Skyll med sorbitol
 Leveren - et filter av kroppen vår. Den renser blodet av skadelige stoffer som kommer fra mat, drikke, medikamenter. For den funksjonelle betydningen av denne kroppen er andre bare "motorer" - i hjertet.
 Skitne blod - den viktigste og den virkelige grunnen et stort antall sykdommer og for tidlig aldring. Dessuten er det antatt at cellulitt er direkte relatert til syke leveren.
 For å støtte leveren i en tilstand av optimal helse må være minst 1 - 2 ganger i året for å rengjøre. For å fullføre denne prosedyren rensing leveren bør være 6 - 8 ganger i 3 måneder.
 Holder skylling
 Å rense leveren hjemme er perfekt prosedyre, kalt "tyubazh av sorbitol." Sorbitol - en søt urte pulver som har choleretic egenskaper.
 Før rengjøring bør ordentlig avsløre gallegangene. For denne drinken en tablett allohol og noshpы. Neste morgen, oppløses i et glass med kokende vann 1 - 2 spiseskjeer med sorbitol. Drikk denne blandingen og la seg under dyna for noen timer. På høyre side, plasserer en varmepute. Heat - en svært viktig forutsetning for effektiv rengjøring. Etter en stund for å begynne avføring, noe som indikerer at rensing leveren.
 Spise etter rengjøring
 Dagen etter rensing leveren Forbered eple eller gulrot juice. Du kan blande dem. Saften hjelper skille ut restene av giftstoffer. Etter det anbefales å spise salat, krydret med sitronsaft eller tranebær. Spis dem hele dagen.
 Det beste du kan gjøre etter rensing leveren - alt gi opp alkohol, hvitt brød, stekt kjøtt, røkt oster og pølser, hermetisk mat og krydret mat.
 Kontraindikasjon
 Det er i denne prosessen og kontraindikasjoner. Skyll med sorbitol bør ikke holdes under forkjølelse eller infeksjoner i de kritiske dagene, under graviditet og amming. En klar kontraindikasjon diabetes er kroniske og akutte sykdommer i indre organer, feber. Hvis galleblæren steiner er så tyubazh kan forårsake alvorlige problemer (for eksempel brudd på gallegangene). Derfor, hvis du rense leveren for første gang, bør du foreta en grundig undersøkelse av kroppen.
 Rensing kroppen bør alltid starte fra tarmen. Slagg fra leveren og gallegangene vil ikke komme ut riktig hvis tarmen er veldig skitten. Derfor, hvis du ikke trenger å skylle alvorlige kontraindikasjoner å starte ren tarmen.  
Farlig solarium for helse
 Leger rundt om i verden har lenge etablert en klar sammenheng mellom intensiteten og varigheten av sollys på menneskekroppen, og forekomsten av maligne tumorer i huden. I den sørlige land melanom - pigment svulst, og plateepitelkarsinom syk til tider mer enn i tempererte breddegrader eller nord.
 På den annen side, ifølge Verdens helseorganisasjon, på Island og de skandinaviske landene som ligger nær polarsirkelen, sent på høsten og tidlig på våren øker dramatisk antall selvmord. Og grunnen til dette fenomenet som noen overraskelse - lav innstråling. Det faktum at eksponering for ultrafiolett stråling produsert i menneskekroppen endorfiner - hormoner av lykke og tilfredshet. Deres mangel på det fører til alvorlig depresjon og apati som "hvitt lys er ikke hyggelig" og "hands falle" hvis det er nødvendig for å utføre selv de enkleste handling.
 Solarium: Farlig eller nyttig?
 Samtidig, året rundt mote solarium i ikke fallende, men heller ønsker å skinne i vinter chic mini kjole i solen spinner på en fest eller vokser teater. Men de to eksemplene ovenfor kan gjøre oss tror, ​​solarium helseskadelig eller nyttig. Definitivt kan vi si en ting: soling hele året, kan du tjene en slapp, rynkete og flassende hud og brannskader, dermatologiske sykdommer og til og med svulster. I vårt land, leger anbefaler å ta kurs innstråling ikke mer enn to ganger i året. Dette er nok, fordi det russiske folk heller akutt oppmerksomme på mangelen av solstråling bare under den kalde årstiden. Kursets varighet bør bestemme hudlege eller spesialist skjønnhetssalong, avhengig av din hudtype.
 Effekten av UV-stråler i solarium på menneskekroppen
 Kunstig innstråling positiv innvirkning på tilstanden på vår helse. Og her er hvordan:
 1. brann bidrar til å aktivere dannelsen av vitamin D, som er nødvendig for kroppen å fordøye fosfor og kalsium. Og disse sporstoffer i sin tur styrke benvev, gunstige effekter på immunsystemet og stimulere hematopoiesis.
