Som du vet mamma er veldig nyttig og terapeutisk substans til samme kompleks i sin kjemiske sammensetning. Shilajit består av komplekse kjemiske forbindelser. Den inneholder mange aktive stoffer, mineraler, vitaminer og enzymer, og mer. Grunnet nyttige elementer mumien har protivovospolitelnymi, regenererende, styrkende egenskaper. Produserer et stoff i enkelte områder av landet vårt i fjellene. Eksternt er mumien en viskøs blanding av farge fra brunt til svart, meget lett løselig i vann. Konsistens i utgangspunktet tyktflytende da en tendens til å stivne. Smaken er bitter og mamma har en uvanlig lukt. Oppbevares i kjøleskap mumie anbefales.


Søknad mumie hår


 De vanligste stoffene er innskudd i fjellene i Sentral-Asia og Kaukasus.

 Det finnes mange versjoner av hva mamma og fra der den kom. En teori, at mamma - en mineral stoff som er dannet av forkastninger. Opprinnelsen er direkte relatert til jordens mantel. Selv i oldtiden mumie kalt "smør fjellet". Noen forskere er tilbøyelig til at mamma har et organisk opphav. Shilajit dannet fra mikroorganismer, planter, protozoer dyr. Healing er mumie funnet i fjellene, der det er et stort antall forekomster i kalksteinsgrotter, grotter. Shilajit minelagt der, som ikke trenge atmosfærisk og smelte vann. La merke til at mumien er dannet på en høyde på 2000 meter over havet. Et annet sted hvor du kan treffe mamma utdanning - er Archie bakker. Den grotter mumie funnet i skjema istapper, sag på steinene, noen ganger mumie kan bli funnet i en skinnende svart glasur. Går inn i hulen hvor mumien innskudd trekker umiddelbart oppmerksomhet til lukt.

 Den mest praktiske og den vanligste sted hvor mamma er lokal opphopning av avføring fra gnagere. Alle vet at mumien er lagret hovedsakelig i naturen av den tørre fjellklima. Slike steder er vanligvis mangel på oksygen, økt ultrafiolett stråling og kraftige svingninger i temperaturen. Interessant faktum i saken mumie ga alder -15 000 år.

 Egenskaper mumien kjent siden antikken. Dette stoffet er i stand til å behandle selv hår. Nå mumie svært utbredt i moderne medisin.

 Hår Shilajit er naturlig rettsmidler som har god antytoksychnыm, protyvospolytelnыm eiendom. For behandling og forebygging mamma anvendes som en løsning, også mamma kan tas oralt. Hver dag 02 gram før måltid vanligvis om morgenen.

 Ofte mumie brukes til aktiv effekt og gjenopprette håret. Shilajit nøye og effektivt hjelper gjenvinne hår struktur, hjelp med halvmørket, skjørhet. Også mamma stimulerer hår vokste.

Søknad mumie hår


 Å styrke håret løsning er ikke vanskelig å tilberede. Et par gram mamma fortynnet i vann før vasking av hodet og skylle håret og gni inn røttene til den resulterende løsning, og deretter vaske av. Hvis slike prosedyrer er stadig gjør håret utvinning er garantert.

 Å effektivt behandle passert nå kun trenger å bruke mumie. I folkemedisinen mumie Inside kramper, for å bli frisk, allergi og luftveissykdommer. Ikke sjelden mumien akseptere og å normalisere søvn og appetitt. Eksternt mumie brukes i ulike hudsykdommer, som brukes på sår, riper og andre.

 I folkemedisinen brukt i behandlingen av mumien akne og behandling av hår.

 Shilajit svært nyttig og har helbredende virkning mot håravfall, er det nyttig å splitte ender, kjedelig og skadet hår. Hår Shilajit kan brukes både for forebygging og terapeutiske formål. For eksempel, daglige hårpleie egnet shampo, balsam og masker som inneholder mumie.

 For behandling av hår ved hjelp av kun ekte mumien, kan denne behandlingen passere i skjønnhetssalonger eller skjønnhetsklinikker. Du kan også bruke mumien og hjemme.

 Behandling hårbehandling, mumie lett oppløses i vann. Vann vil bli brun fargetone. Den resulterende løsning blir anvendt alene eller sammen med tilsetning av ytterligere hårpleie.

Søknad mumie hår


 Hvis håret vыpadыvayut vandig løsning mumie skal gnis inn i hårrøttene for å forbedre behandlingen kan legges til en løsning av honning eller juice av tindved.

 Hvis flass og kløende hodebunn løsning mumie lagt til suppen burdock rot. Den resulterende løsning ble gnidd inn i røttene eller tilsatt til vann for å skylle håret etter vask.

 Vår- og høst søte jenter kan lide dette problemet som flisete tupper av håret. Å sette håret i god stand bør Mummy oppløst i buljong med burdock blader og mynte. Oppløsningen påføres på hele lengden av hår, fokusering, fokuserte problemområder.

 Å fremskynde hårvekst, mumie blandet med tranebær ekstrakt og brukes til håret, gni løsning ved roten av hodebunnen.

