Sammentrekninger - når du skal gå til sykehuset

 Fødsel - avgjørende periode i livet til hver familie. Det er ikke kjent hvordan de vil ta i alt dette som skjer i deres egen måte. Selvfølgelig, ting som er plukket opp for lenge siden, men da gå til den uklare sykehuset.
 Begynn sammentrekninger - når du skal gå til sykehuset?

 Man bør merke seg intervallet mellom riene. Han er i ferd med å avta, noe som indikerer at det nærmer seg klimaks periode. Hvis veien til sykehuset er ikke i nærheten, er det en mulighet for dannelse av trafikkork og andre problemer, bør du gå på en reise, når tiden mellom riene nå 20 minutter. I det tilfelle hvor mer enn en halv time nok til å komme til avdeling, kan intervallet på 10 minutter tjene som et signal. Det bør være oppmerksom på at ved ankomst på sykehuset, er det nødvendig å fylle ut noen papirer, svare på alle spørsmål og bli undersøkt på en stol. Det tar tid og komplett dekningen. Det faktum at smertefulle sammentrekninger like før kreftene gjør det umulig å konsentrere seg.
 Kvinner som føder for første gang, levering vanligvis vare lenger enn forskning. Men det finnes situasjoner som bidrar til barnet på kort sikt. Så ikke forsinkelsen. Du må spørre min mor, er dette problemet ofte arvelig.
 Utslipp av fostervann og sammentrekninger - når man skal gå til sykehuset, svarer umiddelbart!
 Til tross for det faktum at forsøk på å ha en mye tid, men da sammentrekningene er intens og ganske smertefull. Et barn er sårbare fordi det beskytter mot infeksjoner flytende.
 Sammentrekninger - smerte som ikke går i buken mellom blødning som er farlig for livet av fosteret og moren, et utslipp av slim plugg. Selv lunger kan gradvis flytte bort for noen dager før fødselen. Så hvis du gikk inn i arbeid, når man skal gå til sykehuset du vet, svarer vi - bedre gå umiddelbart.  
Departed stopper når fødselen?
 Med utbruddet av graviditet hos kvinner produsert en spesiell hormon - progesteron, som er ansvarlig for å opprettholde svangerskapet. Rollen som beskytter livmoren, fødselskanalen og babyen fra infeksjon foruts mucus plug dannet i livmorhalsen. Det er en tett grå-gult slim fra en blodpropp årer.
 Etter tjuefemte svangerskapsuke konsistens slimplugger endret. I den forberedende prosessen for fødsel plugg avlaste vaginal kvinner og forventningsfull mor kan se det i hans undertøy. Klumper av slim innhentet samtidig eller deler av dager, uker. Dette signalet er en kvinne, hennes kropp begynte forberedelse til fødselen. Dermed livmorhalsen begynner å åpne, noe som gjør det mer smidig vev i fødselskanalen. Det er tilfeller der ingen mucus plug går direkte til utbruddet av arbeidskraft. Det er også mulig å plugge arbeidskraft avdeling. I generiske aktiviteter, er denne prosessen ikke berørt.
 Den hyppigst observert avvisning av slim i gravid morgen eller etter et besøk til gynekolog, men prosessen er mulig på et annet tidspunkt, selv sove om natten.
 I det øyeblikket av separasjon kork umulig å fastslå eller forutsi. Det finnes ingen vitenskapelig forklaring på det faktum at noen gravide kvinner denne prosessen foregår 3-4 uker før forventet dato for fødsel, mens i andre - slim avvist under vannavgang eller på tidspunktet for fødselen av babyen. Betydelig, prosessen med å skille mucus plug smertefri, ikke forårsaker ubehag, så ofte oversett, for eksempel når du tar kvinnelig sjel.
 Når bjørnen hvis gikk kork?
Departed stopper når fødselen?
 I de fleste tilfeller er kork revet bort gradvis, med små deler av stormbaner kan oppdage en fødende kvinne på undertøy i flere dager. Mindre godt den står på samme tid som minner gel clot omtrent 15 cm i diameter, gulaktig-brun farge. Små blodårer snakker om mindre uregelmessig små kapillærer cervical derfor ikke utgjør en trussel mot livet av mor og barn.
 Siden utgivelsen av kork gravid kvinne er forbudt å ta bad og basseng som kan utløse infeksjon.
 Å merke seg at gikk slimpluggen, bør en kvinne holde deg rolig, fordi det ikke betyr begynnelsen på levering, på lager kan hun fortsatt være noen dager til fire uker. Hvis du gikk slim hvit eller gul, og utslipp av vann er det ikke, det er en normal fysiologisk prosess. Men er det nødvendig å ta noen tiltak for å bevare helsen til mor og baby. Det er ikke anbefalt å gå bort fra hjemmet kjøretøy, siden etter utelukkelse plugger sannsynligheten for arbeidskraft økt. En kvinne bør observere sin egen kropp. Hvis den ikke føler smerte, fortsatte slimete sekret ingen store mengder blod og barnets røring, siste del av svangerskapet går helt greit.
 Eksperter ikke kommer til en enighet om partnerskapet mellom avvisning mucus plug og utbruddet av arbeidskraft. Denne gangen varierer i ulike saker fra minutter til måneder. I alle fall til kvinnen tid begynne å forberede for den kommende fødselen, stille samle alt du trenger for sykehuset, holde kroppen og stamme myndigheter ren, nok hvile, få styrke, minimere fysisk stress på kroppen, spise riktig og forberede seg til fødselen psykologisk.
 Faktisk, mange kvinner i arbeid er interessert i hvordan gikk slimpluggen før levering og det faktum at det er umulig å se eller definere det. Dersom avvisning slim skjedde stille, det er ingen grunn til å bekymre deg, det er andre tegn på arbeidskraft nærmer seg, fordi selv om kvinnen merke til en utladning av slim, uansett, den eksakte fødselsdato er ikke kjent.
 Hvis utgangsplugger forbundet med blødning lyse rødt eller frigjøring av betydelige mengder væske, krever umiddelbar appell til profesjonelle så vel som risikoen for tidlig fødsel og infeksjon, inntil trusselen mot livet av mor og barn.  
Hva de skal gjøre med matforgiftning
 Ifølge statistikk, i sommer, den økende tilfeller av forgiftning mat. Kan tjene som feil lagring av mat, varmebehandling av mat og mer. Fare kjøpe smørbrød og hamburgere i tvils kiosker ikke bare om sommeren. De kan være laget av dårlig kvalitet og ødelagte produkter, og de fleste selgere ikke alltid følger reglene for personlig hygiene. Generelt, få matforgiftning er veldig enkelt, og derfor bør gjøre alt for å gjøre med matforgiftning.

