Sammensetningen av kosmetiske produkter
 VseTut fortelle deg om hva som faktisk består fasiliteter. Når du tar i hendene på noen kosmetiske produkt, noen ganger ikke forstår at i substans del av det. Noen til og med erfarne folk er overrasket fordi de ikke har hørt om eksistensen av de fleste ingredienser.
 Private kjøperen bør vite at er en del av noen kosmetiske stoffer som kan ha negativ innvirkning på helsen, særlig når det brukes som en del av substandard materiale, syntetiske aromaer, fargestoffer og andre skadelige komponenter.
 Grunnlaget for eventuelle kosmetikk er vann og fett basis. Vann er en grunnleggende komponent. Andre stoffer tilsettes avhengig av formålet for hvilke spesifikke kosmetiske produktet er beregnet.

 Hvis vi ser på hyaluronsyre, kan det sies at det er brukt til å binde vann i overhuden. Dette er for å sikre at huden forblir fuktig, så sunt. Hyaluronsyre er en obligatorisk del av alle midler for tørr hud. Det samme prinsippet er ceramider, opprettholde et optimalt nivå av fuktighet i de øvre lag av huden. Nyttige tips rådes til å kjøpe kosmetikk, som består av naturlig fett, ikke syntetiske.
 Naturligvis, ingen konserveringsmidler derimot ikke "fienden må vite i person. For eksempel kan Bronopol og formaldehyd konserveringsmidler forårsake allergiske reaksjoner, så nøye gjennom følger med kosmetikk. Kosmetikk er ofte smaksatt. Flavors kan være både naturlig og kunstig. naturlige smaker er basert på eteriske oljer, og noen typer kosmetikk lagt ekstrakter fra planter som har helbredende egenskaper.
 Alpha hydroksylnaya syre som er en naturlig komponent og er hentet fra naturlige produkter - sitron, sukkerrør, bringer nå huden din helse, forynger og gir den friskhet.
 Nyttige tips oppmerksom på at kosmetikk er nødvendige ting, uten noe som det er umulig å forbli ung og vakker i lang tid, men det er sterkt anbefalt å referere til valg av kosmetikk med spesiell oppmerksomhet på grunn av kvaliteten på kosmetikk avhenger ikke bare skjønnhet, men også helse.  
Hvordan å lage tynne og velskapt ben?
 I dag, mange kvinner foretrekker å møte med unge mennesker på Internett. Sette ditt bilde på nettstedet, de nøye skjule de ekstra pounds og lubne føtter, velge den mest vellykkede aspektet. Men til dags dato, når en fyr ser en jente i overvekt og stoppede jeans hovne føtter, kan han oppleve frustrasjon. Men dette kan lett unngås hvis gjøre sin figur (spesielt ned) nøye. Og bidra til å gjøre tynne og velskapt ben rutine øvelse som du kan gjøre i et treningsstudio eller fitness klubb og hjemme, samt kosthold og omsorg for dine føtter.
 Hvordan du slår ruller bagels på hoftene
Løse jenter kan si at de spiser lite og fortsatt holde pounds. Men det er ikke mengden, men i kvalitet. Boller, kaker, donuts, kaker - alt du kan spise og ikke i stort antall for å få vanlig bagels på hoftene. Hvis du ønsker å oppnå slanke ben? Gå for frukt og grønnsaker, forlater de siste dårlige vaner. Ingenting fettete og søt! Konsultere en ernæringsfysiolog som vil fortelle hvem som skal fremme vekttap diett som narkotika for vekt korreksjon er best tatt.
 Øvelser til slanke ben
Mest melde deg på et treningssenter hvor de ekstra pounds vil gå under oppsyn av en profesjonell trener som ikke vil tillate deg å være lat og gi individuelle oppgaver å forbedre formen på føttene. Når den ikke er mulig, engasjert hjemme. Gjør slanke og tynne bein hjelpe disse enkle øvelser:
sykkel (vri bena i luften, liggende på ryggen, som om du kjører en sykkel);
Utsjekking føtter åttere;
ups alternative føtter;
trykke bena til magen.
Disse øvelsene skal utføres på en fast kropp. Stående samme merke beveger føttene fremover, i forskjellige retninger. Alternative ups på tærne med stiger til fem.
Kjøp en sportsbutikk fitball. Denne allsidige assistent skorektuye kroppen din raskt. I fitball kan hoppe, heve og leggene lyver. Utmerket coaching etappe i hofter hula-hoop. Velg fra Hoops vekting og massasje støt lære å vri sine lender. Så gått dårlig "smultring". For fysiske aktiviteter få spesiell undertøy som vil fremme svetting.
Sommeren er godt trent ben, riding på rulleskøyter, vinter - vanlige skøyter.
 Massasje og Kropps korrigere ben
Fjern oppsiden ekstra pounds og hjelpe cellulitt massasje, badstue. Ideelt sett i treningssentre eller idrettslag, du besøker en badstue og en personlig massør. Etter gymnastikk gå til badstuen eller ta en dusj, gni svamp med såpe ben, legg dem på en hjemmelaget skrubb med naturlig malt kaffe. Deretter gni bena toning lotion. Forberede det enkelt: kuttet i fire biter moden granateple, presse saften ut av det, skrell og skjær kjøttet, alt i lavere Quart. På toppen helle vann og fire gram vodka Lukk lokket. Insister innen en uke, og til risting. Sil deretter væsken og hell i en egen flaske.
Ønsker ikke å lage sine egne skrubber og kremer? Butikken kosmetikk kan be om kroppen betyr egnet for fotmassasje.
 Fettsuging - er ikke et alternativ!
I alle sykehus, seriøst engasjert i plastisk kirurgi, vil du bli bedt om å gå gjennom fettsuging føtter vidkachavshy problemområder av overflødig fett. Abonner på denne prosedyren, selvfølgelig, er lettere enn å gi opp dårlige vaner, søte boller og gjøre sport. Men kroppen ikke bedra, og kroppsfett vil vises etter operasjonen igjen og igjen, og på uventede steder, hvis du begynner å endre livet ditt. Så bære form og gå til et idrettslag for de vakre og velformede ben, tonet rumpe og tynn midje!  
Korte konfirmasjonen kjoler
 Blant det enorme utvalget av fasjonable kjoler til konfirmasjonen i 2015 rampete og attraktiv, med en meget elegant utseende korte kjoler. Denne sesongen designere for deres flerbruks organza, draperi og folder. Selve snitt med en høy midje.
 Korte konfirmasjonen kjoler passer slanke jenter og trekke oppmerksomhet til bena. Viktig: Hvis du velger en kort kjole, bør absolutt attraktivt, men ikke for dyp halsen hans.

