Hver av de rettferdige sex drømmer så lenge som mulig for å holde unge og blomstrende utseende som gir sin eier tillit. Dessverre, det er ingen evig skjønnhet og ungdom har en tendens til å visne, men hvis den skal opprettholde kroppen din på denne tiden av problemer kan trekke noen tiår fremover.
 Og hvem tror du at du kan hjelpe her? Nei, ikke dyre kosmetiske prosedyrer og fasjonable krem, men de har også sin del i denne vanskelige saken, nemlig Mother Nature, som tok vare på sine spillere, og har forberedt for dem en rekke overraskelser.
Søknad macadamia olje for hår og ansikt

 Macadamia Oil - et naturlig middel, som i antikken ble verdsatt av mange kvinner, de som var klar over sine medisinske og kosmetiske egenskaper, ble det ansett som den mest effektive blant andre metoder for behandling av hår, hud og kropp.
 Siden da, det tok mange år, men olje og macadamia fortsatt okkupere en viktig plass blant de imponerende liste over nyttige og legemidler. Denne verdifulle produktet kommer fra nøtter av samme plante som er vanlig i Australia og Sør-Afrika.
 Utenfor Macadamia er et meget betydelig treet, som er tilpasset å leve i tørre og varme områder av planeten vår er harde læraktige blader og store røtter.
 Urbefolkningen i Australia har lenge brukt de helbredende egenskapene til frukten av treet, mener at det er hellig og kan kurere mange sykdommer, faktisk, på mange måter har de rett.
 Macadamia nøtter - en nøtt av alle nøtter, kongelig produkt, som regnes som den mest nyttige og verdifulle blant sine medmennesker.
 Det er veldig nyttig og verdifull frukt produksjon i industriell skala som, dessverre, til tross for alle de teknologiske fremskritt, har ikke mestret. Det påvirker prisen på nøtter - ca $ 30 per kilo - ikke bare at de er utrolig nyttig, så de er fortsatt ganske sjeldne, samle små mengder.
Søknad macadamia olje for hår og ansikt

 Oljen som produseres ved kaldpressing av macadamia, har en sterk nøtteaktig smak og en litt gulaktig farge. Strukturen av det er ganske tykk og seig, og enda viktigere, har en hel liste av verktøy der er det veldig populært blant damene, til tross for den relativt høye prisen på produktet.

 Sammensetningen og nyttige egenskaper


 Sammensetningen av makadamiaolje er svært forskjellig fra andre vegetabilske oljer, hovedsakelig fordi det i sin sammensetning er meget verdifulle og sjeldne palmitinsyre, som er en del av den menneskelige hud.
 Det er derfor det er helt samhandler med huden, lett absorberes, mykgjør og fukter det som ingen andre kosmetiske. Ikke overraskende mange kosmetikkprodusenter prøver å bruke dette verktøyet som en del av sine masker, kremer, sjampoer, kremer, salver og andre.
Søknad macadamia olje for hår og ansikt

 Nyttige egenskaper av dette produktet kan være oppført i lang tid, spesielt hvis du ser på hans fargerike sammensetning, overflod av fettsyrer (oljesyre, linolsyre, palmitinsyre, arahinovaya, stearin, etc.).
 Spesiell oppmerksomhet bør vies til palmitinsyre, som er utrolig nyttig for håret, fremmer deres styrke, intensiv vekst og glans.
 Også olje inneholder mange vitaminer og mineraler: kobber, kalium og sink, selen, jern og vitamin B, PP og E. Disse gunstig effekt på aldring av huden og sikre dens kraft og beskyttelse mot ytre aggressive faktorer ( sol, vind, frost, etc.), samt bidra til dets rensing og restaurering.
 Søknad makadamiaolje har et bredt spekter, det er helt hjelper med ulike hudsykdommer, for eksempel i behandling av allergi, hyperpigmentering, keratosis dårlig flass og hjelper lindrer mange andre sykdommer i hodebunnen.
 Dessuten er dette verktøyet en god antioksidant, det påvirker de frie radikaler i kroppen, og dermed bremse aldringsprosessen.
 Det er flott for omsorg for tørr og grov hud å takle restaurering av vannbalansen og eliminere ulike utslett, irritasjon og flassing, tørrhet forårsaket av overflatelaget av epidermis. Etter bruk denne oljen, føltes som huden går tilbake til sin naturlige mykhet og creaminess, skjønnhet og sjarm.
Søknad macadamia olje for hår og ansikt

