Slanking Sport: sport og deres fordeler

 Overvekt kan bekjempe en rekke måter, blant annet gjennom idrett. Men for å gå ned i vekt, er mest trening ikke nok.

 I tillegg er ikke alle øvelsen bidrar til å gå ned i vekt, noen har motsatt effekt. Men i alle fall, lar enhver regelmessig fysisk aktivitet du skal føle deg glad, vakker og energisk.

 Slanking Sport

 Aerobic
 Den beste måten å håndtere overflødig fett er aerob trening, som også styrker det kardiovaskulære systemet. Jo mer og mer du gjør disse øvelsene, jo raskere kommer den etterlengtede effekt. Aerobic tillate kroppen å få den nødvendige mengden av oksygen forbrenner kalorier. Men disse belastninger bør konsekvent følge en viss hastighet.

 En annen type trening anses anaerob trening, hvor energiproduksjonen av oksygen ikke er involvert. Denne treningen kan du legge til mengden av fysisk styrke. Ved aerob stress relatert lange løp gjennomsnittlig tempo, spille tennis, rask gange, dansetrinn.

 Fordelene ved aerob trening:
 • styrke musklene i luftveiene, hjerte og skjelettmuskulatur;
 • forbedre den psykologiske tilstand;
 • Stabilisering av blodsirkulasjonen;
 • lavere blodtrykk;
 • en økning i røde blodlegemer i blodet;
 • redusert risiko for diabetes.

 Slik trening bør være minst tre ganger i uken i 20-45 minutter. Overskride fristen slik at ingen trenger fordi begynner å skje brennende muskler.

 Før hver trening pass på å utføre en warm-up (ikke mer enn 5-10 minutter). Det forbereder kroppen til å understreke og styrke immunforsvaret. Hvis du starter klasser uten oppvarming, vil de vansmekte beskyttende funksjoner i kroppen din.

 Svømming
 Svømming - den mest skånsomme type trening, som det styrker musklene, holdning justerer og renser tilbake strekningen. Å miste vekt gjennom svømming - trenger du å svømme minst 20 minutter og gjenta prosedyren 3-4 ganger i uken. Dermed kan i løpet av høytiden miste opptil 8 pounds overvektig.

 Walking
 Walking - en sunn sport som vil spare deg fra unødvendig fett. Et flott alternativ for ikke natrenyrovannoho person. Men gangbevegelser må være rytmisk og munter, bør du føle muskler ben, rumpe og andre kroppsdeler.

 Samtidig prøver å unngå forurensede områder ved siden av veien, fordi du trenger mye oksygen. Hver dag er anbefalt å ta en rask trinnvis 8000-10000. Å engasjere seg i kjedelige beregninger, går om en time, og etter noen uker vil du være glad for å se på sitt eget speilbilde i speilet.
 Jogging.

 Kjører for vekttap er effektiv hvis den brukes over lengre avstander på gjennomsnittlig tempo. Uten trening løp ikke vil gjøre - vil du føle kjente kramper side. Så gradvis øke avstanden uten overdreven spenning.

 Jogging positiv effekt på psyken, distrahere fra problemer og gjør folk mer balansert. Men for eldre mennesker så stor belastning på leddene kan være farlig.

 Sykling
 Sykkeltreningen for en time eller mer bør gjøres tre ganger i uken og ofte med store belastninger uten hvile. Ride trengte etter en tempo og uten å endre sin intensitet.

 Fitness
 Treningssenteret er i nesten hver by. Rådføre seg med instruktør og plukke opp et program for en spesiell diett. Fitness regnes som den mest effektive form for sport i kampen mot fedme.

Trening for å styrke hjertet
 Det er ingen hemmelighet at regelmessig mosjon styrker det kardiovaskulære systemet og halvparten reduserer risikoen for hjerteinfarkt og slag. Aktiv livsstil, avvisning av dårlige vaner, forbedrer systematisk trening blodsirkulasjonen, lavere blodtrykk, normalisere stoffskiftet, bidra til å avlaste stress, spenninger og angst. Men det er også verdt å merke seg at folk som lider av ulike sykdommer i det kardiovaskulære systemet, må du forsiktig i å velge helse program bestående av trening for å styrke hjertet.

 Hvor skal jeg begynne?


 Først, se en lege og finne ut den tillatte nivå av fysisk aktivitet, er pulsgrenser under øvelsene, samt hvilke typer fysisk aktivitet kontraindisert.

 Hva trening for å styrke hjertet til å velge?


 I dag er det mange teknikker for å styrke det kardiovaskulære systemet. De mest effektive anerkjente klasser med aerobic trening, inkludert svømming, ski, vandre kurset, klasser i rommet med utstyr for kondisjonstrening, og utfører spesielt utvalgte sett av fysiske øvelser for å styrke hjertet. Aerobic styrker hjertemuskelen, Bronkopulmonale coaching system, reduserer hjertefrekvensen og blodtrykket.
 Komplekset øvelse for å styrke hjertet bør bestå av tre deler - den varm-up, grunnleggende opplæring og stretching.
 Øvelser designet for å varme, utført ved lav intensitet i 5-7 minutter. Som deres prestasjoner gradvis øker hjertefrekvensen og øker elastisiteten i muskler, som igjen reduserer risikoen for skader.
 Spisslast i den andre - mesteparten av opplæringen.
 Under grunnleggende øvelser er å styrke alle muskelgrupper, inkludert hjertet og brenner kalorier.
 Den grunnleggende opplæring må fullføre et sett med øvelser designet for å gjenopprette pust og strekk.

