Shellac hjemme
 Shellac (Shellac) er et spesielt belegg for negler, som kombinerer egenskapene til lakk og gel. Utenfor det ser ut som en vanlig maling, men holdbarhet er i stand til å konkurrere med gel belegg. Modellering lakk herder under påvirkning av UV-stråler lamper og kan enkelt fjernes med et spesielt verktøy for å fjerne skjellakk.
 Dette belegget er veldig praktisk: skjellakk ikke kløyve ikke riper, slettet, og kan ikke holde på negler i minst to uker. Dette er et ekte funn for de kvinnene som sparer tid, men ønsker å se perfekt.
 Shellac (den samme felles navn Shylak) - et relativt nytt fenomen i bransjen av nail art. Hvis du bestemmer deg for å ha en manikyr eller pedikyr belagt med skjellakk selv først er bedre å besøke salongen og overlate denne prosedyren profesjonell. Du vil se med egne øyne alle nyansene, noe som ytterligere bidrar til å unngå mulige feil.
 Hva bør skjellakk belegg hjemme?
 - Cream for å mykne neglebåndene;
 - Trepinne for å fjerne neglebåndet;
 - Soft-baffer så polering negler;
 - Coat skjellakk;
 - Shellac ønsket farge;
 - Top (en topp), skjellakk belegg;
 - UV spiker lamper;
 - Midler for fjerning av skjellakk.
 Trinnvis Technique av skjellakk hjemme
 1. Først må du forberede neglene. Gjør manikyr, negler otpolyrovav overflaten og fjerne skjellaget. Hvis du fjerner hårstråene er ikke helt din manikyr snart vil se veldig rotete fordi skjellakk søkt om en lang periode hvor neglene vil vokse gradvis.
 2. neglelakk med en soft-baffer neglefil. Dette er nødvendig for å Shellac bedre opptrådt. Legg merke til at på dette stadiet i forestillingen gel manikyr negleplaten er kuttet bort. Her er det ikke nødvendig.
 3. Nå må du avfette negler. For dette formål er det spesielt avfettingsmiddel. Hvis du ikke bruker avfetting konvensjonell bomull pads - de kan forlate hår på neglene; mye bedre takle denne oppgaven et stykke lin klut. Obezzhyryvat negler må fullstendig, inkludert side areal og nær skjellaget, ellers disse stedene skjellakk skoletsya først. Alternativt kan du bruke obezzhirivatelem vanlig såpe løsning. Bare vaske hendene med såpe og vann og tørk negler med et håndkle.
 4. Tynne lag dekke pelsen føtter, inkludert ansiktet av spiker og plasserer hånden under UV lampe i 1 minutt.
 5. På toppen, sette den nødvendige antall lag (1 til 3) skjellakk ønsket farge. Hvert lag er tørt i UV-lampe i 2 minutter. I likhet med frakk lag av skjellakk bør dekke ansiktet av spiker og være ganske subtil.
 6. Deretter satte toppdekselet og tørk den i UV-lampe i 2 minutter.
 7. Fjern tapen dekselet mastetoppen, ved hjelp av en spesiell løsning av isopropylalkohol eller konvensjonelle midler for fjerning.
 8. Bruk på skjellaget nærende olje og masser huden rundt neglen.
 Hvordan fjerne skjellakk negler med?
 Å fjerne dekselet normal polish remover verktøyet vil ikke fungere. Denne prosedyren er nødvendig aceton eller 99% isopropylalkohol. Egnet som et middel for fjerning av gel negler.
 Fluid suge bomull baller, gasbind stykker eller spesielle patcher og bruke dem på hver negl. Vent 10 minutter, deretter forsiktig massere neglene rett gjennom gips. Fjern plasteret og fjerne restene av belegg ved hjelp av en trepinne og bomull pads dynket i væske.
 Hvis du foretrekker det, kan du umiddelbart gjøre en ny manikyr skjellakk belagt. Neglene dette ikke lide fordi skjellakk ikke bare ufarlig, men selv nyttig: det vil styrke neglene, gi dem styrke og fleksibilitet.  
Tall for negler (foto)Tall for negler gel penn - en kvalitet og svært billig alternativ for å lage interessant manikyr. Bruk en gel penn for å lage spiker kunst er veldig enkelt, som en hvilken som helst kvinne vet hvor vanskelig å håndtere dette emnet. Hvorfor kaste bort tid og penger på dyre turer til spiker salongen når du kan eie et hjem, lage vakre og originale bildet på negler gel penn. Hvis noen tviler på hans evner, under vi beskrive alle detaljer, og du lese vår artikkel, bare være i stand til å lage en original nail art.
Teknikken med gel pennetegninger
Før arbeidet starter, må du bestemme formen på neglene, pidpylyaty og dekke sine grunnleggende lakk-basen. For flere interessante og vakre bilder på negler må bruke farge stiftelse som vil bestemme din nail art. Deretter må du bestemme på en farge gel penner og forberede fixer som alltid trenger for slike bilder. Merk: svært originale bilder på en gel penn fargen "metallic" og "gull".
Tall for negler (foto)

