Skyet med barn
 I fravær av urinveispatologi urin bør ha skygge fra blek gul til rik gul. Urin Fargen bestemmes ved nærværet av visse forbindelser, blant disse er å tilveiebringe pigmenter: urohromiv og uroэretryna produsert ved nedbrytning av galle. Men visse medisiner, matvarer, patologiske prosesser i indre organer i stor grad kan endre farge og gjennomsiktighet av urin, så det er nødvendig å være spesielt oppmerksom på dette symptomet, for ikke å gå glipp av alvorlig sykdom av et barn.
 Årsakene til skyet urin til et barn
 Urin kan bli grumset ved inntak rikelig med frukt, utilstrekkelige mengder vann, harde fysiske anstrengelser, etter et bad eller badstue, noe som kan føre til dehydrering. Å gjenopprette kroppen til å øke mengden av væske nok, men tilstedeværelsen av grumset urin bør alltid være en anledning til å appellere til barnelege.
 Husk at samspillet med luft kan pomutnity urin, så hvis du merker uklar urin i en pott, så dette er ikke en sykdom av barnet. Akkurat når inge luft oksidert urinen grumsete medium.
 Endring i urin farge til mørk gul fargetone kan være diaré, oppkast, hydronefrose, alvorlige forbrenninger.
 Dersom urinen er grumset flak blanding av slim eller puss er det en skarp lukt, forutsatt at ingen endring av fargen av urin, kan det være en indikasjon på inflammatoriske prosesser i nyrene eller urinveiene.
 Hvis grumset urin har en rød fargetone, så det kan være blod. Dette symptomet kan indikere forekomst av glomerulonefritt, skade på slimhinnen i urinveiene passerende steiner.
 Tilstedeværelsen av fosfat i urinen kan indikere metabolsk surhet i magen, labilitet av nervesystemet. Men ganske ofte, etter at overdrevent inntak av meieriprodukter og planteprodukter kan oppstå symptomatisk phosphaturia.
 Hvis det er et stort antall av urin urat, kan det være et symptom på metabolske purin baser, som fører til forekomsten av gikt. Imidlertid kan dette symptomet oppstå etter overdrevent inntak av kjøtt.
 Oksalater i urinen kan oppstå med overdreven bruk av urteprodukter som inneholder store mengder oksalsyre. I tillegg kan disse forbindelser i urinen være et tegn på diabetes, leukemi og gulsott.
 Det bør bemerkes at nærværet av lett sediment i urinen kan tyde på dannelse av steiner i urinveiene. Hvis du vil være sikker på helsen til barnet hennes, da uvanlig skyet urin bør utføre detaljert laboratorieundersøkelse og oppsøke lege.
 Men hvis et barn føles godt, ikke klag over smerter i feber, og ingen historie med patologi av urin-systemet, bør du ikke panikk og tror sykdommen - dette symptomet kan forekomme en gang når du endrer kosthold. Først av alt, må overvåkes nøye ved å spise barn, gi ham å drikke nok væske. Hvis urinen igjen ble gjennomsiktig, så barnet er sunt, men krever konstant oppmerksomhet til kosthold.  
Hvorfor sichutsya hårtuppene?Hvorfor sichutsya hårtuppene? Dette er et spørsmål ofte spurt av moderne kvinner. Det viktigste i denne situasjonen å innse at flisete tupper - en sykdom som kalles trihoptiloz.
Gi etter for denne sykdommen mer sannsynlig til eiere av langt hår. For å kunne bekjempe denne sykdommen, er det nødvendig først og fremst å forstå at det er årsaken.
Flisete tupper håret: grunn.
Tryhoptyloza essensen - en krenkelse av strukturen i håret fiber (spesielt den indre delen). Blant de faktorene som påvirker utviklingen av sykdommen, kan identifisere de viktigste:
Lengden av håret. Jo lengre hår, er mer ujevn maten, som et resultat av nesten alle de næringsstoffene som er på røttene av hår, og endene er små rester.
Konklusjon. Tørketrommel, lakk, gele, mousse, stryke, Curlers ... listen er ganske lang. Ofte mannen selv, med hendene gir håret i en forferdelig tilstand.
