Skjørt trapes (foto)Garderoben av enhver kvinne er komplett uten et skjørt - et symbol på femininitet og eleganse. Spesielt populært blant fashionistas fikk et skjørt, trapes, som først dukket opp på catwalken i verden i 1947, takket være motedesigner Christian Dior. Helt siden trapes-kutt skjørt praktisk talt uendret, det er fremdeles konsis og praktisk. Demokratisk og eklektisk skjørt trapes stand til å umiddelbart forvandle et bilde av en kvinne forrådte ham eleganse og raffinement. Å være spesielt populært på 80-tallet, er denne stilen fortsatt relevant og etterspurt, spesielt siden denne sesongen er en trend vintage antrekk.
Classic trapes skjørt - et skjørt på ermene, obhvatыvayuschaya midje og litt utvider flankene. Lengden kan varieres, for eksempel trapes skjørt vil smake og koselig mini lover og de som foretrekker en behersket midi lengde. Skjørt trapes kombinerer slank silhuett og enkle linjer, men det betyr ikke at denne stilen er bare egnet for formelle kjoler.Den moderne verden av mote, og tilbyr en svært ekstravagante og prangende skjørt, trapes, laget av forskjellige materialer og er ledsaget av levende detalj for enhver smak.
Skjørt trapes (foto)

Mote skjørt, trapes
Siden kutt og silhouette skjørt, har trapes ikke endret seg det siste tiåret, er moderne designere frimodig eksperimentere med draperier og innredning, noe som gjør hver bil unik. Ja, vinteren er relevant trapes skjørt av tykk, varmt materiale, laget i ulike farger. Mange designere har besluttet ikke å dvele ved de klassiske farger: svart, grå, blå, brun, og foreslo skjørt trapes aggressiv rødt, rosa og andre farger. Også på pallen ofte bli funnet spille på kontraster når det kombineres to eller flere farger som burgunder og grå eller blå, brun og sennep.
Skjørt trapes (foto)

Moderne trapes skjørt kan forholde seg ikke bare til den vanlige klassisk stil. Gjennom bruk av ulike materialer og dekor, kan trapes skjørt passer i nesten enhver garderobe. Den mest populære trapes skjørt laget av kombinert stoff. Ja, har denne sesongen designere presenterte flere romantiske skjørt, trapes, hvor fine blonder kombinert med grov, tykk klut og dekorert med pleating og flørtende buer. Fans av casual stil foretrekker skjørt med massive knapper med patch lommer og kontrast sømmer.
Hvordan velge et skjørt trapes
Til skjørt trapes fordel streket verdighet i alle former og skjule sine mulige mangler, er det nødvendig å velge det produktet strengt passende størrelse. Midje ikke være for utyahyvatsya men skjørt trapes og bør ikke sitte for løst. Det er også viktig å ta hensyn til hoftene.
Skjørt trapes (foto)

Storslått damene burde bekymre de trapes skjørt med forsiktighet som et kutt visuelt øker volumet av lår og rumpe. Flotte kvinner ville være den beste trapes skjørt medium lengde, mørke nyanser og dekorative elementer uten slik som krystaller, frill, patch lommer.
Skjørt trapes (foto)

Slanke og høye jenter mote eksperter anbefaler å velge trapes skjørt med kontrast horisontale striper som visuelt skiller figuren. Grasiøs, kvinner kan bære dette skjørtet i en helt noen farger, selv de mest ekstraordinære. De som ønsker å skjule overdreven tynnhet, komme til unnsetning skjørt, trapes, dekorert med knapper, lommer og andre elementer.
Fra hva du skal ha skjørt trapes
På grunn av sin kant, kan trapes skjørt perfekt kombineres med noen klesstil:
klassisk;
virksomhet;
romantisk;
hverdags.

