Serum ansikt. Nyttige råd om bruk av serum for ansiktet

 Dessverre, bare noen næringsstoffer og kremer er ikke tilstrekkelig for å sikre forsvarlig behandling av moden hud. Etter 40 år ditt arsenal av verktøy til ansiktet serumer må fornyes. Denne spesielle konsentrerte preparater av høyt spesialiserte handlinger.
 I sera inneholdt en størrelsesorden mer aktive forbindelser enn vanlige kremer. I tillegg, serumkomponenter bedre trenge gjennom huden, så opptrer raskt og effektivt.
 Serum Facial forhindre for tidlig aldring av huden, gi den med alle nødvendige næringsstoffer, regulere talgkjertlene og stimulerer blodsirkulasjonen, gjør rynker mindre synlige.
 Mest sera produsert vann eller olje-basert, noe som legger til ulike biologisk aktive stoffer, elastin, kollagen, vitaminer, mineraler, essensielle oljer, planteekstrakter og t. E.
 Sammensetningen av serum avhenger av dets formål. Det stramme, fuktighetsgivende, nærende, anti-inflammatorisk, reparerende, anti-aging serum, betyr for sensitiv hud og serum eliminere glans. I det profesjonelle kosmetisk bruk av serum utviklet for å bekjempe rosacea hud pigmentering og alder. Gjennom Facial Serum eksisterende vaskulære "stjerner" og pigmentflekker fade ut og ikke så lyssterk som ny ikke vises.
 I tillegg diverse serum tilpasset ulike områder av kroppen : Bryst, bryst, nakke, ansikt, øyelokk. Serum skal brukes til det formål, fordi i tillegg til sammensetningen, de skiller seg i pH. For eksempel, kan serum for ansiktet brukes på øyelokkene, delikat tynn hud i dette området trenger kosmetikk med en nøytral pH.
 Serum - Dette betyr intensiven, slik at en kort tid å gjenopprette skadet, sliten, dehydrert hud. Med andre ord, det er "tungt artilleri" kosmetikk for ansikt, så det bør brukes med måte og klokt, eller på et tidspunkt gunstig effekt av serum sving til det motsatte.
 Om Face Cream vi bruker hele tiden, bør serum brukes kurs. Hyppigheten og varigheten av disse kursene avhenger av tilstanden og behov av huden. Vanligvis tar kurset ca 3-4 måneder, der serum er brukt på ansiktet hver dag. Deretter en pause i minst 4-5 måneder, gjenta kurset. Men disse tallene er svært gjennomsnittet, så før du bruker denne eller serum, lese bruksanvisningen.
 Det skal understrekes at i løpet av serumet skal brukes daglig uten å hoppe behandlinger. Det faktum at myse "arbeider" på prinsippet om opphopning. Det gir en ekstra margin på huden næringsstoffer. I mellom kurs denne aksjen tilbringer huden, slik at det å opprettholde skjønnhet og sunt utseende.

 Bruken av serum for ansiktet


 Metode for serum kan også ha noen nyanser avhengig av spesifikke produktet.
 Normalt serum brukes i kombinasjon med fløte, fortrinnsvis til begge kjøretøy var på samme linje. Serum raskt absorberes og krem ​​danner en beskyttende film på overflaten, som på den ene side, hindrer fordampning av myse, og på den annen side beskytter huden mot tørrhet og stramhet.
 Første hud renset vanlige midler for vask, deretter smurte serum, gi den en liten kjole og ansikt smurt med et tynt lag med krem. Serum som en krem ​​påføres lett fingertupper.
 Ikke bruk på en gang for mange serum. I dette tilfelle betyr tallet ikke gå inn i kvalitet, tvert imot, kan skade huden. For å oppnå den ønskede effekt på personens nok til å sette noen få dråper av kosmetikk.
 De fleste typer whey produsert i små flasker med dispenser. Denne pakken er svært enkel å bruke og unngår overdoser.
 Mellom kurs er nyttige å bruke anti-aldring kremer med aktive stoffer.
? Til slutt, merk at i serum ikke inneholder UV-filtre, som betyr at de kan beskytte huden mot skadelige solstråler. Unntakene er noen anti-aging serum. Det er sammensatt av aktive ingredienser er utformet for å bekjempe frie radikaler og UV-filtre som forhindrer aldring hud.  
Drevet moden hud. Hvordan velge riktig krem

