Sannsynlighet for å bli gravid etter en måned

 De fleste kvinner tror at etter en måned for å bli gravid er ikke mulig, men strenge vitenskapelige teori ikke alltid bekreftet liv. Det viser seg at sannsynligheten for å bli gravid etter en måned der og årsakene til dette fenomenet kan gis.

 "False" månedlig


 Etter samleie hos kvinner kan virke småblødninger tatt i begynnelsen av menstruasjonssyklusen, som begynte tidligere på grunn av noen eksterne faktorer. Etter disse "false" måne kvinne slutter å beskytte seg selv og bli gravid.

 Lang blødning


 Lang menstruasjonssyklus hos kvinner kan føre til uventet graviditet. Det faktum at begynnelsen av en ny syklus er ansett som den første dagen av blødning. Nye egg er allerede i ferd med å modnes. Normal blødning er 4-5 dager. Men hvis blødningen fortsatte, så modnet egg kan skje når en kvinne er overbevist om at hun ikke vil ha tid til å bekymre seg for unnfangelsen. Langvarig blødning sjanse for å bli gravid etter en måned er ganske høy.

 Evne sperm


 Tanken er at sædceller kan overleve i den kvinnelige kroppen i flere dager, og i løpet av denne tiden kan de befrukte egget.

 Uregelmessig menstruasjon


 Hvis uregelmessig menstruasjon, med atypisk tidspunkt for eggløsning, da noen prediksjon av graviditet i denne situasjonen er ubrukelig. Hvor mange dager vil sykle med en bestemt dag for å begynne å telle det - er uklart.

 Ovum festet


 Det er tider når månen oppstå etter befruktning skjedde og det prykripylasya til livmorveggen. Blødning sier at befruktning var, men for noen grunn egget forble vedlagt.