Skjørt trapes (foto)

Trapes skjørt vil se imponerende og elegant bluse med vevde pullovers. Om sommeren er det mulig å bruke et skjørt med trapes flytende, luftige stoffer kombinert med strikket åpnet topom. Montert, stram bluse med en stuper halsen fremheve sexy og slank silhuett. Drapert over skuldrene av jakke eller blazer vil legge eleganse bilde.
Skjørt trapes (foto)

Snakker av sko, bør det bemerkes at den mest fordelaktige er kombinasjonen av trapes skjørt med klassiske sko med høye hæler. Men dette alternativet er egnet mer for kvelden ut, men en tur er bedre å ha på ballett leiligheter eller sandaler enkle flate såler eller Wedge-heeled. I den kalde årstiden, kan trapes skjørt bæres med ganske avanserte støvler og boots med hæler og støvler med høy zhokeyskymy.
Skjørt trapes (foto)
 Hver jente og kvinne ønsker å være attraktive og sexy, særlig ved spesielle anledninger. Hvis du tar en kjole ikke vil, så kjøpe minst en fin cocktail. Men først finne ut hva kjoler er på moten i 2015.
De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)

 Hvordan velge en cocktail kjole?


 Selvfølgelig er det viktig å følge moten, men likevel når du kjøper cocktail kjoler trenger å ta hensyn til noen andre punkter:
 •  Tilfelle. Cocktail kjoler, faktisk, er universelle og egnet til store samfunns parter, og fotturer i nattklubber. Hvis kjoler er passende bare for offisielle mottakelser, er cocktail perfekt for alle anledninger. Men hvis klubben kjole kan være veldig ærlig, til antrekket designet for en tur på den offisielle arrangementet være elegant og behersket.

 •  Funksjoner tall. Dress kan og bør alle skjule figur feil og understreke de gunstige fordeler. Så hvis du har brede hofter, ikke spenne dem, velge en kjole-sak. Skjule volumet for høyt midje magen hjelper.

 •  Type utseende. Disse og andre farger er ikke for alle, må dette bli husket. Ja, en jente med blek hud ser latterlig og med smertefull i en knallrød kjole. Vanligvis er det fire typer utseende: vinter (lys hud, mørkt hår, grå, brun, blå øyne), sommer (brunt eller blondt hår, blå eller grønne øyne, fersken hud), vår (beige eller rosa hud, lyse øyne, gyllen hår), høst (rødlig hår, grønne eller brune øyne, elfenben hud). Bedre å finne ut hvilke farger passer deg, eller følge en enkel regel: kald tone bør kombineres med kald og varm - varm.

 •  Hva som vil være på moten i 2015?


   Hva mote cocktail kjoler bør velges i fremtiden 2015? Her er de viktigste trendene.

   Mote


  De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)

   Hva stiler vil være relevant? Velge hvor de skal være, opsjoner vekt:
 •  A-silhuetten eller trapes. Dette alternativet kan kalles universell og nesten magisk. Først, disse modellene er som damer med appetittvekkende former og slanke eller tynne jenter. Sekund, denne kjolen stil visuelt trekke kroppen fremheve bena skjule volum på toppen og vil balansere toppen og bunnen av figuren. Spesielt imponerende ser sexy og korte kjoler A-silhuett.

 •  Nye kutt i stil nytt utseende »med formtilpasset topp og blusset bunn. Denne utrolig feminin, myk og romantisk. I tillegg kan denne kjolen skjule overskytende beløp som i området av lår og rumpe, og gjøre disse områdene mer appetittvekkende. Og dette stil modellene fremheve midjen og samtidig skjule volumet nedre del av magen (spesielt med en litt høy midje). Disse kjolene kan bli funnet i samlinger av Valentino.

 •  Kjole-sak tilnærming er ikke alt. Men hvis du - lykkelig eier av en ideell figur, så for all del kjøpe det. Denne modellen vil understreke din femininitet og seksualitet så godt som mulig, slik at bildet av elegant og sofistikert. Disse kjolene kan finnes både på moteshow av designere som Zac Posen, og i lavprisbutikker. Billige modeller kan også være ganske elegant.

 •  Bryster kjole er utrolig sexy, men heller passe slanke jenter med ikke veldig brede skuldre. Hvis toppen - er det definitivt åpne skuldre og stram bodice, kan bunnen være nesten hva som helst.

 •  Dress-sylinder. Den nedre del av denne modell ønskede volum, for eksempel i form av en bjelle eller koma. Det er ikke bare ekstravagant, men veldig behagelig. Denne kjolen vil skjule store lår, rumpe eller magen.