 2. Ultrafiolett forbedrer tilstanden til menneskets sentralnervesystem, bringe en følelse av fred, glede og oppstemthet.
 3. UV bestråling kunne behandle hudsykdommer: seboreisk eksem, eksem, psoriasis, akne, etc.
 4. tanning i solarium gjør huden mindre utsatt for aktiv sommersolen og reduserer risikoen for solbrenthet.
 Imidlertid har solarium et antall kontraindikasjoner. Disse inkluderer:
 - Graviditet og amming;
 - Et stort antall føflekker og pigmentflekker på kroppen;
 - Hypertensjon;
 - Vitiligo;
 - Noen typer eksem;
 - TB;
 - Kronisk leversykdom og hjertesvikt;
 - Mastopati;
 - Diabetes;
 - Thyroid sykdom;
 - Motta en rekke legemidler (beroligende midler, trisykliske antidepressiva, antibiotika, hormonelle prevensjonsmidler, osv).
 Derfor, før du tar bad Ultraviolet ", sørg for å konsultere legen din.  
Hvordan å kurere sopp på negler føtter
 Nail sopp medisin kalt onychomycosis. Denne sopp infeksjonssykdom som lett bli infisert.
 Generelle sko, gym, dusjer, svømmebasseng, badstue og andre offentlige steder der folk går barbeint, er direkte distributører av soppinfeksjon.
 Dessverre, mange mennesker legger stor vekt på utseendet av sopp og begynne å "varsle" bare fordi neglene ikke var ser svært attraktive.
 Onychomycosis ikke bare skjemmer utseendet på neglene, men også syntetiserer giftig stoff som fører til opphopning av giftstoffer i kroppen og forårsaker alvorlige helseproblemer.
 Skjemaer sopp
 1. atrofisk skjema. Spikeren blir kjedelig, det vises hvite flekker eller striper, blir spiker plate tynnere.
 2. Hypertrofisk skjema. Negleplaten er tykkere, deformert rozkryshuyetsya. Klikke turgåing og å ha smerter.
 3. Normotrofycheskaya skjema. På neglene vises hvite og gule striper og flekker, men spikeren forblir den samme tykkelse og aldri slutter å skinne.
 Forebygging av onychomycosis
 1. Bruk aldri noen andres sko. Selv i butikken, prøver på et par nye sko, sokker.
 2. Daglig skifte av sokker, strømper, tights.
 3. Vask føttene daglig med såpe og vann.
 4. Hvis svette føtter bruke spesielle midler.
 5. Tørk føttene forsiktig etter vannbehandling.
 Følge disse enkle reglene vil bidra til å forhindre infeksjon med sopp.
 Men hvis infeksjonen har oppstått. Hvordan å kurere sopp på negler føtter?
 Once upon a pasient spiker fjernet. Nå er det mange medisiner som hjelper bli kvitt sykdommen.
 Preparater av spiker sopp
 I de tidlige stadier av sykdommen ved hjelp av aktuell behandling:
 - Soppdrepende lakk: Lotseril og Batrafen;
 - Salve: Kanyzol, Nizoral, Lamisil og Mykospor.
 Behandlingsvarighet lakk - til fullt gjenvekst av sunn spiker.
 Hvis spiker sopp helt sjokkert, i dette tilfellet antimykotika utnevnt generell handling (tas oralt): Lamisil, Эkzyfyn, Funhoterbyn, Onyhon, orungalom, Yrunyn, Diflucan, Nizoral og andre.
 Disse stoffene er brukt i kombinasjon med soppdrepende salver og lakk.
 Før du starter behandlingen, er det nødvendig å gå til legen-mykolohu fordi alle antimykotika har bivirkninger som for eksempel komplikasjoner av lever og nyrer. Selvaksept antimykotika utestengt!
 Tradisjonell behandling for nail sopp
 Utvilsomt, gjør folk rettsmidler ikke føre til komplikasjoner, og derfor mer egnet for selvmedisinering.
 Jod: daglig behandle de berørte områdene.
 Propolis 20% -s propolis skjær pinne fuktet og brukes på neglene.
 Kombucha: platina sopp te komprimerer inngå og holde i pasientenes negler hele natten.
 Rå egg blandet med 1 ss vegetabilsk olje eller eddik, tilsett 1 ss av dimetyl. Blandingen ble satt på hele natten. Oppbevares i kjøleskap delen.
 Hvitløk: gni hvitløk og bland den med smør. Smør syke negler.
 Rowan blader: Hver dag gjelder for negler friske blader.
 Milkweed buljong, havsalt, epleeddik, grønnsåpe - Disse midlene også bidra til å kvitte seg med spiker sopp.
 Behandling av onychomycosis ganske lang tid og ikke alltid hjelper, særlig ettersom soppen nedolikovanyy tilbake igjen og igjen.
 I kampen mot denne sykdommen må vise tålmodighet og viljestyrke.  
