Skallethet Behandling folk rettsmidler
 Håravfall, noe som fører til hårtap, er det uønsket konsekvens av aldring, både kvinner og menn. Selv om statistikken viser at hårtap begynner med 30 år i mange menn, men hos kvinner skjer det på grunn av stress eller andre sykdommer. I tillegg til de ulike metoder for hår tap behandling for folk ofte mer effektive.

 Hvordan å stoppe håravfall


 Varmt vann og luft dårlig for håret, som betyr at du kan bare vaske håret med varmt vann og bruke mindre ønskelige fasiliteter. I hår også påvirke proteiner, eller rettere sagt deres antall i kroppen. Daglig spiser mat som inneholder protein, kan du bli kvitt hår tap, og dermed hindre skallethet. Det anbefales å vaske håret ofte å vaske bort skitt, støv og overflødig fett. Ulike kjemikalier for hår og finne en lang tid under solen - alt dette påvirker strukturen i hårrøttene misbruk.

 Rask og effektiv behandling av hårtap folk rettsmidler


 Den beste kur for skallethet - burdock olje. Så snart de første tegn på økt hårtap, må du umiddelbart gni smøret inn i hårrøttene. En time vel vaske håret.
 Pepper maske - den perfekte medisin kan stoppe selv progressive hårtap. Finhakket chili helte vodka og insisterer uke. Dette verktøyet er gnidd inn i hodet en gang i uken, uteplyuyetsya og alderen for tjue minutter. Pepper maske forbedrer blodstrømmen til de grunn pærer, stimulerer den raske veksten av hår.
 En annen måte en serie av hår tap behandling for the People - burdock rot. For avkok slått rot finhakket og fylt med kokende vann. I kokende vannbad i tjue minutter og tilført tre timer. Denne væsken opoliskuyut hår.
 Regelmessig massasje av hodet og håret massasje børste - et godt verktøy i kampen mot håravfall. Gjennom disse prosedyrene, normal blodtilførselen til hårsekkene og forbedrer tilstanden til håret.
 Hvis tidlig alopecia - en sykdom, bør du oppsøke en spesialist. Kanskje trenger profesjonell behandling. Selv om det antas at behandlingen av hårtap folk rettsmidler forbedrer struktur eliminerer tap og forbedre hårvekst.  
Effektiv kur for skallethet
 Mange er bekymret for hårtap og skallethet. Men for å forstå hvorvidt eller ikke å bekymre deg, må vi ta en hårlokk og trekke om igjen noen hår, alarm ubrukelig. Hvis mellom fingrene har mye hår, bør du raskt ta affære og søke et effektivt middel for skallethet.

 Hva hvis håret faller ut?


 Noen ganger vil du møte en mann som ikke bryr seg om hår igjen på puta eller på klærne. Men før du panikk, bør du finne ut årsaken som forårsaket deres tap.
 Mest skallethet eller hår tap oppstår når feil mat når hårsekken mangler kraft og nødvendige materialer. Til håret var takknemlig til kosthold bør inneholde fjærkre og fisk, ost, frukt og grønnsaker, belgfrukter.
 Skader håret røyking, alkohol, narkotika, hormonelle bakgrunn, abort, overgangsalder og andre.
 Behandling av alopecia svært komplisert prosess. Å styrke rotsystemet ved hjelp av medikamenter, infusjoner, masker, salver, decoctions, massasje, etc.

 Masker, infusjoner og te - en effektiv kur for skallethet


 For å sikre hårroten systemet, er det nødvendig en gang i uken gni inn i røttene av borre maske, lakserolje og alkohol i like deler. Etter at håret bør skylle godt. Denne prosedyren skal vare i to måneder.
 En flott måte å styrke håret - Mask of løk juice, smør og eggeplommer. Ta saften medium løk, en eggeplomme og ricinusolje er godt blandet og påført på håret. Styrelederen bør vikle folie og varme håndkle, en time hår og gre propolaskyvayutsya godt.
 Effektiv kur for skallethet - buljonger og masker som styrker håret og hjelpe med deres tap. Buljong med brennesle, burdock rot, calendula er bra for å skylle godt som forebygging.
 Hår kan styrkes ved hjelp anstrøk av løk. Ss løk juice forbinder med to spiseskjeer av alkohol eller vodka. Infusjonen gnidd inn i hodet før du vasker for en måned.
 Det er nyttig og effektiv kur for skallethet anses lakserolje som styrker hårrøttene og påvirker deres struktur. Olje gnidd inn i hårrøttene, innpakket et håndkle og holdt i to timer. Etter det, godt vasket bruker sjampo for fett hår.  
Hvordan innånding hjemme

