Skade DrugsHva er skaden forårsaket av narkotika
Narkomane ofte opplevd 30 år. Vanligvis narkotika gjort folk som har sett nedgangen av fysisk og mental styrke til å kjempe for sitt liv på et sted under solen.
Det hele forskere (enten leger, sosiologer, pedagoger, etc.) er enige om at den mest farlig avhengighet i ungdomsårene når en person er bare dannet verdensbilde.
En av den amerikanske legemiddelbehandling Hrystofsen R. skriver: "Jeg har aldri møtt en kronisk narkoman i en alder av 30 år. Faktum er at en person begynner å bruke narkotika i atten år og tyve år er "Chronicle", dvs. behovet for sitt daglige forbruk av doping neppe leve til tretti han er lite, selv om før hans fatale lidenskap han utmerker atle helse 'groper'.
Narkotikaavhengighet - er en forferdelig sykdom, som det uttrykkes i avhengighet av noen form for narkotika ble ikke - det være seg narkotika, anasha eller flere harde stoffer.
En narkoman på jakt etter penger for en ny dose kan gå absolutt alt - tyveri, bedrageri, og i noen drapssaker. Når han tar stoffet, blir det litt enklere. Det er en kort lettelse stoffmisbruker, ofte bevisst fratar seg av alle de andre gleder i livet.
Tar en narkoman nettopp signert en dødsdom. Men narkotika er svært kostbart. Og de som er engasjert i formidling av dette er store penger. Ærlig arbeid ikke tjene mye penger, men smuglere må alltid kjøpere for varene sine til å være villig til å betale et beløp for dosen så de trenger substans. Men de er videresendt til ulike triks for å bemanne først prøvd narkotika.
Ofte den første dosen solgt for et lite beløp eller ikke i det hele tatt gitt gratis. Narkotikasmuglere er bevisst forvise hans agent i selskap med tenåringer eller studenter til dem han "sette en nål." De er fast bestemt på å gjøre noe for å i det minste en av dem begynte å ta kjent eller enda en gang prøvd denne giften. Selv den første dose av stoffet kan være dødelig.
Stoffet dreper mektigste, intelligent og viljesterk folk. Siden det kan håndtere nesten ingen. Narkotika - en skade på helse.
Barn og ungdom blir ofte begynte å dø som følge av overdose. Utbredelsen av narkotikabruk blant barn og unge - problemer for mange foreldre.
I noen land, i tillegg til rusmisbruk øker antall mennesker som bruker flyktige giftige stoffer, for eksempel ulike typer løsemidler, til kjemisk rensing av klær stoffer til å kontrollere insekter og gnagere. Innånding av damper av stoffer som erholdes typisk bilde av forgiftning med visse forstyrrelser i sentralnervesystemet. I små doser av stoffer ender det kort besvimelse og hallusinasjoner. Ved høye doser død kan forekomme.
Effekten av besvimelse, og andre forstyrrelser i sentralnervesystemet relatert til oksygenmangel i hjerneceller. Etter en slik innflytelse mye av aktiv funksjon i denne hjerne celler dør.
Funksjoner farmakologiske virkningen av legemidler slik at gjentatt bruk fører til uttalt fysisk og psykisk avhengighet. Alle disse stoffene i anvendelsen av menneske kan forårsake forskjellig varighet forstyrre det sentrale nervesystemet. Den viktigste mekanismen for denne effekten - oksygenmangel og brudd på regulering mellom de viktigste sentrene i nervesystemet. Denne tilstanden blir sett på som noe uvanlig og behagelig. Forvrengt oppfatning av seg selv og andre, mange tror veien ut av noen vanskelige situasjoner.
Taking forårsake en person avhengighet og avhengighet. I denne situasjonen, til den personen som søker en forklaring og en unnskyldning for å komme bort fra virkeligheten. Avhengig av dannelse av eventuelle narkotiske stoffer er også ledsaget av en endring i reaksjons dets anvendelse. Hvis før utvikle stabil avhengig av stoffet, narkotika forgiftning fører til en liten endring i oppfatningen av verden, bedre humør, etter å bli vant til for å få samme effekt, krever en mye høyere dose.
