Sedativa: List

 Dessverre, ikke alltid takle stress alene, uten bruk av narkotika. Noen ganger i livet er ikke slik at vi ønsker. Ofte vi må gjøre mange tilfeller nesten samtidig: å ta et barn til skolen i tide til å jobbe, for å kjøre til butikken, lage middag, etc. Dette plagsom og veldig slitsomt.

 Selvfølgelig, det er ingen magisk pille spenning. Imidlertid tilbyr moderne farmakologi en naturlig beroligende stoffer som fungerer vil ikke skade kroppen din, men heller for å forbedre helse og bidra til å takle nerver og stress.
Sedativa: List


 Typer beroligende


 Narkotika er delt inn i flere grupper:

 •  beroligende midler (vegetabilsk opprinnelse);


 •  Litium midler;


 •  magnesiumsalter;


 •  bromider.


 • Sedativa: List

   Disse variasjoner påvirker menneskekroppen myk virkning, at de ikke har noe å gjøre med antidepressive midler eller beroligende midler. Ved hjelp hjelper normalisere søvn, forbedre hjerte og nervesystemet, lindrer stress og forbedre trivsel i nærvær av visse typer autonom dysfunksjon.
   Litiumsaltene kan utstedes når tegn på depresjon, manisk syndrom og psykisk ustabilitet. Ikke i noe tilfelle ikke kan være uavhengig begynner å bruke legemidlet. Dette spørsmålet har engasjert en ekspert.
   Bromider innlemme brom. Disse stoffene er laget for å påvirke nervesystemet. Langvarig bruk kan utløse hukommelsestap, apati og tegn til hudutslett. Lignende fenomener kalt bromyzmom.
   Forskere har bevist at magnesiumsalt tar det viktigste stedet i funksjon av hjertet og sentralnervesystemet. Magnesium-mangel årsaker til problemer med stoffskiftet og årsaker økt emosjonell oppstemthet. For behandling gis vanligvis magnesiumsulfat, som ikke bare har en beroligende effekt, men også løser problemet med kramper og spasmer.


   Liste over de mest populære sedativa


   Listen over trygge og effektive legemidler er liten. Snakker om de sterke, alt individuelt. For noen er det nok å ta noen dråper av vendelrot, og noen mer egnet Corvalol.
   Leverpreparater som kan kjøpes på apoteket uten resept:
   Valerian (dråper, tabletter);
   Motherwort skjær;
   Korvalol;
   Valokordin;
   Valosedan;
   Nervofluks;
   Laika;
   Sanoson;
   Novo Passit;
   Persen forte.
   Selv om sammensetningen av urter, bør du ta hensyn til kontraindikasjoner. Den vanligste er: sykdom i mage og tarm forstyrrelser i lever og nyrer.
  Sedativa: List


   Mest god beroligende for kvinner og menn


   De beste vurderingene er Novo Passit og Sanoson. Disse sedativa passer både kvinner og menn. Men, ikke rush umiddelbart å kjøpe apotek rette. Det er flere måter å normalisere deres tilstand uten medisinering.
  Sedativa: List


 •  Urtebad. Brygge sterk avkok av kamille, calendula, lind, salvie eller rosmarin. Du kan blande alle typer på en gang eller noen få av dem. Hell over i et varmt bad og nyte en avslappende effekt.


 •  Det er visse matvarer som er gunstig for nervesystemet, og vårløk, naturlig yoghurt og andre meieriprodukter, tranebær, honning, melk, grønne teer. Også stor hjelp fersk gulrot og eple juice.


 •  Musikk. Vitenskapelig bevist at fremme musikalske komposisjoner for å sette stemningen, og har en beroligende effekt. Rapportert enda noen komponister: Tchaikovsky, Beethoven, Bach, Schubert, Schumann. Hvis du ikke liker klassikerne, velge basert på din egen smak.


 •  Yoga og meditasjon. Yoga bidrar til å slappe av og stramme kroppen, øke fleksibilitet. Ordner seg flere ganger i uken økter østlige nyttig terapi - og du glemmer om hva stress.


 •  Hold deg frisk!