 Ofte folk som lider av forkjølelse (ARI ARI) og luftveissykdommer (rhinitt, faryngitt, tracheitis, bronkitt, etc.). En av behandlingene for disse sykdommer er inhalert. Kalibrering gjøres ved å inhalere narkotika i form av damp eller aerosoler. De fleste leger gi veibeskrivelser til passering av slike prosedyrer i klinikken, men inhalasjonsbehandling kan praktiseres hjemme. Før vi gjør innånding hjemme, bør du gjøre deg kjent med de generelle reglene i denne prosessen:


 •  Fremgangsmåten utføres i en time etter måltidet for å unngå kvalme eller oppkast. En gang i 30-60 minutter er ikke anbefalt å spise, drikke og røyke mer;


 •  utføre denne type behandling bør sitte i ro. Du trenger ikke å bli distrahert av samtalen, lese eller se på TV;


 •  ikke utføre fysisk aktivitet for en time før økten og i løpet av samme tid etter;


 •  Med kald pust nese gjort, og når hoste og hals sykdommer - munnen;


 •  gjennomføre økter (3 til 15 minutter) og antall (fra 1 til 4 ganger per dag) er avhengig av diagnose, pasienten og brukte legemidler.


 • Hvordan innånding hjemme

   Deltakerne også kontraindikasjoner for prosedyren:

 •  feber;


 •  allergisk reaksjon på foreskrevet medisiner;


 •  høyt blodtrykk;


 •  tendens til neseblod;


 •  lunge og hjertesvikt.


 • Hvordan innånding hjemme

   Tidligere, da vitenskapelige fremskritt er bare å få fart og enhet for innånding hjemme ennå ikke er oppfunnet, folk kom opp med design skift. For eksempel, i en gryte eller bolle med varmt vann tilsatt de nødvendige medisiner, bukket over henne nakryvalysya håndkle og puste. For slik behandling nærmet og ekstrakter fra urter, potet og kjøttkraft. Mindre risiko - brenne huden. Barn gjort tryggere prosedyre. De tok potten med de samme komponentene og dekket sin trakt laget av papp. Gjennom et lite hull i munnen babyen inhalert damp og vydyhav gjennom nesen. Fremfor alt, er vannet ikke er for varmt, for å hindre brannskader neseslimhinnen.
   I dag er det mange midler til inhalasjon. Dette er ulike typer inhalatorer: damp, ultralyd kompressor. Stor suksess hatt en slik enhet for innånding hjemme som en forstøver. Denne enheten omdanner flytende medikament i en aerosolbeholder, noe som gjør prosessen mer effektiv.
   Noen ganger flere varianter Innånding - damp, olje, teplovlazhnыe, våt, tørr eller kald. Hvilken type er bedre å bruke, avhenger av sykdommen. Av denne grunn er forskjellige løsninger og medisinsk blanding for prosedyren.


   Innånding med en kald hjemme: •  Kok potetene i sine skinn, drenere vannet, pusteevne over et par poteter;


 •  brygget i kokende vann furu knopper, gi en liten kul, inhalerer damp;


 •  i varmt vann legge noen dråper eukalyptus eller mentol. Disse komponentene er perfekt sliter med rhinitt. Også egnet salt og noen få dråper av jod.


 • Hvordan innånding hjemme

   For prosedyrer damp inhalator egnet sjøvann, som kan fremstilles, oppløst i 100 ml kokende vann 1 gram salt. Bruk saltvann (natriumklorid). Et glass av kjøretøyet kan legge til 15 dråper av tindved olje eller juice Kalanchoe.
   I en forstøver med en kald saltløsning som brukes de samme, eller til og med alkaliske mineralvann (hovedsakelig "Borjomi"), etter å frigjøre dem fra gassen.
  Hvordan innånding hjemme


   Innånding av hoste


   For sniffing våt hoste fit ekstrakter av nesle, lime, salvie, eukalyptus, kamille, Hestehov blader eller bringebær. Du kan tilberede løsninger ved hjelp av olje bartrær. Når tørrhoste er veldig god brus innånding. Disse komponentene blir brukt for dampmaskiner.
   Innånding forkjølelse hjemme er en fin måte mot utvinning.