 Huden, som en mann i behov av vanlig mat. Sunn hud inneholder tilstrekkelig tilførsel av vitaminer, mineraler, proteiner, karbohydrater, fett og andre næringsstoffer. Selvfølgelig spiser en gang for alle umulig. Maten blir omdannet til energi tapt i prosessen med livet. Så må leverer næringsstoffer alltid fylles opp.
 Den eldre hud, desto vanskeligere er det koster bare en indre ressurser av kroppen. Fordi moden hud trenger ekstra kraftintensiv. Først prøve å gi de mest grundige omsorg delikat ansikt områder utsatt for tidlig aldring. Krever spesiell omsorg området rundt leppene og panne. Å levere den sarte huden rundt øynene bør bruke spesielle kremer og geleer. Selvfølgelig, andre områder i ansiktet trenger god ernæring, ikke mindre.
 Sikre hud trenger hjelp Nærende kremer. De mette cellene med de nødvendige stoffer, fukte, mykne og regenerere huden.

 Hvordan velge en ansiktskrem?


 Valget av ansiktskrem - Ingen lett oppgave. Vi må ta hensyn til en rekke faktorer. Først må kremen matche din Hudtype. Det er kremer for fet, tørr, normal hud, så vel som alle typer. Dette alternativet må spesifiseres på etiketten krem. For moden hud aktuell krem ​​utviklet for normal til tørr hud, og allsidig for alle typer kjøretøy.
 Dernest Krem må matche din alder. Derfor, for å forsyne aldrende hud krem ​​drakt med et høyt vanninnhold og fett. Moderne kosmetiske selskaper skape en hel rekke løsninger for modne aldring hud. Sammensetningen av slike kremer inneholder bestemte komponenter, som er rettet mot å bekjempe aldersrelaterte endringer. Kjøpe krem ​​samsvarer ikke din alder, meningsløs og noen ganger farlig.
 For det tredje - Og dette er trolig det vanskeligste - krem ​​må møte de individuelle behovene til huden din. Her begynner den virkelige "Russian Roulette". Selvfølgelig, jo mer pålitelig kremen rett før du kjøper konsultere en kosmetolog. Selv eksperten er ikke i stand til å forutsi reaksjonen i huden for visse komponenter av kremen. For fremstilling av kosmetikk som brukes omkring 8000 kjemikalier, kombinasjonen av hvilke oppretter en rekke kombinasjoner. Sjekk person toleranse av disse stoffene og deres forbindelser umulige. Derfor, når du velger en krem ​​må stole på flaks. Selvfølgelig bør foretrekkes hjelp av naturlige ingredienser.
 Men å velge riktig krem, ta deg tid til å slappe av. Din seir glede varte ikke lenge. Det faktum at huden blir raskt vant til ingrediensene i fløte og opphører å reagere. Derfor er den samme kremen anbefales ikke for mer enn en måned. Dette betyr at etter 30 dager, har du igjen for å gå til skjønnhetssalong og stole på intuisjon og sunn fornuft til å velge krem. Selvfølgelig betyr ikke dette at hver måned for å kjøpe en annen krem. Bare i arsenalet ditt bør være 3-4 krem, kan du veksle.
 Hvis huden din er allerede vant til en nærende krem ​​med endringen betyr at du kan ha problemer. Huden vil kreve de vanlige porsjoner av næringsstoffer og feil vil svare med betennelse, utslett, rødhet og lignende signaler. Gi tilfeldighetene huden kan ikke være. Hvis du går tilbake til vanlig krem ​​etter en stund dermatologiske problemer forsvinne. Men forbedringer vil bare utenfor. Faktisk vil kremen bare skjule irritasjon, og når du starter et nytt forsøk på å endre seg alle hudproblemer manifest fullt. I dette tilfelle huden gradvis avvenne vanlig krem, å redusere fettinnholdet i kremer. Hver dag nye ansikter smøre kremen av fett som er mindre enn kremen eve. Deretter, i en periode på helt gi opp bruken av nærende kremer. Første gang du vil mest sannsynlig være følelsen litt tørr og styahnutist hud: det er normalt å bli holdt så snart huden blir vant til den nye "diett". 

 Når og hvordan søke nærende krem?


