Sjokolade wraps hjemmeHver kvinne nyte sjokolade innpakning, utføres hjemme. Hver setter pris på muligheten til å slappe av med varm sjokolade for å bli kvitt cellulitter, gå ned i vekt, får en jevn, fløyelsmyk hud.
I det sekstende århundre forskere ble kjent gode egenskapene av sjokolade. Dens viktigste komponentene er koffein og sjokolade. Olje sistnevnte er mye brukt i kosmetikk i dag - det er helt fukter, mykgjør huden, gjenoppretter sin ungdom. Under hans innflytelse, blir det mykt og skinnende. Koffein er kjent som et effektivt middel for cellulitter - det raskere metabolske prosesser i kroppen. Den inneholder natrium, jern, kalium, B-vitaminer er hvorfor sjokolade innpakning er så nyttig og effektivt.
Hjemmelaget sjokolade innpakning
Prosedyre sjokolade innpakning er tilgjengelig for alle. Videre kan det utføres uavhengig av hverandre. Sjokolade Wrap - en prosedyre som involverer hjem massasje, aromaterapi, ansiktsbehandlinger. Dette settet med tiltak for å bedre hele kroppen.
Selvfølgelig er skjønnhet forskjellig fra sjokolade konfekt. Eksperter for sjokolade innpakning hans utvalgte blanding av forskjellige ingredienser for å raskt oppnå bærekraftige resultater.
Sjokolade kosmetikk omfatter:
Kakaobønner - grunnlaget for sjokolade. De inneholder mineraler jern, fosfor, kalsium, protein, og dermed styrke veggene i blodårene, forbedrer blodsirkulasjonen. Dette er et svært kraftig verktøy mot cellulitter.
Kakaosmør - renser, mykgjør huden, fukter den legger glatthet og glans, forynger.
Koffein stimulerer prosessen med å splitte fettceller, stimulerer stoffskiftet og gir rask fjerning av skadelige stoffer fra kroppen. Bitter sjokolade består av koffein førti prosent.
Antioksidanter - disse stoffene beskytter cellene mot frie radikaler, ødeleggende innvirkning og forsinke aldringsprosessen.