  Hvordan å behandle ormer i et barn
   Små barn er ofte utsatt for angrep av parasitter. Årsaken er at i munnen omfatter ulike elementer hånd ikke alltid vaske, nevymytyh frukt og grønnsaker, skitne leker - farlig peddlers infeksjon.
   Foreløpig kvitt ormene er ikke vanskelig, mange kommersielt tilgjengelige antelmintiske medikamenter, nesten alle av dem er trygge for barn. Men før du behandler ormer i et barn, er det bedre å gå til en lege og få testet, siden alle midler for å ødelegge en bestemt gruppe av parasitter. Når det oppdages arter av ormer, og deretter behandling er foreskrevet.

   Hvordan å behandle ormer i et barn: terapi tabletter


   Antelmintiske narkotika mye, men "albendazole" og "mebendazole" er populære blant leger og pasienter mest. Disse stoffene stammer hos voksne og barn. Når barnet var to år gammel, er det umulig å godta "ivermectin" og "praziquantel."
   Det er viktig å huske på ikke bare hvordan å behandle innvollsorm hos barn, men det faktum at narkotika foreskrevet av lege, avhengig av hvilken type parasitter som oppdages.
   "Mebendazole" gir en umiddelbar innvirkning på ormer, ødelegge dem én eller to triks "albendazole" har en lengre behandlingsforløp.
   Med hensyn til slike medikamenter som "pyrantel" "Helmyntoks" og "Nemotsyd", de er tilgjengelige for voksne i pilleform, og for barn i form av søte suspensjon.
   Alle medikamenter gi bivirkninger. Så før du begynner å bli behandlet ormer barnet, bør du lese nøye brukeren hvis stoffet er ikke egnet, bør du diskutere med legen din, kan den skiftes.
   For eksempel "pyrantel" forstyrrer fordøyelsesorganer, øker i leverenzymer, provoserer alvorlig hodepine, forstyrrer søvnen, etc.
   Alle legemidler har noen behandling. Etter at barnet skal se legen igjen og passere de nødvendige testene.
   Det er viktig å lære et barn å vaske hendene etter street, før spising, etc. Under behandling sengetøy og undertøy bør endres flere ganger om dagen og stryke sin jern. Det er bedre hvis prolechytsya hele familien, fordi parasitter overføres lett fra et sykt barn til sunne foreldre.
   Til barnets kropp er ikke utsatt for angrep av parasitter bør styrke sitt immunsystem korrekt og fullstendig ernæring og vitaminer.  
  Fjerning av vorter hos barn
   Hos barn, synes vorter ofte resulterer svak immunitet. Ofte ser de trange, ikke altfor store vekster. Fjerning av vorter hos barn kan oppstå gjennom alle metoder som brukes for voksne.
   Hos barn, synes vorter etter papillomavirus infeksjon. Sykdommen er fem stadier av utviklingen:

   Inkubasjonstiden (fra noen måneder til et år);

   prodromal (pre);

   vorter;

   utryddelse (kanskje uten behandling);

   utvinning.

   Hos barn kan vorter være:

   Standard - barn smittet med papilloma virus fra en infisert person eller gjenstander, som han nyter. Sykdommen begynner å utvikle seg i tørr hud skader og forstyrrelser i nervesystemet.

   Flat eller ungdom - avrundet utdanning fuzzy grå-gul eller rosa.

   Plantar - vises som et resultat av iført trange sko, skade eller hyperhidrose (svetting), som ligger ved foten av fingre, tær eller mellom pyatah.

   Fjerning av vorter hos barn


   Først av alt, sørg for at svulsten - det vorte, så må du vise barnet en hudlege. Hos barn, vorter forsvinner ofte etter å styrke immunitet. Fjerne dem hvis terapeutiske metoder ikke hjelper eller svulst er i en posisjon som gjør det vanskelig å spille eller studere.
   Mest å fjerne vorter hos barn er gjennom lokal fotohymeoterapyy - påføres tumorer metoksypsoralen en time utsatt for ultrafiolett bestråling prosedyren gjentas inntil papilloma forsvinne.
   Ofte brukt samme flytende nitrogen perhidrol, løsning podofellyna - vorter celler gradvis ødelegges.
   Hjemme, bruker ulike salver eller gels (oksolinsyre salve ferezol, florenal). Electrocoagulation hos barn er sjelden brukt på grunn av smerter prosedyre krever bruk av anestesi.
   Med flate vorter vanligvis foreskrevet generell behandling - psykoterapi, refleksologi, mottar renset svovel og magnesium oksid. Parallelt kan benyttes bestråling med ultrafiolette stråler, antivirale og flass kremer.
   Når plantar vorte fjerning alternativer hos barn er gjennom brenner flytende nitrogen, trikloreddiksyre eller ferezolom. Noen ganger er det nødvendig å bevirke laser eller kirurgisk utskrapning.
   Men barn ofte forsvinne papilloma uten fjerning - etter å styrke immunforsvaret.  
  Kinoterapiya. Psykologi kinoterapiyi

