Skyll med mineralvann
 Skyll - en prosedyre rensing av lever, nyrer, galleblære og galleganger. Kan gjennomføres i klinisk og hjemme. Det finnes ulike måter skyll: ved hjelp av magnesia, sorbitol, olivenolje og sitron, choleretic urter, rose, egg, konjakk og lakserolje, og så videre D..
 Denne artikkelen vil detalj tyubazh mineralvann.
 På slutten av prosedyrer bør drikke et glass varmt vann med oppløst cholagogue - xylitol, sorbitol eller magnesiumsulfat. Deretter koke på svak varme grøt med knust bokhvete (bokhvete eller prosmyknula). Salt, trenger sukker og smør ikke legge til. I 200 ml vann 50 g korn.
 Spise alle tilberedt grøt, gå med varmeflaske på høyre side. Hvis du foretrekker det, kan du sette en varmepute under et håndkle. I denne stillingen skal sove gjennom natten.
 Før du går til sengs, åpne en flaske mineralvann choleretic ("Borjomi", "Narzan", "Essentuki 4"), det vil ta deg til neste dag. I går kveld all gassen ut, og vannet vil bli romtemperatur. Vann vil trenge å drikke en halv time før den tiden du pleier å spise frokost. Å øke renseeffekten av å legge det 5 desember magnesium eller sorbitol.
 Etter 20 minutter igjen å drikke 250 ml vann choleretic og gå fra varmeflaske under dyna i 2 timer. På slutten av prosedyren kan gjøres noen pusteøvelser som fremmer utstrømningen av galle. Øvelser bør inkludere dyp puste med magen med en svak komprimering av de nederste ribbeina. En rik og noen ganger løs avføring i løpet av dagen vil indikere at leveren ble ryddet. Hvis stolen er fraværende, for å fjerne giftstoffer fra tarmen gjøre en rensende klyster.
 Denne fremgangsmåten kan utføres og de andre, mer aktiv måte. Fasting drikke 3-4 glass raskt choleretic mineralvann (pre-vent gass) og følger øvelsene utendørs:
 1. Sett føttene skulder bredde hverandre, hendene satt på beltet. Slå hoftene 10 ganger i hver retning.
 2. Sett føttene litt bredere. Lag en rekke bakker 10 rett, 10 og 10 tilter fremover vippe venstre.
 3. Støtte - høyre fot. Løft venstre, komprimere brystet. Gjenta på den andre siden.
 4. 10 knebøy med utstrakte hender.
 Etter dette komplekset drikke 1 - 2 glass vann og prøv igjen hele komplekset.
 Hvis du strengt følge instruksjonene, så snart å begynne å tømme. Avføring forekommer i alle forskjellige måter, noen ganger umiddelbart, noen ganger etter 30-40 minutter.  
Matvarer som forårsaker flatulens
 Hvis magen eller tarmen er noen opphopning av gasser eller luft, de forårsake ubehag og gå ut gjennom spiserøret som raping, eller endetarm (flatulens).
 De viktigste årsakene til flatulens
 De viktigste årsakene til økt gassproduksjon omfatter:
 - For fort spise mat når maten svelges med mye luft;
 - Svelging av mat uten først grundig tygge;
 - Matinntak uten å føle sulten;
 - Mat og spise før sengetid;
 - En allergisk reaksjon på hvilken som helst type av produkter;
 - Absorpsjon av matvarer som forårsaker økt gassproduksjon;
 - Feil kombinasjon av produkter, er det en overutslipp der.
 Kombinasjonen av matvarer som forårsaker gassdannelse
 Kombinasjonen av flere produkter med hverandre, noe som resulterer i øket gassproduksjon i tarmen. Dette er hva vellykkede nedbrytning av forskjellige produkter krever forskjellige enzymer. Hvis enzymer må "jobbe" sammen, de er mindre effektive og forårsake gjæring av mat i tarmen.
 Til dårlige kombinasjonsprodukter omfatter følgende: syrlig frukt og korn, grønnsaker og frukt, poteter og proteinrik mat, karbohydrater og sukker, meieriprodukter fra alle andre.
 Hver av disse produktene kan brukes separat fra den andre med et intervall på to timer.
 Hvilke matvarer forårsake oppblåsthet?
 I farlige kombinasjoner er det få matvarer som forårsaker gass.
 1. Meieriprodukter. Noen mennesker med alder opphører å produsere laktose og melkeprodukter ikke lenger er nedbrutt i magetarmkanalen, som forårsaker ikke bare gass, men diaré. Så folk trenger å fullstendig eliminere melk fra kostholdet ditt.
 2. Brød og bakervarer. Brød - et stort antall vanskelig nedbrytbare karbohydrater, som er svært vanskelig å fordøye, så ofte er en kilde til gassdannelse.
 3. Bønner, bønner, erter. Alle belgfrukter er som brød, komplekse karbohydrater.
 4. Grønnsaker. Blant grønnsakene som kan forårsake gass utseende, er det trygt å kalle noen kål, asparges, poteter, artisjokker, mais og løk.
 5. Frukt. Mange frukt inneholder sukker, som ofte er forårsaket av økt gassproduksjon.
 Druer, epler, svisker, pærer, fersken, fiken og kirsebær - dette er en ufullstendig liste over farlig, i form av opphopning av gasser frukt.
 6. tyggegummi og godteri. Disse søtsaker er også i stand til å øke dannelsen av gasser.
 7. kullsyreholdige drikker uten tvil hører til kilden av øket gassproduksjon.
 Å vite hvilke matvarer føre til økt gass, kan du unngå ubehagelige situasjoner knyttet til deres bruk.
 Hvis en slik ubehagelig hendelse som flatulens har allerede funnet sted, så det må bekjempes ved hjelp av tradisjonell medisin.
 Oppskrifter for økt reduksjon gass
 1. Dill vann er den samme som den som er gitt til spedbarn. Kjøpe det på apoteket.
 2. Mint buljong 1 t. L. mynte (peppermynte tatt noen) helle kokende vann og kok i 5 minutter.
 3. Elm rusten, tas som et pulver eller granulat som zapyvayutsya te eller vann.
 Du kan forberede et avkok av barken alm: 1/2 ts sover pulver i en kopp kokende vann, kok igjen, kjølig og belastning. Akseptert avkok 1-3 ganger i løpet av dagen på ett glass.  
 ykorystannya biokompatible komponenter for å erstatte skadet vev inntil nylig virket til topp fantasi. Imidlertid har erfaring vist at vitenskapen er sannsynlig å være utviklet i en annen retning: alt vil bli vokst med sine egne menneskelige celler.


