Skjønnhet hjemme: gjelder vitamin E
 De færreste vet at de dyre kremer er et flott alternativ, og det er rett i medisinskapet. En av disse verktøyene kalles vitamin E, også kjent som tokoferol. Dette er en nyttig stoff ikke bare bidrar til å forbedre immunforsvaret og behandle sykdommer i reproduksjonssystemet, men også fungerer som en fin måte å hydrat, restaurere og næring til hud og hår. Jeg er sikker på at mange av oss har sett i attraktiv emballasje butikken alle slags kremer lyse appell "med vitamin E". Ledende kosmetiske selskaper har lenge brukt denne ingrediensen i sine produkter enn forbrukere fortjener strålende kritikker. Så konklusjonen er: hvorfor kjøpe dyre kosmetikk for hud eller hår, hvis den viktigste komponenten av vitamin E kan kjøpes på apoteket for en latterlig pris og gjøre den mest fantastiske krem ​​og maske.

 Vitamin E i hjemmet til Cosmetology


 Hvis ansiktet ditt er blitt en bekymring tørrhet, tretthet, blek og fine linjer - et klart tegn på at huden trenger fuktighet og næring. Dette kan gi nøyaktig tokoferol. I motsetning til lakserolje og tindved, som brukes til slike formål, betyr dette stoffet ikke tette porene, så etter søknad huden din er igjen ren, uten en eneste kvise. Det er flere måter å effektivt bruke dette vitaminet. La oss se på noen alternativer.
 Så, for denne prosedyren vil du trenge vыdavlennoe fem kapsler tokoferol olje, sukker eller sukkerholdige solid honning. Før du søker vitamin smør huden skrabiruem honning eller sukker. Dette er nødvendig for å fjerne de kåt hudceller og forbedre sirkulasjonen, noe som vil bidra til en mer effektiv absorpsjon av næringsstoffer. Når prosedyren er over peeling, påfør i ansiktet tokoferol og holdt den i 15-20 minutter og vask deretter av med varmt vann. Gjelder hele regionen bør være den personen på øyelokkene og leppene også.
Skjønnhet hjemme: gjelder vitamin E

 Den andre metoden for søknaden er at vitamin olje presset ut av ti kapsler, tilsett 100 gram krem ​​som du brukte til å nyte - det vil forbedre og øke hastigheten på effekten. Påfør morgen og kveld etter vask.
 Hvis huden trenger god fuktighet, anbefales det å lage en maske med vitamin E og glyserin. For denne oppskriften trenger du en teskje av glyserin og en dessert skjeen vitamin løsning. Denne blanding påføres i ansiktet i en halv time, etterfulgt av en vask.

 Vitamin E for hår


 For å gjøre håret mindre siklosya, falt og enkelt rozchisuvalosya husker en gang i uken for å gjøre en spesiell maske. For å gjøre dette, trenger du fett yoghurt og smør tokoferol 5-7 kapsler. Påfør denne komposisjonen på hele lengden på håret, og deretter dekke med en plastpose. Etter 20 minutter masken med vitamin E grundig vask av med varmt vann. Etter 3-4 prosedyrer vil du legge merke til at håret ditt vil bli mye bedre.
Skjønnhet hjemme: gjelder vitamin E

 Her er de mest populære oppskriftene vi brakt bruken av vitamin E i hjemmet til kosmetikk. Disse tipsene vil hjelpe billig, men kvalitet omsorg for sitt utseende uten å besøke samtidig kosmetolog. Lykke til og elske deg selv!  
Hvordan du kan beskytte huden mot kulden
 Tiden flyr helt ubemerket. Sommeren har gått, slutten av høsten er heller ikke langt unna. Og snart kommer den kalde vinteren med sin bindende ubehagelige følgesvenner - irritasjon, peeling og rødhet. Det faktum at på denne tiden av året på utsatte områder av kroppen påvirkes kald vind, og armer og ben verre leveres med blod på grunn av vasokonstriksjon. Vi gir deg noen tips om hvordan du kan beskytte deg mot disse problemene og holde selv de mest sensitive huden sunn og vakker. Hvordan du kan beskytte huden mot kulden


