Shilajit i kosmetikk, nytte og skade for hår og hud
 Det er vanskelig å forstå ønsket av hver jente skal være attraktiv og vakker. Hva vi er bare ikke til å få noen bedre, våre utseende, dampbad, peeling skrubb eller prosedyrer, feysbildinh, fuktighetsgivende maske med foreldet og grønnsaker frktov etc. D. Alt dette på en eller annen måte gir sin resultat. Men jeg tror hver jente ville bli glade hvis du finner et universalmiddel som ikke bare vil helbrede og forbedre huden, men også hjelpe håret eller i kampen mot cellulitter. Dette betyr eksisterer, og mange er sannsynligvis allerede hørt om det - dette mumie. Om hvordan det hjelper et stoff i kosmetikk, hvordan du bruker en hjemmelaget mumie masker og tonics og det er bivirkninger fra bruken av den, kan du lese nedenfor.

 Hva er det mamma og sin søknad?


 Shilajit smolystuyu stoffet er svart, med en spesiell lukt og bitter smak. Som en del av dette materialet er ikke veldig nyttig stoff for utvortes bruk, men også for innenlands. Dette er et kompleks av vitaminer, mineraler, antioksidanter og anti-inflammatoriske stoffer som stor behandle sykdommer i mage og lever, allergier, lungebetennelse og bronkitt, og ikke minst forkjølelse og influensa. Fra nylig blitt utbredt frisetting, men bedømme etter vurderinger av leger og vanlige folk, blir det klart at spesiell følelse av tablet-versjon no. Derfor har vi fortsatt anbefale å kjøpe mumien i slag.
Shilajit i kosmetikk, nytte og skade for hår og hud

 Midler fra mumien for ansikt og hender


 Snakker av ekstern applikasjon, dette legemidlet stoffet mye brukt til kosmetiske formål. Shilajit har effekten av fuktighet, bukseseler, fløyelsaktig hud, lindrer betennelse. Denne harpiks kan tilsettes til kremer, lotions og muligheter, oppløst i vann og deretter fryse for rengjøring. Veldig nyttig legger honning maske mumie. På 3 ss honning er en teskje av harpiks for å tåle denne komposisjonen på ansiktet ditt tar ca 20 minutter. Gjøre to ganger i måneden. Den eneste ulempen med dette materialet er at etter påføring, huden blir mørkere skygge på den ene, så prøv å ikke peretrymuvaty.

 Shilajit hår


 Snakker av hår, har denne harpiks et par måneder vil slå håret ugjenkjennelige - de vil bli mer føyelig, tykk og klumpete. Det er to brukstilfeller. Den første er at to teskjeer mumie Bare legg en flaske Hårbalsamer, bruk som angitt på pakken.
 Den andre måten å recovery hår - en maske. Shilajit kan legges til yoghurt eller rømme (ett glass melk produktet en spiseskje av harpiks). Bære denne komposisjonen tar omtrent en time i polyetylen. Etter vask av med varmt vann.
Shilajit i kosmetikk, nytte og skade for hår og hud

 Mumie for å gå ned i vekt og bekjempe strekkmerker


 Nylig, på stoffet var entusiastisk si at det kan bryte ned cellulite og mye å forholde seg til strekkmerker. For å gjøre dette, bruker et rent produkt uten tilsetningsstoffer. Søknad: for problemområder og begynne å bruke harpiks gni med fingertuppene, etter litt massasje rotere denne delen av plastfolie og gå som 15-20 minutter, vask deretter av med varmt vann. Bære mer enn halvparten ikke anbefaler, som pigment av stoffet vil ikke lett å vaske av.
Shilajit i kosmetikk, nytte og skade for hår og hud