Makt celler Hierarki av mirakler.

 Stamceller, embryonale celler Vi har alle hørt at deres evner er så stor at nær et mirakel. Til tross for den brede og delvis selv beryktet, kan emnet bli klassifisert som "hørte en bjelle, og vet ikke hvor han er." Prøv å forstå hvilke funksjoner av ulike typer av disse "kraftige" celler.

 Fra skolen, husker vi at alle levende celler kan formere ved deling. En annen ting som formere seg så de kan ikke i det uendelige: genetisk innlemmet en rekke sykluser av divisjon. Så, stamcellene er interessant i at de kan dele evig. I så fall kunne oppdatere hudceller, ville vi være evig ung og skjønnhet industrien har mistet mye av inntektene. Men sannheten er at stamceller i menneskekroppen er veldig liten: embryo - en celle per 10 tusen, i person over 60 år - en celle 5-8 millioner. Derfor evig ungdom og udødelighet vi har ikke skinne.

 Et annet interessant trekk ved stamceller er at noen av disse cellene kan bli noen vev - Brain skjønt, selv bein, hud skjønt. Og her begynner hierarkiet av stamceller.

 Omnypotentnыe embryoceller dele på ubestemt tid og bli til en celle spesialisering; nettopp fordi de vokser en levende organisme. Den neste typen dem - deres direkte etterkommere - pluripotente, som er nesten like kraftig. Multipotent i stand til å forvandle seg til forskjellige celler, men bare én type; olyhopotentnыe - bare noen få bestemte typer av samme type. Endelig unypotentnыe bare produserer sin egen type, men de er fortsatt tilhører stammen som kan dele (i motsetning til normale celler i muskler eller bein, for eksempel). Ellers unypotentnыe såkalte adulte stamceller: de er i vev "podroschennom" tilstand, så de trenger litt tid for å begynne å dele.

 Funksjon stamceller er at noen av disse cellene kan bli noe vev - Brain skjønt, selv ben, hud selv.

 Utfordringen for fremtiden.

 Det er lett å anta at hvis noen vev er celler som kan divisjon, kan vi finne en måte å påvirke dem så å kjøre og overvåke prosessen. Det er det som er oppgaven overfor moderne vitenskap. Løse det i potensial kan føre til å oppnå evig ungdom, og der - hvem vet? - Og udødelighet. Ikke rart at president Barack Obama var blant de første i sitt lovverk fjernet alle slags restriksjoner på utviklingen av vitenskap.

