Salve gjær infeksjoner for menn
 Det kan virke som den moderne verden er urettferdig mot kvinner. Og problemer i husholdningen og personlig vare på dem lenger, og har et stort ansvar - for å gjøre, føde og oppdra et barn. Og alt annet og mye mer ubehagelige sykdommer som trost. Men ikke alle så trist som det virker ved første øyekast. Mange sykdommer er nå treffer kvinner og deres ledsagere. Men hvis du bruker krem ​​gjær for menn, alt dette kan unngås.

 Kjenne fienden i ansiktet


 Så hva er en gjær infeksjon? Det er en sykdom forårsaket av gjærsopp og fører til betennelse i urogenitaltraktus.
 Vanligvis menn lider det er ikke veldig ofte, fordi på grunn av strukturen i deres urinveis sopp går sammen med urin og overlever dårlig i kroppen. Fremveksten av trost i menn - en sjeldenhet.
 Denne sykdommen er alarmerende bjelle til det faktum at en person har dramatisk redusert immunitet, som tillot soppen å spre seg til kjønnsorganene og forårsake relaterte prosesser.
 Det er også mulig at gjær følger enhver venerycheskomu sykdom. I tillegg samleie med en kvinne som har funnet vaginitis, fører noen ganger også trost i menn.
 Også sopp kan legges inn fra andre organer som endetarmen, slik at sykdommen noen ganger vises etter anal sex med en mann.
 I alle fall bør symptomene på gjær infeksjon søke legehjelp. Det vil undersøke, riktig diagnostisere sykdommen og foreskrive en salve fra gjær til mann og tabletter. Du kan også prøve tradisjonelle medisiner.

 Salve gjær Menn og andre rusmidler


 Så hva er symptomene tyder på at du virkelig slags mannlig trost.

 Først er kløe og svie i underlivet, hevelse og rødhet i noen tilfeller hodet og forhuden på penis.

 Umiddelbart etter samleie lunger skjer, dvs. overdreven fylde blodkar kjønnsorganer.

 Av og til er det blemmer på penis med en væske, noen ganger sammen til større enheter. De dannet en hvit film, som også er til stede på hodet.

 Fra kjønnsorganer mann under sykdom går lukt.