 Modning av flere egg


 Sannsynlighet for å bli gravid etter en måned er flott, hvis ikke modne ett, men to eller noen få egg. Spesielt høy risiko hvis egget bryte rørene samtidig.
 Sannsynlighet for å bli gravid etter en måned der. Moderne økologi, stress og belastning gjør uregelmessig og uforutsigbar hver syklus.  
Laminering av håret hjemmeReklamer lover oss sterke og skinnende hår. Men skjer et mirakel sjelden. For noen grunn, kan bare noen få fortsatt vise sin tykt og sunt hår, akkurat som ut av en profesjonell salong. Noen begavet natur og annen skjønnhetspleie akkurat i tide til å bruke agn prosedyre laminering hår. Tidligere var det et privilegium for frisørsalonger. Men hvis du ser inn i essensen - virker det som gjør lamine hår i dag råd til enhver kvinne selv under sitt eget bad.
Prosedyren lamine hår
Når vi snakker om laminering, vi primært servert dekket med en solid film dokumenter / utskrift. Faktisk er essensen av lamine hår er: beleggfilmen som et mål for beskyttelse mot ytre destruktive faktorer.
Hvert hår er virkelig obvolakyvatsya belegg, ligner på en mikroskopisk film. Alle uregelmessigheter hår ustrukturerte skalaer er i orden og som loddet. Med andre ord, ta samme "reklame" glans og sunt utseende og ekstra lagringsplass.
Fordeler og ulemper av laminering hår
Hvordan håret skal "puste" en film? En rimelig spørsmål. Men bekymringer om dette kvinner bør ikke være, fordi forberedelsene til laminering hår med en naturlig basis. Film belegg struktur er usynlig for øyet porene. De som gir håret til å puste, og på samme tid:
- Hår beskyttet mot de korrosive virkningene av miljøet;
- Ikke miste fuktighet under varme styling;
- "Resten" en film i minst én måned.
Mange forventer at effekten vil bli utvidet i tid med minst seks måneder. Dette er imidlertid misvisende. Laminering - ingen kjemikalier, og recovery prosedyren hår. Den virkelige livline for de som misbruker ammoniakk maling eller vanlig bleking, perming, varmt hår styling. Som en del av laminater ingen ammoniakk eller peroxide. Men er vitaminer, aminosyrer og mye nødvendig hår keratin. På deres innvirkning tynning og sprøtt hår funnet et sekund vind og et nytt liv.
Laminering Hair hjem profesjonelle verktøy
Selvfølgelig, det beste virkemidlet for profesjonelle stylister og frisører kjente butikker. Men hvis du stoler på deg selv eller din venns fingrene veiviseren, kan du bare kjøpe profesjonelle verktøy på en butikk og organisere lamine håret hjemme. Blant dem er listet ovenfor alle merker Matrix Color Sync Clear (laminering endrer ikke hårfarge) og Goldwell, Lebel Kosmetikk. Hans favoritt du må definere kort tid.
Hjem nesten umulig å skille fra salongen. Til lamine hjem, måtte kjøpe profesjonelle verktøy. Du må følge en bestemt sekvens av handlinger:
Rent hår
For ham er det også anbefalt å bruke sjampo som ikke bare soning hår av smuss og fett, men måtte også fjerne restene og lakk og andre fond. Tørke håret.
Putting laminat
Spre anordning for laminering av lengden av håret børste eller kam ved hjelp av et par tenner
Prosedyre oppvarming
Etter påføring hår produkt som skal dekkes med folie eller plass i et plastlokk. Det er for øvrig vil være mer praktisk alternativ fordi håret må jevne varme. Inne er det gjort under de kuppel tørketrommel og hjem forholdene ikke tillater. Snu en vanlig hårføner på høy effekt og spray av varm luft på hetten. Hair nødvendig varme i 5 minutter, deretter la avkjøles. Og så tre ganger. Forberede seg til å tilbringe hjemme lamine håret i minst en halv time.
Skyll
Hår skyll grundig med varmt vann, deretter bruke en balsam. Nå oppdatert hår kan tørke ut eller få lagt.
Lamine hjemme gelatin
Hvis du lar håret kun naturlige kosmetikk og folk rettsmidler, her er en enkel og rimelig måte å behandle skadet hår laminering. Til dette trenger du bare vann, mat gelatin, som er en naturlig folie for hår, og din vanlige sjampo og rettsmidler. Å lage en porsjon "laminat" for kort hår trenger:
1 pakke gelatin;
vann ikke mer enn 3 ss;
½ Art. l. vitamin balsam eller hår maske.
Justere mengden av ingredienser, basert på lengden og tykkelsen av håret. Mostly Følg andel. Hjemme "laminat" er rett konsistens.
Forbereder det enkelt:
- I varmt vann rozparyuvala gelatin (ca. 20 minutter);
- Legg til det masken og rør godt.
Hjem laminater brukt samme prinsipp som i kabinen: søke, vikle, varm og la stå i en halv time og vask. Bare én betingelse: ikke tørke håret helt til slutt - til litt fuktig hår gelatin lamine brukes bedre. Denne oppskriften er veldig populær og får mange positive tilbakemeldinger. Så, hjemme laminering kan gjøre noe verre enn i en skjønnhetssalong.
Og håret ditt vil være silkemyk, som i reklame!
Neseplastikk, Rhinoplasty
 Neseplastikk - en av de mest vanskelige operasjoner for å korrigere deformiteter i nesen. Ganske ofte problemet med folk som ikke er fornøyd med sitt utseende person, nemlig nesen. Mange tyr til kirurgi for dem var en perfekt profil ansikt som ansiktet - et speil av sjelen. Fremfor alt ble gjennomført plast nese erfaren kirurg, fordi det påvirker utfallet av din fortsatte eksistens. Det beste tidspunkt for operasjon av 18 for medfødte misdannelser og 20 år for alle, fordi 20 endres likesom brusk og ben. I utgangspunktet, i alderen 40 ty til kirurgi på grunn av ansikts foryngelse, og i andre tilfeller er ikke anbefalt å endre noe, fordi allerede fullt dannet menneskelig skjelett.


 Indikasjoner for neseplastikk:
Neseplastikk, Rhinoplasty
 Det er absolutte og relative indikasjoner for operasjon. Absolutt - de der må utføre denne eller endre nesen, fordi det kan true menneskers liv og forhold - de som utføres på forespørsel fra pasienten.
 - Relative indikasjoner: ønsket å korrigere pasientens horbochok på baksiden av nesen, redusere neseborene, endrer nesen (kan være spisse, tykke eller hektet), kortere nese.
 - Absolutt indikasjoner: Recovery nesen i hans fravær, forvrengning av nasal septum, ved fødselen (ganespalte, leppe, etc.) og ervervet (på grunn av skade) belastning når innstiftet eller fraværende puste gjennom nesen.