 Hva er viktig å huske?


 Husk at utfører øvelsen for å styrke hjertet helst hver dag, gradvis øke intensiteten på trening. Det er viktig å først øke varigheten av øvelsen, og deretter laste intensitet. Personer som lider av hjertesvikt og hjerteinfarkt hjerneslag og bør behandles med ekstrem forsiktighet for å øke aktiviteten, unngå stress, pulsmåler, og ved det minste tegn til ubehag (for eksempel svimmelhet, svakhet, etc.) for å stoppe trening .
 Og viktigst av alt - husk at utfører øvelsen for å styrke hjertet bør være i godt humør og et sterkt ønske om å bli mer sunn, vakker og vellykket mann!
 av Ilona Chuyko
 Spesielt for området "World Women"  
Hvordan å slutte å drikke øl, slåss skadelig vane
 . I dag ofte begrepet "øl drikking Fra et medisinsk synspunkt. - Det er et kontroversielt konsept ikke anerkjent av offisielle vitenskap finnes imidlertid det samme problemet, og legene sier at overdrevent inntak av øl kan føre til en gradvis overgang til en mer brennevin og, som et resultat, er meget ekte alkoholisme.
 En kvinne tar øl enda farligere enn en mann fordi store mengder av denne drinken til å påvirke hormoner. Dette fører til problemer er ikke mindre alvorlige enn alkoholisme. Men når folk begynte å tenke på hvordan å slutte å drikke øl, han allerede kan ikke snakke om konsekvensene av misbruk av denne drinken.
 Hvordan å slutte å drikke øl og hvor du skal begynne?
 For de fleste av de som bruker denne drinken øl etter jobb - en måte å avlaste stress. Derfor må vi forstå grunnen som forårsaket dette stress. Force bør rettes for å fikse det, ikke for å kjøpe en annen flaske med drikke. I tillegg finnes det andre måter å løse opp spenninger. I dag, om dette temaet, er det mange referanser. Andre hobbyer, sport og fitness, tross alt. Bare en rask steg gange gir større fordeler enn øl.
 Selvfølgelig, mange av ordene ville. Men som ordene gå til bedrift? Her kan hjelpe bare ett - erkjennelsen av at det er et problem, og at det må tas opp. Tenk på hvorfor du drikker øl? Hvis du liker smaken av drikke - så du bare sette deg en gang (for eksempel en gang i måneden), kan du råd til et glass god øl. Men ingen flere overholdelse tiltak er svært viktig.
 Hvis du drikker for selskap med venner, tenk på hva du er tilknyttet. Hvis det er bare å henge ut med en flaske øl - kanskje det er ikke ekte venner? I tillegg ofte tvinger oss annonsering stereotypi som øl - en drikk som gjør oss mer vellykket og attraktiv. Det bør gjøres klart: markedsføring teknologier og de reelle fordelene av produktet - to helt forskjellige ting.
 Hvordan man skal håndtere en dårlig vane?
 Den enkleste måten å slutte å drikke øl hjemme - er tildelt seg selv den dagen når du slutter å ta drikken. Imidlertid er dette alternativet kun egnet for de kvinnene som kan skryte av viljestyrke. Å motivere deg selv, kan du for eksempel argumentere med en venn eller en venn, hvis du kan gjøre det. Dessverre mest slik motivasjon som lidenskap, fungerer bedre enn ideen om en sunn livsstil. Men de bør ikke utelukkes. Hvis du ønsker å trekke opp en god figur og perfekt hud? Stopp forgifte kroppen øl rett ved siden mandag!
 Innfasing
 Den andre måten å bli kvitt denne uvanen - er å gradvis redusere forbruket av drikke. For eksempel, hvis du er vant til etter jobb drikke et glass øl 2-3 (eller 2-3 flasker), start med avvisning av en porsjon. En uke senere, igjen for å redusere dette antallet. Etter en stund du finner ut at du drikker øl hver dag, og kroppen føles ikke noe ubehag. Så, gradvis, vil du være i stand til å helt gi opp drikke.
 Mat vane
 Er pålagt å huske tilfeller når man drikker øl på ettermiddagen var det mat vane. Man kan og må bekjempes! Erstatte andre øl, drikke mer nyttig. Fra dette synspunkt og te og kaffe, og juice kan være et godt alternativ. Tro meg, i verden er det mange deilige og sunne drikker. Du kan eksperimentere med forskjellige smaker, lage milkshake, stripe, smake forskjellige varianter av kaffe og te - før du åpner en ekte paradis for gourmeter. Fra tid til annen du har råd til et glass god vin eller øl, men det på ingen måte bør bli en vane.
Яндекс.Метрика