 I vinter, lider personen også innendørs. Hot batterier, varmende rommet, veldig tørr luft, og med det vår hud. Så ikke glem om slike utprøvde metoder for å bekjempe dette fenomenet luftfuktere, eller kanskje bare en bolle med vann på batteriet.
 Hyppige og plutselige endringer i temperatur ved innløp og utløp av kjølerommet og tvunget til trange blodkar utvides fra at det er edderkopp årer eller flekker. For å beskytte huden din fra lignende reaksjon i kulden, må vi huske en viktig regel. Det lyder: drikke mer vann i vinter, uten å lykkes, vil du bruke 15 liter væske om dagen. Huden bør få nok fuktighet ikke bare med krem, ta på den, men fra interne reserver av organismen. Men med fuktighetsgivende kremer må være forsiktig. Bruk dem bedre før utgivelsen av frost som hadde kremen er helt absorbert. Ellers kan flytende vaskemiddel fryse huden og skade.
Hvordan du kan beskytte huden mot kulden

 Før du går ut i kulden bedre dekke ansiktet nærende krem ​​fett tykk konsistens. Og de lavere grader, fetere å være produktet. Men ikke glem at selv en krem ​​som inneholder en prosentandel av vann, så det skal brukes 15 minutter før du går ut i kulden. La deg tid til å fullt absorbere fuktighet.

 Hvordan du kan beskytte hendene mot kulde


 Beskytte mot kalde hender, selvfølgelig, enklere enn ansiktet. Varme votter eller hansker off halve problemet. Men ikke glem at beskyttelse av huden begynner lenge før du går utenfor.
 Hovedproblemet i vinter hender skaper vi oss selv. Denne tørrheten som oppstår med hyppig vask og galt. Som du vet, er hudoverflaten utformet slik at det alene absorberer fuktighet fra luften. Men håndvask antibakteriell såpe eller brennevin komponenter vasker med skitt og hud elementer som er ansvarlig for fuktighet.
Hvordan du kan beskytte huden mot kulden

 I form av fuktighet i huden gjelder de samme regler som beskrevet for den personen. Bare nødvendig å vurdere at hånden vi legger mye mer begrenset fordi kremen er ikke nok. Vinter hender trengs fuktighetsgivende og nærende masker og bad, valgt i henhold til din hudtype.

 Hva du skal gjøre for å unngå frosne føtter


 Det viktigste for føtter er, selvfølgelig, sko. Om vinteren må det oppfylle flere grunnleggende krav. Først velger du en sko størrelse slik at den ikke foten følte begrenset. Komprimerte fingrene får mindre blodstrøm og derfor fryse raskere. Dernest er det viktig prostelyty varm innersåle. I vinterstøvler bør det være laget av filt, ull, pels eller Drapa. Tilstedeværelsen av disse sålene gir deg muligheten til å ikke bruke ullsokker. Det ville synes at dette er feil, fordi det er varmt. Men egentlig, i en ull sokk fot mye raskere enn tåke og frysing føtter.
Hvordan du kan beskytte huden mot kulden

 Endelig - prøver å slutte. Utvidede fartøyene vil fortelle deg så mye bedre oppvarming dine lemmer.  
Som hver dag for å se vakker uten sminke?
 Drømmen for mange jenter - naturlig skjønnhet. Jeg er sikker på at mange ønsker å våkne opp og ikke vie noen timer foran speilet, holder en spesiell ritual for å bruke sminke og kremer. Tror det er umulig? Vet at uten et tonn med sminke du slutter å betale oppmerksomhet? Feile! Vi vil snakke om hvordan å skape en romantisk og attraktivt bilde uten å bruke mye tid. I denne rapporten vil du lære hvordan du ser attraktiv og godt vedlikeholdt, wire for forfengelighet minst én gang. Hvordan se bra ut uten sminke?