 Tips om hvordan du velger en stil korte kjoler for prom


 Velge en modell av kort promenadekonsert kjoler bør velge en stil som var i stand til å demonstrere fordelene og ulempene skjule din figur. Så:
 1. Short-tulipan kjole
 Ideell for kvinner med smale hofter og hvis overkroppen er mye bredere nederst. "Tulipanen" er i stand til å gi balanse i denne figur.
 2. En kort korsett kjole
 Denne nydelige kjolen vil fremheve bysten lønnsom graduate. Imidlertid bør skjørtet på kjolen være frodig, perfekt - et flerlags gjennomsiktig vev som ikke inntrykk av at du ikke kle seg i størrelse.
 3. Kort chiffonkjole med rysjer
 Veldig romantisk stil, og skaper en beskjeden uskyldig skolejente image-graduate. Perfekt for skoleball - rørende og øm. Passer for enhver figur.
 4. Kort kjole med langt slep
 Den opprinnelige modellen konvertible kjoler for prom 2015 designere tilbyr: ultra dags kjole med avtakbar tog lang frodig. Brukervennlighet modellene er at etter den offisielle delen av festen, kan kabelen løsne og omgjort til en komfortabel kjole dans modell. Forresten denne kjolen er perfekt for fremtidige parter.
 5. Cocktail dress-saken
 I mote prom sesongen 2015 er alltid en klassisk kjole og bæreveske. Merk at denne kjolen gir strenge regler for valg av sko. Høy pin for å passe hylster stil 60-tallet, og høy kjegle hæl med fordel kombineres med modeller med høy midje med lette stoffer.
 I å ta opp denne vanskelige oppgaven som valg av kjole til skoleball er viktig å ta hensyn til mote farger. Korte kjoler ser flott ut i pastell og lyse monokromatiske farger. Utelukke floral, geometrisk, antikk og annen print - de forkorte figur.
 Hvis du ønsker å se lys og uvanlige, frimodig velge fuchsia, ultramarin eller karminrød kombinert med gull eller sølv ornamenter. Men husk, i mote fortsatt råder minimalisme, ikke overdriv med tilbehør. Forresten, klassisk svart og hvitt er ikke veldig relevant i denne sesongen.

