Sitronskall, matlaging og fordeler
 Sitronskall er like viktig komponent enn dens kjøtt, selv om mange foretrekker å tenke på noe helt motsatt. Selvfølgelig, noen sannhet i dette er fordi huden har direkte kontakt med luft, som flyr plantevernmidler, giftstoffer, gasser, men nyttige funksjoner for å skrelle, til tross for dette, ikke mindre enn sin juice. Hvorfor er det viktig å ikke kaste bort skallet pomalyuyu og hvor det kan brukes?

 Hvordan lage sitronskall


 Sitronskall - en spesiell kniv kutt eller revet sitronskall. Den brukes i mange områder, alt fra tradisjonell medisin og kosmetikk, etterbehandling matlaging. Dens delikate smaken vil være i stand til å fremheve smaken og gi den en unik "smaken".
 Hvis du ikke vet hvordan du gjør sitronskall, kan du kjøpe i en butikk eller bruke de enkle instruksjonene.

 Metode:


 •  Skyll sitron i varmt vann og antibakteriell såpe. Bruk stramme side svamper for oppvasken. Vask så lenge overflaten ikke er knirker. Så du blir kvitt en viss beskyttende film, som er tilgjengelig i de fleste eksportsitrusfrukter.

 •  Deretter kan du bruke en spesiell kniv for å fjerne skallet eller vanlig rivjern. Gni sitron før de når massen og fjerne bare den øvre del av gul frukt. Hvis du berører den hvite laget, skrelle vil ikke lyse gul og brun.

 •  Legg frisk krydder til parabolen eller kosmetisk. Hvis du ønsker å forberede for fremtiden, tørk den på papir og oversette batteriet i en forseglet glassbeholdere.

 • Sitronskall, matlaging og fordeler

   Nyttige egenskaper av sitronskall


   Sitron peel er ofte brukt i matlaging. Jam med sitronskall kommer med en deilig og utrolig nyttig. Det kan lindre forkjølelse og styrke immunforsvaret i den kaldeste vinteren.
   Er det nyttig sitronskall, kan du lære av erfaring i dag! Forberede den med te eller fruktkompott og lytt til kroppen din. Selv om det bare den vanlige brygg kokende vann, kan du bli kvitt forkjølelse, fordøyelsesproblemer, øke vitalitet og finne mot.
  Sitronskall, matlaging og fordeler

   Sammensetningen av sitronskall mye nyttig biologisk aktive forbindelser. Den inneholder magnesium nødvendig for nervesystemet, folsyre for normale immun og sirkulasjons-systemer, betakaroten for visjon, elastisk hud og så videre. D. I tillegg er det sporstoffer i sine skinn, er i stand til å nøytralisere kreftfremkallende vredneyshye vi daglig puste sammen med eksosforgiftning egen kropp. Vi vet at sitronskall - et kraftig verktøy mot toksiner, giftstoffer og stråling. Det bidrar til å hindre og redusere veksten av kreftceller.
  Sitronskall, matlaging og fordeler

   Føler også fra erfaring kan ha nytte sitronskall, ved hjelp av sine eksterne midler, slik som for behandling av herpes zoster eller. Den har en sterk antibakteriell og soppdrepende effekt, så aktivt brukes i dermatologi.
   Hvis du har problem hud, på en vanlig tørke ansiktet hver morgen frisk kutt sitronskall. Innen en uke vil du legge merke til at akne tørket, og antallet har falt kraftig. På samme måte kan du bli kvitt fregner og pigmentflekker. I antikken, spesielt jenter vybilyuvaly sitron huden å være vakker.
   Sitronskall lenge anerkjent som en av de mest populære og effektive produkter i kosmetikk. Det kan bli et uunnværlig verktøy i arsenal av ditt hjem, sitter mellom settet og hylle med krydder.
  Sitronskall, matlaging og fordeler
  Bruken av eterisk olje av sitron
   Eteriske oljer har lenge vært å hjelpe folk med å finne helse, skjønnhet og lang levetid. De brukes over hele verden, og i dag populariteten til disse naturressursene fortsetter å skyte fart. Sitron essensielle oljen er blant de mest populære av sitrus varehus. Den har unike funksjoner som lar deg bruke den i nesten alle områder som spenner fra medisin, aromaterapi ending.