 Typisk behandling av denne sykdommen kurs og består av flere trinn. Fra begynnelsen, påfør salven fra gjær til mannen, for å bli kvitt de eksterne manifestasjoner av sykdommen og desinfisere den ytre overflaten av kjønnsorganene. Nå er den beste Klotrimazol eller produkter som inneholder den. Også brukte og vaske infusjoner av urter. Også foreskrevet en antibiotikakur.  
Hvordan fjerne vorter på øyevippene?
 Papilloma - ikke bare hud-formasjonen, som er en wake-up call om problemene i kroppen, men alvorlige, og ofte smertefull kosmetisk feil. Papilloma truer fremveksten av ulike oftalmologiske sykdommer kan etter hvert bli til ondartede svulster. Hvordan å identifisere symptomer utvikle papillomavirus? Hva bør gjøres for vellykket behandling? Papilloma, spesielt dens utseende og symptomer
 Papilloma - utdanning forårsaket av papillomavirus (også kalt human papilloma virus). Bæreren av dette viruset er ikke nødvendigvis deg. Det er nok å ta på mannen - bærer av viruset, bruke objekter, som han likte, eller ta opp rekkverket på bussen, så gned seg i øynene.
 Symptomer kan oppstå papilloma umiddelbart - alt virus kan leve i menneskekroppen fra fødselen (hvis overføres under fødselen fra moder) ikke er manifestert. Men det er visse faktorer som bidrar til aktivering av HPV:
 UV-stråler (f.eks hyppig eller langvarig eksponering for solen);
 alder over 30 år;
 svekkede forsvar (på grunn av alder, men også på grunn av tretthet, stress, hypotermi, etc.);
 kronisk infeksjon;
 alkohol;
 røyke;
 hormonelle narkotika eller langvarig bruk av antibiotika.
 Karakteristiske trekk papilloma:
 unormal vekst av vev endring: det utvekst som vorter;
 å øke størrelsen på det berørte området;
 rive eller omvendt, tørt øye;
 ufullstendig lukking av øyet (øyelokk lukke opp tett);
 ubehagelig, selv til smerte (ikke alltid).
 Svulster tallet på blinkende vanskelig, og dermed fuktighetsgivende øye - på lang ubehandlet det truer svekket.
 Folk rettsmidler for behandling av papilloma
 Så, mest sannsynlig, du papilloma. Nøye inspisere for svulst århundre. Selv fjerne det hjemme er bare mulig i følgende tilfeller:
 liten størrelse;
 Ingen sår;
 farge - normal (ingen kirsebær, ikke lyse rødt og ikke sort).
 Hvis du har nok tid og eksponering for å tåle det inntrufne og ubehag forbundet med sykdommen, og hvis du er helt sikker på at det ikke er farlig, kan du ty til tradisjonell medisin. Det bør bare ta hensyn til at effektiviteten av folk rettsmidler avhenger av alvorlighetsgraden av din tilstand. Kanskje de ikke er tilfelle eller hendelser snart.
 Kalanchoe, aloe. Saften av anlegget har en myk virkning, uten å skade huden tallet.
 Tea tree olje eller ricinusolje - bør være regelmessig gni olje inn i huden for noen få minutter.
 Juice presset fra sure epler - Regelmessig smøring papilloma hjelp redusere størrelsen (kanskje til slutt forsvinne utdanning).
 Malurt buljong med daglig bruk, reduseres papillomer, så kan du slette det selv og smertefri.
 Vennligst merk: Hvis du har informasjon papilloma fjernes ved hjelp celandine ekstrakt eller på annen måte benytte dette verktøyet. Huden er svært ung alder, og brenne celandine ekstrakt vil forlate en merkbar arr. Aldri bruk kjemikalier som kan fjerne vorter på andre deler av legemet, disse verktøyene forårsake corneale forbrenninger, etter som utvikler blindhet.
 Hvis hjemme behandling ble forsinket, og symptomene forsvinner, er det sterkt anbefalt at du søker medisinsk råd. Dette gjelder spesielt papillomavirus, som raskt vokser eller får en uvanlig form - disse endringene kan være forstadier til kreft.
 Ideelt sett bør legen din jag umiddelbart når du finner papillomer. Jo før startet profesjonell behandling, jo mer effektiv er den, og jo raskere du bli kvitt uønsket utdanning.
 Fjerning av papillomer moderne metoder
 Slå til lege (øyelege eller hudlege), vil du motta veibeskrivelser til forskning og analyse, og deretter gi deg ekspertråd. Noen ganger vortene fjernes ved hjelp av lokale medisiner som har keratolytic (razmyahchayuschym stratum corneum) handling. Om nødvendig, vil legen skrive deg disse midlene. Også, bruker den en av metodene for å fjerne vorter på poliklinisk basis.
 1.  Cryodestruction ("kald ødeleggelse") - Fjern flytende nitrogen. Denne teknikk er mer smertefull for pasienten, men for å unngå ubehag benyttes bedøvende salve. Etter en (noen ganger flere) økter papilloma-tallet for å bli utryddet. I stedet for å brenne skorpen er - kan du ikke skyte, etter en stund vil det forsvinne av seg selv. Risikoen for arr etter en slik intervensjon er minimal.
   Fjerning Laser meget effektivt og sikkert. Å sette øye extender-tallet, som hindrer refleks blinker. Ikke vær redd for å få laserstråle i øyet: strålen virker selektivt, bare i papilloma. Laser fordampet flytende del papilloma-celler og deretter brenner den såkalte tørr rest. Utvekst (eller flere utvekster) i huden blir fjernet i løpet av få minutter, mens laser desinfiserer og ruller ned til blodet. En litt dypere inn i huden raskt vokse - eller i det minste en uke. Land nær kanten av århundret krever langsiktig helbredelse. Etter laserbehandling papilloma tilbakefall på stedet av intervensjon ikke skjer. Hvis det er et arr, kan du ty til sliping - også laser. Laserbehandling gjør arret er nesten usynlig.
   Electrocoagulation anvendt på gamle strukturer med dype røtter. Dette er en meget effektiv metode, men effekten er ikke alltid tydelig etter den første sesjonen. Etter elektrokoagulering arr forbli på huden, så bruker denne metoden for behandling er hensiktsmessig i de naturlige hudfolder.
   Hvordan unngå et tilbakefall?
   Til papilloma ikke lenger bry deg for å utelukke alle de ovennevnte risikofaktorer. Nøkkelen til god helse - en sunn livsstil, nyttig mat, nok vitaminer og mineraler, ingen stress. Unngå nedkjøling og utmattelse.
   Pass på å se for yrkes øyne. Ikke berør øynene med skitne hender, ofte endres Håndklær, lommetørklær. Hvis du bade i dammen, spesielt med stillestående vann - bære svømming beskyttelsesbriller. Hvis man bruker linser, følger reglene for deres bruk, lagring, rengjøring.  
Livmorhalskreft symptomerLivmorhalskreft - ondartet svulst er utbredt natur kvinner. Hvert år blir mer enn fem hundre tusen nye tilfeller av livmorhalskreft. Mesteparten av pasientene svulst diagnostisert på et sent stadium, på grunn av ufullkommenhet av medisinsk behandling, og også raskt voksende ondartet formasjon.
Hvorfor er det en livmorhalskreft
Livmorhalskreft oppstår vanligvis hos kvinner i alderen 40-55 år. Dette generelt representative for dårlige sosiale bakgrunn, de fleste av dem bor på landsbygda og har mer enn seks barn.