  Øvelser i ryggsøylen prolapsBrokk ryggrad - et traume som kan oppstå med selv de mest trente personen. Årsaken kan være aldersrelaterte endringer, langvarige og gjentatte traumer plater isolert hendelse eller skade.
  Brokk ryggraden er ofte ledsaget av smerte. Hvis skadet disk trykke på en nerve, i dette og nærområder vil oppstå smerter. Hvis du opplever ryggsmerter i begge føttene, så bør du oppsøke en spesialist for å diagnostisere smerte.
  øvelser for en total kroppsstyrke og bedre holdning, trening også ofte brukt for å gjenopprette balansen mellom muskler. Et godt supplement til kiropraktisk øvelser vil være på resept.
  Retningslinjer for trening i løpet av brokk ryggrad
  Øvelser - en integrert del av behandlingen av herniated ryggraden. Trening kombinert med riktig valgt øvelser bidra til å redusere uttrykk for smerte og gjenopprette helsen til ryggraden.
  Med skader av denne typen kan ta noen dager for smertelindring. Det bør imidlertid unngå ønske om å ligge i sengen hele dagen fordi musklene trenger å forbedre lasting prosessen med utvinning. Hvis du ikke utføre spesielle oppgaver, og vil ikke gi kroppen din annen trening, er kroppen din ikke riktig svare på behandling av traumer.
  Fordeler med øvelser for ryggraden prolaps
  Gjøre øvelser - en effektiv måte å styrke og stabilisere musklene i korsryggen og hindre ytterligere skade og smerte. Sterke muskler støtter din kropp og skjelett, fjerne unødvendig belastning på ryggraden.
  Men selv om musklene er sterke nok til å støtte ryggen, må du nødvendigvis redusere overvekt, hvis du har til å sikkerhets støtte mer effektiv, fordi fedme - en ekstra belastning på ryggraden. Vektreduksjon vil bidra til å redusere smerter i ryggen, og sikre helsen til ryggraden. Øvelser i tandem med diett hjelp du effektivt bevege seg mot vekttap.
  Typer øvelser for ryggraden prolaps
  Å forbedre utvalget, trenger du ikke å være komplisert program kardyonahruzok eller gjøre et show byrder - enkle tøyningsøvelser og aerobic vil bidra til å effektivt takle problemene dine.
  Vel i dette tilfellet egnede øvelser med yoga og pilates, som de bidrar til å gjøre musklene mer kraftig og fleksibel, redusere smerter i korsryggen og beina.
  Også, kan legen din råde deg til å utføre stabiliserende øvelser. Søknaden må inneholde belastning på presse og ryggmuskler for å danne en riktig holdning, fleksibilitet og styrke utvikling.
  Moderat aerob belastning - som gåing, sykling og svømming også bidra til å redusere ryggsmerter. Snakk med legen din, som foretrekker å laste bedre i ditt tilfelle. Du bør begynne med små belastninger, omtrent ti minutter på den første dagen, gradvis øke tiden hver dag. Ideelt nok sette inn fem ganger i uken for tretti til førti minutter.
  En velvalgt treningsprogram utviklet spesielt for deg snart bidra til reduksjon av smerte i ryggen. Samt forbedre den generelle helsen.
  Et sett med øvelser med herniated ryggraden
  Før du utfører noen av øvelsene bør du oppsøke lege som herniated ryggraden - en meget alvorlig skade som må håndteres med forsiktighet og riktig valgt behandling.
  Dette settet med øvelser designet for å trene musklene i bena og korsrygg.
  Trening under brokk kink i ryggen
  Øvelser i ryggsøylen prolaps