 Disse spørsmålene virke enkelt. Faktisk viser erfaring at mange kvinner ikke vet hvordan du skal bruke kremer.
 Tørr hud anbefales å smøre næringsstoff befestet krem ​​2-3 ganger om dagen. Morgen krem ​​påføres minst 30-40 minutter før du går utenfor. Om natten, ansikt smurt med krem ​​for 1-15 timer senest - 30 minutter før sengetid. La aldri krem ​​på ansiktet over natten. I løpet av noen timer vannet inneholdt i kremen, inndampet, og de gjenværende komponenter vil føre til irritasjon og rødhet.
 Ikke spre et tykt lag med ansiktskrem, hud fortsatt absorbere så mye næringsstoffer som den trenger. Oppholdt krem ​​zakuporyt tid og vil hindre den naturlige pusting av huden. Som et resultat, vil det være ansiktet hevelse og irritasjon.
 Et lag av krem ​​må være tilstrekkelig tynn. Etter 10-20 minutter restene av kremen må fjernes med en bomullsdott dyppet i lotion, te, forsurede eller saltet vann.
 Fukt pinne og forsiktig i 1-2 minutter klappe dem på ansiktet. Bevegelsen skal være den samme som når du bruker krem. Deretter presse pinnen og tørk ansiktet brå bevegelser for å rense den fra restene av kremen. Grundig behandle haken kontur i ansiktet, kinn, panne. Ikke glem å gni forsiktig whisky og sidene av halsen. Endelig klapp ansiktet tørt med ren klut.
 Hvis huden er tørr, påfør en nærende krem ​​anbefales i to etapper. Bruk den og vente i 20-30 minutter til den er helt absorbert, og deretter bruke andre lag med spesiell referanse til "kråketær", panne og hake.
 Utmattet rynkete hud er nyttig å organisere kurs intensiv tilførsel. Hvorfor Sett kremen er ikke den vanlige måten, og med en våt bomullspinne. Fukt en bomullsdott i lettsaltet vann, påfør en liten mengde krem. Som om du bruker løst pudder lys brå bevegelser drepe kremen inn i huden. Opprinnelig behandle ansikts kontur, deretter Flytt opp. På forsiden rynket områder er ønskelig å sette et tykt lag med krem. Etter denne fremgangsmåten er nyttig til å massere ansiktet.
 Temperaturen av kremen er også viktig. Skin "ikke liker" for tykke eller kalde midler. Under deres innflytelse er i huden constrict blodkar direkte, verre levende celler som finnes i kremen absorbere næringsstoffer og effekt krem ​​blir mindre effektiv. For å unngå dette, før du setter kremen på huden, pohriyte den i hendene og gni litt mellom fingrene. Det samme bør gjøres hvis du smurte ansiktet med en bomullsdott.
 Påfør nærende krem ​​i fuktig ansikt, vil takket være vann næringsstoffer være raskere og bedre trenge gjennom huden.
Drevet moden hud. Hvordan velge riktig krem

 Påfør kremen bare i retning av massasje linjer - linjer med minst spenning.
 Moden hud selv er utsatt for rynker, rynker og strekkmerker.
 Compounding situasjonen ikke er strekke huden med hendene.

 En person behandles i følgende områder:


? fra midten av haken til øreflippene;
? fra munnvikene til midten ører;
? på vingene av nesen til toppen av øret;
? området rundt nesen - fra bunnen og opp, fra kanten til midten av neseborene til nesen;
? huden under øynene - fra det ytre hjørnet av øyet (fra ørene) til intern (til broen);
? øvre øyelokk - fra det innerste hjørnet av øyet til utsiden;
? øyenbrynene fra nesen til templene;
? midt i pannen opp og flyttet til håret.
 Nakke fett fra bunnen opp, fra brystet til haken.
 Han skyver huden, ikke gni det for kraftig. Husk, du trenger ikke flekker på veggen ottyraete og smøre huden nærende krem. Bevegelsene skal være enkelt, glatt. Krem scoop indeks, og ringfinger på begge hender og distribuere den i ansiktet, beveger seg i retninger massasje linjer. Så lett slå ansiktet reaksjons tre fingre stengt, etter, selvfølgelig, langs linjene av minimum spenning.
? Den tynne huden rundt øynene krever mer forsiktig håndtering. Putting krem ​​er nyttig å kombinere med litt selv-massasje. Lukke øynene og slappe av. Beat hudreaksjon tre fingre. Touch bør være øm og følsom. Flytte fra det ytre hjørnet av øyet langs nedre øyelokk til det innerste hjørnet og deretter gå langs den øvre øyelokk til utgangspunktet og gjenta prosedyren igjen. Eksterne utolky øyne kan håndtere mer intens. Alternativ klapp, hyppige og langsomme presser press. På slutten av prosedyren behandle huden vibrerende lett berøring.
 Med alderen hos kvinner oppstår alvorlige hormonelle endringer. Konsekvensene av disse prosessene er kanskje ikke den mest behagelige. For eksempel, noen ganger på grunn av hormonelle feil på overleppen eller hake hårene begynner å vokse hardt. Hvis du opplever dette problemet, bør du kontakte legen din. Ikke smør nærende krem ​​områder ansikt dekket med grove hår, og nekter å bruke noen kosmetikk som inneholder hormoner: de er i stand til å forbedre hårvekst.  
Яндекс.Метрика