Shilajit hårTykk, lydig, lang og skinnende hår - en realitet? Selvfølgelig, ja! Absolutt alle dine hår problemer kan løses, og noen av dem er lett å fjerne, selv hjemme. For eksempel, for raskt å gjenopprette hår etter ulike skader og gjøre dem vakre og silkeaktig hjelper mumie.
Face av mumien
Shilajit implementert alle apotek i form av kapsler eller tabletter. Ofte betyr dette kalles "mountain harpiks", selv om harpiks i sin sammensetning er ikke den viktigste ingrediensen. Dette navnet mumie mottatt fordi det er minelagt i sprekker og hulrom i bergarter. Avhengig av deres opprinnelse og sted hvor det finnes flere typer mumien (mineral, lyshaynykovoe, bitumen, etc.).
Shilajit inneholder over 30 organiske stoffer og grupper på mer enn 50 kjemiske elementer, seks aminosyrer giften bier komplekse vitaminer, essensielle oljer og smolopodobnoy uansett. Dette produktet har utmerkede organomineralnye obscheozdoravlivayuschimi egenskaper, men det er viden kjent for sin evne til å gjenopprette skjønnhet og helse av håret ditt.
Beskjeden hale sving i stabler luksuriøse hår maske fra mumien hjelp. Bare 1 g av dette produkt inneholder den naturlige kilde for næringsstoffer. Gjør noen andre midler av hår du ikke vil få en så rik del fordi bare 10-15 dager ved hjelp av masker med mamma gir klare resultater på vekst og gjenvinning av alle typer krøller.Du kan lage forskjellige oppskrifter:
oppløse 0, 1 liter filtrert vann 3 g mumie, legge til ytterligere 100 ml destillert vann og rist godt kapasitet til løsningen ble homogen. Dette mumie maske med det meste brukt til å styrke hårsekker. Det skal gnis inn i hodebunnen en gang om dagen ved sengetid. Hvis masken er brukt på hår restaurering etter forbrenninger eller kjemisk fokus alopecia, må du lage en maske to ganger om dagen. Skyll det kan være vanlig sjampo.
Oppløse 10 tabletter mumien i 200 ml varmt vann. Grundig gni løsning til hårrøttene for en time før vask. Dette mumie maske med en utrolig effektiv i hår tap som oppstår som følge av stråling. Selv i tilfelle av forsømmelse på bare 10 dager, kan du se den første hår på tidligere nakne hodebunnen.
Bland i like proporsjoner tørket jordstengler tistler og mynteblader (kan brukes tørr, frisk). 2 ts av blandingen hell 100 ml varmt filtrert vann og la stå i 50 minutter, deretter press blandingen og legge til det 1 g mumie. Det bør være godt rørt løsning til mamma helt oppløst. Til økt hårvekst, vil det være nok til å sette en maske en gang om dagen ved sengetid og vaske den i morgen med rent vann.
100g hakkede tranebær, hell det 0, 5 liter filtrert vann og tilsett 3 g mumie, la blandingen i 3 timer, deretter press infusjonen. Påfør masken på håret en gang om dagen i en uke.
100 g fersk tindved presse saften, bland det med 5 g mamma og 15 g honning. Hell blandingen over i 200 ml vann og bland alt godt. Dan maske fra mumien skal brukes på håret i 30 minutter før sjamponering. Behandlinger avslappet hår - 7 dager.
Bland 100 ml yoghurt og 2 g mumie. Forvarm burdock olje 30 dråper til 40 grader og tilsett resten av ingrediensene godt peremishavshy. Dan maske fra mumien er brukt på håret, tungt smøretips hvis de sichutsya. Bruke dette verktøyet kan være 2-3 ganger om dagen i 7 måneder.
25 g burdock blader (tørket eller frisk) hell 200 ml varmt vann, la blandingen i 2 timer, og deretter legge til 2 g mumie. Denne masken bidrar til å håndtere godt med flass og gi din låser skinne. Hun gned direkte inn i hodebunnen ved sengetid og i vask morgen med vanlig sjampo.
Bland 15 g honning, aloe juice og hakket hvitløk, legge til blandingen av rå eggeplomme og 1 g mumie. Denne masken er flott for komplekse hår restaurering. Sett det bør være hele lengden av håret i 30 minutter to ganger i 7 dager.