Det viktigste i denne spiker-dell'arte - en skarp linjer og nøyaktighet. Hvis du ikke har nok erfaring, så langt bedre å sette negler bilde diamanter, hjerter, sirkler og andre enkle former som ikke krever lang tegning på. Hvis du har nok hender utstoppet, så du åpner esken grenseløs fantasi som du kan overføre til neglene. Forresten, neglene svært elegant og romantisk look forskjellige blomsterformer.
Så fortsette forberedelsene til husholdnings nail art. Neste må vi bestemme mønsteret på neglene som du kan tenke på seg selv eller spionere på Internett. For denne manikyr passer best geometriske figurer, blomster, striper, duk og mer. Bor i ett bilde, tog først på papir hvis dere alle får, så kan du begynne å søke om å male negler.
Tall for negler (foto)

Når basen farge malingen tørker, bør du begynne å tegne på neglene. Det er ingen spesielle regler, du bare fortsette å bruke gel penner valgte bilde på spikeren. På dette stadiet, er det viktigste ikke å jag og gjøre alt nøye. Etter å ha fullført din nail art, bør spiker gjelde fiksativ, eller "kunst" raskt slettet. Til bildet var mer interessant og spektakulær, kan du legge litt glitrer på neglene eller krystaller, kobler fantasi og du vil definitivt interessant og vakker nail art.
Tall for negler (foto)

Mange jenter som har malte negler gel penner, oppmerksom på at denne metoden for å dekorere negler er den enkleste, fordi de er mye lettere å male enn en børste, nål eller tannpirker. Så hvis du ønsker å være eier av raske negler, så ikke nøl med å begynne å trekke gel penn.  
Høytrykksbehandling Tradisjonelle metoderMenneskekroppen - en kompleks mekanisme i arbeid som ikke er så lett å forstå. Og noen ganger er denne mekanismen er det alle slags problemer, årsakene som vi kan bare gjette. En av de vanligste problemene er økende (hypertensjon) eller reduser (hypotensjon) trykk.

Hvem er i faresonen?

Svingninger i blodtrykket iboende hos barn. I barnets kropp, kan de være en indikasjon på at barnet har mislyktes i normal nyrefunksjon, endokrine system og, selvfølgelig, blodårer og hjertet. I deres oppvekst er assosiert med hormonelle endringer og en overdreven mengde fysisk og psykisk stress.
I voksen alder HELVETE "hopper" når du sette kroppen av stress og nervøs belastning. Så mye risiko i området finne seg representanter for slike yrker som lærer eller avdelingsleder (eller, for noen hodet).
Klart en ting gjenstår - å normalisere trykket i kroppen ved alle tilgjengelige midler oppgave er ekstremt viktig, fordi hvis du ikke tid, kan være svært ubehagelige komplikasjoner kan også true livene våre.