 Vi tilbyr noen av de mest populære bruker av mumien i kosmetikk. Mange kvinner har opplevd de positive effektene av disse prosedyrene, og du prøve!  
Rangering av de beste parfyme for kvinner og jenter
 Til alle tider, vakre damer prøver å ikke bare se bra ut, men lukten. De gned kroppen sin med essensielle oljer, parfyme bryzkalysya selv håret dynket med en blanding av aromatisk og alt å se i øynene til dine favoritt og ikke så attraktive menn, med vekt på sin egen personlighet og sjarm. Men vi vet mye om historien til godt humør og som vanligvis menes med begrepet "eau de toilette for kvinner" eller "beste parfyme for jenter"? Hva er rangeringen av de beste parfyme 20-21 år? Historie og interessante fakta om parfyme


 I motsetning til det mange tror, ​​åndene - ikke en ny oppfinnelse. Metoder for produksjon er fortsatt veldig lik de som ble brukt i det gamle Egypt, Roma, arabiske land og Øst. Den første omtale av parfyme daterer seg fra det 20. århundre f.Kr., og er bevis for bruk av metoden for destillasjon som brukes nå. Takket være arkeologer har funnet stillbilder og annet spesialutstyr til Pyrgos om. Kypros vi kan trygt si at nå som 4000 år siden, menneskeheten verdsettes hyggelige lukt. I det 7. århundre f.Kr. ganske noen hinduistiske lærde hadde skrevet et verk viet ved å produsere duftende parfyme.
Rangering av de beste parfyme for kvinner og jenter

 I dagens verden så mange interessante funksjoner. Vet du tittelen på ånder fortsatt trenger å tjene? Ifølge resolusjon av den franske foreningen av salver diktere mote til parfymer, bør parfyme bli strengt overholdt regelverket konsentrasjon av essensielle oljer. Hvis andelen er mindre enn det som kreves, er det ikke parfyme og parfyme vann. Nedenfor - Toalett, og 15% av innholdet i komposisjon - cologne. Den såkalte "komposisjon" parfyme har tre notater - elementær, hjerte notater og endelige. Hver av dem en spesiell lukt, kombinert med ytterligere notat og endres over tid. Derav ordtaket gikk "avsløring" duft parfyme.
 Vanligvis holdbarheten i ekte ånder ikke mer enn 2-3 år, og de holder lukt om 6 timer.

 Rating best av våre parfyme for jenter


 Det er ikke vanskelig å gjette de franske produsentene fortsette å holde merkevaren, slik at rangeringen av de beste parfyme omfatter slike kjente merker som Chanel, Gucci og Nina Ricci.
 Første omgang - Chanel №5. Den legendariske og berømte Chanel duft med noe forvirret. Allerede for 90 år, bare tenke på det, fortsetter det å erobre hans bemerkelsesverdige kvinner bukett. Jentene liker det og vinne menneskenes hjerter. Marilyn Monroe var en svært lyse beundrer chanel №5. Forresten, lukten salver oppfunnet av navn på grunn av kongen besto av, men motvillig som flyktet til Frankrike under revolusjonen. Strukturen inneholder parfyme dufter av rose, iris, fiol, jasmin, musk, vanilje, eik og dusinvis av andre som er sammenvevd i ulike notene.
Rangering av de beste parfyme for kvinner og jenter

 Andreplassen går med duft Gucci Guilty, designet for elskere av vakre glamour livet og som kan ha det gøy. Myk fruktig aroma av mandarin, fersken, sammenflettet med blomsteroppsats av liljer, pelargonium, krydret med rød pepper, understreke verdighet av sin eier og vil erobre noe menneske.
Rangering av de beste parfyme for kvinner og jenter

 Til slutt, den tredje linjen ved minst kjente merkenavn Nina Ricci, som sparket på salg berømte duft «Nina». Parfyme dress romantiske unge damer i midten alder. Det er fylt med magiske dufter av sitron, eple, moskus, peon og praliner, alle sammen skape en bisarr bilde, blande moderne og klassisk, med vekt på jenter sensualitet og seksualitet.
Rangering av de beste parfyme for kvinner og jenter