Utvikling av livmorhalskreft kan utløse følgende faktorer:

- Innvielse av seksuell aktivitet i tidlig alder av atten år epitel av livmorhalsen er ikke moden og veldig følsom
- Virkningen av eksterne faktorer
- Konstant endring av seksualpartnere og kvinnen og hennes ektemann,
- Røyking mer enn fem sigaretter om dagen
- Bruk av hormonelle prevensjonsmidler der sannsynligheten for infeksjoner, seksuelt overførbare infeksjoner, øker
- Hvis du ikke følger med hygiene
- Svekket immunforsvar, mangel på vitamin A og C,
- Infeksjon med genital herpes og humant papillomavirus.

Forskning utført på internasjonalt nivå, viste en direkte innvirkning på utviklingen av HPV livmorhalskreft. Fastslått at 80 til 100 prosent av tumorcellene inneholder papillomavirus. Å trenge inn i cellen, blir viruset innleiret i DNA-kjeden, og gjør det for dem til å danne nye viruspartikler, som deretter implementeres i andre celler. Viruset kan føre til dannelsen av kjønnsvorter, genital vorter eller degenerasjon og kreft.
Det finnes flere former for eksistensen av HPV-infeksjon:
- Asymptomatic virus i celler som bærer en full livssyklus, men nesten umulig å oppdage. Hvis immunsystem er sterk, kan et par måneder forlate kroppen alene;
- Subklinisk skjema - med ekstern undersøkelse livmorhalskreft oppdages ikke, men kolposkopi viser flere vorter er små,
- Symptomatisk infeksjon når utdanningen er sett i underlivet, i det minste på livmorhalsen.