   Heltinnen i en berømt roman, å være i vanskelige situasjoner, løp bort fra alle problemer i filmene. Av livet hennes snudd tilbake kinoterapiya - ". Smak av honning" film Til tross melodramatychnosty tomten situasjon er ikke litterært. Dette kan godt skje i det virkelige liv. Film hjelper å forstå deg selv, forstå og partner bare glad for at til tross for livet konflikt, er vi fortsatt sammen! Kinoterapiya - er ikke et nytt ord i familiepsykologi?

   Forstå det med kinoterapiyi


   Enhver kvinne er en panteon av hemmelig eller åpenlyst beundret malerier som hun er klar til å ta opp ethvert ledig øyeblikk. Dette moderne eventyr som, spesielt hvis de stikker sjokoladeis magisk forsoner deg med virkeligheten. Du ser ut som Richard Gere klatrer på brannstigen til Julia Roberts og Meg Ryan i et brev av avtale med Tom Hanks på taket av Empire State Building - og forbedrer humøret, lykke er, kan det ikke være. Selv om det er langt borte i Hollywood. Og menn til en mer nyansert forståelse av kvinners natur stopper ikke selv for en gang tåle triste historier om kjærlighet: "Pretty Woman", "Love Actually", "Den engelske pasienten" eller "Søvnløs i Seattle". Derfra kan du lære hva kvinner egentlig vil ha, eller i det minste finne ideen om en romantisk tilnærming til relasjoner. Ordne slik som hans kjæreste shopping tur - for å bruke penger på klær ikke nødvendigvis ha en montering levere glede. Eller skrive en romantisk melding: ømme ord på papir får noe lettere enn verbalt. 

   Forstå det med kinoterapiyi


   Stille, uten kamper og jern filmer for bedre penetrasjon inn i menneskets sjel er faktisk ikke så mye. Ifølge komme først "American Beauty" og "Revolutionary Road" tatt ett regissøren Sam Mendes. "American Beauty" med Kevin Spacey - i sin egen grusom, men adekvate studier beryktede "midtlivskrise". Hva frykter mest utad glad person? Det viser seg at ikke tape penger, kone eller arbeid. Han er redd for å miste meg selv. Og helten Spacey er fra plakat-huset med plen og hans kone, rieltorshi. I "Road of Change" med Leonardo DiCaprio besluttet Kate Winslet for å slutte som eksemplarisk eksistens i de amerikanske forsteder for bohemlivet i Paris. Det er interessant å observere hvordan ødelagt illusjoner vokst stjerner av "Titanic". Som far, selv som en kreativ natur, noen ganger kan ikke kvitte seg med de viktigste funksjonene - å være ansvarlig for sine kjære. Hold deg faktisk mye mer komplisert enn å gå. 

   Forstå hverandre gjennom kinoterapiyi


   Det kan skje at en person ikke finner forståelse i sine "halvdeler", og ganske fremmede. Dette skjer i filmene "Lost in Translation" og "Kjærlighet humør". I siste mann og kvinne får vite at deres ektefeller vridd romantikk. Revenge samme feil? Ville gjøre en spøk. Så bli lurt bare å gå, snakke, borti hverandre og skaper en unik atmosfære delt, men platonisk kjærlighet. I "Lost in Translation" refererer heller ikke gjenstand for begjær nevыskazannoho, og om hvordan du kan finne din sjelefrende. Japansk tegn hotellet er for Scarlett Johansson og Bill Murray et sted hvor de sammenfaller melankolsk følelse av livet. Og forskjellen i alder er ingen hindring for oppføring forståelse - sjel, som du vet, er udødelig og bursdager er ikke nevnt.