 Kontraindikasjoner mot neseplastikk:
Neseplastikk, Rhinoplasty
 Før du utfører plastisk nese pasient gjennomgår en rekke undersøkelser som bekrefter sin egnethet for drift. Nektet å utføre neseplastikk kan være følgende:
 - Alder 18 og etter 40 år, med unntak av operasjoner for helsemessige årsaker på grunn av skade;
 - Kroniske sykdommer som diabetes, koronar hjertesykdom, hjertesvikt, hypertensjon, nyre og lever, blodpropper, og andre;
 - Kreft;
 - Akutte virus og bakterieinfeksjoner;
 - Tilgjengelighet koker, carbuncles eller akne i stedet for transaksjonen;
 - Psykisk sykdom.

 Som med alle kirurgi komplikasjoner kan oppstå:
Neseplastikk, Rhinoplasty
 - Allergisk mot bedøvelse;
 - Neseblødning, noe som kan ta 2-3 dager låst dott dynket i 3% hydrogen peroxide;
 - Blåmerker og hematom i nedre øyelokk;
 - Nummenhet nese, er seks måneder;
 - Hevelse, noe som kan gjøre puste under den postoperative perioden;
 - Infeksjon, så du trenger antibiotika;
 - Keloid skjemmer (sjelden);
 - Tap av lukt;
 - Utseendet til pigmentering og vaskulære gittere på huden av nesen som ikke lenge;
 - Atrofi av nesebrusk eller vevsnekrose (sjelden);
 - Misnøye med resultatet.

 Det finnes ulike teknikker i neseplastikk:
 Hver kirurg bruker sin metode, som han anser mer hensiktsmessig i en bestemt transaksjon. Avhengig av hvilken type operasjon og som er nødt til å endre seg, er neseplastikk delt inn i: brusk, bein og bein og brusk. Avhengig av tilgang til operasjonsområdet kan deles inn i: lukket (når kirurgisk inngrep er liten og økonomisk å gjøre bare interne kutt) og åpen (når et stort volum transaksjoner når snittet er laget, som i nesehulen og inne i neseborene, og arret er usynlig for øynene).
 Hvordan velge en klinikk?
Neseplastikk, Rhinoplasty
 Først må du bli kjent med alle dokumentene klinikker se pasienter portefølje bilder "før" og "etter" operasjoner, og spørre det medisinske personalet som er engasjert i dette området av virksomheten. Selvfølgelig, hvis du smartere rådes til å vite hvor du skal gå basert på sine erfaringer. Enhver god klinikk før du utfører neseplastikk vil gi deg råd av en kvalifisert lege som vil diskutere med deg alle detaljene på å endre nesen. Preoperativt.
Neseplastikk, Rhinoplasty
 Før neseplastikk utføres, gjennomgår pasienten en rekke studier og analyser leier. Som med alle andre kirurgi to uker avsluttet legemidler som påvirker blodets evne svertыvaemuyu. 24 timer bør begrenses til kun lette måltider og 6 timer for å drikke bare vann. Dagen før operasjonen er utført for å korrigere premedisinering brudd etter. Fordi menstruasjon eller akutt infeksjon transaksjonen vil bli utsatt til neste dag.
 Perioden med rehabilitering.
Neseplastikk, Rhinoplasty
 I de første tre dagene etter operasjonen ubehag vil bli følt gjennom tamponger i nesen, som fullstendig dekker nasal pusting. 7 - 14 dager må bære en cast. Dagen etter operasjonen er nesten alle hovent ansikt og falle først etter to uker. For å redusere det bør tas hensyn til hodet hevet stilling. Imidlertid kan den indre hevelse i nesen, ikke synlig for andre, og hold tre måneder eller mer. Når gipsen er fjernet kan vende tilbake til hverdagen, men ikke ty til fysisk aktivitet. 2-3 måneder bør ikke bruke briller, prøver ikke å skade nesen når du bruker sminke (blåmerker kan holde lenge ikke trykk nesen, fordi benregenerering er en lang tid. Det første resultatet måles i seks måneder, ett år senere.
 Beauty - nøkkelen til suksess, men vi må huske om din helse. Før du går under kirurgens kniv, alt du trenger å nøye vurdere og ta alle de "proffene" og "imot". Ingen grunn til å spare på helse og skjønnhet. Fordi den minste feil kirurg kan føre til uopprettelige konsekvenser som påvirker livet ditt. En bedre endring ingenting, og elske deg selv slik at du er.  
Яндекс.Метрика