  Musklene i korsryggen vel til moderat strekk med framveksten av pronere og oppover overkroppen, med vekt på hendene bøyd på albuer, hofter og det bør være godt trykket til gulvet. Utføre stretching bør sakte og forsiktig. Vær forberedt på det faktum at den første gangen du tar riktig posisjon kan ikke være mulig.
  Ta posisjon på toppen i fem sekunder, deretter gradvis øke tiden ut for å få til tretti sekunder. Ditt mål - ti repetisjoner for hver tilnærming.
  Når du mestrer denne øvelsen ganske godt, og musklene vil bli mer fleksibel og sterk, kan spesialist råde hoppe til neste øvelse.
  Trening under brokk økt kink i ryggen
  Øvelser i ryggsøylen prolaps

  Siden den pronere, mager på hendene (ikke lenger på den bøyde albuen, nemlig palm), med bekkenet bør forbli fast presset til gulvet. Korsryggen og baken mens du utfører disse bevegelsene skal være avslappet. Topplassering skal bo bare for et øyeblikk, og deretter senket til sin opprinnelige posisjon. Gjenta ti ganger nødvendige for tilnærming.
  Trening under brokk bøye tilbake stående
  Øvelser i ryggsøylen prolaps

  Hvis løgn rett og gjøre øvelsen med ovennevnte stilling ikke er mulig, så kan du utføre en lignende belastning, stående på begge føttene, la hendene på hoftene og overordnede ryggen hans sakte tilbake. Øvelsen bør gjøres sakte og gjenta ti ganger for hver tilnærming. Men hvis det er mulig, er det lurt å gå over to laster fra en utsatt posisjon.
  Disse tøyningsøvelser må utføres mange ganger om dagen, ca annenhver time. Dette lege spesialist kan råde deg til å unngå bestemmelser i skråningen fremover, da dette kan redusere effekten av stresset som strekker seg tilbake. Så snart vipper frem fra vanskelig å avvenne, kan spesialisten gi råd tilt frem etter hvert utføre strekker seg tilbake.
  Som hvordan smertene går ned og sentralisert i nedre del av ryggen, trene litt mer komplisert og er myntet på å styrke musklene i korsryggen og pressen for å hindre spredning av smerter forårsaket av en brokk av ryggraden, og deres betydelig reduksjon.
  Utøve brokk på å styrke ryggmusklene
  Øvelser i ryggsøylen prolaps

  Stretching toppen. Fra sin posisjon liggende på magen og hendene i zchepyvshy lås i nedre del av ryggen, løfter hodet og brystet opp, vil du trenger å se ned på gulvet og ikke løfte hodet og brystet for høy. Begynne å strekke ytelse, stopper i stillingen i fem sekunder, gradvis øke forvaring i en god posisjon for tjue sekunder. Ditt mål - å gjøre åtte til ti reps.
  Øvelser i ryggsøylen prolaps

  I posisjon for å ligge på magen, med hodet og brystet ned på gulvet, løft forsiktig armen og motsatt ben, kne, og det skal være bøyd fem på syv inches fra gulvet. Somle i opp stillingen i fem sekunder i starten, gradvis øke tiden til tjue sekunder. Du må utføre åtte til ti reps. Ikke øk mengden av forsinkelsen til du kjenner at musklene heller styrkes.
  Øvelse i brokk å styrke musklene trykk
  Øvelser i ryggsøylen prolaps

  Kronglete. For å trene musklene i øvre pressen bør ligge på ryggen og bøy kneledd, bør hendene bli trukket opp til brystet, og bekken innretting belastende for ryggen. Da er det nødvendig å utføre kronglete, løfte hodet og skuldrene fra gulvet. Topplassering må bo for 2-4 sekunder, og deretter sakte og forsiktig ned til utgangsposisjonen. Som musklene blir sterkere, vil målet være å utføre to sett med ti vendinger i hver.
  Ikke prøv å løfte hodet for høyt og trekke hodet og brystet mot taket. Hvis du er bekymret for nakkesmerter når du utfører denne øvelsen, kan du lage palmer bak hodet for å støtte nakken.
  Øvelser i ryggsøylen prolaps

  For å styrke musklene i nedre delen av pressen, spente muskler og sakte løft bena rett kvartal meter i høyden fra gulvet, og den nedre del av ryggen bør forbli flat på bakken. Hevet føtter forlate i denne stillingen i åtte til ti sekunder, og deretter sakte senke dem til startposisjon. Som musklene blir sterkere, gjør to sett med ti klatrer.
  Gymnastikk i ryggsøylen skiveprolaps
  Яндекс.Метрика