Vi vil ikke ha på seg en frakk i sommer- og vinter sandaler. Dette er kjent og sant, ingen noensinne ville tenke å tvile på riktigheten av denne tilnærmingen. Men i tilfelle av make-up ennå ikke er respektert divisjon i sommer og vinter makeup. La oss se på hvordan du kan male i varmt vær, noe som betyr bedre bruk til hvilken metode som er bedre å ty til å se frisk og vakker.
Secrets sommer sminke eller maling som kreves i varmt vær

 Til å begynne, la oss snakke om tonal basis. Sommeren tykk krem ​​tekstur helt ubrukelig. Men kaste kjent og muligens svært dyrt, altfor, ikke nødvendigvis. Bruke et lite triks - en liten mengde fuktighetskrem blandet med en liten mengde tone. Proporsjoner - til hverandre, bør utgangs få mengde krem ​​man vanligvis bruker for en person. Denne oppdaterte verktøyet gir en lettere belegg, noe som er nok til å skjule hud feil, men det gir oss mulighet til å gjøre opp en vektløs og frisk. For sommeren - den mest det.
 Hvis du bruker pulver - husker en liten påminnelse. Riktig makeup i løpet av dagen bør klokt. Før du legger et lag av pulver, klapp ansikt klut matter, eller blandet med svette, vil støv scorer porene, noe som negativt påvirke tilstanden til huden din (kan være acne, sorte prikker).
 Blush er bedre å velge lysere nyanser enn i vinter. Hvis du vil fremheve solbrenthet - bruk bronzyruyuschymy rødme. De, forresten, kan brukes ikke bare til kinnene og kinnben. Litt av dette produktet på en kontur i ansiktet og nesen vinger - og nå ser du slankere og slankere.
 Som for mascara - er det bedre å utsette vinteren jet svart. For sommeren makeup mer egnede grå-sort, brun og blå fargetoner. De ser mer myk og naturlig. Altfor sorte øyevipper i sommersolen vil virke uhøflig og visuelt "bli gammel" ansikt. Unntak - trykkende brunette med veldig mørk hud.
 Med forsiktighet bør brukes og vanlig eyeliner. Dristige sorte piler - ikke det beste alternativet for sommeren. Hvis du virkelig ønsker å ta øynene - gjør det grå, gull eller farget blyant. Generelt, er den varme årstiden bedre å foretrekke pastell eller, lyse nyanser av skygger. Snakker av skygger. Om sommeren er det bedre å ikke sette all bevegelig lokk og en avmålt, med et tynt lag. Ellers skygge "flow".
 Leppestift bedre erstatning gloss eller leppepomade, alvorlige vinter ånder - en lett spray av kroppen eller toalett vann med fersk eller sjø smak. Og for å takle varmen, bruke sminke med mentol eller mynte. Hvis kosmetolog ikke finner dette, kan du gjøre det selv - som vanlig body lotion legge en dråpe eterisk olje av peppermynte. Denne hudpleie og behagelig kjølighet, så nødvendig i sommervarmen.
 Forfatter: Julia Lavrynenko
Hvordan tegne piler eyeliner (video)
 Uttrykksfulle øyne dyktige kvinner besvime hver mann. Og det er ingenting som fremhever deres skjønnhet som grasiøs linje piler perfekt matchet i farge og form.
 Den enkleste verktøy for å tegne piler - det absolutt blyant. Avhengig av hvor godt dataverktøy, kan du velge enten myk blyant - for nybegynnere - eller solid, for mer dyktig i dette tilfellet kvinner. Videre må vi ta hensyn til valg av farger: svart piler mettet dress ikke alle (spesielt nøye med å behandle disse unge damene har ganske modne damer). For eksempel, mørk grå og brune toner fremhevet øynene grønn til blå er best å bruke gull, grå eller blå blomster.
 Først av alt må vi: eyeliner svart øker kosmetiske speil og bomull knopper.
 Vilkår blyant tegning piler:
 Første trinn er å velge den mest komfortable posisjonen. Mest sitte ved bordet med god belysning.
 Lean albuene på overflaten av bordet.
 Leaving poluprykrыtыm øyne, tegne en tynn linje klar. Du kan gjøre dette ved å bruke ett av følgende alternativer:
 - Dot blyant langs vippekanten vekst, og koble dem nøye,
 - Visuelt dele lokket i en halv linje på utsiden først og deretter til de indre hjørnene av øynene,
 - Hvis du føler deg trygg nok, kan du rett og slett bare trekke en linje fra indre til det ytre hjørnet av øyet.
 Behandling pilen forsiktig løfte den opp og bringe på ytterkanten av øyet.
 Hvis det er ulikheter forsiktig korrigere dem med en vattpinne.
 Til vippene så tykkere og klumpete er det viktig å nøye profarbuvaty avstand mellom dem.
 Hvis du plutselig føler at nålen for tynn, kan du prøve flere ganger for å gå på det i blyant.
 Vi tilbyr deg en mesterklasse fra Valentina Konыshevoy - jazzsanger og makeup artist.