   Søknad


   Bruken av essensielle olje av sitron er veldig allsidig, men vi vil prøve å dekke hele spekteret. Så, for de som ønsker å forbedre energi atmosfære i huset, "våkner" den kreative siden av hans natur, for å forberede seg på endringer i livene til anbefalt olje sitron aroma. Sin friske duft vil øke vitalitet, kraft og legge gjenopprette følelsesmessig balanse etter alvorlig stress.
   Dette er den mest potente luftblanding kan påvirke hele kroppen. Bruk den til å behandle dystoni, redusert arbeidssirkulasjonssystemet, styrke blodårene og øke sin tone. Eterisk olje av sitron, honning og olivenolje i de rette proporsjoner i stand til å hindre utseendet av åreknuter og cellulitter.
  Bruken av eterisk olje av sitron

   Anbefales sitron olje til bruk under vekttap fordi smaken og organiske forbindelser som består bidra til normalisering av stoffskiftet. I tillegg hjelper det å raskt rense kroppen for giftstoffer etterlatt av fett. Den har en liten vanndrivende og choleretic effekt, og dens regelmessig bruk fører til oppløse nyrestein.
   Citrus sammensetning har kraftig antibakteriell, antiviral, helbredende effekt, så det anbefales å bruke for behandling av ulike hudsykdommer (herpes, koke, herpes, eksem), sår hals, feber, gingivitt. Det er ingen hemmelighet at den sure smaken av sitron bidrar til å muntre opp, så hvis du føler at gårsdagens "tok over" med drinker, lys sitron aroma lampe.
  Bruken av eterisk olje av sitron

   Bruk i kosmetikk


   Som nevnt ovenfor, er omfanget av eterisk olje av sitron ekstremt høy. Hvis du ser nøye på den foryngende varehus, bleking, korrigerende ansiktskrem, vil 90% av dere møte sitron olje.
   Virkningen av kvalitet kosmetiske tilsetningsstoffer:
 •  porene;

 •  gjør huden smidig;

 •  fjerner fregner (bleker huden);

 •  eliminerer edderkopp bilder;

 •  hevelse;

 •  normaliserer oiliness i huden;

 •  eliminere betennelse, hudsykdommer;

 •  styrke negler, hår.

 •  Hår sitron essensielle oljen brukes som en naturlig klare. De aktive ingrediensene gjøre tonnevis av hår noen nyanser lysere med regelmessig bruk passende sjampo eller masker.
  Bruken av eterisk olje av sitron

   Et nyttig tips: sitron olje kan brukes i ren form fra sterk konsentrasjon. Legg det til klar krem ​​og kosmetikk noen dråper.
   Ifølge mange vurderinger, er olje av sitron, honning og olivenolje et effektivt middel for hudforyngelse. Hvis du påfør blandingen på ansiktet ditt for et par økter vil fine alder linjer.
   Eter sitrus preparat er egnet for alle hudtyper, selv for svært tørr, hvis de brukes i kombinasjon med andre oljer. Det er et allsidig verktøy for bevaring av ungdom, helse og skjønnhet, som kan kjøpes på apoteket. Tillat deg selv å nyte din naturlige skjønnhet i mange år!
  Bruken av eterisk olje av sitron
  Ingefær med sitron for vekttap
   Måter å bli kvitt ekstra pounds så mye at hver jente kan velge en diett smak. Drikk ingefær og sitron svært populært i moderne ernæringsfysiologer og trenere. Det hjelper ikke bare gå ned i vekt, men også øke vitalitet og styrke immunforsvaret. Hva kan forklare virkningen av effektive komponenter, hvordan å drikke og hvilke fordeler det vil bringe i tillegg til vekttap?

   Egenskaper ingefær med sitron


   Ingefær har lenge vært brukt som en kraftig healing verktøy. Det er så allsidige virkninger på kroppen, kan den brukes i medisin, kosmetikk, og selv i matlaging magi! Vi vil fokusere på bruk av farmakoterapi.
   Bruk den til å løse følgende helseproblemer:
 •  redusere "dårlig" kolesterol;

 •  normalisere blodtrykket;

 •  øke immunitet;

 •  roe smerten av leddgikt;

 •  gjenopprette metabolisme;

 •  øke blodsirkulasjonen;

 •  øker utskillelsen av fordøyelseskanalen.

