkjølt, må den blandes med hvitløk, føres gjennom chasnykodavku i forhold til hverandre. Den mottatte salve gned nakken hans tre ganger om dagen. Deretter vikle halsen.
 Du kan også varme opp halsen ved hjelp av en kompress laget av naturlige produkter. I forhold til hverandre blandede poteter, hakket revet, og honning. Den resulterende oppslemming ble spredt på nakke og skuldre. Komprimere styrke og isolert. Det må holde i ca to timer, så det anbefales å smøre nakke og skuldre gran olje.
 Et annet alternativ komprimere - en blanding av honning og salt. Bland en spiseskje mat, sette blandingen på marlechku, pakk og feste til halsen. Top varm komprimere er også nødvendig.
 Til ubehag og smerter fra saltavleiringer i nakken i det siste, fasiliteter som tilbys av tradisjonell medisin, bør kombineres med et balansert kosthold og sunn livsstil.  
Sure oppstøt og halsbrann: hvordan bli kvitt problemet
 Sure oppstøt og halsbrann - er en av de vanligste tegn på sykdommer i mage og mage-tarm. Disse symptomene er en indikator på overdreven produksjon av magesyren, og denne situasjonen er mest vanlig magesår eller gastritt forskjellige former.

 Sure oppstøt og halsbrann - prinsipper for behandling


 Bærebjelke i behandling av halsbrann og oppstøt er, selvfølgelig, normalisering diett. For det første vil det være nødvendig å utelate bruken av sure matvarer og spise regelmessig i små porsjoner, bør den siste måltid av dagen være minst to timer før sengetid, og umiddelbart etter et måltid, er ikke anbefalt å ta en vannrett stilling.
 Strengt forbudt å bruke fet mat, kaffe, unngå dårlige vaner som røyking og drikking. Det er bedre å unngå fysisk aktivitet. Fra kosten for å ekskludere belgfrukter, melkefett, svart brød og kål, da disse produktene kan forårsake oppblåsthet.

 Medisinering


 Symptomer som halsbrann og sure oppstøt trenger hjelp spiserøret. De mest effektive legemidler er innhyllende middel som beskytter spiserøret fra virkningene av syre - antacida, de effektivt nøytralisere syren, og dermed redusere gastrisk surhet.
 De mest populære stoffene er gels, tabletter medisinering er best tas på legens ordre om ikke å gjøre mer skade på magen.
 I svangerskapet, sur raping og halsbrann nøytraliseres med alkalisk mineralvann, tar noen medisiner ikke ønskelig.

 Folk rettsmidler


 Også symptomer som halsbrann og sure oppstøt nøytralisert uten bruk av medikamenter ved hjelp av tradisjonell medisin.

 For eksempel kan du drikke varmt kokt vann med en klype natron.

 Resepsjonen vil hjelpe varmt mineralvann eller skummet melk, kan du prøve karbonpulver.

 Ett effektivt middel er også velkomne fersk juice av rå potet. Dette juice tatt to ganger om dagen for en kvart kopp i 20 minutter før du spiser.

 Du kan også prøve å ta direkte halsbrann under en st. skje med knuste valnøttkjerner eller eggeskall.

 Oppstøt og halsbrann kan behandles med ulike folk rettsmidler, medisiner eller behandling av riktig og balansert kosthold. Men det beste alternativet ville være å appellere til legen, en gastroenterolog, som nøyaktig diagnostisere og foreskrive medisiner som er nødvendige for effektiv behandling.  
Diuretika ødem
 Hevelse - en væske som bygger seg opp og utskilles ikke av kroppen i riktige mengder fører til nyresvikt, unormalt i det kardiovaskulære systemet etter en operasjon. Gravide kvinner ofte hevelse inntreffer i det tredje trimester på grunn av øket belastning på kroppen. Annenhver person å hovne føtter pm på fysisk aktivitet, fordi avviket i kroppen er hevelse i ansiktet og på hendene. Til væsken ikke blir forsinket, brukt diuretika, inkludert ledere er ikke kjemikalier og urter.

