Skade gum (tyggegummi)

 Å ta skade tannkjøtt?


 Forholdsregler for pasienter med fenylketonuri på emballasjen av tyggegummi sant for en av 10000-15000 mennesker. Denne sjeldne sykdommen er kontraindisert i lav-kalori-produkter saharozamenytele aspartam, som er lagt til diett brus, godteri, meieriprodukter. De ovenfor nevnte sykdommer - ikke bare kontraindikasjoner mot bruk av tyggegummi. Dette produktet er ikke anbefalt for personer med sykdommer i mage-tarmkanalen og allergier.
 Harm tannkjøtt

 En podushechtsi tyggegummi - 25-5 kcal. Å tilbringe sine kvinner som veier 60 kg bør løpe eller hoppe tau i 30 sekunder. Store doser av sorbitol - en av de søtstoffer i sammensetningen av tyggegummi - kan forårsake magesyke. Å utløse denne bivirkningen, på et tidspunkt bør tygge tyggis pakker på 7-10. Ifølge eksperter fra klinikken Mauo i Minnesota, en time tyggegummi en person kan miste ca 2 kcal.
Skade gum (tyggegummi)

 Hva er skade av tyggegummi?


 Landet er forbudt salg av tyggegummi - Singapore. Årsaken til forbudet var ikke et tilfelle av skade tannkjøtt i undergrunnen når en ball av klebrig fast i døren elektrisk og forsinket hans avgang. Ifølge en studie publisert i tidsskriftet Appetite, reduserer bruk tyggegummi snack av planen før sin energi med så mye som 36 kalorier.
 Skade tyggegummi:
 En pakke med tyggegummi baller på et karbohydrat søtstoffer så mye som to stykker og raffinerte konvensjonelle, store deler av karamell eller honning. Sukkerfri tyggegummi kan neppe kalles mat. I gjennomsnitt, dets sammensetning - ca 14 forskjellige komponenter, hvorav 13 - et syntetisk mat tilsetningsstoffer kode E.
 Ifølge International Association of tyggegummi, den gjennomsnittlige amerikaner bruker 182 standard plate (1 stk vekt - ca 3 m) tyggegummi per år, tysk - Russisk og 103-84 plate.  
Hvordan å gå ned i vekt med aktivt kull

I dag er mange dietter oppfunnet, men hvis valget falt på aktivert karbon, så denne artikkelen er for deg.
 Hvordan kan jeg gå ned i vekt med aktivt kull
 Faktisk er det aktiverte karbon ett av narkotikaGenerert ved hjelp av rå behandling, og synspunkter på, folk ned i vekt når de brukes, betydelig separert. Tross alt, mange av oss tror at for å gå ned i vekt ved hjelp av magisk pille umulig - det tar bare det renser kroppen.
 Men ikke la de dårlige nyhetene, og sortere ut hvordan du gå ned i vekt med aktivt kull.
Hvordan å gå ned i vekt med aktivt kull

 Metode ett - rensing aktivert karbon "
 Det antas at bruk av kull kan gå ned i vekt hvis innen ti dager drikker bare vann, drikker sin morgen pille vedtatt av aktivt kull. Men de samme resultatene du får, og da vil drikke vann uten å ta kull stund. Det er ikke få mate fra utsiden av kroppen begynner å forbrenne fett, som fører til fedme.
 Det viser seg at kull igjen å spille? Ikke i det hele tatt. Se hvor mange måter det som beviser sin effektivitet i vekttap.
 Metode to - "ni tabletochek kull"
 Drikke for ni tabletter aktivert karbon i dag, etter å dele dem inn i tre deler, en time før et måltid, og du vil gå ned i vekt.
 Metode tre - "drikk med antall pounds av kull, på vekten din"
 Drikk daglige mengden av aktivt kull, like kilo vekten din. For eksempel, hvis vekten er seventy pounds - Drikk syv tabletter av aktivt kull per dag. Gitt det faktum at den første slike diett drikke denne mengden piller fysisk vanskelig, prøve å drikke tre eller fire, så lenge legemet tilpasse seg denne.
Hvordan å gå ned i vekt med aktivt kull

