Skjoldbrusk sykdom symptomerEn av de hyppigste sykdommer i det endokrine systemet - skjoldbrusk sykdom. Og de fant kvinner oftere enn menn
Skjoldbruskkjertelen ligger på halsen foran luftrøret. Den består av høyre og venstre flik, som ligger i midten av eidet. Formen er som en sommerfugl. Skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for å produsere hormoner som tyroksin og trijodtyronin. De påvirker nivået av thyroid-stimulerende hormon.
Når nivået av sekresjon av thyroid hormon endringer, utvikle patologiske forstyrrelser. Dette påvirker alle systemer og organer. Hovedskjoldbrusk sykdom inkluderer: thyreoiditt, myxedema, Graves 'sykdom, kreft, adenom og t E..
Kliniske tegn, klinisk forløp, diagnose og behandling av skjoldbrusk sykdommer er svært spesifikke.

Skjoldbrusk sykdom - symptomer

Symptomene på skjoldbrusk sykdom kan være svært mangfoldig. Det er mange, og hvis det er i det minste noen av dem skulle bli undersøkt.
Den viktigste tegn på stoffskiftesykdommer - tap eller vektøkning. Hvis åpenbar grunn til dette er ikke, det er en sterk sannsynlighet for at svekket i skjoldbruskkjertelen. Overvekt indikerer at nivået av skjoldbruskkjertel hormon er lav, en tilstand som kalles hypotyreose. Hvis vekten er redusert, frembringer sannsynlige kjertel hormoner mye mer enn nødvendig - det hypertyroidisme.
Den sikreste signalfeil i skjoldbruskkjertelen - ulike typer svulster og buler i nakken. I de fleste tilfeller, tyder dette betydelig feilfunksjon av kroppen.
Hormonene produseres av skjoldbruskkjertelen, påvirke driften av nesten alle organer, inkludert hjertet. Identifisere avbrudd av skjoldbruskkjertelen kan være på pulsen. Hvis den er treg, mest sannsynlig er det hypotyreose, hvis litt akselerert - hypertyreose. Et annet symptom på sykdommen er tap og sprøtt hår, noe som er typisk for alle brudd hormon. Typisk, etter behandling av disse problemene forsvinne.
Unormalt i skjoldbruskkjertelen påvirke funksjonaliteten til de mekanismene som er ansvarlig for å opprettholde optimal kroppstemperatur. Ved lave nivåer av hormoner mann kald, med en høy - observert varmeintoleranse og svetting.
Symptomene på skjoldbrusk sykdom kan ligne andre sykdommer, som for eksempel forkjølelse. I tillegg kan slike manifestasjoner være så sprø negler, tørr hud, nummenhet i hender, forstoppelse, tunge menstruasjon. Dette mønsteret ofte observert ved lave hormonnivåer. Hvis de, tvert imot, mange merkede tremor i hendene, muskelsvakhet, er det en risiko for synsproblemer, diaré, etc. der.
Skjoldbrusk sykdom kan påvirke energinivå og humør. Pasienter som lider av hypotyreose erfaring tretthet, slapphet, depresjon. I hypertyreose der irritabilitet, økt nervøs irritabilitet, angst, søvnforstyrrelser.
Hovne lymfeknuter i halsen vanligvis indikerer tilstedeværelse av betennelse i vevet av skjoldbruskkjertelen. Men i noen tilfeller er det et resultat av metastasering av ondartede svulster i skjoldbruskkjertelen.