 Bruk den beste parfyme for jenter og kvinner, buketter - tusenvis, så velg noe annet, individ - ikke noe problem. Erobre menneskenes hjerter, se og lukte 100%!  
Behandling av kolecystitt folk rettsmidlerCholecystitis - en sykdom forårsaket av bakterier som påvirker munngalleblæren. En av de faktorer som gjør utvikler kolecystitt er stagnasjon av galle.
Typer av galleblærebetennelse
Akutt kolecystitt begynner med en bitter smak i munnen, smerter i høyre side av ribben. Det oppblåsthet, kvalme, raping, oppkast og smerter som gir en hånd og høyre skulder.
Kronisk kolecystitt er preget av tilbakevendende smerter i øvre høyre kvadrant er mest bekymret etter stress, overspising, etter å ha tatt stekt og fet mat.
Konsekvensene kan være akutt kolecystitt akutt pankreatitt, og til og med koldbrann, peritonitt, galle fistel og abscess rundt galleblæren.
Kolecystitt i den kroniske formen vil resultere i lever kolikk og obstruktiv gulsott mulig til.
Behandling av galleblærebetennelse
Behandling av kolecystitt oppnevne en gastroenterolog. Behandling av akutt kolecystitt utføres i de fleste tilfeller ved kirurgi. Denne steinen er fjernet, korket duct av galleblæren.
Hvis kirurgisk inngrep er ingen bevis, er pasienten innlagt på sykehus eller er tildelt behandling hjemme, inkludert sengeleie, legemidler som lindrer muskelspasmer, smertestillende medisiner, kosthold og vitamin kurset. Dietter er også spesielt viktig i en vellykket behandling av kolecystitt.
Dietten for behandling av kolecystitt
Diett №5 av Pevzner. Ideen om en diett er mer hyppige måltider, ca 4-6 ganger om dagen.
Pasientene ble oppfordret til å spise brød med eggehvite, ost, havregryn, chips. Du kan drikke kvass og te. Med olje viser mais, solsikkeolje og olivenolje. Beste vegetariske salater med fruktsalat. Det anbefales å spise pølser og ferske grønnsaker, korn, kokt fisk. Supper bare melk, melk, yoghurt, surmelk.
Kontra diett alle fatty fjærfe, salt, kjøtt, fet fisk, animalsk fett.
Absolutt ikke kan drikke alkohol, spise stekt mat og røkt.
Følg denne dietten som er nødvendig i den fasen av forverring kolecystitt, og innen 2-3 år etter det siste angrepet av akutt kolecystitt.
Det bør også følge de generelle retningslinjene for å unngå komplikasjoner og smerte angrep.
Retningslinjer for behandling av galleblærebetennelse

Først av alt, er mannen syk kolecystitt må være i samsvar med milde daglig rutine, mens mesteparten av tiden i sengen og uten matinntak er kontraindisert:

- Det er ikke ønskelig å behandle kolecystitt varmeovner og rense kroppen ved hjelp av avføringsmidler, som kan utløse bevegelsen av steiner;
- Enema bedre med eple cider eddik eller sitronsaft;
- Må følge en streng diett;
- For behandling av kolecystitt anbefalte urter;
- Kan kombineres med noen urtemedisiner, men fortrinnsvis etter godkjenning av en lege;
- I morgen bør tas på tom mage vegetabilsk olje, sakte oppløser den;
- For kolecystitt bør fjernes fra kosten til saltet, men saltet kan brukes i stedet for tørket laminaria i pulverform;
- For kolecystitt er nødvendig daglig rolig, langsom gange på gaten;
- Behandlingen av kolecystitt er bedre å drikke juice og bær kompott infusjons hofter;
- I løpet av dagen bør spise 3-4 små doser, med unntak av overspising.

I behandlingen av kolecystitt er strengt ikke anbefalt å bruke:
- Fårekjøtt fett, gås fett, biff talg, svinekjøtt smult, smør;
- Fisk buljong, sopp, kjøtt;
- Canned, stekt og salt mat, kjøtt;
- Hvitløk, løk, pepper, sennep, eddik, krydder og andre skarpe krydder;
- For kolecystitt avstå fra alkohol, fet søtsaker, kakao, is og kald drikke også.