 Metode fire - "drikke to tabletter om dagen i morgen på tom mage"
 Bruk to tabletter aktivert karbon i morgen på tom mage, og resultatet vil overgå alle forventninger.
 I konklusjon kan vi si at denne dietten pluss kan anses ikke nødvendig å tempoet selv lange, kjedelige og vanskelige øvelser og gymnastikk, vel, mindre - hindrer at aktivert karbon assimilert noen vitaminer og næringsstoffer og forårsake langsiktige diaré.Kosttilskudd - beklager?
 Kosttilskudd for kvinner


 I butikkhyllene, et stort antall produkter som lover en annerledes "nytte" - for hjertet, bedre fordøyelse, vekttap og så videre. Og i apotek - mange kosttilskudd for kvinner å vise, skjønnhet, aktivitet, felles Faktisk er de så nyttig, om du skal kjøpe? Kosttilskudd: hva skade?

 Moderne liv er at konvensjonell mat er ikke nok til å gi kroppen med alle nødvendige stoffer: vitaminer, mineraler, kostfiber, flerumettede fettsyrer og andre. Denne mangel kan føre til ulike helseproblemer. For å fylle dette gapet, lage spesialprodukter som kalles funksjonell. De beriket oss mangler næringsstoffer, mikro - og macroelements, aminosyrer, peptider, proteiner og mineraler. Disse produktene, fylle mangel på næringsstoffer i kroppen, bidra til å styrke immunforsvaret, øke utholdenhet og ytelse, redusere vekten og styre sin fremtid.

 Kosttilskudd - beklager?


 Funksjonell mat er egnet for alle, fordi alle mennesker lider av mangel på næringsstoffer i kosten. På den ene siden, er det mange halv bearbeidet og noen naturlige produkter. På den annen side, er de moderne metoder for dyrking og oppbevaring av frukt og grønnsaker av nyttige elementer til dem hvert år fallende. Av denne grunn, mange land funksjonell mat er veldig populært, for eksempel i Japan, funksjonell mat og kosttilskudd regelmessig drikker mer enn 90% av befolkningen, mens USA og Europa - over 60%. I Russland, bare begynte denne trenden å utvikle, så langt er mistillit. Ikke vær redd for disse produktene, før den kommer på markedet, er de pålagt å være sertifisert forskning og myndigheter.  
Hvordan øke kalsium i blodet
 Kalsium - en av de viktigste elementene i menneskekroppen, 99% som blir konsentrert i beina i skjelettet, og 1% - i organer, vev og biologiske væsker. De viktigste funksjoner av kalsium - er å sikre styrken av skjelettet, blodpropp, stimulering av hormonutskillelse, sekretoriske aktivitet i magen og overføring av nerveimpulser. Det er derfor viktig å opprettholde nivåer i kroppen i tilstrekkelig mengde.
 Benmasse øker mann ca 25 år, i løpet av denne perioden inntak av kalsium per dag er 1200 mg. Etter denne alders heller 800 mg for forebygging av beinødeleggelse. Den beste indikator for innhold av kalsium i blodet hos en voksen er 215 til 250 mg / liter.
 Mangel på kalsium kan indikere tilstedeværelse av alvorlige sykdommer, slik som osteoporose, ondartede svulster, sykdommer i skjoldbruskkjertelen, og det kardiovaskulære systemet. Hypokalsemi bestemmes av følgende kriterier: irritabilitet, søvnløshet, nummenhet eller prikking i hender og føtter, depresjon, tannråte, etc.

 Hvordan øke kalsium i blodet


Hvordan øke kalsium i blodet


 Legg kalsium i blodet kan være fra kosten kilder eller bruker narkotika. Den viktigste kilden til kalsium er meieriprodukter, grønnsaker (brokkoli, kål og blomkål, asparges), eggeplommer, bønner, linser og nøtter. Det bør ta hensyn til noen av funksjonene:

 spinat, kli av hele korn, kakao, kaffe, soyabønner, kullsyreholdige og alkoholholdige drikkevarer reduserer absorberbarheten av kalsium;

 effektiv absorpsjon av kalsium og vitamin D bidrar til å balansere de diett mineralkomponenter som for eksempel magnesium, jern og fosfor;

 hvis ikke å ta kalsium og etter måltider, er det bedre absorbert;

 høy-protein matvarer fremmer større fordøyelighet av kalsium (15% vs. 5% nyzkobelkovom mat), men bør begrense fettinntaket;

 evnen til å absorbere kalsium fra gastrointestinalkanalen påvirker stress.