Påvisning av sykdommer

Å fastslå nøyaktig årsaken til kliniske manifestasjoner, bør en blodprøve som direkte oppdage forstyrrelser i kroppen. Eksperter anbefaler å være skjermet hvert tredje til femte år uten problemer. Hvis du er i faresonen, bør det være mye mer.
Det bør være oppmerksomme på deres helse, spesielt arbeidet med skjoldbruskkjertelen. Betimelig fant ingen brudd kan føre til alvorlige komplikasjoner. For eksempel er det en sjanse til å tjene penger på å heve kolesterol, noe som resulterer i hjerteinfarkt kan forekomme. Alle avvik bedre detektere tidlige stadier, det vil hindre sykdommen og å normalisere aktiviteten av skjoldbruskkjertelen.
Skjoldbruskkjertelen kan sjekke selv. For å gjøre dette, la ned hodet, ta en slurk vann og nøye obmatsayte halsen. Se etter eventuelle uregelmessigheter. Hvis funnet, umiddelbart gå til legen.  
Normal progesteron hos kvinner
 Progesteron - et hormon som regulerer i kvinners menstruasjonssykluser og graviditet støtte. Det er utskilt av corpus luteum og binyrene. Dersom unnfangelse ikke forekommer, så en 12-14 dagers corpus luteum dør.
 Rollen av progesteron i den kvinnelige kroppen
 Den viktigste funksjonen av progesteron - en stimulering av endometriet spesielt protein som forbereder livmoren for graviditet.
 Hvis befruktning ikke oppstår, progesteron-nivået synker, begynner endometrium peeling menstruasjon.
 Hvis befruktning oppstått, progesteron fremstilt i det første trimester luteum, og morkake. Under graviditet, stimulerer progesteron veksten av livmoren og hemmer sammentrekninger av livmormuskelen. I tillegg påvirker progesteron melkekjertlene, forberede dem for fremstilling av morsmelk.
 Hva er frekvensen av progesteron for kvinner?
 Progesteron nivå målt i nmollitr. Normal progesteron hos kvinner avhenger av ulike faktorer som for eksempel graviditet, overgangsalder begynnelsen eller p-piller.
 Voksne kvinner:
 - Follikkelfase - 032-223 nmol / L,
 - Ovulation - 048-941 nmol / L,
 - Lutealfasen - 699-5663 nmol / L,
 - Postmenopausal -< 0,64="">
 Gravide:
 Jeg sikt - 890-46840 nmol / L,
 II trimester - 7150-30310 nmol / L,
 III trimester - 8870-77150 nmol / L
 Når du mottar p-piller:
 - Follikkelfase - 000-360 nmol / L,
 - Ovulyatornaya fase - 152-546 nmol / L,
 - Lutealfasen - 302-6680 nmol / L,
 - Postmenopausal periode - 000 -318 nmol / L
 Hva forteller mangel av progesteron i kroppen

 I ikke-gravide kvinner mangel på progesteron kan tyde på følgende problemer:
 - Fravær av eggløsning;
 - Kronisk betennelse i kjønnsorganene;
 - Menstrual uregelmessigheter;
 - Livmor blødning.
 Vedtakelsen av enkelte legemidler kan også være årsaken til lav progesteron.
 Identifisere manglende progesteron i kroppen er ganske lett. Ofte prohesteronovaya svikt manifestert i behandlingen av en hvilken som helst annen sykdom. Universal behandling med progesteron mangel ikke eksisterer derfor legen velger individuelle regime for hver pasient.
 Gravide kvinner mangler av progesteron kan tyde på følgende problemer:
 - Mangel på funksjonalitet av corpus luteum eller morkake;
 - Trusselen om abort;
 - Intrauterin vekstretardasjon;
 - Forlengelse av svangerskapet.
 Under graviditet svikt prohesteronovaya spesielt viktig i opptil 20 uker. Mangelen av progesteron, som nevnt ovenfor, viser den trussel for abort. Derfor påvisning av mangel på progesteron, gravide kvinner er vanligvis oppnevnt av stoffer som Utrozhestan eller Duphaston. I noen tilfelle kan ikke engasjere seg i selv og selv foreskrive en visse medisiner, guidet av informasjon fra magasiner eller Internett. Behandlingsregime kan være en lege.
 Hva forteller det økte nivået av progesteron i kroppen
 Forhøyede nivåer av progesteron, indikerer sannsynlig graviditet. Hvis kvinnen ikke er gravid, men progesteron nivå økt, kan det være et tegn på sykdom:
 - Dysfunksjonell uterin blødning (blødning mellom perioder);
 - Menstrual uregelmessigheter;
 - Corpus luteum cyste;
 - Nyresvikt;
 - Funksjonelle forstyrrelser i binyrene.
 Gravide kvinner økt progesteron nivå kan indikere dårlig utvikling av morkaken.
 Hvis gravide konstant forhøyet progesteron nivå, kan det indikere tilstedeværelse av en så sjelden sykdom som medfødt hyperplasi av binyrebarken.
 I alle fall en nøyaktig diagnose fører til en økning i progesteron i kroppen, kan sette en lege, som vil foreskrive riktig behandling.  
Hvordan fjerne magefett i en uke hjemme

