Skyll hjemme
 Skylling (og "dyubazh", "blind sensing leveren") er en prosedyre som tar sikte på å rense leveren. Den er tilgjengelig for å bruke det hjemme at mange mennesker og praktiseres.
 Skylling kan betraktes som mer forebyggende, rekreasjons grad enn behandling. Hvor i leveren dannes ganske store korn av sand eller til og med steiner, så hold det uønsket eller farlig. I denne situasjonen, er det bedre å oppsøke en spesialist.
 Bruk denne fremgangsmåten for å rengjøre leveren begynte i det nittende århundre, men mer allment tyubazh hjemme ble brukt siden 1948. Deretter vitenskapelig begrunnet og utviklet sine metoder for implementering Kuban Medical Institute Professor H.S.Demyanov. Han fant at blind sensing er den rimeligste måten å forbedre strøm av galle fra leveren, og i løpet av prosedyren gangene og galleblæren forsiktig og delikat vasket.
 Tyubazh anbefales for følgende symptomer:
 - Hvis det hvite i øynene kjøpt en litt gulaktig skjær;
 - Språket alltid er hvit eller gul maling;
 - Ansiktshuden var jordnær;
 - Bekymret forstoppelse eller oppblåsthet vanlig;
 - Det er dårlig (noen ganger - smertefulle) følelse i øvre høyre kvadrant;
 - Oppstår uten forårsake hodepine, ledsage de irritasjon og angst.
 Selve inngrepet er ikke særlig kompleksitet.
 De vanligste måtene å skylle hjemme
 1. Du trenger en magnesiumsulfat. Om kvelden bør den være fortynnet i et forhold på en dessertskje i et glass med varmt vann. Løsning drink i morgen på tom mage. Dette etterfølges av ca en halv time å ligge på din venstre side, og retten til å bruke en varmepute.
 Deretter har trang til å manifestere toalettet. Hvis normal avføring konsistens, men den grønne fargen og blandet med galle, og skyll var normal. For løs avføring indikerer at neste gang mengden av magnesiumsulfat bør reduseres i fravær av utslippet er nødvendig å øke mengden av medikamentet.
 2. For denne metoden, må du kjøpe mineralvann, som har choleretic egenskaper. Den mest kjente og egnet for dette formålet regnes som "Smirnovskaya", "Essentuki №4", "Essentuki №17" og andre. På kvelden flaske trykt - slik at morgen dehazyrovalas vann.
 I morgen på tom mage, drikke mineralvann. Med varm varmeflaske, også, trenger å ligge 15 timer. Effektivitetsskylle målt ved de tegn som ble nevnt i beskrivelsen av den første metoden.
 3. Fasting bør drikke en kopp buljong choleretic urter (i deres fravær - samme mengde varmt vann). En halv time senere for å ta på din egen en drink:
 - Spiseskje honning, fortynnet med 100 gram av varmt vann;
 - Et glass drue eller eple juice;
 Bland tre spiseskjeer av svart reddik juice og te - vegetabilsk olje;
 - Cup of tea med fem spiseskjeer vegetabilsk olje.
 Må ligge i samme stilling som i den første metoden (ved hjelp av varmeputer varme), men i minst to timer. Du kan deretter lage noen dype åndedrag og begynne aktivt knebøy. Kort tid må skje oppfordrer toalettet. Bestemme effektiviteten skylling - som i den første metoden.
 4. 10 kilo reddik kink i en kjøttkvern og klem. Det som følger er den resulterende juice (ca tre liter) oppbevares i kjøleskapet, ta en teskje en time etter å ha spist. Hvis det ikke er noe ubehag, kan dosen sakte bringe til 4-5 spiseskjeer.
 Oljekake blandet med honning i et forhold på omtrent tre til en. Lagret under åket av en slik vekt, det vil si, zakvashuyetsya. Ta etter saften renner ut, måltider 1-3 spiseskjeer. Denne blandingen ikke bare soning for leveren, men også positivt påvirke lungene, hjerte-karsystemet.
 Eksperter anbefaler utgifter tyubazh ca 4 ganger i året. Kvinner kan ikke utføre denne prosedyren én uke før og i løpet av menstruasjonssyklusen.  
