Skjørt-sylinder (foto)Skjørt - artikkel av klær som gjør at du kan forbedre skjønnheten i den kvinnelige kropp og seksualitet. Moderne mote tilbyr ulike stiler av skjørt, slik at det smukke kjønn ikke vil fungere i minutter for å transformere ditt utseende ved å endre stilen til strenge damer på den milde åk. Skjørt-sylinder har vunnet popularitet på grunn av den spesielle stil, romantikk og lette podcherkyvayuschemu bilde.

Funksjoner stil skjørt ballong

Tidligere mote på toppen av 80-tallet, skjørt-sylinder igjen dukket opp på catwalken i verden for noen år siden. Skjørt-sylinder er et vidt skjørt, topp og bunn som inneholder et band eller bredt bånd. Belte hekter de kvinnelige midje skjørt, svekke grep på lårene og bunn konvergerer i knærne, med fokus på slanke ben. Skjørt-pære er perfekt for jenter med forskjellig figur. I tillegg kan den brukes med alle klær som gir det en klar fordel over andre artikkelen av klær stiler av skjørt.
Skjørt-sylinder (foto)

Første-ballong stil skjørt tanke i form av vaser og sy utført med tett vev (taffeta, ull). Den moderne mote tillater deg å velge en passende modell som nerozpustylysya blomst knopp eller blomstring tulipan. Color løsning kan varieres - små bilder, floral print eller solid materiale av hvilken som helst farge. Det eneste unntaket er det store bildet lyse farger - et slikt scenario opphever fordelene ved visuell stil og spare skjørt-sylinder skjema.
Materialet for å sy skjørt ballong brukes forskjellige stoffer. Sommer skjørt alternativ kan være laget av silke, chiffon, sateng, sateng, dvs. lys strømmer materialer. Varm modell sy hovedsakelig av denim, tweed, fløyel eller ull.
Å passe skjørt sylinder
Skjørt-sylinder (foto)

Skjørt-sylinder, som nevnt ovenfor, for å dekke en hvilken som helst form. Men det finnes unntak. Så, ikke velger en lignende måte skjørt jenter med svært store former. Store og brede hofter klesplagg som visuelt gjøre enda større. En mindre er fylden av hofter og rumpe skjørt sylinder kan være litt forkledning.
De fleste ballong skjørt dress høye jenter med slank figur. Men den petite kvinne liten økning anbefales å kombinere dette skjørtet med sandaler eller sko med høye hæler. I dette tilfellet er det anbefalt å velge en klassisk lengde skjørt - like over kneet for å visuelt øke lengden på bena. I tillegg bør skjørtet sylinder være laget av et lett materiale, tunge stoffer understreke manglene ved liten vekst.
Skjørt-sylinder (foto)

Når du velger denne stilen bør ta hensyn til materialet av bygging av ballongen skjørt. Å plumpe figur fit skjørt sylinder av tynne flytende stoff - satin, silke, crepe. Store dekorative elementer bør plasseres på hofter og tykke tunge stoffer som legger volum for å skape må drapiruvatysya på hoftene, og behovet for ikke å "sitte" bestemt, men forsiktig strumuvaly.
Hva du skal ha et skjørt-sylinder
Skjørt-sylinder (foto)

Velge riktig supplement til denne artikkelen av klær er ikke vanskelig. Skjørt-pære gir som et komplement liggende toppen. Et godt valg ville være turtleneck, skjorte, stram bluse eller jakke. Stilig og lite hooligan med et skjørt-sylinder-skjorte er en alkoholiker. Et interessant alternativ ville være iført en turtleneck topp eller bluse bolero. I den kalde årstid skjørt-sylinder kan være kombinert med en varm genser eller vest laget av tykt stoff. Ser ganske solid ballong skjørt, hvit bluse supplert med strikkede eller strikka genserar.
Sko, så vel som til enhver skjørt, velges avhengig av omstendighetene og andelene av figuren. For daglig bilde kan bæres ballett leiligheter, fest eller dato - sko med høye hæler mer egnet alternativ i dette tilfellet ville nålene. Mange perfekt klarer å kombinere ballongen skjørt laget av tykt stoff med høye støvler.
Skjørt-sylinder (foto)

Skjørt-sylinder - et flott alternativ for hverdagsbilde og for samfunnet middag. Avhengig av toppen, sko, tilbehør, ballong skjørt for å skape en romantisk bilde av en person eller en socialite, og ser flott ut på ethvert arrangement.  
Skjørt for overvektige kvinner (foto)Ofte full av damer er redde for de virkelig feminine plagg som skjørt, tenker det over bukser, kan fremheve sin fullstendighet. I mellomtiden, ifølge stylister, er dette en stor feil. Tvert imot, velvalgte og justert figuren skjørt stand til å visuelt rette opp manglene tall og bare slå deg gunstig stresse forførende rundhet.
Dette skjørtet kan gjøre enhver kvinne en ekte dronning. Det viktigste - å forstå hvordan du bruker denne klesplagg for å gunstig forme å understreke verdighet og rett til å velge akkurat den stilen som vil se best på deg.
Lengde skjørt for overvektige kvinner
Skjørt for overvektige kvinner (foto)