 De siste fremskritt oppmerksom tre spesielt viktig. Shinya Yamanaka (Kyoto) funnet en måte å forvandle vanlige hudceller, fibroblaster (hudceller ansvarlige for produksjonen av kollagen) i stammen. Du trenger ikke å forklare hvor viktig dette funnet, kan den utviklingsmetode få så mange stamceller som er nødvendig for behandling eller foryngelse (hvorfor ikke?) Pasient.

 Det er også en teknikk for ekstrahering av blodceller i visse molekyler som fungerer som brensel i separasjon av fibroblaster, i betydelig grad påskynde prosessen.

 Til slutt, på scenen for teknologi som vil få stamceller fra fettvev for å slå dem i hudceller, eller nesten alle andre vev som trenger haster "infusjon" av nye celler.

 Du ser at vi har utarbeidet en interessant fremtid cellen forskning.  
 Mange kvinner får i løpet av svangerskapet om 10-20 ekstra pounds. Dette er normalt og naturlig, men etter fødselen ønsker å gå tilbake til gamle form. Hvordan å miste vekt på riktig måte, effektivt og uten skade på helse?

 Årsakene til overvekt etter fødsel


Hvordan å miste vekt raskt og effektivt etter fødselen?

 Bor slank etter fødselen av barnet klarer heldige få. Andre er tvunget til å bosette for skjemaer, langt fra ideelt. Og for å forstå hvordan og når man skal gå ned i vekt, er det nødvendig å finne ut de viktigste årsakene til overskytende kroppsvekt:
 •  Hormonelle lidelser. Under svangerskapet, er en kvinnes kropp annerledes. Derfor, i store mengder produsert visse hormoner under hvilke stoffskiftet bremser ned, og alt fra mat, er på lager. Umiddelbart etter fødselen kroppen ikke kan tilpasse seg det tidligere systemet. Det er derfor i de første 5-7 måneder å bli kvitt ekstra pounds de fleste unge mødre er ikke lett. Men så går alt tilbake til det normale. Noen alvorlige hormonelle lidelser - en sjeldenhet, så bortkastet noen jenter og kvinner forklare sine vektproblemer med hormoner. Likevel, hvis problemet virkelig er, i dette tilfellet, kan hjelpe en lege.

 •  Overspising. En annen vanlig feil mange mødre - er å spise "for to". I et forsøk på å øke melkeproduksjonen, er det nødvendig å ta hensyn til kvaliteten og kvantiteten av mat konsumert væske. Men overspising er ikke nødvendig, siden melk i alle fall få alt du trenger. Og alt det overskytende vil gå direkte til magen, rumpe og lår.

 •  Stillesittende livsstil. Hvis graviditet og fødsel mange jenter og kvinner jobbet og studert, etter utseendet på bakgrunn av barnets bosette 'hjem og prøver å flytte mindre. Dette er en misforståelse mødre og forårsake overflødig kroppsvekt.

 •  Når du skal begynne?


   Mange nylig interesserte mødre når det skal begynne å handle og bli kvitt de "varer". Ikke vent! Hvis du venne deg til en viss livsstil, vil resultatene ikke holde deg vente. For eksempel må du spise umiddelbart etter fødselen av barnet (for ham, forresten, det vil også være nyttig).
  Hvordan å miste vekt raskt og effektivt etter fødselen?

   Men med fysisk aktivitet må vente fordi kroppen ikke har hatt tid til å komme seg fra fødsel. Hvis du flytter en c-delen, vil det ha å vente lenger. For å unngå uønskede effekter og vet når du er klar til å trene, bør du kontakte lege.

   Hvordan å gå ned i vekt?


   Så, hvordan å gå ned i vekt raskt etter fødselen, uten at det går på helse og uten å skade babyen? Viktig helhetlig tilnærming, tålmodighet og din innsats. Her er de viktigste og grunnleggende aspekter.

   Hvordan spise?


   Riktig ernæring - det første steget mot harmoni. Grunnleggende prinsipper og regler:
 •  Husk at amming krever inntak av mødre alle nødvendige næringsstoffer som vil komme sammen med melk til babyen. Så streng diett og harde restriksjoner på mat - er definitivt ikke for deg! Ennå noen av dietter tilgjengelig. Ja, det kan bli kjent og populær diett "Minus 60", som vurderinger for å bekrefte sin effektivitet. Tillatt kosthold og Duke. Men når du tegner opp menyen sikkert utelukke produkter er kontraindisert hos amming (bønner, druer, fett, marinert, salt, bitter, og så videre).

 •  Spis små. Spis små porsjoner (ca 200 gram), men minst 5-6 ganger om dagen. Først vil det normalisere fordøyelsen og lindre litt av fordøyelsessystemet, og for det andre, du bare ikke vil føle deg sulten.