I tillegg inneholder sjokolade viktige mineraler: natrium, kalium, jern, kalsium, magnesium, teobromin, fenyletylamin, vegetabilske proteiner, vitamin B. I tillegg er det flavanoyidy som kan redusere blodtrykket, dårlige kolesterolet, styrke veggene fartøy.
Denne sammensetningen gir effektive resultater i sjokolade wrap. Etter prosedyren utføres hjemme, redusere kroppsfett, toksiner og unødvendig væske ut av kroppen, metabolisme, er huden mettet med mineraler og vitaminer, blir det myk, smidig og elastisk. Sjokolade wrap hjelper produsere hormonet endorfin, vekker seksuell lyst. Lukten kommer fra sjokolade, lindrer stress, tretthet og irritasjon, gir en følelse av fred og ro, gjenoppretter følelsesmessig balanse.
Sjokolade wrap, laget hjemme kan gjøre for alle hudtyper. Hell sjokolade fukter, lukker porene i fett, styrker og gir næring alder. Etter inngrepet, huden falme pigmentflekker, sår og skrubbsår leges raskere. Gjennom aktive kollagen rynker forsvinner, huden glattet og blir elastisk.
Som et hjem for å tilbringe sjokolade innpakning
Siden sjokoladeterapi, justerer seg til det faktum at alle de dårlige ting går unna, men stemningen er alltid bra. Før fremgangsmåten anbefales å spise mørk sjokolade. Hvis du vil ha en sjokolade wrap, fremfor alt, for å rense huden, ved hjelp av et kratt, er det bedre hvis det er kaffe. Forberede det kan gjøres hjemme: blande to komponenter - dusjsåpe og kaffegrut. Eller bruke et spesialverktøy. Sjokolade vikle påføres legemet med et tynt lag etter bør resultere i strekkfilm. Ovenfor bruke shorts og vikle et teppe. Varighet av behandlingen - ca tretti minutter, og skyll med sjokolade, ta en dusj. Aller første sjokolade kroppsinnpakning vil resultere: huden blir fløyelsmyk og glatt. Etter sjokolade kropp vikle to dager anbefales ikke brus, kaffe, sukker, salt og stekt mat, alkohol. Dette øker effektiviteten av fremgangsmåten
Sjokolade wrap, laget hjemme, er det tilrådelig å fullføre massasje med fuktighetsgivende og anti-cellulitt krem. For eksempel sjokolade smør krem ​​nærer og forbedrer hudens elastisitet, gir en delikat smak.
Oppskrifter sjokolade innpakning
Den rimeligste oppskrift sjokolade innpakning, noe som kan gjøres hjemme - Kakaopulver, uten noen form for melk og sukker. Det mest koffein. Han bidrar til sammenbruddet av fett, toner huden.
Fem hundre gram kakaopulver helle varmt vann - en halvliter. Resultatet skal bli dannet blanding som en tykk krem. Det må være kult og sette på en stasjon som plager deg.
En annen oppskrift er som følger: Smelt mørk sjokolade fliser, legge den essensielle olje av sitron og olivenolje.
Bra skuespill og følgende sammensetning: kokk med tykk kakaodrikk, bland det med ingefær pulver eller paprika. Den resulterende masse avkjøles og behandles deler av kroppen, vikle filmen. Deretter nakrytysya teppe og slappe av, holde rolig. Omtrent en time senere kan du ta en dusj, og deretter bruke fuktighetskrem bedre med lavendelolje eller aloe vera.
Og en populær oppskrift: kakaopulver blandet med olivenolje og kremfløte.
Profesjonelle Sjokolade kosmetikk har en unik sammensetning. Blandingen inneholder forskjellige oljer, tang, lanolin, parafinvoks, planteekstrakter. Spesialister nøye utvalgt sammensetning for sjokolade innpakning, for å få maksimal positiv effekt.
Sjokolade wrap bør være regelmessig kurset omfatter seks eller sju behandlinger per måned. Prosedyren kan utføres i alle aldre så lenge cellulitter ennå ikke har begynt. Sjokolade wrap har kontraindikasjoner - allergi. Før prosedyren, gjøre testen: påfør et lite verktøy for å usynlig hud, kan resultatene bli sett på tilstedeværelse eller mangel på respons.

Sjokolade bad hjemme

Baths laget av kakaopulver, noe som gir huden elastisitet, gjøre det vakkert, har anti-stress effekt, øke kroppens tone. For badedrakt ren sjokolade kakaopulver uten tilsetningsstoffer. Den enkleste oppskrift: ta to hundre gram av midler, tilsett varmt vann og rør godt. Ingredienser tilsettes til et bad fylt med vann. Fremgangsmåten varer i tyve minutter.
Det finnes andre oppskrifter: ett hundre og femti gram varme melken, tilsett hakkede mørk sjokolade fliser og en skje med malt ingefær. Bland alt og la på varmen til sjokoladen har smeltet. Når blandingen er avkjølt, legg det til badet.
Ta en sjokolade bad til enhver tid og enkelt hjelpe tørr lageret. Bland tre hundre gram kakaopulver, to hundre milliliter tørr baby melk, to spiseskjeer med kanel og stivelse. Vel alle blandet og lagret i en ren beholder, tett dekket med et lokk. Hvis du ønsker å ta et bad i stedet tre spiseskjeer av denne blandingen fortynnet med varmt vann, og legger litt olivenolje. Den resulterende massen helles i karet.
Før du tar bad sjokolade hud bør være ren, og på slutten av prosedyren for å ta en dusj og bruke fuktighetskrem huden.
Gjør sjokolade innpakninger og bad, husk at helbredende egenskaper har bare mørk sjokolade. Melk vil dra nytte av mye mindre, og hvit inneholder kun kakaosmør og sukker.  
Hvordan fjerner jeg et blåmerke under hans øyne? Førstehjelp i tilfelle, naturlig rettsmidler og behandlinger for å eliminere blåmerke