Brun utflod hos kvinner
 Kvinnekroppen - en kompleks og skjør system. Derfor må hver av det smukke kjønn nødvendigvis gjennomgå en årlig gjennomgang av flere spesialister.
 Bakgrunnen for klagen til gynekolog kan være ikke bare en smerte i urinveisorganer. Noen ganger den tilsynelatende velstand vises misvisende og bare vanlig forskningsorgan for tilstedeværelsen av smittsomme sykdommer og betennelse bidrar til å forhindre alvorlige problemer.
 Menstruasjon. Når lyd alarmen?
 Tilbakevendende månedlig syklus der livmoren ikke er forvist befruktet egg, kalles menstruasjon. Normalt kan en kvinne være forvirrende svak smerte før syklusen. Men noen av spesialisten er ikke bare smerter, men også fordelingen av brunt foregående menstruasjons prosessen i seg selv.
 Mange kvinner i fertil alder står overfor det faktum at noen få dager før menstruasjon begynner med utflod våt. Oftest er det et mål på dysfunksjon av vedheng. Men hvis betennelse i eggstokkene behandlede er ganske enkel, de andre sykdommer som er assosiert med endringer i kvalitet og kvantitet av endometrium, er ganske alvorlig problem.
 Forskjellen av endometritt endometriose.
 Endometritt og endometriose - en sykdom relatert til en rekke inflammatoriske prosesser. De kan provosere brun utflod fra skjeden hos kvinner. Ichor kan begynne å skille seg ut, ikke bare til menstruasjonssyklusen, men i midten av den. Noen ganger tildeling av driften form av sykdommen generelt ikke er knyttet til menstruasjons syndrom.
 I hovedsak endometritt og эndormetryoz - ulike sykdommer. Endometritt - spredning indre membran lining livmorveggen. Behandling av denne sykdommen bør være omfattende og designet gynekolog. Mest betennelse er undertrykt tar hormoner regulerer menstruasjonssyklusen og fører det til en viss rytme. I tillegg til å ta hormoner, må en kvinne nødvendigvis behandle nervesystemet, kan vitaminer og adjuvanser.
 Endometriose - ganske annerledes, faktisk, en sykdom som kan også føre til tap av kvinnelige indre kjønnsorganer. Den skiller seg fra tidligere sykdom som påvirker de dypere lag av kroppen. Veggene av livmoren vokse, og vevet som gjør disse fortykning, tilsvarende i struktur til endometrium. Derav navnet på sykdommen, ligner på lyden til "endometritt", men ganske forskjellig i innhold.
 Andre årsaker brun utslipps hos kvinner.
 Gynekologer kan fortsatt ringe mange grunner til at kvinner kan oppleve brun utflod fra skjeden sanious karakter. Blant dem:
 - Nylig flyttet gynekologisk kirurgi, fødsel eller abort;
 - Skader i skjeden under samleie;
 - Premenstruelt syndrom;
 - Inflammatoriske sykdommer i organer.
 I alle fall, uavhengig av status, må først oppsøke gynekolog. Selv den første gjennomgangen vil sette den foreløpige diagnosen. Bare i visningen av gynekologisk stol lege kan si med stor grad av sannsynlighet, som et alvorlig problem som møter en kvinne.
 Husk at ikke kurert sykdommen blir kronisk. I fremtiden vil det være vanskelig kvinne å bli gravid og føde en sunn baby.
 I dag skjer det ofte at det første besøket til gynekolog forbundet med begynnelsen av aktive seksuelle liv og utseende av den første ubehag. Men noen sykdommer av kvinnelige interne reproduktive organer (for eksempel, det samme endometritt) ikke manifesterer seg. Slik de er den viktigste årsaken til infertilitet. Derfor er menstruasjonsuregelmessigheter eller brun utflod - til en betydelig anledning for kvinner gå til en lege.  
Blærekatarr hos kvinner: symptomer og behandling
 Kvinner forekommer ofte blærekatarr. Du kan selv si at i dag blære infeksjon - er den vanligste betennelsessykdom i urinveiene.