Ved feilbehandling. Feilaktig utvalgte verktøy for hårpleie, hardt vann som vondt kam (med jern tenner), kan disse forholdene være nok til å starte problemer.
Aggressive miljøet. Værforhold, skiftende klima, regn (ikke ofte folk er en paraply i vesken), lave temperaturer (bære en lue). I fint sol påvirker hår mot ultrafiolett stråling, noe som fører til tørking av beskyttelses lipid lag (et tørt hår pisket raskere enn fett).
Split hår, behandling og forebygging.
Så hva du skal gjøre hvis du lider av flisete tupper?
Naturligvis, alle ønsker og bli kvitt flisete tupper og holde hårlengde, men ofte er dette ikke mulig. Hvis håret pisket, deretter gjøre dem friske igjen, og fortsatt beholde den gamle lengden ikke fungere. Det mest radikale måte å håndtere dette problemet - hårklipp. Korte frisyren eventuelt vanligvis nok 2-3 cm.
Spesielt bemerkelsesverdige resultat er i varm saks frisyren, i dette tilfellet håret som om forseglet ved enden, noe som hindrer ytterligere sin seksjon. Nok av en slik hårklipp hver 3. måned for å splitte ender du ikke vil bli forstyrret.
Som en forholdsregel anbefales det å utføre følgende trinn:
Ernæring. Håret ditt bør alltid få vitaminer, fett, proteiner, karbohydrater og andre næringsstoffer. For dette er det nødvendig å diversifisere din diett med frisk frukt, grønnsaker og sjømat (røkt og saltet sild til "offset" ikke er). Eller begynne å ta en multivitamin kompleks.
Sjampo. Sjampo må sams strengt til håret ditt. Vi anbefaler ikke bruk av produkter som inneholder alkohol fordi de tørker håret.
Raschesыvaytes riktig. I noe tilfelle ikke gre vått hår, i henhold til den handlingen du bruke dem skade. Kam bør være laget av naturlige materialer (jern og plast er ikke egnet). Ikke ta andres kam og ikke gi noen en.
Flass. Hvordan kan jeg bli kvitt flass, det fører til en svekkelse av håret og forhindrer dem fra å komme til
Konklusjon. Føn bør utføres ved hjelp av kjølig luft, ikke slå på den varme luften hvis du sichutsya ende om denne tendensen.
Sjamponering. Hvis du aktivt bruker styling, slutten av dagen er det nødvendig å vaske håret, da dette vil lette tilgangen på oksygen til hårsekkene.
Hårklipp. Det bør regelmessig besøke frisøren.
Hat. Vinteren bør bære en lue eller hette, og i sommer - en cap eller lue. Dette vil du gi ditt hår fra omgivelsene.
Bruken av oljer (spesielt oliven og linfrø) - et godt middel for flisete tupper håret.
Plukk et godt middel for hår.
Olje for håret pisket
I moderne behandlinger og forebygging tips kan du bruke tradisjonell medisin. En måte for behandling er varm komprimerer basert på vegetabilske oljer som skal gjøres flere ganger i måneden (før vask med hår):
Gni hodebunnen litt varmet burdock (trinse, mandel eller andre grønnsaker) olje.
Deretter hodet må cellofan vikle og topp med et håndkle.
En time senere, skylle håret med sjampo.
Skyll i litt syrnet vann (best å bruke naturlig sitron)
Også kan brukes til å skylle urteekstrakter:
Peppermynte
Bjørkeblader
Lipa
Kamille
Også, som en maske kan anvendes nøye razmeshennыy plomme med oliven (vegetabilsk) olje, med tillegg av henna pulver, honning og konjakk (volumet av hver komponent - ikke mer enn en teskje).
Vel å kutte av ved endene av yoghurt. Hun gned form av varme til hodebunnen, og deretter vente en time og gjenta prosedyren. En halv time senere hodet bør vaske med en mild sjampo og skyll grundig.
Husk at helbrede flisete tupper på et tidspunkt du vil ikke være i stand til fullt ut å løse dette problemet, må du gjøre en innsats.  