Sammen med medisiner kolecystitt takler sykdom og tradisjonell medisin.
Folk rettsmidler i behandling av galleblærebetennelse
Det er mange populære måter å hjelpe mennesker, syke kolecystitt.
Bland honning kilo olje 200 ml olje. Grind de to er ikke skrellet sitron og legg i en bolle med honning, kna deigen og la den i fire timer i kjøleskapet. Dette drikke litt drikke før du spiser. Gjenta behandlingen 2-3 kurs og gjøre en pause mellom dem i to måneder.
Skjær små røttene av løvetann, vendelrot, sikori. Denne massen tilsett hakket estragon og urt ryllik og alt mix. Hell en masse urter 200 ml vann, bare koke og la stå i en halv time. Filtrert væske kjølig og ta på tom mage to ganger om dagen i en måned.
I 500 ml kokt vann sette finhakket knopper og blader av bjørk (50 oz.). Hold væske på minimum varme i 30 minutter, fjern og kjølig. Drikk et par slurker koster tre ganger om dagen.
Slipe tørket rot av søt flagg og dets blader, hell en blanding av urter 200 ml vann, bare koke og la stå i en halv time væske. Sil og drikke ved hjelp av en stor skje hver gang før du spiser.
Grind bjørkeblader, einer frukt, malurt, berberis, bland dem og diverse urte stor skje hell 200 ml kokt vann. Legg igjen en væsken stå i en halv time, og deretter drikke det i morgen på tom mage helt.
Bytt ut din vanlige morgen te ekstrakt mais arr. For å gjøre dette, hell 15-20 oz. arr 200ml kokt vann og la stå i en halv time. Drikk infusjon hvis vil i løpet av dagen.
Hell 5-10 røtter thoroughwax 200 ml vann. Kok væsken før halv fordampet volumkapasitet. Sil væsken, avkjøle det og drikke 2-3 ganger om dagen.
De fleste skje fugle fjellklatrer hell 50 ml vann og holde væsken i et vannbad i ca en time. Stsezhennыy avkjølt drikke og drikke 3 ganger om dagen for en drink.
Hell 200 ml kokende vann 15 gr. urt oregano og la væsken i ca to timer, deretter drikke en slurk tre ganger om dagen. Sett i 400 ml vann Immortelle blomster (15 oz.), Acorales root (15 gr.), Grass centaury (15 hr.) Og la over natten krem. Neste dag, kok væsken i 5 minutter og fjerne restene av hennes urter, drikke drikke fire ganger om dagen for et par slurker etter måltider.
Bland 200 ml kokt vann blomst Helichrysum (15 oz.), Løvetann rot, urt Johannesurt (50 oz.), Bloodroot gås, kamille, urter centaury (15 oz.) Og se trifoliate (15 oz.). Insister væske i ca en time og drikke 200 ml i morgen og samme kveld før middag. Forberede og drikke varm buljong hoftene i stedet for te.
Bland 100 ml saltlake kål med 100 ml fersk tomat juice og drikke etter et måltid.
Insister 15 oz. gress Tveskjeggveronika omtrent en halv time i 200 ml kokende vann. Sil væsken og drikke små slurker sakte tre ganger om dagen.
Nesten liter kokende vann (800 ml) hell i en bolle med mashed røtter av pepperrot (200 gr.). Blandingen flytte i en emaljert beholder og la til å sette dag. Etter 24 timer, sil væsken og overføring av pepperrot retter i kjøleskapet. I stedet for å drikke det bør være varm. Drikk med pepperrot ekstrakt tre ganger daglig før måltider for 15-20. Det kan være litt av honning å blidgjøre.
Oppskriften, som hjelper i kronisk kolecystitt. Bland peppermynte og celandine, løvetann rot, toadflax vanlig, 4 root Poten oppreist blomster og musk. Andelen blandinger samling bør være 2: 1: 4: 2: 4: 2. Hell kokende vann samle på 15 gram. vanligste urte 200 ml vann. Legg igjen en væsken stå i en halv time og deretter press det betyr å drikke før et måltid.  
Яндекс.Метрика