Hvis en sterk hårtap kvinner trenger å lage en maske med en kylling eggeplomme (rå), 15 ml lakserolje, 5 g glyserol, 3 gram eddik (vin) og 1 g mumie. Alle ingrediensene skal være blandet og slå med en gaffel til en jevn røre. Masken påføres bare til hodebunnen i 50 minutter på en bedre effekt på håret må ha et plastlokk. Vask av masken sjampo.
Du kan forbedre hårvekst hvis gjort hår maske mumien av 1 g, 50 ml vann, 10 ml av burdock olje, 5 dråper lavendelolje, 3 dråper sitron olje, 2 kapsler av nikotinsyre og fem dråper tea tree olje. Ingredienser bør ristes godt og sette på røttene av dine krøller, rozchesav dem nøye etterpå. Skyll masken kan være 50 minutter sjampo.
Effektiv betyr håret av mumien
Å forbedre metabolismen i håret og akselerere sin vekst kan ikke bare lage masker av mumier. Du kan bare legge 10 piller mumie sjampo som du ville bruke det vil også gjøre håret ditt tykt, silkeaktig og lydig. Etter oppløsningen mumie sjampo bør være karakteristisk mørk farge. Når du vasker håret Skum skyll dem og betyr ca 5 minutter, og skyll håret med varmt vann.
Hvis du har vært rikelig hårtap og skjellete hodebunnen, oppløse 2 g mumie i 200 ml kjøttkraft kamille og bruke en spray for å sette struktur på hårrøttene for en måned før du går til sengs. Etter 10 dager, vil du se - tilstanden til dine krøller mye bedre!
Du kan lage en mumie og oppstrammende lotion. Løs opp 2 g av produktet i 200 ml kjøttkraft calendula. Bruk en fuktighetskrem med mamma før du vasker hodet (2 timer), gni det inn i hårrøttene.
Du har brent kjemiske hårfarger? De sluttet å vokse, pozhyrnely røtter og tørre ender var? Alle disse problemene kan enkelt løses ved en mumie! Fortynn 30 ml filtrert vann 1 g mamma og anvende denne blandingen på hårrøttene og tips av krøller litt gni castor eller burdock olje. Dette terapeutisk prosedyre bør gjøres hver tredje dag og full løpet av behandlingen bør være 30 dager.
Kontraindikasjoner mot bruk av mumien
Studier har vist at bruk av mumien for hår restaurering praktisk talt fri for ubehagelige konsekvenser. Ennå hvilke vilkår bruken av verktøyet uønsket eksisterer. Ikke gjør masker og andre kosmetiske prosedyrer mumie:
graviditet;
overfølsomhet for mumien;
under amming;
nærværet av maligne tumorer i kroppen.
 Vi vet alle disse drikkene som grønn te og svart kaffe klassiker. Vi kjenner alle sine gode egenskaper og enkelt kan tilberede en kopp velduftende grønn te eller svart kaffe hjemme.
 Og det er det grønn kaffe? Mange av oss har aldri møtt med dette produktet, og har ingen anelse hva jeg skal gjøre med det. Og, forresten, grønn kaffe - det bare renset fra massen av kaffe treet bær som ikke har vært utsatt for varmebehandling. Og med dette produktet menneskeheten har lenge vært kjent.
Grønn kaffe og ingefær - en drink for vekttap

 Den første omtale av dette miraklet bær dukket opp 800 år siden i den etiopiske provinsen Kaffa. Hva, faktisk, navnet på drinken. Gang, én hyrde vypasav sine geiter på beite der dyrket kaffe trær. Han sa at etter geitene spiste bær, ble de mer aktive og ikke går til sengs, selv om natten. Shepherd bestemte seg for å teste effekten av disse uvanlige bær for deg selv.
 Når han prøvde kaffebønner, følte han en utrolig bølge av vitalitet. På denne tiden hyrden bestått av en munk som kloster var i nærheten av beite. Å se en gjeter, sa han at han var så påvirket. Læring av kaffebønner, munk besluttet å koke dem og drikke denne drinken andre munker. Etter det gjorde de ikke sovner i løpet av kveldsbønn. Så verden ble oppdaget bemerkelsesverdige egenskapene til kaffe.
 Siden da, det tok mange århundrer, og nå mange mennesker rundt om i verden starte morgenen med en kopp varm flavored drikke. Og nylig stadig økende popularitet er grønn kaffe. Alt dette er på grunn av et høyt innhold av klorogensyrer, som fremmer aktive brenning fett. Regelmessig inntak av denne drikke i forbindelse med riktig ernæring og mosjon vil tillate deg å lett miste noen ekstra pounds i en kort tid.
 Spesielt nyttig grønn kaffe kombinert med ingefær - er den beste måten å gå ned i vekt. Ginger - kjent for sine gode egenskaper. Dessuten utfyller de grønne smaken av grønn kaffe, gir det et notat av munterhet. Denne drinken, generelt, en positiv effekt på hele fordøyelsessystemet, øke stoffskiftet og forbedrer fordøyelsen og reduserer blodsukkernivået.
Grønn kaffe og ingefær - en drink for vekttap

 Også, hvis 20 minutter før et måltid for å drikke en kopp kaffe med ingefær, deretter redusert appetitt, og derfor vil du spise mindre porsjoner. Og så den ekstra vekten ikke truer deg. Men alt du trenger å vite når du skal stoppe. På dagen bør ikke drikke mer enn to kopper.
 Nå er det mange merker av klare til kaffe og ingefær. Men tro meg, vil være mye mer nyttig hvis du koker denne drinken hjemme. For å gjøre dette, bland en teskje malt grønn kaffe med en spiseskje revet ingefær. Dette dekselet med vann og kok i Turka på lav varme. Sørg for å holde drikken ikke koker fordi ved høye temperaturer med ingefær grønn kaffe mister sine gode egenskaper.