Hvordan bli kvitt tannpineAlle har noe erfaring med behovet for å bli kvitt en tannpine, spesielt hvis det er veldig sterk og skarp. Etter deprimerende eller skyte sensasjon ikke kan komme bort i et minutt, ikke sove forstyrrer arbeid eller utføre husarbeid. Selvfølgelig, må du nøye følge muntlig og unngå at en slik følelse der, men hvis det skjedde, så vi skal prøve å bli kvitt tannpine så snart som mulig.
Vi merker oss at vår anbefaling - bare et middel for å bli kvitt en tannpine, og problemer som forårsaket disse følelsene, har de ikke beskytte. Så definitivt prøve å besøke en tannlege så snart som mulig, fordi du må behandle alle den samme sykdommen, ikke symptomene.
Prøver å bli kvitt en tannpine hjemme
For å starte, forteller om den enkleste måten å bli kvitt en tannpine som er riktig i tilfelle du støter på et problem hjemme. Først av alt, merk at du ikke kan spise, og tenner bør rengjøres av matrester. Så en av smertestillende, for eksempel analginum, ibuprofen eller acetylsalisylsyre.
Hvis du ikke har tabletter eller annen grunn du ikke bruker dem, hjelpe deg å bli kvitt en tannpine kan valokordin fuktet bomullspinne, som må brukes på sår tann. Ikke dårlig også hjelpe skylle salt med jod løsning. For å bli kvitt tannpine hjelp og frost, som i fravær av bestemte legemidler kan gjøres ganske enkelt ved å feste et stykke av isen verkebyll. Men vi oppmerksom på at effekten av dette ville være skjønt betydelig, men midlertidig.
Så, som du ser, bli kvitt en tannpine er ikke så vanskelig, men det er hjemme eller i nærheten av apoteket. Men hva om legemidler kan ikke bli syk, eller de kan ta? Her, som alltid i vanskelige situasjoner, vi hjelper folkemedisin.
Tradisjonell medisin blir kvitt tannpine
Den første naturlige middel som blir kvitt en tannpine - en vismann. Du må lage et avkok av anlegget, som kombinerer en spiseskje av urter med et glass med kokende vann, kok blandingen i 10 minutter, avkjøl og stå. Skyll med varmt buljong munn prøver å utsette så lenge som mulig på pasientens tann det er i stadig endring så snart den forrige stykket er avkjølt. Ja, en halv time du bør gjøre minst 3-5 skyllinger, men på denne måten kan du faktisk bli kvitt tannpine.
Du kan også bruke roten av Banan, som skal settes inn i øret av pasientens tann. Tror ikke at å bli kvitt tannpine lykkes umiddelbart, fordi effekten vil komme bare en halv time etter at du begynner å bruke verktøyet. Hjelpe kvitte seg med dårlig tannpine og skyll rot ekstrakt av oregano og festet til pasientens tann rot propolis.
Hvis du ikke er redd for skarp lukt, prøver å bli kvitt en tannpine, noe som gjør hvitløk-løk mush salt (alt bør legges i like proporsjoner). Denne blandingen bør settes på bunnen av hulrommet av tannen, og deretter dekke opp puten.
Alternative metoder
Det er også ganske uvanlige måter å bli kvitt en tannpine at det er mulig å oppleve selv. De sier at god hånd massasje kan hjelpe. Du må ta en isbit og bruke den til å massere deg på stedet hvor beina lapper index og tommelen. Legg merke til at det er nødvendig å kna den motsatte tann på pasientens hånd. Bli kvitt en tannpine, vil denne metoden har 5-7 minutter.
Du kan også prøve å bli kvitt en tannpine, bruke massasje øret, som er den delen av pasientens tann. Du må kna den øvre delen i 7 minutter, snu og til og lapp. Interessant, men stor hjelp for å bli kvitt en tannpine kan gråte og normal, noe som kan føre til enda hjelp av en bue. Også prøve å flykte fra ubehagelige smertefulle opplevelser, for eksempel, se på komedie eller lese en morsom bok, så lenge du klarte å le.  
Яндекс.Метрика