Som det viser seg livmorhalskreft
Det er generelle og spesifikke symptomer på livmorhalskreft. Den tidligere inkluderer svakhet, vekttap, svetting, endringer i kroppstemperatur uten noen åpenbar grunn, blek og tørr hud.
Den andre gruppen av symptomer på livmorhalskreft form:
- Flekker ikke forbundet med menstruasjon. De kan være mild eller tunge, sjeldne blødninger. Ganske ofte disse oppstår etter sex. I de senere stadier av livmorhalskreft, kan de skaffe seg en ubehagelig lukt som forårsaket ødeleggelsen av svulsten.
- Smerter i magen. Kan være til stede ved spotting som oppstår når du kjører form av livmorhalskreft som følge av tiltredelsen av smitte og spredning av svulster i andre organer.
- Hevelse i armer og ben, kjønnsorganer. De er karakterisert ved utviklingen av kreft i livmorhalsen og i alvorlige tilfeller som følge av spredning av metastaser.
- Dysfunksjon av tarm og blære skjer i lesjoner av livmorhalskreftsvulster dannes fistler - åpninger mellom organer, ikke eksisterende normal.
- Urinretensjon grunn av mekanisk kompresjon av ureter metastatiske lymfeknuter, fulgt av utstøting fra arbeidet til nyrene, hydronefrose formasjon, noe som resulterer i en forgiftet kroppen avfallsstoffer i fravær av urin.

Alle disse endringene i livmorhalskreft utvikling årsaken infeksjon og død av pasienter med alvorlige komplikasjoner.
Hevelse av en av de nedre ekstremiteter kan oppstå i de senere stadier av livmorhalskreft, spredning av metastaser i lymfeknutene i bekkenet og klemme sine fartøyer.
Hvordan å oppdage livmorhalskreft
Hvis det var mistanke om livmorhalskreft bør screenes, som gir:
- Inspeksjon av livmorhalsen i speilene og manuell forskning, avslører ekstern inspeksjon eller mistenkt patologi i type cervical slimete,
- Color av livmorhalsen med en løsning av eddiksyre og jod - avslører indirekte tegn startet eller utviklet livmorhalskreft - male de berørte lesjoner mindre markert enn i normale områder
- Kolposkopi - studerer livmorhalsen med en økning på 7, 5 til 40 ganger, slik at du kan nøye vurdere livmorhalsen for å oppdage forstadier prosesser og innledende former for kreft,
- Prøvetaking for cytologi flekker i livmorhalsen bør gjennomføres årlig for å identifisere mikroskopiske, tidlige former for livmorhalskreft
- Biopsi av cervix, nødvendigvis gjennomført ved mistanke om kreft
- Studier av bekkenet ved hjelp av ultralyd - gjør det mulig å estimere forekomsten av tumor som er nødvendig for planlegging av operasjoner,
- Computertomografi bekken organer - i vanskelige tilfeller av mistanke om svulst til tilstøtende organer.

Å teste funksjonen av nyrer, blære, tarm, er utelukkelse av fjernmetastaser utført intravenøs urografi, cystoskopi og rektoskopi, brystet røntgen, ultralyd av magen.
Behandling av livmorhalskreft
Den mest gunstig prognose hensyn til tidlige former for livmorhalskreft, når svulsten vokser inn i omkringliggende vev. For unge kvinner som planlegger fødsel, er det flere behandlingstilbud for livmorhalskreft beholde kroppen: fjerning av det berørte området eller laser fordamping, flytende nitrogen behandling, fjerning av livmorhalsen ved ultralyd.
Når svulsten vokser inn i omkringliggende vev til tre millimeter, samt alle andre stadier av livmorhalskreft gjennomført operasjon - hysterektomi uten vedheng hos kvinner i fertil alder og kuttet med vedheng postmenopausal. I tillegg innebærer behandling fjerning av nærliggende lymfeknuter. Kirurgi kan utføres i forbindelse med bestrålingsterapi.
Det første og andre trinnet er mulig uavhengig stråling uten kirurgi.
En spesifikk fremgangsmåte for behandlingen av livmorhalskreft avhenger av alder, generell helse, ønsket av pasienten. Full utvinning er mulig etter kirurgi eller komplekse effekter. Etter behandling, legen må Observasjoner: ytelsen colposcopy og celleprøver hver tredje måned.  
Яндекс.Метрика