 Hvorfor cystitt hos kvinner er mer vanlig? Ganske enkelt - anatomi av den kvinnelige kroppen er slik at en bred og kort urinrør infeksjon når blæren og blir der, og leverer en svak halvparten av menneskeheten mange problemer. Videre er det viktig å vite det første tegn på cystitt til raskt å håndtere sykdommen.
 Årsakene til blærekatarr
 Årsakene kan være mange. Videre kan sykdommen forekomme hos kvinner i alle aldre. Derfor risikerer vi om:
 1. Det var chill. Det er nok å sitte på den kalde bakken eller kalde steiner 15-20 minutter som blærekatarr vil ikke ta lang tid.
 2. Langtidsopphold statisk sittestilling - sitter ved en datamaskin i 4-6 timer. Den samme effekten kan ventes i løpet av lang og hyppig forstoppelse, samt mottakelighet for å spise krydret mat og overopphetet.
 3. Det er en kronisk inflammatorisk sykdom, og med ubehandlede karies tenner bidra til utvikling av cystitt. Hva kan vi si om den overførte gynekologisk, urologisk eller seksuelt overførbare sykdommer. Spesielt risikoen øker med nedolikovanyh sykdommer og forsøk selv-behandling.
 4. Present regelmessig søvnmangel, underernæring, overtrening hos idrettsutøvere med kronisk stress - kort sagt, alle forhold, undertrykker immunforsvaret.
 5. Ikke følge reglene for hygiene. At kvinnen pidmyvayetsya galt (det skal bare foran til bak), lang iført trange klær, sjelden endringer tamponger. Under samleie er også viktig ikke å flytte umiddelbart fra anal til vaginal samleie.
 Dette er ikke en uttømmende liste over årsaker til at utviklings blærekatarr. I alle fall kvinnen har plikt til å søke å beskytte seg selv og gjøre livet behagelig.
 Symptomer på blærekatarr
 Blærekatarr forveksles med andre sykdommer komplisert. Fordi sykdommen begynner akutt. De viktigste symptomene på blærekatarr hos kvinner - en smertefull og hyppig vannlating. Noen ganger kommer det til det som må tisse hvert 20. minutt. Dette er ganske vannlating kan være ledsaget av sterke smerter i suprapubisk regionen.
 Før blærekatarr og er fortsatt en faktor: i begynnelsen av vannlating bør gjøre en innsats for å presse ut en dråpe av. Mens på slutten av vannlating vises selv dråper blod. Veldig urin kan være uklar.
 Hvis utvikle akutt blærekatarr, kan det føre til høy temperatur, kvalme. Urinen blir ugjennomsiktig melkeaktig farge. Når disse symptomene er det viktig å straks oppsøke lege som vil etablere en diagnose og foreskrive behandling.
 Behandling av blærekatarr
 Behandling av blærekatarr hos kvinner er mulig på to måter - er bruk av offisielle og tradisjonell medisin. Nyeste leger anbefaler ikke fordi nedolikovanyy cystitt truer ny betennelse. En kronisk form av sykdommen blir behandlet hardere. Med egenbehandling av kvinner har en tendens til å drikke noen piller antibiotika, som hørte reklame på tv, og er manifestasjoner av sykdommen. Denne kvinnen kast for å ta medisiner, og blærekatarr, i mellomtiden, ikke kommer unna. Det går bare inn i den skjulte kronisk. Og bør bli forkjølet igjen som snikende sykdom vil ha en effekt. Jeg vil herde det er mye vanskeligere.
 Derfor er det viktig å være diagnostisert av en spesialist som vil foreskrive antibiotika og legemidler for generell styrking immunitet.
 Men viktigst: cystitt gjøre noen justeringer i livsstilen. Nemlig ønsket sengeleie og drikk rikelig med væske. Diett bør justeres slik som å utelukke akutt, stekt, syltet og krydret retter. Og, selvfølgelig, krever mindre bekymring og mer positivt blikk på verden - eksperter sier at stress spiller en rolle i tilfelle av blærekatarr.  
Яндекс.Метрика