Det er så vanedannende at fordi narkoman opphører å gi eufori og er vesentlig for å overleve i prinsippet. Selv om dette stoffet stoffet er bare et middel for å eliminere aggresjon, sinne, depresjon og apati.
Under konstant påvirkning av narkotika folk blir mer og mer tilbaketrukket, uhøflig, å miste familie, venner og andre sosiale relasjoner, mister nesten alle de kulturelle og moralske verdier. Alt dette er mulig på grunn av de kraftige forstyrrelser i det sentrale nervesystemet og hjernen.
Det er hjernen - det viktigste målet for narkotika. Mange forskere har lenge vært etablert mellom normal hjerneaktivitet og levealder. Det ble også funnet at alle brudd på det sentrale nervesystemet fører til at forstyrret livsgrunnlaget for mange organer og systemer. Jo før kroppen er knyttet til virkningene av narkotika, effekten hybelnee vyyavlyatymetsya til det.
Ifølge leger spredt av narkotikamisbruk i verden i dag er for nåværende og fremtidige generasjoner ikke mindre forferdelig fare enn pesten eller kolera i det siste. I de senere årene økt antall narkomane betydelig. Dette er folk som misbruker kjemiske, biologiske eller medisinske stoffer. Disse stoffene er vanedannende, men ikke anerkjent narkotikalovgivningen. I denne forbindelse, er det forskjellige meninger og snakke om det faktum at ikke alle stoffene er farlig. Dette er en annen myte. Bare ha en potent middel og svakheter, og ulike typer avhengighet foregå på ulike måter. Common er bare resultatet: en person mister kontroll. For å redde folk fra avhengighet, alle nasjoner i verden gå til ytterligheter.
I butikken forbudt narkotika - selv små doser. Dette er ulovlig. Aldri Touch narkotika, ikke ta det, ikke sette den i lommen, aldri skjule. Merk at avhengighet - en sykdom som fullstendig endrer menneskelig personen gjør slemmeste mann. Narkoman kan gi innskudds seg selv og føre deg til å avlede mistanken.
Under noen påskudd ikke prøve narkotika. Hvis det likevel skjedd med deg, deretter gi opp neste dose, for å unngå vanedannende. Hvis du føler at du er fanget i avhengighet, poradsya umiddelbart fra de voksne, som du stoler på.  
Alkohol DamageHvorfor kan ikke drikke alkohol
På begynnelsen av sin utvikling mann møtte har noen drinker. Melk og honning og saften av litt frukt etter en stund stå opp for sollys, endrer ikke bare form, farge og lukt, men også fått muligheten til å forbedre humøret og generell helse, slik at folk kan oppleve den enkle og ro. Men folk gjør ikke umiddelbart kunne forholde seg denne positive trekk ved det faktum at mannen er den neste dag, fordi i en så god tilstand måtte betale hodepine og generell trivsel motbydelig dårlig humør.
Grunnlaget for en slik drikk er alkohol, som er en vin eller etylalkohol. Noen få minutter etter inn i kroppen den sprer seg til alle vev. Det har lenge vært etablert at dette stoffet er skadelig for levende celler. Når de injiseres inn i den menneskelige kropp det forstyrrer jevn drift vev, organer og celler i sin alminnelighet.
På grunn av alkoholen fra kroppen er vann og oksygen, slik at cellene begynner å krølle. Arbeid normalt blir det ekstremt vanskelig. Dersom alkohol kommer inn i kroppen regelmessig og et brukbart mengde, det vanligvis kan resultere i celledød. Under påvirkning av dette materialet kan påvirkes absolutt alle prosesser i kroppen og regulere dens aktivitet. Dette kan til slutt føre til leversykdom, nyre, hjerte og blodkar.
Raskere og sterkere all alkohol påvirker hjernecellene, først og fremst påvirker høyere deler. Alkohol svært raskt inn i nervecellene, forstyrre deres arbeid. I denne delen av døende celler, noe som resulterer i brudd interaksjoner mellom hjerneregioner.
I tillegg, har alkoholen en negativ effekt på blodkar. Først er deres ekspansjon. På grunn av dette, sammen med blodet den inneholder alkohol rush til hjernen. Resultatet er esel hjernen aktivitetssentre.
Av denne grunn, mannen som tok brennevin blir opphisset og frekk.