 Macadamia Oil takler betennelser, bekjemper effekten av solbrenthet og hjelper med å bli kvitt allergi mot solen.
 Dette verktøyet er ideelt for hudpleie Eye omsorg for den sarte huden på halsen og å eliminere strekkmerker gjør huden mer elastisk, smidig og glatt. Dessuten er makadamiaolje anbefalt som et middel for behandling av ulike hud defekter, slik som postoperative arr og brannsår.

 Hvordan søke macadamia olje?


 Det første du sannsynligvis interessert i hvor du skal kjøpe så nyttig og unikt produkt? Dette betyr ikke nødvendigvis gå til Australia, bare gå til nærmeste apotek og kjøpe olje i den.
 Imidlertid bør det bemerkes at det ikke er tanken på den høyeste kvaliteten på produktet, sier at det sterkt fortynnet til, så å si, til å strekke lenger gøy, og det er derfor mirakuløse effekt av kjøperne er det svært lite. I dette tilfellet, er det fornuftig å prøve lykken i utenlandske nettbutikker.
 Påfør oljen veldig enkelt: det relativt lagt til sjampo eller balsam hvis du ønsker å bruke den til å ta vare på huden og kroppen, må det legge krem ​​eller bruke den til å lage masken.
Søknad macadamia olje for hår og ansikt

 Du kan bruke olje i sin rene form, spesielt i problemområder (grove eller grove) egnede applikasjoner. Dette produktet kan brukes som en av komponentene i husholdningenes masker og kremer til ansiktet, kan den bruke noen oppskrift du visst hvor den anbefalte oljen makadamiaolje erstattet.
 Det beste er at olje, som i macadamia nøtter, ingen spesifikke kontraindikasjoner, bortsett overfølsom produkt.
 Forresten, interessant, macadamia mutter - unik blant alle andre nøtter, som ikke har noen kontraindikasjoner for mennesker, men for hunder - en alvorlig gift, så sørg for at kjæledyret er et stykke fra flaske helbredende olje.
 Sommer vakker sol, lyse ferie på det varme havet, vakker bronse tan eller enda litt forkullede skuldre og nese - alle tegn på rekreasjon og sommervarmen som gir fantastiske minner og følelser.
 Dessverre, stranden og det varme havet - er det ikke alltid bra, spesielt hvis alt innvirkning på menneskekroppen i overkant. Selvfølgelig, sollys trengte noen levende organisme, det er bare alltid viktig tiltak, overforbruk tan forårsake alvorlig patalohycheskymy prosesser som aktiveres raskt i menneskekroppen.
Årsaker til hud photo

 I dagens verden mange jenter i jakten på vakker og attraktiv kropp, med lang prøver soling på stranden i direkte sollys, solarium avhengige, stadig utsette huden din for ultrafiolett stråling.
 Alt dette fører til for tidlig aldring av huden som er forårsaket av andre faktorer enn naturlig, som vanligvis er assosiert med hormonelle forandringer i kroppen.
 Fotoaldring, som det ofte kalles i dag, er det for tidlig aldring av huden, noe som blir utløst av ultrafiolett lys.
 Dette problemet kan begynne å manifestere seg i mennesker, siden 25 år, fra den alderen de fleste leger og skjønnhetseksperter anbefaler å ta hensyn til den aktive ansikt og kropp for å hindre eller forsinke de irreversible prosesser i kroppen.
 Interessant, under vurdering er neppe nytt, ble tidlig i forrige århundre dokumentert symptomer på huden utsatt for overdreven ultrafiolett stråling.
 Men i de dager, hørtes de noe uvanlig for moderne mannen: ". Huden skadet av solen" "bonde hud" eller "hud sjømann", Her er det best beskrives som forårsaker aldring av huden, tross alt, sjømenn og bønder mye tid tilbrakt i solen, slik at huden raskt hrubela kjøpte neshlyahetnyy brun skygge og raskt dekket med en maske av tykke, dype rynker.