 Nyttige egenskaper


 Disse fantastiske korn har mange fordeler sammenlignet med drikkevaren som svart kaffe. Så, hva er nyttig grønn kaffe?
 På en positiv innvirkning på vår figur, er det også gunstig effekt på vår helse og utseende. Denne drinken inneholder mange forskjellige vitaminer og presentere purine alkaloider og tanniner, og, selvfølgelig, koffein.
 Dette har en styrkende virkning på hele kroppen, øker mental og fysisk aktivitet, forbedrer hukommelsen. Hvis du ofte høyt hodepine - en kopp grønn kaffe vil være en reell frelse. I tillegg koffein i det mye mindre enn svart kaffe, noe som gjør det tryggere for hjertet.
 Også i dette mirakel drikk inneholder høye mengder av aminosyrer. Og på antioksidanter, rangerer grønn kaffe først blant produkter som olivenolje, grønn te og rødvin. Derfor er det ofte brukt for å rense kroppen og øke immunitet generelt.
 Blant annet er grønne kaffebønner mye brukt i kosmetikk. Blant dem er en fantastisk olje, ulike te og infusjoner, samt alle typer masker brukes til ulike kosmetiske prosedyrer.
 Disse bønner enorm mengde nyttig elementer som positivt påvirke strukturen i håret, styrke og gjenopprette sin glans.

 Og olje fra grønne kaffebønner - uunnværlig for tørr hud som det fukter det perfekt, og denne effekten vedvarer i lang tid. Derfor er det også brukes for å hindre rynker. En annen bemerkelsesverdig trekk ved denne oljen - gjenopprette huden og demper arr. Derfor er det også brukt for å behandle brannskader.
 I tillegg til korn av denne fantastiske treet, kan du gjøre et utmerket verktøy for å bekjempe cellulitter. Du trenger å male korn og helle varmt vann til kashopodibnoho tilstand. Du kan deretter bruke denne blandingen på problemområdene og pakket med plastfolie. Hele prosedyren tar ca 30 minutter. Så du skyller det hele av med varmt vann og bruke en spesiell anti-cellulite krem. Huden i problemområder vil bli mer smidig og glatt.
Grønn kaffe og ingefær - en drink for vekttap

 Som du kan se, er det mange måter å bruke disse korn. Hvor du kan kjøpe grønn kaffe og hva er prisen? Det er best å kjøpe fra et apotek eller spesialitet butikken. Sørg for å ta hensyn til produksjonslandet, emballasje og pris på produktet. Hvis det er mulig, bør du vurdere nøye fargen og kvaliteten på bønner og deres duft. Ikke forfølge fordi.
 Mens grønne kaffe korn og anses semi-ferdige produktet, og så ut til å ha kostet mindre enn svart kaffe, men dette produktet tilhører en gruppe av produkter for helse, og derfor sin pris kan være flere ganger mer enn det brent kaffe. Å lage mat virkelig sunn drikke bruk bare høy kvalitet korn.

 Hvis du allerede har valgt kaffe, oppstår spørsmålet hvordan du skal brygge?


 Nå er det mange spesielle enheter for brygging kaffe og for å forberede denne drinken hver av dem har sine egne nyanser. Men den viktigste regelen er at du ikke kan kok kaffe (best temperatur + 96 ° C). Siden koke, mister den alle sine nyttige egenskaper.
 Å brygge grønn kaffe Turka bør være to spiseskjeer av bakken bønner dekk med kaldt vann og varme opp bålet når det begynner å koke - det skal være fjern fra varmen, og så gjentatt flere ganger. Jeg må si at det samme gjelder Turka kaffe.
 Du kan forberede denne drinken en kaffemaskin, men før du trenger å male korn i en kaffekvern.

 Du kan også bruke en fransk presse. For å begynne, det skal varmes opp, spolosnuvshy kokende vann, og hell det i en stor sliping kaffe i forholdet 2 ss kaffe per kopp vann. Da bør det helle kokende vann og brygge 7-10 minutter. Etter kaffe zavarylosya må senke stempel fransk-press, god knusing slam.
 Hvis du ikke ønsker å bry deg med lang forberedelse av drikken, kan du bare fylle den med kokende vann i en kopp og vente til brygge.
 Drikker kaffe også være riktig. Gjennom den nødvendige tiltak. Å bringe denne fantastiske drikke eneste fordelen, må du drikke en dag ikke mer enn to kopper, og dette gjøres best i morgen. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må du gi opp sukker og fløte.

 Men hvis du er en ivrig kaffeelsker, og kan ikke være begrenset til to kopper kaffe om dagen, kan det skade helsen din. Dette kan manifestere seg i utseendet på alvorlige hodepine, dårlig fordøyelse, nervøsitet og søvnforstyrrelser. Også, hvis du har sykdommer som diabetes, koagulasjonsforstyrrelser, irritabel tarm syndrom, osteoporose og grønn stær, er det best å velge bort bruken av drikke.

 Men hvis du følger alle reglene, får du bare dra nytte av bruk av grønn kaffe. Vi ønsker deg en behagelig smak å nyte denne fantastiske drikke, og få maksimal nytte for kroppen din.  
Яндекс.Метрика