Shuharinh: sukker hårfjerning hjemme, enkel oppskrift shuharinha

 Sukker hårfjerning hjemme er en av de eldste metodene for hårfjerning som har sin opprinnelse i det gamle Egypt. Selv å være en metode for å fjerne kroppshår på kvinner anses muslimske religiøse regler renslighet ytelse.
 Selv om sukker voksing - er litt smertefull prosedyre, men svært effektiv og lett fjernes med vann. Shuharinh hjemme helt hypoalerhenen og er egnet for selv de mest delikate og sensitiv hud. Dette fjerning av uønsket hår - helt naturlig og trygt.
 Som nevnt tidligere i denne artikkelen, shuharinh veldig populært i arabiske land. Sukkerpasta for hårfjerning hjemme blir fremstilt som følger. Bland sukker med sitronsaft og vann. Gray bland til konsistensen av sirup. Deretter lage en sirup med ballen, slå den. Det må derfor raskt rive av. Så, rett hår fjernet fra sine røtter.
 Et interessant faktum er at i Tunisia shuharinh - er et ritual for bruden. Voksing hjemme er sammenvevd med shuharynhom på teknologi, men i dette tilfellet i stedet for sukker voks påføres. Dermed kvinner Tunisia oppløse sukker i vann med sitronsaft og kok til sirup formasjon. Deretter setter han på en bestemt del av kroppen og stripe håret med en skarp rykk. Effekt - svært glatt hud som en baby!
 Sukker voksing er ansett som et utmerket alternativ for kvinner som er allergisk mot voks etter voksing eller hud rødhet og kviser vises. Dette gjøres ved å sikre at blandingen er i hånden til mannen og dens temperatur kan skade huden. Dette hårfjerning hjemme er en positiv ting - det krever ikke spesiell opplæring.
Shuharinh: sukker hårfjerning hjemme, enkel oppskrift shuharinha

 Oppskrift shuharinh epilering
 Mengder betyr for hårfjerning vil være nok for 2-3 timer. Oppskrift: Bland i en kapasitet på 10-tallet. skjeer av sukker, sitronsaft av en halv sitron 1 og 1 ss. en skje med vann. Rør blandingen til en jevn røre. Heat betyr en svært lav varme, rør av og til. Temperaturendring betyr umulig, fordi ikke avta og ikke legg brann.
 Gradvis sukkeret begynner å bli gjennomsiktig og det har luftbobler. Etter en stund hele massen vil ta gylden brun med karamell smak. La blandingen pokypyt ca 10 minutter før utseendet av små luftbobler på overflaten. Fjern skjeen og la blandingen avkjøles. Prøv sirups fingrene - den skal være tyktflytende og ikke obzhihayusche varmt.
 Ta en liten mengde av blandingen. Hvis den ikke kleber seg til hendene, så du er riktig utført hvis stokk for mye, har du mye vann og blandingen kan ikke fjerne hår. Test for å begynne på hånden.
 Spre blandingen på et lite område av huden, og over tid sderyte skarp bevegelse mot hårvekst. Du kan deretter gjenta prosedyren på beina og til og med bikiniområdet. Shuharinh For å være effektiv, bør håret ikke være lang, fordi i så fall du trenger mye og mye av blandingen!
 Hvis blandingen er avkjølt over tid - litt varm opp det til det var lettere å jobbe med. Fjern fra varmen når du kan trygt ta hendene.
 Først vil en slik prosedyre være litt smertefullt, men til slutt du blir vant til det. Håret fjernes sammen med roten, så de vokser bare 10-20 dager. Restene av blandingen kan enkelt fjernes med vann, slik at du myk og klar hud!

Kvinners mote jakke Høst-Vinter 2014-2015 år (foto): de mest fasjonable jakker for kvinner
 Det beskytter mot det kalde høstværet og promozhlyh lagre. Jakker - ekte "venn" i høst og vinter. Hva er trendene i verden av kvinners jakker i butikken for oss designere i den kommende sesongen Høst Vinter 2014-2015?

 De hotteste kvinnelige modeller jakker, Fall-Winter 2014-2015 Photo


 Kort fortalt er varmen ikke kjedelig. Ja, kan du sett beskrevet i forrige moteshow populær klær kommer av sesongen. Men hvorfor off-season? Noen tilfeller kan lett "ta" med dem og i vinter. Her de viktigste trendene som er verdt basert, velge et nytt element av klær for å fremme kaldt.
 •  Den andre hud. Kvinners mote skinnjakker 2014 sykkel i stil eller fine cut "Cocoon", med skrånende skuldre og lommer - svært relevant. Det ser enkelt, men elegant, og passer dette alternativet nesten alle antrekk.

 •  Pelt stearinlys står. På den måten av saueskinn jakker, dukket nettopp - en annen mote trend neste sesong. I dette, bare ikke fryse, selv bare å kaste den på toppen vest.

 •  Bombe-Bomber. For de som liker en mini-militært stil - kort Bomber presentert i form av vattert fjær og stilige kvinners klær.

 •  Mer glans! "Metallic" fortsatt egen mote hodet av menneskeheten, bære glans og glitter for nesten alt, inkludert høst-vinter kolleksjon av yttertøy.