 Mekanismen for de skadelige virkninger av ultrafiolett stråling


 På farene ved et langt opphold i solen skrevet mange artikler, men, merkelig nok, få mennesker vet hvordan du faktisk påvirker solrik tan til menneskelig hud.
 Det viser seg at som et resultat av langvarig eksponering for sollys i lag av epidermis sluppet frie radikaler som er de bakenforliggende årsaker og for tidlig visne hud.
 Disse partikler er ustabile med høy reaktivitet, som fremmer rask nedbrytning av kollagen og elastin, og hyaluronsyre, som er kjent for å være viktige forbindelser, slik at bevare ungdom, skjønnhet og hudens elastisitet.
Årsaker til hud photo

 Det er to typer av ultrafiolette stråler: UVA og UVB, som påvirker huden på en annen måte. Og mest skadelig stråling anses som forbedrer separasjonen av epidermale celler, og som et resultat - keratinisering og konstant oppdatering av overflatelagene og dermed deres peeling.
 Forstyrrelser i funksjon fører til ujevn fortykkelse av overhuden, som medfører mer alvorlige endringer i underliggende lag. Pluss UVA-stråler bidra til økt produksjon av melanin, som fører til små og store mørke flekker, bli kvitt dem, som et resultat, er ikke så enkelt.
Årsaker til hud photo

 Å identifisere tidlige tegn på aldring hud utseende kan hvem som helst, det trenger ikke å være en spesialist kunst. Disse inkluderer ujevne overflaten lag av farge (pigmentering), forverring av hudfarge og tap av elastisitet, rynker og andre nett defekter, lyse visning av blodkar, økt traumatisk hud tørr og flasser konstant.
 Aldring lik naturlig aldring, er hele forskjellen at det hovedsakelig flukter med den, øker den allerede ubehagelige prosesser som stopper hvert år blir vanskeligere.

 Hvordan man skal håndtere?


 Selvfølgelig, den beste behandling - er, som de sier, er mulig forebygging, bør unngå langvarig opphold i direkte sollys.
 Det var en farlig tid - det er 11 timer til 16 pm, i denne perioden solen er mest aktiv og skadelig.
 Prøv å bruke naturlige stoffer, spesielt i den varme årstiden, og bruke solkrem.
 Faktisk er den vanligste metoden for å bekjempe aldring ved bruk av ulike virkemidler for UV-filtre som inneholder spesielle stoffer som nøytraliserer de skadelige effektene av solen.
 Det kan være kremer og oljer, serum eller preparater for internt bruk. For eksempel, en krem ​​med antioksidanter har evnen til å nøytralisere frie radikaler og fløte med høyt parametere SPF (20 og 50) samtidig beskytte, fukte og næring til huden.
 Ikke glem om makeup etter eksponering for solen, må den inneholde Fyto og forskjellige vitaminer, fuktighetsgivende og mykgjørende de øvre lag av overhuden.
 Hvis huden er fortsatt de første tegn på aldring, vil noen litt forebygging må slå til fagfolk for omfattende behandling. Det kan være dype eller median skreller og hud glatting behandlinger, dermabrasion eller laser resurfacing.
 Også fin viste seg å foryngelse metode som effektivt reduserer mengden av pigmentering, fjerner rynker og gjør huden mer elastisk.
Яндекс.Метрика