 Noen ganger ikke nok bare å balansere mat å bringe tilbake til normal kalsium indikatorer, så du må ta kalsiumtilskudd, for eksempel mineralpreparater, multivitaminer eller tablett. Mange leger sier at kalsium chelatkomplekser oppløse bedre, så raskt absorbert. Ta dem bedre med melk.  
Mangel på kalsium: symptomer

 Hver av vitaminer og mineraler i kroppen vår utfører en betydelig rolle. Alle prosesser i forhold til hverandre og er avhengig av hverandre. Derfor, kan mangelen på et element påvirker riktig drift av alle systemer. Spesielt viktig for oss er den normale balansen mellom kalsium.

Mangel på kalsium: symptomer


 Hvorfor trenger vi Sa


 Kroppen tar kalsium slags "bygg" funksjon og ledet av sin rekke andre elementer. Han er ansvarlig for skjønnhet, helse og styrke av bein, tenner, hår og negler. I tillegg er kalsium ansvarlig for den normale funksjon av hjertet, sikrer riktig blodsirkulasjon, som er ansvarlig for hjernen, fordøyelsessystem, nervesystem, noe som resulterer i avslapning av muskeltone og påvirke blodkoagulering, som regulerer cellefunksjon påvirker økningen av immunitet. Det er derfor det er viktig å styre klar mangel på kalsium i kroppen.
Mangel på kalsium: symptomer


 Symptomer på vitaminmangel i kroppen


 Frekvensen av kalsium i kroppen er avhengig av alder: 10-13 år - 1000 mg, 13-16 år - 1200 mg, 16-17 år - 1000 mg, 20-55 år - 800-1000 mg 55 år og over - mer enn 1200 mg. Gravide og ammende bør få daglig minst 1200-1400 mg Ca. Bestemme din nøyaktige hastighet en lege, vil det trenger å få testet. Symptomene på kalsiummangel vises umiddelbart og kan føre til alvorlige sykdommer, nyrestein, osteoporose, høyt blodtrykk, slitasjegikt. Likevel er det noen signaler som tyder på det er en mangel på Ca. Hvis du har kroppen mangler kalsium, de første symptomene er irritabilitet, nervøsitet, irritabilitet, tretthet. Markert forverre hudens tilstand, det blir mer tørr og sensitiv, kan brekke og eksfoliere føtter, hår og tenner faller ut. Dette kan føre til kramper, spasmer og med problemer med mage-tarmkanalen (kolikk, forstoppelse). Hvis tiden ikke oppdager kalsiummangel hos barn, kan barnet utvikle skoliose eller flat. 
Mangel på kalsium: symptomer


 For å bøte på mangelen på


 Fyll mangel på kalsium i kroppen kan, hver dag tar i matvarer som valmuefrø, sesamfrø, nøtter, ost, hvetekli, halva, melk, ost, ost, te, persille, havregryn, asparges, brokkoli, avokado, hvitløk, tørkede aprikoser , asparges, hvete bygg, melasse, appelsinjuice, laks, sardiner, soyamelk, tofu. Men for å få en normal element, må du spise per dag i minst tre glass melk, yoghurt, kefir eller yoghurt. Hvis du røyker, sjelden utendørs eller utsettes ofte stressende situasjoner til denne regelen, tilsett 2 flere kopper. Og denne dietten skilte ikke hver. Derfor leger råder til periodisk ta produkter som inneholder kalsium. Ikke glem at for en god absorpsjon av kalsium trenger også vitamin D. Men du kan holde kalsium i kroppen ved å følge noen tips. Prøv å spise mindre protein, samt for sin behandling trenger kalsium. Også, hvis det er mulig, gi opp søtsaker og overdreven røyking. Prøv mindre nervøs og mer sannsynlig å bli varmet i solen. Bytt ut den vanlige bun sandwich eller et glass yoghurt eller kefir. 
 Noen sykdom forebygging er bedre enn kur. Så hvis du er mistenkt for deg selv eller din kjære kalsium mangel, må du kontakte en spesialist for å unngå alvorlige konsekvenser.
Яндекс.Метрика