 •  Second Life parker. De berømte modell sports parker, som i den siste sesongen var bokstavelig talt alt, selv flørt feminine skjørt og elegante kjoler i den kommende sesongen Høst Vinter 2014-2015 erverve innovasjon i form av skinn inserts og felger med edle pels.

 •  + Cashmere skinn. New Future "kurtochnoho" sesong - en kombinasjon av lær og kashmir ull. Denne kontrasten er meget imponerende og varme denne saken er stor!

 • Kvinners mote jakke Høst-Vinter 2014-2015 år (foto): de mest fasjonable jakker for kvinner

   Stiler og stil mote kvinners jakker, Fall-Winter 2014-2015


   Snakker om de viktigste mote stiler og veibeskrivelse til alle dine favoritt klær, kan vi skille mellom følgende trender:
 •  « uformell "form. Punk, Grunge og andre subkulturer var en inspirasjonskilde for motedesignere som har inkludert i "uformelle" bilder av høsten og våren og jakker.

 •  Moderne klassiker. Utfyller streng virksomhet passer elegant kort jakke - et tegn på god smak. Videre, hvis klærne vil være av samme stoff som den viktigste antrekk, bare du pluss. Det er - den nye "triks" kommer høst-vintersesongen.

 •  Stil «preppy». Stil prestisjetunge British college student, en slags smart, vakker, fortsatt populære. Dette bildet designere rådes til å supplere lyse vattert yttertøy til midten av låret.

 • Kvinners mote jakke Høst-Vinter 2014-2015 år (foto): de mest fasjonable jakker for kvinner

   Fasjonable damene kort jakke Høst 2014


   Kort, nesten til midjen jakke - populært blant unge modellen. I den kommende sesongen de igjen - mote peak. Vattert skinn eller til tider klassisk eller sporty - bære dem bare feminine garderobe elementer. Skjørt, strenge bukser, kjoler - det perfekte supplement til din favoritt høst yttertøy.
  Kvinners mote jakke Høst-Vinter 2014-2015 år (foto): de mest fasjonable jakker for kvinner
  Facial HårfjerningDet er ingen tvil om at ansiktshår er nesten hver kvinne. Men noen av denne lange, mørk, hard og godt synlig, for andre og for sin eier, og noen tvert imot ganske uanselig, myk, lys, små hår. Og det er det første slike type vegetasjon kan levere en masse problemer virkelig sex. Hovedområder ansiktshår vekst hos kvinner den samme som menn - en region over overleppen, så håret kan ligne antenner, kinn og hake. Årsakene innholdsrik ansikts hårvekst hos kvinner kan være arvelighet, overskytende mannlige hormoner også føre kan være stress, en annen langvarig sykdom og langvarig bruk av hormonelle prevensjonsmidler. Det er også grunner til økt hårvekst i ansiktet av kvinner, kan dette være på grunn av graviditet, pubertet eller overgangsalder. Mesteparten av den rikelig vekst av ansiktshår mørkhåret kvinne som lider og kvinnelige østlige nasjonaliteter.
  Hvordan fjerne ansiktshår
  Faktisk, metodene for hårfjerning i laboratoriet av kvinnens ansikt, det er ikke et lite tall, for eksempel hårfjerning, laser hårfjerning og elektrolyse. Disse metodene er effektive, men, dessverre, ikke billig. I denne artikkelen vil vi diskutere metoder som kan brukes hjemme og som ikke krever spesielle utgifter også diskutere hvor effektive de er.
  Førsteog den vanligste måten å fjerne hår fra ansiktet er barbering. Bare resultere fra bruken av denne metode er utilfredsstillende, som når barber tuppene delt, for derved å bidra til en økning i tykkelsen av håret. Pluss, hvis du begynte å barbere håret på ansiktet ditt, må du gjøre det hver dag, og det er det du vil få sterkere og sterkere økning hårvekst og irritere huden.

  Sekund
  Like vanlig måte å fjerne ansiktshår - plukker det, men han, så vel som den forrige, er ikke spesielt effektiv. I prosessen med å plukker håret follicles er skadet og forårsake irritasjon, og dermed forlater små arr på huden og arrdannelse. Denne metoden kan også provosere økt hårvekst.
  Tredje og den mest effektive måten å fjerne hår fra kvinnens ansikt er voksing. Under denne prosedyren, er hårene trekkes ut med pære, som i betydelig grad bremser deres gjenvekst, og når håret vokser, blir det mye tynnere enn de forrige. For å gjøre voks hårfjerning hjemme vil du trenger å kjøpe en spesiell voks. Du kan kjøpe i spesialbutikker. Voksen skal smelte og sette på steder der det er hår etter at han stivner fingrene for å slette. De hårene som festes på voks fjernes med det. Resultatet etter en slik prosedyre kan lagres fra to uker til en måned.
  Tilsvar gjennomført og sukker hårfjerning - er en annen måte for hårfjerning hjemme. Den største ulempen med sukker og voks hårfjerning er at hårfjerning er gjentatt i dette tilfelle kan produseres bare når lengden av håret når fem millimeter.
  Selv for å fjerne hår fra kvinnens ansikt kan brukes hjemme leire, noe som gjør det du trenger halv kopp eddik, mer enn et halvt glass vann, en flaske med grønn maling og ett kilo sukker. Du kan også lage krem ​​med grønn hud av valnøtter eller lage brus løsning, men disse metodene ikke gir et tilfredsstillende resultat.  
  Яндекс.Метрика