På grunn av alkoholen i den menneskelige hjerne er mye svakere inhiberings-prosesser. Hjernebarken opphører å kontrollere hva som skjer i andre avdelinger. Av denne grunn, ikke beruset mann ikke kontrollere seg selv og ikke i stand til å tenke kritisk om deres atferd.
Drunk ikke klarer å holde seg beskjedent og diskret, og kan si eller gjøre som edru ville aldri ha gjort eller sagt. En annen del brennevin blir sterkere bindende nerve sentre i hjernen og blokkerer sunn fornuft. Disse sentrene er ikke i stand til å inneholde at de nedre delene av hjernen begynner å gjøre.
Beruset ble godt beskrevet av en berømt russisk psykiater Korsakov: "Beruset ikke tenke på konsekvensene av sine ord og handlinger og behandler dem veldig lett ... Lidenskap og dårlige impulser handle uten cover og indusere en mer eller mindre brutale gjerninger. "
Det er lagt merke til at en beruset tilstand mann kan bolt noen hemmeligheter han årvåken og opphører å være forsiktig. Det faktum at hverdagen blir kalt rus, er faktisk et alvorlig alkoholforgiftning, med alle de påfølgende konsekvensene.
For øvrig ble det funnet at alkohol, som er inntatt forsvinner med en gang. I løpet av to eller tre dager alkohol forblir i kroppen, noe som gir den en ødeleggende innvirkning. På grunn av det faktum at han kan føre en person til forhøyet tilstand, bedre humør, folk ønsker å oppleve den følelsen igjen og ta drikker som inneholder alkohol, igjen og igjen.
Under rus nesten null tilbake vilje og selvkontroll rettigheter. Men det farligste alkohol til unge organisme som vokser, som under veksten av kroppen mest påvirkede av alle de skadelige stoffer som finnes i alkohol.
Forresten, merk at alkohol negativt påvirke fremtidig avkom. Forresten, er det nødvendig å skille mellom begreper som drukkenskap og alkoholisme. Dersom det tidligere er et resultat av feil trening eller en svak vilje, kunne ikke motstå negativ ytre påvirkning, alkoholisme - dette er en alvorlig sykdom som bør behandles. Men avtale med det er ikke så enkelt. Krever en enorm mengde arbeid for å kurere en person fra dette. Og ikke det faktum at det vil fungere. Det kan være at all innsats vil være forgjeves.
Du har ganske en voksen til å velge sine egne betrodde venner. Hvis du ser at et selskap der du fikk, ikke av hvile eller gå uten bokser øl eller noen slike vederstyggeligheter, da, først av alt, bør du tenke over om du trenger slik kommunikasjon. Ikke møt opp på fester som kommer bare for å igjen drikke noe sterkt.
Vandre alkohol er mye verre enn den voksne, i tillegg, er det nesten umulig å behandle. Junior utvikle alkoholisme ganger raskere enn voksne. Og alkohol for kvinner er enda farligere enn for gutter. Og personen fra å drikke ødelagt svært raskt.
Alltid i bruk av alkohol påvirker de indre organer, og de fleste blir nervesystemet. På grunn av dette er det forstyrrelser i minne, og mye tapt kontroll over sine handlinger.
Hvordan begynne å drikke?
De fleste av årsakene til at tenåringen som er involvert i alkohol er svært forskjellige, men blant dem som er mest vanlig, avhengig av alderen på tenåring.
11 år gammel alkohol deltar i narkotika. Hvis et barn prøver det selv, er det vanligvis ved et uhell. Noen ganger kan barnet prøve alkohol spesielt sunne barnas nysgjerrighet.
Hvis en tenåring ikke har nådd en alder av 15, kan hans foreldre bevisst begynne å gi ham små mengder alkohol, for eksempel ferie -. På enhver familie fest, ankomst av gjester og t E.
Siden det øyeblikk første gang drukket ungdoms foreldre, føler han seg berettiget til å ta en drink med venner. På dette punktet er det flere andre grunner, for eksempel fra en tenåring kan høre slike fraser som "venner overtalte meg" eller "jeg var ubehagelig å holde tritt med venner." Ofte i denne alderen ungdoms drikking er ikke for mye - vanligvis er det sjelden mer enn ett glass på noen ferie.