   Split og lim


   En spennende opptog - et forhold i deres utvikling. De to møtes, deretter skilt, da fortsatt klar over at mellom dem er det gjensidig tiltrekning, og igjen konvergere. Så kanskje i en sirkel. Klassisk eksempel - Claude Lelouch film "Mann og kvinne". Laste erfaren kjærlighet, komplett med klart - både enke helten. Men minner hindre ny følelse av overgivelse. Og for mer enn førti år, mener det offentlige: hva betyr dette sluttscenen på jernbanestasjonen, tilgi fortiden eller et nytt møte? Tegn to populære engelske romaner, som, selv tilhører ulike tidsepoker, men det er menn med samme navn Darcy. I "Pride and Prejudice" film kostyme av Kira Knightley, Lizzie Bennet Bride og arving til en velstående eiendom av Mr. Darcy trekker sammen. Men det kan ikke overgi seg til følelsen før er tilfreds med at det deler sin begrepet ærlighet, raushet og filantropi. I "Bridget Jones Diary" er Mr. Darcy har lenge tåle eskapader Renee Zellweger, inntil han innser hvem hennes mann - en skatt, og som - ikke verdig typen. Vel, etterlevelse av avstand eller tid er i stand til å dra nytte og bra hvis det ender lykkelig - avslutter som en film (hvordan å overbevise sin mann til å gifte seg med). 

  Kinoterapiya. Psykologi kinoterapiyi
   Kinoterapiya bidrar til å møte hverandre


   Kinoterapiya hjelper gevinst visdom kan noen ganger der du ikke forvente. For eksempel, upretensiøs komedie produsent Judd Apatow "litt gravid". I historien, babe, blond, en vellykket TV-produsent, etter å ha drukket i baren funnet i sengen med en ganske strålende, men primitive lumpen proletariatet, hvis viktigste tidsfordriv - en slurk øl å se på TV. Mellom disse to avgrunn - ingenting bortsett tilfeldig utfall "luftig". Men hva gjør disse så irrelevant for hver andre unge mennesker? De begynner å gjøre noe som ingen av dem og ikke ozhydzhaet - søke en felles plattform. Prøv å føle de vanligste temaene. Bevegelse mot en annen, i motsetning til på deg, selv motvillig gjort verdig respekt. Arkitekten bak sin egen personlige (samt andres) lykke er heltinnen i den berømte franske lyrisk komedie "Amelie" uvanlig fantasy jente. Selvfølgelig, for å koble til å velge kan rote ting opp vanskeligheter og mindre. Men den unge mannen, venner, kolleger og naboer i Paris Amelie kvartal vil ikke helt borte i sin virksomhet. På date en fyr (første date med en fyr) er ikke nødvendigvis invitere via brosjyrer og en Zorro drakt og skjule fra ham, og tvang til å gå på pilene. Ikke Gud forby - ikke rulle tilbake. 

   Utvide grensene


   Begrepet familie noen ganger veldig vidt begrep, hvorfor i moderne kino er også bevis. Dette handler ikke om noen "elsker de tre av oss," og at den indre sirkelen kan noen ganger omfatte flere personer med hvem du bor en morsom og komfortabel. Det er mer enn venner, og interne tilfeldigheter noen ganger mindre enn en mann og barn. I den engelske filmen med Hugh Grant "Om en gutt" er en god setning om forskjeller og felles liv "folk - Islands. Men noen av dem er en del av øygruppen ". Skjærgården-familie film er sammensatt rundt en helt Hugh Grant og gutter, som han møtte i parken. I sirkelen er jenta Grant, hans venn-hippie gutt eksentriske mor og endelig hans skolekamerat - ikke synes å ha glemt en. Tilsvar bestå forhold i filmatiseringen av romanen Anna Havalda "Jakt og Gathering" med Audrey Tautou i hovedrollen. Tilfeldige fremmede er bosatt i en leilighet og perforce etablere relasjoner med hverandre. Det er menneskets natur å søke støtte til dem som trenger det mest. Faktisk - er det riktig.  
  Яндекс.Метрика