 •  Sitrus, i sin tur, ikke gi etter for verktøyet. Videre utfyller den sin manglende egenskaper. Således omfang og påvirkningskraft blir enda større. I det foreliggende preparat nyttige organiske syrer, essensielle oljer og vitaminkompleks stort. Dette sitrus er en av de kraftigste antioksidantene, og i kombinasjon med roten er i stand til å gjøre en veldig sterk effekt.
  Ingefær med sitron for vekttap

   Hvordan å lage en drink


   Hvis du noen gang har prøvd ingefær smak, vet du at det er ganske skarp og krydret. Derfor drikke med ingefær og sitron tang vil variere. For å begynne, anbefales det å "bli vant" til det, tar ingefær og sitron i små doser. Utgangspunkt liten er nødvendig ikke bare på grunn av smaken, men også til kroppen gradvis venne seg til den høye konsentrasjonen av organiske stoffer.
   Drikke beholder sine gode egenskaper for en lang tid, så det er ikke nødvendig å utarbeide en ny batch hver dag. Nok til å gjøre et par liter og avkjøl.
  Ingefær med sitron for vekttap

   Ingefær med sitron for vekttap kan brukes i frisk og tørket form. Hvis du ønsker å lage en drink fra tørket rot, er det nødvendig å doble antall på grunn av tørking redusert konsentrasjonen av nyttige forbindelser. Den samme regelen gjelder for frossen rot. Sitron er best å bruke friske, gode, kjøpe den til enhver tid av året vil ikke fungere.
   Et nyttig tips: komponenter kan forårsake en allergisk reaksjon, så før du tar må sikre at ingen irritasjon.
   De grunn fungerer som zhyroszhyhatelya, så hvis du ikke har allergi og du ønsker å øke hastigheten på vekttap, kan du øke dosen. For å forbedre smaken og akselerasjons effekter kan legges til te med ingefær og sitron honning, kanel, pepper (rød eller svart), nellik og gurkemeie.
  Ingefær med sitron for vekttap

   Oppskrifter drinker med ingefær og sitron


   Måter å forberede mirakel slanking blande mye. Vi vil bare vise noen av de viktigste komponentene, men du kan supplere dem med andre ingredienser til din smak.

   Klassisk


   Obligatoriske ingredienser:
 •  ingefær - et stykke på størrelse med en plomme

 •  Sitron - 1 stk

 •  Metode:
 •  Sitrus vask i rennende vann, halvert. Fra en halv til presse saften inn i et glass, en annen skåret i tynne skiver.

 •  Roten skrelle, hogge med en kniv og oversatt til en beholder for brygging (vannkoker, bank, pan).

 •  Drypp med sitronsaft ingefær, sette sitrus skiver og hell en liter kokende vann.

 •  Dekk til og la stå i 15 minutter, deretter renne. Hvis ikke anstrenge infusjonen, vil det være for skarp.

 •  Sitron, ingefær og mynte for vekttap


   Denne drinken vil tiltrekke seg de som foretrekker varme beroligende urtete. Hvis du vil, kan du legge sort pepper oppskrift.

   Obligatoriske ingredienser:


 •  ingefær - 6 timer l..

 •  sitronsaft - 8 timer l..

 •  mynte - 6 blader

 •  vann - 15 liter

 •  pepper - etter smak

 •  Metode:


 •  Roten skrelle og hogge med en kniv.

 •  Mint stretch i armer eller mørtel.

 •  Koble ingredienser i egnede beholdere, hell kokende vann, dekk til og la stå i 15 minutter.

 •  Ingefær og sitron kan være dine hjelpere på veien til en vakker form, men ikke glem at for perfekt form er ikke nok til å drikke en magisk drikk, må kroppen gi minst minimal, men regelmessig mosjon.
  Ingefær med sitron for vekttap
  Яндекс.Метрика