 •  Detaljer


  De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)

   Nå oppsummere noen mote detaljer:
 •  Asymmetri. Asymmetriske originale kjoler kan finnes i samlingene til Versace og andre verdenskjente motedesigner, samt bilder i moteblader. Dette elementet neste år vil være mer enn relevant.

 •  Kjoler med Basques - en ekte tryllestav for jenter med smale hofter og ikke altfor klumpete rumpe. I tillegg kan Basques skjule en eksisterende liten mage.

 •  Dekkete skuldre. Du kan åpne så begge skuldrene på en gang, og en. Det er veldig sexy, så i denne kjolen bare sikret oppmerksomhet fra menn.

 •  Komplekse deler: en kombinasjon av ulike teksturer av tekstiler, store gjenstander, innstikk, og så videre. Originalitet ikke skadet noen.

 •  Snøring legger krydder bilde og gjøre menn legger merke til deg og drøm.

 •  Omfangsrik ermene vil også være relevant.

 •  Materialer


  De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)

   Her er noen stoffer vil være moteriktig i 2015:
 •  Chiffon. Dette materialet er perfekt for sommeren eller våren. Stoff rennende linje silhuett og gjør en myk, feminin og luft. Dette romantiske bildet er perfekt for en første date.

 •  Velvet mange mennesker kan virke bisarre, men det er virkelig ikke. Den rette kutt, rød farge - og voila! Du - den virkelige dronningen av kvelden! Myke og feminine på samme tid og elegante linjer kombinert med stil og gjøre det opprinnelige bildet.

 •  Rutenett. Dermed vil semi-erotiske (og noen ganger nesten helt gjennomsiktig) kjoler i 2015 være en trend. Men det er viktig å ikke overdrive det, ellers seksualitet blitt en selvfølgelighet.

 •  Spets. Dette stoffet - et synonym for femininitet og seksualitet.

 •  Skimrende silke og satin kjoler også relevant. Glans, glans, glitrende stoffer gjør denne nydelige kjolen selv de mest enkle stil.

 •  Ekstravagante skinn kjoler er kuttet i en rekke alternativer.

 •  Blonder er også en trend.

 •  Farger


  De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)

   De hotteste farger:
 •  Lidenskapelige nyanser av rødt.

 •  Dyp burgunder.

 •  Edel blå og indigo.

 •  Frisk og vakker turkis farge.

 •  Mystisk lilla og lilla.

 •  Elegant smaragd.

 •  Klassisk svart.

 •  Lys gul.

 •  Tilgjengelig grå kjole som farge vil også være viktig.

 •  Sølv og gull.

 •  Metalliske farger: bronse, platina.

 •  Spesialversjoner


  De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)

   Mote utskrifter:
 •  På høyden av mote romantiske blomstermønstre. Det kan være både lyse og store blomster og små fargerike blomster, kvister og blader.

 •  Strimler, ødelagte eller intrikate flytende linjer. Disse trykkene, forresten, ikke bare gjenopplive bildet, men også kan bidra til å forbedre silhouette (vertikale linjer visuelt hentet form og horisontal tilføre volum der det er nødvendig).

 •  Vitsetegninger er nye og passer unge.

 •  Innredning


   Designere har ikke stinted på dekorative elementer, slik at neste år vil vi ha en rekke:
 •  Pels. Pels inserts - ekte dyrt chic. Men for mye pels bør ikke være, det er fortsatt en kjole, ikke en frakk. Velg et element: pelskant hem, mansjetter og krage pels.

 •  Steiner og krystaller skinne og blende prakt. For partiet er akkurat det du trenger.

 •  Fjær. Ekstravagant, dristig og original.

 •  Setter med guipure, skinn, blonder og andre tekstiler. Jo flere materielle inserts vil variere i konsistens fra de viktigste stoffet kjolen bedre.

 •  Søknader broderi.

 •  Velg den perfekte cocktail kjole og skinner det i alle fall!
  De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)

  De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)

  De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)

  De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)

  De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)

  De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)

  De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)

  De mest fasjonable og vakre kjolen 2015 (14 bilder)
  Яндекс.Метрика