 Først av alt, må du seriøst forandre livet ditt. Ja, selv om det er ikke lett, men hvis du røyker eller drikker alkohol har å gi dem. Prøv å få nok søvn. Din søvn bør vare i minst åtte timer i døgnet. Volum drikke - minst 15 liter om dagen. Dermed mesteparten av pytys bør brukes i første halvdel av dine våkne timer.
 Vær spesielt oppmerksom på hva du spiser. Hvis mulig, utelukke fra din diett stekt, røkt, saltet, marinert og animalsk fett (unntatt fisk røde varianter). Alt dette for ugunstig påvirker funksjonen av leveren, mage og bukspyttkjertel, som er reflektert ikke bare av evnen til å arbeide og immunsystemet, men også på huden. Med en slik meny ikke bli overrasket hvis du vil være tidlig rynker, kviser og ansikt blek skygge.
Som hver dag for å se vakker uten sminke?

 Så prøv å minimere dine måltider og gå på et sunt kosthold.
 På dagen spiser minst en frisk frukt og grønnsaker. Legg til kokt mat friske urter (persille, dill, gressløk). Kjøtt bør være kosttilskudd (f.eks, kylling eller kanin). En gang i uken, kaste en fisk dag, som havet Dweller inneholder jod, aminosyrer og umettet fett, uten et sunt vakkert hår, kan negler og hud glemme.
 Misbruk av kaffe anbefaler ikke, da dette vil påvirke ikke bare hjertet og blodtrykket, men også ødelegge tennene dine. Det er best å erstatte kaffe til grønn te, som ved sin nytteverdi, oppkvikkende eller litt mindre.
 Ikke glem kostnad. Morgen øvelser bør være daglig. Øvelsen ikke bare gi deg god form, men også tilfreds celler av oksygen, som er et annet pluss naturlig skjønnhet.

 Hvordan ser vakker uten sminke?


 På skjønnhet og friskhet som kan gi oss en sunn livsstil vi har snakket, nå la oss se på andre alternativer skjønnhet uten sminke.
 Det første som fanger oppmerksomheten din mens møte med en mann - hans strålende smil. Så prøv å gå til tannlegen i tide for fjerning av tannstein og plakk. Daglig børsting morgen og kveld - en obligatorisk ritual.
 Den andre viktige faktoren som gir inntrykk av en jente - en hår. Du kan ikke ha karakter av et luksuriøst hår, men håret bør være rent og pent avsluttet. Hvis du er eieren av lungene og frodig hår, til det beste alternativet gjøre en haug med fancy eller overdrevet hale.
 Nå la oss snakke om personen. Øyenbryn bør ikke gjøre med kaukasisk fyr, så prøv å gi dem en ryddig form med pinsett.
Som hver dag for å se vakker uten sminke?

 For en frisk og rosenrød hud regelmessig to ganger i uken, gjør en skrubb, det vil ikke bare skape effekten av ungdom, men også frigjør huden av døde celler og bedrer blodsirkulasjonen.
 Hvis Mother Nature ikke har tildelt uttrykksfulle øyne, og daglig tegning pilen ikke bringer deg glede, anbefaler vi tatoveringen noensinne. Denne prosedyren vil tillate deg til minst 2-3 år å glemme slanger og kajal.
 Armer og ben. Som nevnt vismenn salon markedsføring - et kort av en kvinne. Derfor være spesielt oppmerksom på neglene. Ideelt sett, en gang i uken for å gjøre en fransk manikyr. Hvis ikke er mulig, eller din jobb raskt ruin lakk påføres, er det anbefalt å gjøre hygienisk manikyr. I jenter preparerte negler er alltid ryddig og sunn farge. Tro meg, ingen roser i kinnene og søte øyne ikke riktig inntrykk av deg, hvis neglene vil være under et lag av skitt.
Som hver dag for å se vakker uten sminke?

 Det siste hun skulle gjøre velutstyrte - en overvåke deres undertøy vegetasjon. Ben og under armene for å være uskyldig skallet. Begrunnelse i stil med "vinter varmere vilje" eller "nei guy" vil ikke bli akseptert. Først av alt vi prøve selv, fordi hvis vi ikke liker oss selv, er det lite sannsynlig at noen andre kan nyte.
 Hvis du ønsker å se velstelte, deretter utføre disse budene er strengt nødvendig. Lykke til og elske deg selv!  
Яндекс.Метрика