 Personer diuretika for ødem
 For å løse nyrefunksjonen, for å trekke overskudd av væske fra kroppen og rense urinkanalene, er det flere oppskrifter for naturlige diuretika benyttes overalt. Tradisjonell medisin er vokteren av menneskers helse, samt urter og ekstrakter alt du kan spise og ikke være redd for allergiske reaksjoner.
 Folk rettsmidler for ødem inkluderer kompresser, tinkturer, lotion fra en blanding av gress og, til tross for hans mild effekt på urinveiene person konsultasjon med en lege om opprinnelsen til ødem (nyresvikt eller svikt i hjerte-karsystemet, allergier) nødvendig.
 Hvis nyrene ikke fungerer i fullt mål, bør ditt daglige kosthold inkludere matvarer som sitron, hvitløk og løk, agurk og rå kål. De bidra til å eliminere overflødig væske og normalisere metabolismen.
 Hvis du vet at kroppen din er en svikt i det kardiovaskulære systemet, blir du vist anklager om bjørk knopper, med tillegg av persille infusjon av calendula og urter bedstraw. Separat, kan du drikke anstrøk av calendula (30 dråper før hvert måltid) i ti dager, er anlegget i stand til å fjerne ikke bare hevelse og selv håndtere årsaken til sykdommen.
 Buljong av flere komponenter: tranebær, bearberry, bjørk knopper og blå bær av einer, regnes som den mest effektive vanndrivende i nyrelidelse. Denne naturlige te drikker fersk for dette en teskje av blandingen, helle et glass med kokende vann og la det stå i 15-20 minutter i en termos. Spise kjøttkraft drikke 4-5 spiseskjeer.
 Når ødem ben vil hjelpe vanlig løvetann, som tar tre ganger om dagen som et avkok. Vi må ta et glass vann 10 gule blomsterhoder og brygge i kokende vann. Hvis hovne føtter daglig, Ash gjøre god sirup, som er utarbeidet i ferd med å modnes planter. Rød rogn behov knust til papirmasse, presse saften ut av det og fikk mye tilsatt sukker. Alle ingrediensene kan varieres etter smak. Det viktigste som så ut som ekte sirup: det skal juice og sukker koke i 10 minutter til den er tykk. Rowan i stedet for sukker lagt til te hver dag.
 Vanndrivende medikamenter diuretika
 Vanligvis alle medisiner diuretika sammen med positiv og rask effekt forårsake uopprettelig skade på kroppen, som de utlede kalium fra cellene.
 Hvis du har et avvik i nyrene, kan vi anbefale følgende vanndrivende piller som "Veroshpiron" og "triamteren." De forsiktig rense blodet av overflødig væske. Du må strengt følge instruksjonene på emballasjen av narkotika som diuretika kan føre til ikke bare overflødig væske, tvinge de nyrene til å arbeide i "online" en dag som kan krasje en treningsøkt for hele kroppen, forstyrret vann-salt balanse, redusert blodlevring og konsentrasjonen av urinsyre i det (dette er oftest gikt) kan danne blodpropper som person i livsfare.
 Hevelse i kardiovaskulære misdannelser
 Hevelse av uregelmessige hjerteslag starter ikke med en gang, har de ikke gå i løpet av årene. Vi må fjerne årsaken, normalisere blodstrømmen til alle organer og deler av kroppen. De første symptomene til hjerte ødem kan tjene som en smerte i venstre side av kroppen, hevelse i bena, mage, rumpe og korsrygg.
 Når ødem er nødvendig å begrense den totale væskeinntak, inkludert flytende matvarer (supper, te, kaffe, frukt) og slutter med rent vann. En dag kom en mann med ødem bør ikke drikke mer enn en liter væske. Dersom natur diuretika benyttes vannbasert, er de som inngår i det totale antall brukte vann på innsiden.
 Hevelse i hjertesvikt bør behandles grundig siden mai billetten alene kan dramatisk lavere blodtrykk hos mennesker mørke øyne, han kunne miste bevisstheten.
 Feilaktig valgt behandling kan bidra til større opphopning av væske i inter plass, som vann og natrium i nyrene vil alltid somle og hevelse vil være din trofaste følgesvenner.  
Яндекс.Метрика