 Være vakker!  
 og droppet et par ekstra pounds - er ikke glede? Treningssentre, diett - det var ikke forgjeves. Eller kanskje du nylig ble mor, og gikk vekt naturlig. Men glede for definitivt hyggelig resultat kan bli overskygget av andre ubehagelige bivirkninger. Møt: Disse strimler kalles strekkmerker, de er plassert på lårene, magen, brystet og desperat ødelegge deres utseende. Dette skjer vanligvis etter den raske rekrutteringen og vekttap, og hvis spørsmålet er hvordan man skal bli kvitt strekkmerker hjemme du relevant - ikke fortvil anledning.
Hvordan bli kvitt strekkmerker hjemme: Slå skjønnhet

 Spise riktig


 Å begynne å balansere dietten, supplere dietten produkter er nødvendige for hudens elastisitet. Inkludere dem i menyen din, selv om du er på en diett. En streng diett, og hvis dette ikke er mulig - det er bedre å gi opp og plukke opp en annen, fordi jobben er ikke bare å gå ned i vekt, men ser også bra på det.
 Nøtter og grønnsaker, fisk og sjømat, frukt og grønnsaker, olivenolje - en flott måte å forholde seg til strekkmerker på innsiden. En kroppskrem med kollagen blir god støtte utenfra. Pass på å drikke nok vann.

 Vi tar en kald dusj


 En flott måte å få inn hudfarge - en kontrast dusj. Hvis du bestemmer deg for å bli kvitt strekkmerker er hjemme, uten salon prosedyrer strømmer av variabel temperatur vil gi deg uvurderlig hjelp. Hvis du gjør dette for deg selv og obыchoy vanlig, er resultatet bundet til å være, og du vil merke det er ikke bare for smidig og glatt hud, men også den generelle smochuvstvyyu. Forresten, til tross for all den frykt og tvil douche - en veldig, veldig hyggelig. Du trenger bare å velge riktig temperatur (hint: ikke vann skal være is).

 Gjøre øvelser


 Ja, kamerater lat, latskap la vi bak. Fordi regelmessig trening - dette er din utmerket form, og (på grunn av økt blodsirkulasjon) - en vakker glatt hud.

 Bruke eteriske oljer


 En annen kollega av deg - essensielle oljer. Flax, mandel, hvetekimolje - noen av disse rettsmidler kan bli gnidd inn i problemområder. Også bra er oransje og olje av rosentre, neroli, rosmarin og nype frø. Som du kan se, er utvalget enormt.

 Gå til butikken


 Hvis noen hjemme rettsmidler for å bli kvitt strekkmerker ikke fungerer, koble til utstedelse av skjønnhetseksperter. For å oppnå en god effekt for å hjelpe alle typer kosmetiske prosedyrer, håndmassasje, massasje, spa massasje, kropp vikle - alt dette arbeidet. Gjennom massasje forbedrer blodsirkulasjonen i arrene, og i tillegg er denne prosedyren nyttig for stoffskiftet. Spesielt effektivt er cellulitt massasje med innpakning. Uansett - noen form for salt wraps, gjørme, sjokolade, thalassoterapi og alt den har å tilby en god skjønnhetssalong, vil ikke bare forbedre huden din, men også bringe mye glede.
 En elsker av radikale beslutninger skjønnhet klinikker som tilbyr laserbehandling, ultralyd korreksjon og mesotherapy. Før du ty til slike metoder fortsatt bør konsultere legen din. Og den første er bedre å gjøre alt mulig for å håndtere strekkmerker selv.  
 Så du har en tatovering. Hvis det ser ut til at du ikke er like pen som på bildet inne - ikke rush opprørt sin endelige form det vil ta et par uker når du er helt leget. Master tatovering sin del er gjort. Nå er det din tur, på grunn av hvordan du ser på det, avhenger veldig mye.
Hvordan ta vare på en tatovering

 Etter inngrepet veiviseren tatovering dekket med en bandasje, er noen timer det bør fjernes og ikke mer film-byntykamy tatovering dekke nødvendig, er det bare langsom helbredelse. Når bandasjen fjernes, vaske tatoveringen med kaldt vann, men ikke gni håndkleet - ganske forsiktig klatt. Da gjelder antiseptisk salve.
 Bare et par dager en tatovering dannet skorpe, og to det begynner å klø ganske dårlig, men rive av skorpe eller kam bilde i alle fall kan ikke - vil bidra til arr. Prøve denne gangen å bruke vide klær for å unngå friksjon. I tillegg bør den dagen i tre til fire gi opp kaffe og alkohol. Utøve aktivt den første uken etter påføring av tatovering er ikke verdt det, kan svette ødelegge alt.
 Komplett healing vil komme i ti dager, og i løpet av denne tiden bør unngås kampanjer i solarium, sauna, svømmebasseng eller stranden. Og for å ta en dusj, sette på tatovering lag vaselin. Selvfølgelig, ta et bad på denne tiden også ubrukelig.
 Kanskje ikke alltid perfekt pigment er tatt, og etter healing forbli små områder, lettere enn nødvendig. Dette må rettes opp ved å gjøre korreksjonen.
 Hvordan ta vare på en tatovering for å holde den så lenge som mulig? Selv etter healing din tatovering er ikke i full sikkerhet, er den utsatt for falming. Best holdt brun, svart, blå og røde pigmenter, og den mest ustabile - blek, og alle nyanser av gult. Det må tas i betraktning når du velger farger for fremtidige tatoveringer.
 Tap av farge tatovering relatert ikke bare til kvaliteten på malingen, men med naturlig hud fornyelse. For å bevare fargen, blant andre eksperter anbefaler å spise mat som er rik på vitamin A og E, eller til og med vitamin kapsler.
 Men den viktigste fiender tatovering - selvfølgelig, sollys og ulike kjemikalier. Så kommer soling, beskytte bildet, legg den i en krem ​​med solfaktor på minst 30 eller maskere tatovering.
 Hvis du besøke bassenget, husk klor, som normalt er til stede i vannet skyller av farge. Hvis det er mulig - velg nehlorovanoyu basseng med vann.
 Ubrukelig for lysstyrke og diverse kremer som inneholder alkohol. Deres bruk bør unngås eller i det minste gi dem ansikt tatovering.  
Яндекс.Метрика