Først velger lengden. Det beste alternativet for overvektige kvinner, ifølge stylister, denne typen skjørt kobber, er at kneet lengde eller rett under kneet og maxi. Mindre vellykket alternativ - midten ankel lengde. Men regelrett mini designere generelt rådes til å unngå. Si hva du vil, men full av ben, selv om de er i perfekt form, lengde skjørt i mini ser langt bedre.
Det beste alternativet for lubben kvinne av liten vekst - rett skjørt med splitt maxi.
Materielle skjørt for overvektige kvinner
Et annet viktig poeng i utvelgelsen av de mest suksessrike skjørt for kvinner med veldreid - et materiale som det er gjort. Du må vite hva slags stoff skinnende satin eller brokade, visuelt øke volumet. Av denne grunn av en slik strålende materialet skal være forlatt. Hvordan, ja, fra den meget lett stoff, og stoffet med store fargerike utskrifter som fange oppmerksomhet og visuelt forsterke en form. Av denne grunn er det bedre å foretrekke solide, mørke tekstiler bedre, kanskje med en diskret liten skrift.
Skjørt for overvektige kvinner (foto)

Når det gjelder strukturen av materialet, så er det visse begrensninger. Dermed er det ikke anbefalt å velge et skinn skjørt som faktisk full, selv kommer til å kaste seg på de mest upassende steder. Nekter og ha lettelse fra bulk vev, som til tider visuelt øke størrelsen.
Det er bedre å foretrekker glatt tykt stoff, kanskje til og med "strekk" effekt.
Stiler skjørt for overvektige kvinner
Men du kanskje ikke har inntrykk av at full og jenter velger ikke noe annet. Dette er ikke slik. Det er mange valg av stiler for overvektige kvinner. Så la oss se på de mest vellykkede og vinnende stiler av skjørt for damer med appetittvekkende former.
Skjørt for overvektige kvinner (foto)

I første plass på listen - blyant skjørt. Dette er en stor stil uavhengig av fullstendigheten av tallene, som gjør veldig feminin figur. Dette skjørtet streker både midje og hofter gjør en klar og presis. Så kvinnelig figur hun ser super forførende.
Blyant skjørt, avhengig av valgt toppen, perfekt passform og strengere stil kontor, og hverdags uformell-set.
Her er bare en plukke opp skjørtet må være strengt etter figuren. Her er noen viktige punkter.
Skjørt for overvektige kvinner (foto)

Dermed, selv om en kvinne har en full hofter, men ganske tydelig midje - passer den vanlige klassiske blyant skjørt alternativet, men hvis plassen er stor nok mage midje - du bør prøve denne modellen stil skjørt med høyt liv.
Som for lengde, og her må vi se til figuren. Selvfølgelig er de klassiske - til midten av kneet. Men hvis stammen er for full - vil øke lengden av produktet. Men i dette tilfellet ikke er noen innsnitt nødvendig.
Skjørt for overvektige kvinner (foto)

Det er også viktig at du legger på toppen i en slik forførende skjørt. Så, for å gi full av frodige hofter og en markert midje - finne den type type "A" til blyant skjørt passer best trange topper og bluser, isolert brystet. For eksempel, med draperi. Vel damer med helfigur av "O", som ikke er veldig uttalt midje, er denne stilen best kombinert med rett snitt bluser skjorter eller tunikaer gratis.
Et annet godt alternativ fett kvinner - skjørt Gode. Det er en stil som passer godt lår og bunn - utvidet til å ta i et skjørt "shims". Slike fluer og flyter stil bidrar til å skape en veldig feminin og elegant image. Dette skjørtet ser bra ut uavhengig av den valgte lengde, spesielt - for å gi komplett medium og høy vekst.
Skjørt for overvektige kvinner (foto)

Like godt alternativ for overvektige kvinner er og jeans skjørt. Gjennom tykt stoff, er dette skjørtet i stand til å redusere det visuelle integritet og stor sitter på enhver figur. I tillegg kan dette skjørtet bæres under nesten alle sko, avhengig av situasjonen, og under hvilken som helst toppen.
Denne stilen skjørt fans vil sette pris på stilen til casual.
Den neste bemerkelsesverdig variant av klær for kvinner med kurvet - skjørt, blusset skjørt eller trapes.Fordelene med disse modellene er at de avlede oppmerksomheten fra de svært brede fulle hofter og skape en harmonisk silhuett bilde stroynyaschyy damer.
Skjørt for overvektige kvinner (foto)

Spesielt anbefales trapes skjørt kvinners fulle av pæreformet figur. For denne modellen tett midje, hofter og sider og knapt rørende, og dermed balansere balansen mellom full runde hofter og beskjedne topper. Men kvinner med store bryster og svingete relativt smale hofter anbefalte modeller som "polusolntse."
Utmerket titt på veldreid og skjørt på ermene og lagdelt modell - så lenge og middels lengde. Spesielt bra er stiler for elskere av romantisk stil.
Skjørt for overvektige kvinner (foto)

Om ønskelig, en komplett dame ser flott og skjørt "tulipan". Imidlertid må du vurdere følgende punkter: lengden på dette skjørtet skal være lavere enn kneet eller rett under kneet, og toppen i noe tilfelle bør ikke dekke lårene. Sørg spidnytsya- "tulipan" for full tall bør være med høy midje og ha den trenger bare sko med hæler.
Når disse enkle reglene, vil denne stilen ser på helfigur helt fint.
Til slutt, strikket skjørt - reelle favoritter av sesongen, som vil varme i vinter og i offseason. Og tror ikke at de ikke passer dame full. Veldig passe! Bare velg en strikket skjørt på tykk dekning og ikke klumpete bunter.
Og nå et par ord om hva du ikke bør bruke skjørt jenter komplett.
Hva skjørt kan brukes fulle kvinner
For ikke å ødelegge formen og ikke å øke fullstendigheten av skjemaer, må vi avvise den ultra-mini, direkte baggy skjørt, Bell og skjørt med lav midje. Dårlig valg som "skjørt-bukser."
Som du kan se, restriksjonene er ikke så mange, så velg et skjørt til din smak og bære det med glede!  
Яндекс.Метрика