 Ingen er immun mot støt. Og som et resultat av mekanisk skade oppstår ofte blødning inne i vevet. Det ser ut som lilla flekker eller blåmerker blåmerker som til slutt endrer farge til gult og grønt. Først er det en lilla blåmerke over tid blir det lettere. Blåmerker rundt øynene vises spesielt sterk på grunn av det faktum at på dette sted særlig hud er tynn og følsom.
 Hvis du er såret, deretter:
 1. Fest øyet is eller noe kaldt objekt - slik at du reduserer størrelsen på blåmerke og smerter.
 2. Ikke i noe tilfelle skal Grillet sted for slakting.
 3.Eshte mer frukt og askorbinsyre.
 Enkle prosedyrer
 Hvordan fjerner jeg et blåmerke under hans øyne fra et slag? Dag i apotek solgt mye penger som lover å bli kvitt et blåmerke i noen dager. Men du kan gjøre det hjemme, ved hjelp av utprøvde populære oppskrifter.
 Plantain
 Samle groblader, hogge dem opp og feste til treffpunktet. De ikke bare har anti-inflammatorisk virkning, men god hjelp din smerte.
 Spesiell is
 Vodka er en god måte å bli kvitt et blåmerke. Bland det i like proporsjoner med vann. Fryse i fryseren i form av isbiter. Hvor ofte kan feste dør i stedet for et blåmerke.
 Kål
 Tine måte å kvitte seg med et blåmerke anses kål. Bladene har tippet de to sidene så lenge man er ikke oser saft. Nå trygt feste til opuhshemu sted. Gjenta tre ganger om dagen. Hvis det er mulig, bør du legge ved et brev en gang et blått øye.
 Oppskrift fra honning
 Bland en spiseskje vegetabilsk olje med masse honning. Tilsett litt mel og eggeplomme. Bland til en tykk oppslemning. Blandingen ble satt på øyet som en kompress på dagen.
Hvordan fjerner jeg et blåmerke under hans øyne? Førstehjelp i tilfelle, naturlig rettsmidler og behandlinger for å eliminere blåmerke

 Kalina, aloe, celandine
 To små skjeer Viburnum bark mix med to små skjeer celandine og en spiseskje med aloe. Denne blandingen hell kokende vann og la det trekke i en halv time. Suge en bomullsdott i løsningen og sette den tilberedt på treffpunktet. Komprimere forlate ca 20 minutter, og skyll med kaldt vann.
 Malurt
 Urt malurt slipe til fremveksten av juice. Tolstoy lag satt på et hematom. Når blandingen er tørr, fukter det med vann, så vel som effekten er svært vått.
 Løk
 I blåmerke slurry kan brukes med vårløk eller bruke løk med salt, innpakket i gasbind. Imidlertid begrenser skarp og ubehagelig lukt ved bruk av denne oppskriften.
 Mirakelkur
 Dette bodyaga. Med disse pakkene skal knuse raskt. Bodyagi pulver å oppløse doughy tilstand, deretter legge til hematom. Komprimere å holde til alt vannet har fordampet. Gjenta to ganger om dagen. Apotekene solgt klar løsning bodyagi. Det er ikke forskjellig fra et hjem oppskrift, slik at du kan bruke den.
 Sørg for å bruke en krem ​​med vitamin K - det antyhemorrahycheskyy vitamin som hindrer blødning. Salve skal gnis etter å ha blitt truffet hver dag flere ganger inntil et blåmerke ikke forsvinner.
 Hvis du etter en rekke prosedyrer hematom fortsatt ikke løser, sørg for å konsultere legen din.
Яндекс.Метрика