Frekvensen av bilirubin hos nyfødte
 Spedbarn 3-4 dager kan vise tegn på fysiologisk gulsott, det skjer ganske ofte. Vel, hvis barnet er fortsatt på sykehus, mens tiltak iverksettes raskt, når babyen er plassert under spesielle lyspærer, foreskrive tilskudd, og snart problemet kan løses. Leger tilskriver dette til økte nivåer av bilirubin i blodet, og det er blod av den nyfødte eksamen.
 Møt bilirubin
 Det er et sett normale nivåer av bilirubin i blodet, men til prikk "jeg" er nødvendig for å håndtere selve begrepet dette fenomenet, finne ut årsakene til sin forekomst.
 Blodet inneholder blodceller tyder på deres nivå av hemoglobin i blodet. I tilfeller hvor pasienten oppviser lave nivåer av hemoglobin, en person observert tretthet, svakhet, er hans svekket immunsystem. Lege med denne diagnosen oppnevne spesielle agenter og spesiell diett. I dietten til pasienten må legge mer mat med høyt jerninnhold. Disse inkluderer leveren, bokhvete, biff, epler, granateple og rødbete juice. Hemoglobin i blodet oppdatert, men dette "gamle" røde blodceller har til å bryte opp. Bilirubin er et av nedbrytningsproduktene av hemoglobin.
 Ny oppdatert hemoglobin er et tegn på en justert grunnlag av det hematopoetiske system av menneskekroppen. Produktene av nedbryting av hemoglobin er en slags gift for kroppen, og han gjør alt for å bli kvitt så snart som mulig av den giftige lasten. Hemoglobin består av molekyler av jern (heme) og protein globin). Mens, som kroppen prøver å rense, påvirket av enzymet heme å bilirubin forvandlet. Hvordan virker det? Verdigjenstander for kroppen protein og jernlagre og oksidert heme former er en annen forbindelse: hemyn. Lever, milt og benmarg påvirker den, og går inn i hemyn biliverdyn, som til slutt blir til bilirubin.
 Nå vurdere en annen viktig sak - som kroppen frigjøres fra dette giftige stoffet. Bilirubin skille direkte og indirekte. Sistnevnte er ikke avledet fra en væske (urin, svette) med den begrunnelse at den ikke oppløses i væsken. For ytterligere bilirubin transport går inn i samspill med proteinet albumin. Denne samlingen gjør at leveren til å absorbere bilirubin. Dermed ble født direkte bilirubin, som er den siste stasjonen behandling - galleblæren.
 Indikatorer for nyfødte
 På en normal menneskelig helse kan si når nivået av direkte-bilirubin krysser ikke 25% av total bilirubin i blodet. Frekvensen av bilirubin hos spedbarn som ble født i tide, etter 1-4 dager - 256 mg / dL. Dersom barnet ble født før fristens utløp, 171 mmol / L.
 Hvorfor er forhøyet bilirubin hos nyfødte?
Frekvensen av bilirubin hos nyfødte
 Hvorfor neonatal gulsott er så ofte? I livmoren i barnets blod er uvanlig, føtal (føtal) hemoglobin, slik at en relativt liten mengde blod å forsyne kroppen på babyen nødvendig oksygen. Umiddelbart etter fødselen body problem - erstatte hemoglobin. Fetal hemoglobin begynner splittet, og at dette blir fulgt, vi allerede vet.
 Ofte hos spedbarn utviser mangel på protein, som er ansvarlig for overgangen til leveren toksin. Dette er fordi, på tidspunktet for fødselen er ikke alle systemer og organer til barnet fullmoden. Legene fastslå gulsott hos den nyfødte. Typisk er et par dager prosessen med å fjerne bilirubin justeres. Barnet er utvinne og snart kan ta sine foreldre god stand.
 Det finnes situasjoner der prosessen med å fjerne bilirubin langsomt bedre, og en stor mengde giftstoffer akkumuleres i kroppen. Toksinet kan skade nervesystemet. For å kontrollere nivået av bilirubin og vurdering av barnet, til nyfødt undersøkelse administreres daglig overvåke nivået av fare. Ytre tegn på opphopning av bilirubin inkluderer: slapphet, redusert suge refleks, i alvorlige tilfeller - beslag.
 Blant de behandlinger leger ofte foretrekker lysbehandling. Lille pasienten på en gang plassert under en spesiell lampe. Under påvirkning av giftige stråling spaltes i sikker komponenter som er ganske enkelt og raskt fjernes fra kroppen naturlig.
 Hvordan å hindre utvikling av gulsott hos nyfødte? Etablere ammingen. Råmelk hjelper barnet å kvitte seg med mekonium, som allerede har et lager av resirkulert bilirubin. Hvis tid ikke skjer tømming, kan toksinet komme tilbake i blodet.  
Яндекс.Метрика