 •  Sørg for å spise! Frokost bør være næringsrik. Det beste alternativet - en skål med grøt med frukt eller en sandwich med ost og smør.

 •  Ikke spis etter kl 18.00 - er det flott og nyttig, men ikke for ammende mødre. Først noen mødre har mulighet til å fylle en 21: 00-22: 00 og våkne opp til 6: 00-7: 00 am (og generelt "ikke spise etter kl 18.00" er beregnet i denne modusen). For det andre, mange mødre ofte stå opp om natten og amming sine babyer. Og det tar også energi. Men i alle fall ikke bør stappe natten! Velg frukt, grønnsaker og meieriprodukter.

 •  Daglige kalori fôring mødre bør ikke være mindre enn 2000-2700 kalorier! Husk at om lag 500-800 kalorier er å utvikle morsmelk.

 •  Her er produktene vil være nyttig, magert kjøtt og fisk, magre meieriprodukter, grønnsaker, bær og frukt, frokostblandinger.

 •  Ideell forberedelse metoder - er steking, steking, baking eller dampende.

 •  Glem sauser og varme krydder. Legg urter i retter og noen milde krydder.

 •  På dagen drikke minst 25 liter væske!

 •  Bevege seg mer!


  Hvordan å miste vekt raskt og effektivt etter fødselen?

   Effektivt vekttap er umulig uten bevegelse, så ikke sitte på ett sted! Noen tips for nye moms som drømmer om den perfekte figuren:
 •  Sett babyen din, ta perenosku- "kenguru eller en barnevogn og gå en tur. Men ikke rush til nærmeste benk og gjøre en tur til parken. Gå raskt tempo for å forbrenne så mange kalorier. Barnet vil sove i friluft eller få en masse nye opplevelser og du får en slank figur.

 •  Hjem kraftig utføre oppgaver. Først du bli kvitt ekstra kalorier, og for det andre, mest sannsynlig gjort.

 •  Glem heisene. Selvfølgelig er det bedre å gå med en barnevogn i heisen, men hvis du velger å overføre, så striding briskly gå opp trappen.

 •  Amming!


   Dette rådet kan høres rart ut, men amming er nyttig ikke bare for barnet, men for morsfigur. I gjennomsnitt melkeproduksjonen er ca 400-500 kalorier per dag, noe som er sammenlignbart med klokken løp. Imponerende? Mater på etterspørsel og angrer ikke melk. Babyen vil være sunn, glad og rolig, og du - slank.

   Fysisk aktivitet


   Umiddelbart er det verdt å merke seg at amming gir noen begrensninger i idrett. Du må gi opp tunge belastninger, som de kan redusere melkeproduksjonen og endre sin smak. Så ingen vekt trening, løping og hopping.
   Men lys gymnastikk akseptabelt og svært nyttig. Du kan velge nesten hvilken som helst enkle øvelser gitt dine mål og problemområder. Men ikke alle mødre kan vie seg selv en halv time og nesten tvunget til å holde et barn i armene, deretter tilby deg øvelser som du kan gjøre med babyen din:
 •  Ligg på ryggen, bøy knærne, legg babyen på sin etappe og holde hverandre i hendene. For inspirasjon Tillat meter unna, og puster Led dem til brystet mens du løfter kroppen. Gjennomføre minst 15-20 repetisjoner.

 •  Stå legge føttene skulder bredde hverandre, ta babyen i armene, og sette stolen tilbake eller lav krakk. Nå sitte ned, bøye knærne, baken berøre stolen og holde ryggen rett, og så komme tilbake til utgangsposisjonen. Totalt må gjøre 20 knebøy.

 •  Ta barnet i armene sine og lage et stort skritt fremover med høyre fot, deretter sitte ned slik at kneet på venstre ben rørte gulvet, og den høyre skulderen var plassert vinkelrett på gulvet. Å gjøre hver etappe 10 repetisjoner.

 •  Plasser barnet på gulvet (på et mykt teppe, selvfølgelig), og de står over ham på alle fire, knærne på gulvet og hendene. Nå puster og løft prognosen tilbake hodet, pust ut og bøye ryggen opp og hodet lavere. Gjenta 20 ganger.

 •  Nyttige tips


   Et par nyttige tips:
 •  Ikke forvent øyeblikkelige resultater.

 •  Tune in for å lykkes.

 •  Mer tur med babyen.

 •  Kontakt med andre hudeyuschymy unge mødre, dele erfaringer og råd.

 •  Du vil sikkert lykkes!  
  Яндекс.Метрика