 Symptomer på matforgiftning


 Matforgiftning er ledsaget av oppkast og diaré, disse symptomene er stabil. Med sterk forgiftning kan stige temperatur, har en alvorlig hodepine, frysninger, kramper, feber og tap av koordinasjon og hallusinasjoner. Alle disse symptomene snakker om sterk beruselse.

 Hva de skal gjøre med matforgiftning førstehjelp


 Først av alt er det nødvendig å rense fordøyelseskanalen fra restene av mat som forårsaket forgiftning. Dette kan gjøres ved å vaske mye væske. For større effekt bedre bruk av kaliumpermanganat-oppløsning, med vann skal røre, slik at alle krystallene oppløses, og fargen var blek rosa.
 En annen viktig regel å gjøre med matforgiftning - vaske tarmen til å være til væsken ikke vil komme helt ren. Med sterk forgiftning sammen med vaske bør gjøres klyster. Det er viktig å rense kolon av skadelige bakterier. Etter disse prosedyrene vil komme lettelse.
 Når suspendert brekninger, bør du ta aktivt kull. Hvis startmedisinskapet er en moderne farmasøytisk medikament kull under tilsetning av kamille, vil det forsterke effekten.
 Siden kroppen har mistet mye av fluid og øker sannsynligheten for dehydrering, er det viktig å gjenopprette vannbalanse væskeinntak i store mengder.
 Dette er de grunnleggende reglene for hva de skal gjøre med matforgiftning. Men hvis alvorlig forgiftning og en person begynner å drømme, det var kramper, bør du umiddelbart ringe en ambulanse, men før du kommer til å gi førstehjelp ved å vaske mage-tarmkanalen.
 Restaurering av intestinal motilitet og normal aktivitet vil det ta minst to uker, noe som betyr at på dette tidspunktet er det nødvendig å følge en streng diett.  
Hva de skal gjøre med matforgiftning
 Feilaktig lagring av mat de kan utvikle bakterier som får inn i kroppen, forårsaker forgiftning. Den farligste tiden av året når bare noen få minutter begynner å svekkes mat - denne sommeren. I varmt vær bør holde alle oppbevaring av mat, helse og sikkerhet i bruken av dem. Farlige anses retter laget av kjøttdeig. Dette miljøet - et paradis for aktive bakterier.

 Hva de skal gjøre med matforgiftning i første omgang


 Følte så snart uvel etter spist produktet, ikke forvent at alt vil gå bra. Det er bedre å hindre spredning av toksisitet fra kroppen. For å gjøre dette i første omgang for å vaske ut magen med vann eller med tillegg av kaliumpermanganat.
 Før du bruker vann med kaliumpermanganat bør vente til krystaller helt oppløst. Bør drikke ca tre liter og årsaken oppkast. Gjør denne prosedyren er nødvendig til det øyeblikk da den væske som kommer fra magen ikke blir ren, uten noen blanding av slim og matrester.
 Dette førstehjelp å gjøre med matforgiftning. Hvis forgiftning sterk og folk kan ikke bevege seg uavhengig, bør du ringe en ambulanse, men ankomsten av leger bør vaske ut magen.
 Samtidig kan du gjøre et klyster med en svak løsning av kaliumpermanganat eller kjøttkraft kamille. Denne behandlingen vil fremskynde og forenkle raskere trekke seg fra kroppen forfall produkter.
 Etter den siste vaskeprosedyre magen når trang stans oppkast, bør aktivt kull tas i overensstemmelse med den ønskede dosering. Apotek bringe kull fra kroppen for giftstoffer og rester av skadelige stoffer. For tiden prodastsya aktivert karbon med tillegg av urter. Det anbefales å ha hjemmet medisinskapet kostnader.
 Hvis huset er et pulver polisorb, er det sikkert lettere oppgave å gjøre med matforgiftning. Pulveret oppløses i vann og drikke. Polysorb - den kraftigste verktøy som bidrar til å fjerne rus og fjerne giftstoffer. Det er anbefalt for mat og alkoholforgiftning.

 Hva du skal gjøre etter forgiftning


 Pasienten anbefales sengeleie, drikke rikelig med væske og mangel på mat - er viktige regler å gjøre med matforgiftning. Ta maten kan være bare den andre dagen etter opphør av oppkast og diaré. Det første måltidet bør være fra meieriprodukter og vegetabilske kjøttkraft.  
Яндекс.Метрика