 For å styrke håret mamma-oppløsningen tilsettes til en blanding av aloe, hvitløk, honning og eggeplomme. Blandingen blir fordelt over hele lengden av håret og trenger for å fullføre isolasjonen til å bære et lokk. Enhver behandling bør fortsette for ca to uker med intervaller på to til tre dager.

 Vitenskapelige studier har ført til at folk ikke oppfordres til å ta mamma når mennesker er overfølsomhet overfor hvis komponent del av mumien. Med omtanke for mamma gravid og under amming.  
Iroquois frisyre (foto)Den første foreningen som kommer til tankene når ordet mohawk - en mann med en skallet hode og hevet opp håret. Men dette er frisyre og kvinner hode ikke mindre original og moderne. Og ikke nødvendigvis å være tilhenger jente punk bevegelse.
Hvordan mohawk
Iroquois frisyre (foto)

De kvinnene som har besluttet på en mohawk, velger en midlertidig modell. For denne frisyre er ikke nødvendig å barbere håret, så håret helt til kvinner i alle aldre.
En forenklet versjon av Iroquois kalt fauxhawk. Wizards gjør denne konklusjonen og til krøllete og rett hår på, og lengden er ikke avgjørende. Å skape Iroquois trenger gel, voks eller lakk.
Først, vaske og tørke hodet. På fuktig hår, voks eller gel, sette håret slik at deres ender ble sendt opp til taket. Sikker hår lakk. Hvis du gjør pre fleece, vil Mohawk vare mye lenger, og det vil være lettere å komme inn. De enkelte tråder kan identifiseres vidtinochnym lakk, kan disse bånd være horisontalt og vertikalt.
Iroquois frisyre (foto)

Den opprinnelige Mohawk gir en komplett hår vystryhannya templer. Først utføre to avskjed, fremhever midtre felt, som vil Mohawk. Deretter zachesuyut dem til den ene siden og alt håret fra pannen barbert av. Gjenta fremgangsmåten for den andre halvparten. Du kan legge igjen kort hår, deretter male dem eller lage et bilde. Classic Mohawk gir en stripe ikke bredere enn fem centimeter, som er rettet fra nakken til pannen.
Hvordan å sette mohawk
Iroquois frisyre (foto)

Alle som er kjent med denne frisyren, vet noen måter til sin konklusjon. Mest interessant er den klassiske versjonen. Å skape Iroquois du trenger og hår lakk. De tre første stadiene er lik innstilling korte smell. Men det må inneholde en sterk nachis. Hvis alt er gjort riktig, vil håret stå selv uten lakk. Men ta lakk sterk fiksering og behandle røttene, husker tipsene. Iroquois kan gjøres stykkevis, fremhever noen krøller. Hvis du foretrekker det, kan du opprette og lodde pins og hold hårfarging.
For representanter for utenlandsk musikk konklusjon mohawk har lenge vært fasjonable mønster. Hvis du også ønsker dette hårklipp, vil stylister hjelpe deg å velge det beste alternativet. Legging kan utfylle en lang flette smell.
Iroquois frisyre (foto)

Varianter Hanekam
Grooming kvyff - svært lik den klassiske mohawk. Den øvre delen av frisyre bør vystryhty vinkel til langt hår på pannen mot halsen ble kortere. Kvyff - denne kvinnens frisyre som ligner et høyt skudd ned kokken.
Konklusjon "spikes frihet" - en mohawk, delt inn i tråder, som hver er dannet som en stake hjelm Statue of Liberty. Noen ganger hårklipp malt i fargene til det nasjonale flagget.
Iroquois frisyre (foto)

Tail-mohawk - moderne måte mulig uten vybryvannya templer. Den enkleste måten å konklusjon - gjøre hale-mohawk der håret zachesuyut befester viskelær og deretter plassert på vilje.
Chelsea-mohawk - poluvыsokaya frisyre der håret løft i frontsonen og ramme ansiktet.
Flettet Mohawk - god frisyre for naturlige krøller eller grovt hår. I stedet for templer eller barbert glatt zachesannыh følgende strander flette, hår i sentrum er gratis.
Iroquois med dreadlocks - fet frisyrer alternativet, må du lage dreadlocks og la dem bygge en mohawk, og skaper en svært original måte.
Menn Hanekam
Iroquois frisyre (foto)

En sterk halvparten av menneskeheten i dag opplever vanskeligheter i å skape mohawk. Mousse, gele og voks er tilgjengelig i enhver butikk, og farget lakk vil gjennomføre en dristig bilde.
Menns frisyrer Mohawk veldig stilig utseende til kort hår, og slik styling kombinert med en bedrift dress tillatt i mange store selskaper. Whisky vыstryhat ikke nødvendigvis glatt hår på sidene zachesыvayutsya opp, du kan lage hva du vil.
Iroquois frisyre (foto)

Iroquois - frisyre er tilgjengelig noen. Det er ikke i kompleksitet eller pris. Iroquois - en utfordring til andre, til ønsket om å skille seg ut fra mengden, der ikke alle klar.  
Яндекс.Метрика