Ikke alle vet at flat mage - det er ikke bare vakker! Dreven midje snakker alltid om helseproblemer, metabolisme og mottakelighet for fedme.
 Så, hvordan å bli slankere i midjen?
 Diett
 Til å begynne med, selvfølgelig, trenger begrense mengden av mat som forbrukes. I noen tilfelle kan ikke overspise, og dermed strekker magen. Det er bedre å spise ofte og i små porsjoner, så magen vil gradvis smal, redusert appetitt og du vil spise mindre.
 Prøv også ikke drikke mat  eller drikke umiddelbart etter å ha spistSom også fører til en strekking av magen.
 Du må også endre kvaliteten på maten du spiser, bytte søt, mel og fett proteiner og sunne karbohydrater.
 Det antas at fettet på magen kan spare avstå fra mat eller veldig streng diett, men i praksis er dette ofte rett og slett ikke fungerer. Og en slik tøff krets forårsaker psykiske sammenbrudd, etterfulgt av sulter kroppen ønsker å spise mer. Derfor Normalisering strømforsyning krets og bruk av mineralprodukter - det mest aktuelle alternativet.
 Føl deg fri til å lene seg på frukt og grønnsaker, meieriprodukter, magert kjøtt, fisk, korn. Dette forsøket på å tilberede måltider i damp, bake eller kokk, men i alle fall ikke lage mat.
Hvordan fjerne magefett i en uke hjemme

 Det totale vekttap
 Hvis drømmen er å fjerne magefett uten å forlate hjemmet, kan du ikke gjøre uten en felles vekttap. Å fjerne fettlaget på magen, må du utføre aerobic øvelser. Dessuten, denne tilnærmingen selv vanlige rokkeringer hvis det spinne raskt og minst 45 minutter om dagen, tre ganger i uken. Hvis vi legger til denne øvelsen mageøvelser, aerobic, løping, hopping eller skaltsi energisk dans, vil midjen din være helt perfekt!
 Kosmetiske prosedyrer
 For vakker midje er også nyttige og skjønnhetsbehandlinger. Gå ned i vekt i magen området vil hjelpe spesielle massasjer og wraps dermed kan du enkelt lage dem selv, selv hjemme. Disse prosedyrene ikke bare spare deg fra ekstra inches, men også gjøre huden smidig og glatt.
Hvordan fjerne magefett i en uke hjemme

 Trening
 1. IP liggende på ryggen. Direkte løfter føttene fra gulvet og hold vertikalt på 45 desember halvøya. Hands trekke mot føttene. Musklene slapper av mage, rygg helt på gulvet ikke lavere. Utføre 15 stigninger.
 2. IP liggende på ryggen, bena bøyd og resten på gulvet, hendene bak hodet bygget inn i slottet. Løft kroppen opp og bort albuen på venstre hånd berører høyre kne. Deretter - tvert imot.
 3. Ta gymnastikk pinne og sette den rundt halsen hans. I denne stillingen, følg vendinger saken. Angrepet er bare den øvre del, hofte er fortsatt på plass. ( 20 - 30 ganger i hver retning)
 4. IP den samme. Utføre dype tilbøyeligheter til side minst 20 ganger.Яндекс.Метрика