Symptomer på høyt blodtrykk

For å finne ut om du har økt trykk bør lytte til sine egne følelser. Hvis du hører støy eller øresus, har du kortpustethet og hjertebank er noe spesielt, ikke iboende i tiden normal måte - dette kan bety at det er på tide å ty til bruk av tradisjonelle metoder for å bekjempe press.
Riktig ernæring ved et trykk
Spesielt hvis du har blitt diagnostisert med høyt blodtrykk, begrense matinntaket mørk rødt kjøtt (okse, svin), erter, bønner og andre belgfrukter, og avhende sin egen diett all røkt, søt, fet, salt og hvitt brød. Generelt, prøv å ikke overspise - det kan også provosere press hopp.
Overdreven bruk av vann bidrar også til trykket, slik at mengden av alkohol konsumert bør holdes under streng kontroll. Forbruk av svart te, alkohol og kaffe bør minimaliseres, og det er lurt å slutte å røyke.
Hva er de tradisjonelle metoder for press er mest effektive?
Metoder for press, blant folk, det er mange. Vi presentere deg bare noen få som vi tror er mest effektive.Så:
• hagtorn avkok. Hagtorn er et godt verktøy for å bli kvitt ulike sykdommer. Er intet unntak og høyt blodtrykk. For å gjøre denne suppen trenger ca 100 gram steinet Hawthorn bær og to kopper vann. Bær bør være på kvelden dekselet med kaldt vann og la over natten så morgenen hagtorn koke vann, fjern fra varmen, kjølig og ta en halv kopp med anstrengt kjøttkraft tre ganger om dagen.
• avkok eller infusjon av Valerian rot. Ta ca 10 gram Valerian rot og helle et glass med varmt kokt vann. Koke i ca en halv time på svak varme og la stå i et par timer, og du kan filtrere buljong og svelges to spiseskjeer tre ganger om dagen. Bare melodi som vil lage en buljong i lang tid, og ikke forvente umiddelbare resultater. Bare med systematisk bruk av vendelrot for en lengre periode denne populære metoden for å ha en gunstig effekt på kroppen.
• Hvitløk foruten mange andre positive egenskaper er også i stand til å tjene som et middel for trykk. Bare spise et par fedd hvitløk hver dag i femten minutter for hver av måltidene.
• Cranberry syltetøy og honning. Like lekre, svært velsmakende og sunn folkemedisin som kan stabilisere trykknivå er søt og syrlig syltetøy laget av en halv kopp tyttebær, frynsete og en halv kopper blomst honning. Dette yummy behov for å ta tre ganger om dagen for en te-skje i to uker.
• chokeberry, eller snarere dens juice er et utmerket verktøy for press. Det bør imidlertid tas med forsiktighet, ikke mer enn 50 gram per halv time før måltider tre ganger om dagen.
• poteter i sine skinn. Oftere inkludere i kosten poteter, bakte rett inn i huden. Det er i huden, men ikke i poteten inneholder store mengder kalium, noe som bedrer hjertemuskelen, og bidrar til å stabilisere trykket.
• Hvis stativet med krydder du zavalyavsya laurbærblad, dekk med ca 20 gram blader liter kokende vann, holder en - og du har en flott måte å press. Inne to spiseskjeer en halvtime før hvert måltid. Innen fem dager, vil du se forbedring.
• Har du som solbær? Deretter vil sette pris på at det er også i stand til å hindre vekst trykk. Spise hver dag for hundre gram friske eller frosne (tinte dvs.) bær før spising og lykke til!
• Når høyt blodtrykk er en konsekvens av utbruddet av overgangsalder, vil din tilstand hjelpe normalisere følgende måte: Ta 15 blomsterstander kulinariske nellik og plassere dem i et glass varm (ikke varmt!) Vann. La stå over natten, pakket noe cushy og drikke i morgen.
• Løk kan bidra til å stabiltrykk mennesker som lider av høyt blodtrykk i small form. Som de sier, fra tid til annen. Ikke å bekymre deg for deres helse, vil de være tilstrekkelig til to eller tre ganger i uken ved sengetid put skrellet løk i et glass varmt vann om morgenen på tom mage for å drikke den resulterende infusjon. I systematisk bruk av forebyggende metoder varierer stop press.
• Acetic pakker festet til beina på bare 15 minutter, kan ganske dramatisk redusere trykket hvis det synes nødvendig. Bare ikke misbruke denne populær metode, fordi den kraftig hopp i press kan føre til alvorlige og svært ubehagelige konsekvenser.
Avslutningsvis vil jeg gjerne legge til at folk rettsmidler for å bekjempe høyt blodtrykk kan og bør brukes, men likevel bør du ikke nekte medisinsk behandling. Noen ganger er det rett og slett nødvendig.  
Яндекс.Метрика