Fortrolighet med alkohol i en normal tenåring er med familien, men selv denne utviklingen utgjør en alvorlig fare, siden alkohol - er det samme stoffet, og blir brukt til det svært raskt.
Alltid motiver av alkoholforbruket er redusert, vanligvis til følgende: manglende evne til å bevege seg bort fra tradisjon og et sterkt ønske om å prøve noe nytt, så å si, ut av nysgjerrighet. Disse motivene vises på grunn av noen kjennetegn ved ungdom psyke. Som du gradvis vekker lysten til å imitere voksne absolutt alt til hjertet vokser så raskt som mulig.
En annen grunn kan kalles det - "drikk for mot." Dette kan også være knyttet til aldersforskjeller. Drikke alkohol om emnet vanligvis knyttet til det faktum at du ikke har nok livserfaring eller kunnskap for å løse et bestemt problem, for eksempel når du arbeider med eldre mennesker eller med jentene. Tenåringer ofte veldig sjenert og alkohol bare gjør det at skyhet hell håndtere. Etter å ha drukket, guttene begynner å revurdere sitt potensial som individer og i form av kommunikasjon. Fra utsiden vil det ikke se ut som virker veldig vypivshemu, og du kan bare gå til de elementære løsninger. Denne atferden bare ikke vil se bra ut.
Selv før du for første gang i sitt liv prøve noen brennevin, du allerede vil ha en teoretisk idé om hvordan det fungerer i menneskekroppen. Du har sannsynligvis skal tenke at det er hyggelig og spennende effekt. Men i praksis er dette neppe være tilfelle.
For eksempel kan smaken av vodka gjøre deg bitter smak i munnen, halsbrann, kvalme, og kan selv zapamorochytysya hode. Og det er ikke alle ubehagelige konsekvenser som måtte oppstå etter sitt første bekjentskap med alkohol. Et slikt kjennskap nesten alltid fører til det faktum at tenåringer prøver å unngå alkohol i lang tid. Når du kan være 13-16 år, fristelsen til å drikke noe sånt vil øke sterkt. Og stasjonen vil nok, som for eksempel klassekamerater du ønsker å markere den niende klasse, overgangen til en annen skole, alle slags ferie.
Over tid, ønsket om å spise noe haryachlyve vil bli fylt med ny psykologisk innhold. I første omgang er det kommet de motivene som gradvis danner drukkenskap som en type behandling. Hovedmotivet for denne bruken er vanligvis kjedsomhet.
Ifølge psykologer, kjedsomhet - det er en menneskelig tilstand, der føler hun en sterk følelsesmessig sult. Hvis en tenåring trist, betyr det at det er i stor grad eller helt mistet interessen for pedagogisk virksomhet. Hvis du på denne alderen tenåringer konsumere alkohol, er det sannsynlig at samfunnsnyttig arbeid de ikke gjorde.
Svært merkbar manifestasjon av kjedsomhet i fritid. Gutta ikke lenger lese bøker, ikke delta i noen aktiviteter, ikke gå til teatre og museer, ikke lytte til god musikk. Slike lei tenåringer som en film, men det tiltrekker dem ikke så mye en film som et kunstverk, som vanlig underholdning. Disse tenåringer er ikke i stand til å hevde seg i den kollektive jevnaldrende gjennom hans personlige egenskaper, som er grunnen til at de byttet sin oppmerksomhet til alkohol.
Adolescent og sterk opplevelse. Dette kan skyldes noe, fordi i denne alderen folk er svært utsatt for ytre og indre følelsesmessig påvirkning. Og alkohol fungerer som et antidepressivum, som lar deg fjerne spenningen som akkumulert. Denne tilstanden kan være en tenåring hvis han eller familieproblemer på skolen. Men denne oppførselen er typisk for denne alderen, det er bare det verdt for lindrende drikke alkohol - det er det store spørsmålet.
De unge er sammensatt spontant, men likevel noen av sine prinsipper er, som tenåringer vanligvis begynner å kommunisere med likheten av interesse. Men hvis ingen capture the flag eller sammenslutning av noe nyttig aktivitet i en gruppe tenåringer er ikke, så det vil møte bare lei gutta. Det er denne gruppen som er mest gunstig for tidlig drikking.  
Яндекс.Метрика