 Korte konfirmasjonen kjoler 2015 foto:


Korte konfirmasjonen kjoler

Korte konfirmasjonen kjoler
Cocktail kjoler for prom Bilder 2015
 I England er det antatt at denne damen bør se bare perfekt i enhver situasjon. Og, selvfølgelig, tenker elegant britisk vanskelig å argumentere. For å implementere denne uttalelsen bare må ha i garderoben hennes fasjonable og vakker cocktail kjole.
 Ja, det er en liten cocktail kjole er en viktig egenskap av en kvinnes garderobe. I tillegg, som er moderne samling av kjoler med forskjellige stiler og moter, hvorfor alle jenter utdannet lett kan plukke opp en cocktail kjole i siste skole ball!

 Alternativer mote kjoler til konfirmasjonen 2015


 Et utmerket valg for mote nyutdannede vil være liten sort kjole, som allerede har blitt en klassiker i sjangeren. I løpet av våren-sommeren 2015, vil disse kjolene være spesielt populært. Designere når de create betalt mye oppmerksomhet som teksturerte materialer og opprinnelige kuttet.
 En annen vinnervalget prom kjole 2015 - denne cocktail kjole skjede kjole eller skjørt. Denne sesongen mote er montert og blusset silhouette og modell kjoler med bare skuldre og nakke. Dermed jenta utdannet er det mulig å velge plagg i henhold til din smak og stil.
Cocktail kjoler for prom Bilder 2015

 Designere, for eksempel, anbefaler å ta hensyn til vintage stil cocktail kjoler og 50-60-tallet. Men minst de er ikke relevant og vil kle av 20-tallet av forrige århundre, spesielt med den dekorative element som frynser.
 For elskere av originalitet - trendy motehusene presenterte modeller av asymmetriske cocktail kjoler eller stroppeløs ene skulderen. En annen mote trend av sesongen - et gjennomsiktig stoff. Blonder, chiffon, mesh og andre tynne materialer er nå en viktig del av slutt cocktail kjoler.
 I tillegg er denne typen kvelden kjoler er også modeller med volanger og Basques. Dette er også en trendy elementer 2015. Romantiske jenter er de beste passform konfirmasjonen cocktail kjoler med volanger på hem og ermer originale. Det er verdt å betale oppmerksomhet til skulpturelle ruffles forskjellige former som er understreket i mange tilfeller kontrasterende farge.
Cocktail kjoler for prom Bilder 2015

 I tynne gjennomsiktige lette stoffer, mote materialer med lyse glans. Cocktail kjoler med en touch av gull eller sølv vil sette pris på alle de gjester russefeiring. Rossyp paljetter og skader som kortsiktig. Utmerket innredning ser så moderne cocktail kjoler-post.
 Iført en kjole for prom night, får du en flott mulighet til å imponere hans klassekamerater uovertruffen stil og vise alle fordelene av sin unge figur.

 Hvordan velge en kveld cocktail kjole til skoleballet 2015


 Velg cocktail kjole for prom night bør være noe hastverk, gitt alle funksjonene i figuren. Selvsagt kan du ta kontakt via Internett, hvor tusenvis av bilder av mote kjole replete med mange ressurser. Dette er hvor du kan finne kjoler fashion modell som presenterte moderne designere denne sesongen.
Cocktail kjoler for prom Bilder 2015

 Og med favoritt stiler, velge hva som passer best din figur perfekt, hår og stil. Det viktigste når du velger kveld cocktail kjole, ikke glem å plukke opp hans nåværende tilbehør. Mote sko eller sandaler, små vesker og delikat innredning hjelp markere bildet, og prom du vil være på toppen!
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика