Spørsmålet om vekttap - et problem som bekymrer alle mennesker med overvekt. De fleste, drepe en masse penger og tid til ulike treningssentre, medisin, spesiell opplæring. Men det er en meget enkel og effektiv løsning - vanlig hoppetau.Slanking tau Ja, hoppe tau, som du som barn hoppe en grunn. Se etter den, og hvis ikke funnet, og deretter kjøpe en ny en, og lage et hjem treningssenter for nybegynnere. Du kan være sikker på at tauet vil sikkert hjelpe deg å miste vekt ikke verre, og sannsynligvis enda bedre, noen populære dietter for vekttap, som energiforbruk ved hengende tau i hendene viser bedre resultater enn selv kjører klasser som du ønsker å velge et sted og tid, og været er ikke alltid gunstig. Et tau kan hoppe i enhver ledig stund hjemme.


 I tillegg kardiologer tro at den opprinnelige av sitt slag simulator ytelse er doroguschy cardio. Som for vekttap spesifikt, kan deretter hoppe tau brenne ca 200 kalorier på 15 minutter ved intensiteten av 100 hopp per minutt, med andre ord, vil du se en gradvis vekttap og i sakte tempo, tilgjengelig for folk som er overvektige.


 Hvis du trenger å miste et par kilo i bena og lårene, på denne måten, vekttap ved hjelp hoppe tau, er de mest kjente måter, og kombinere det med trimsykkel gir et perfekt resultat. Absolutt ikke den siste vil du også legge merke til vekttap i legger og lår, tone musklene og øke deres tetthet er allerede i den første uken av klasser.


 Et viktig faktum at trening er også veldig bra for helse: bedre jobb som muskel- og hjerte-systemer ut giftstoffer fra kroppen. Generelt, bortsett fra at man assimilere ny metode for vekttap under studie tau kommer i form av kroppen og stemningen er opp. Og hvis du er blant annet tau etter å ha drukket sterk te eller ulike urter for vekttap, kan effekten øke enda mer.


 Som i enhver bedrift - du trenger å gjøre en start på noe. I vårt tilfelle er det vanligvis valg av tauet. Det er fint når forlovet, trenger du ikke forstyrre. Du må plukke opp tauet med lengde tilpasset for å passe din høyde, deretter at tauet vil bli lettere belastning vil være mye større, slik at prosessen vil gå raskere vekttap. Tau lengde 210 cm er egnet for vekst til 151 cm, 250 cm - høyde 151-166 cm, 275 cm - høyde 166-182 cm, 300 cm - høyde over 182 cm.


Slanking tau Den første leksjonen skal begynne med grunnleggende hopp. De bør være lav, og arbeidet skal være involvert utelukkende etappe, underarm og håndledd, må du fikse kroppen i en posisjon. I dette tilfelle vil hovedbelastningen faller på de nødvendige muskelgrupper. Innledende hopp bør være på et moderat tempo du ønsker å øke over tid.


 Totalt 10-15 minutter om dagen med et hoppetau i hendene og de ekstra pounds vil bare minner.


 For ytterligere dietter for vekttap, ville det være bedre å konsultere en ernæringsfysiolog, som hoppe tau - det er en ganske tung last, og noen tøffe kosthold slik at kroppen tar i en stor arbeidsinnsats. Forresten, når du starter sitt hjem tau, kan du fortelle dine venner, familie og naboer som du gjør skipinhom, nemlig den såkalte okkupasjonen tau.


 Dette betyr - gå med skipinhom for vekttap og gode resultater. Dette er et spørsmål ofte spurt av moderne kvinner. Bakgrunnen for deres utseende kan være mange faktorer, nyresykdom, skjoldbrusk sykdom, arvelighet, konstant stress på jobben eller hjemme konflikter. Og som kronisk tretthet, utmattelse, øyeinfeksjon, dårlig ernæring raskt.Hvordan fjerne poser under øynene hjem Fører også til utseendet på poser under øynene kan være hyppig soling, solarium, mangel på søvn og væskeansamling i kroppen, fordi hver av oss liker å drikke en kopp te eller kaffe etter en hard dags arbeid. Og i morgen åpner øynene og ser i speilet dekker oss dumme spørsmålet "hvordan poser var og hvordan bli kvitt dem så fort som mulig?"


 Hver av oss ønsker å være stor, men ikke alle har råd til å vie nok tid til å besøke salongen, der bare et par timer vil du finne posvezheete og blomstrende utseende, men hver har råd til å betale bare en halv time til å utføre og ikke så kompliserte, men ganske effektive metoder for bevare skjønnheten og friskhet hjemme.


 Midler og måter å bekjempe mange som kosmetisk og tradisjonell. Tross alt, naturen selv "ga oss mye av midler til vedlikehold og ungdom, skjønnhet ansikt og kropp. Vi fjerner poser under øynene hjemme

 Poser vil være mindre merkbar hvis hver kveld etter å ha fjernet sminke for å gjøre en lett massasje rundt øyet med isbiter på rhamnoides, aloe, calendula. Blomsterstand, petals obdaesh kokende vann og argumenterer for en halv time, presse juice fra aloe og fortynnet 1: 1 med kaldt kokt vann. Bare enkleste gjelder på ubestemt tid agurk og potet sirkler, de er svært velstående øye poser. Finhakket persille og hell kokende vann tilført i 20 minutter, dette avkok dip bomull pads og brukes på øynene i minst 15 minutter med konstant bruk poser markert redusert.


Hvordan fjerne poser under øynene hjem Nok det kan være effektive lotion med te infuser og tamponger senket øynene og brukes på og brukte teposer i tillegg brukes i øyet. For behandling og forebygging av poser må vaskes med kaldt vann, vil det hindre fremkomsten av poser og rynker rundt øynene og i ansiktet.


 Skjule poser under øynene vil hjelpe fundament og correctors, som er mange, det viktigste å velge en mer egnet til din hudtype. I skjønnhetssalonger tilbyr oss en masse rask og pålitelig måte å bli kvitt poser er: masker, peeling, massasje, elektrisk stimulering (lavere renhet er strømmen som påvirker musklene rundt øynene og ansiktet generelt, er de redusert og huden er glattet).


 Men hvis det ikke gir den ønskede effekt, er det kirurgiske metoder for å bli kvitt den forhatte dette problemet. Blepharoplasty - korrigering av dette århundret etter kirurgi, dvs. kvitte seg med overflødig hud og fett fra de øvre og nedre øyelokk øyne. Denne operasjonen fjerner øye poser, rynker og folder rundt dem.


 Unngå dette kan hver, du trenger bare å være forsiktig og deg selv og kroppen din, og ikke utsettes til i morgen hva som kan lage vakker dag! Hver kvinne ønsker alltid å være slank og vakker, å se en moderne, godt "sitter" klær. Spesielt iver damene justere tallet observert i løpet av våren til sommeren er ikke over å vise seg i enkle åpne antrekk. Og det er tider når våre kvinner har akutt behov for å stramme formen til ethvert arrangement, det være seg et bryllup kjæreste, jubileum eller fest med venner.Hvordan å miste vekt i 10 dager


 Nå verdensberømte hundrevis av forskjellige dietter og treningsfasiliteter for å korrigere figur feil. Folk prøver forskjellige dietter, få forskjellige resultater, gå ned i vekt, få fett, så å se etter de beste måtene å holde kroppen i en sammenhengende måte.


 Veldig frustrerende er når en person, forlater noen diett begynner å gå tilbake til sin tidligere vekt, eller enda verre - raskt få ekstra pounds. Det samme kan skje når vi slutter å besøke treningssentre og trening.


 Hva får vi? En gang satt på en diett - og sitte på den hele mitt liv? Du går tre ganger i uken i gymsalen - og ikke glipp av noen leksjoner for livet?


 Det er en enkel måte som du kan holde deg i form, mens nekter å minimum mat. Han selv diett-det kan neppe kalles, men bringer raske resultater. Det er det siste måltidet bør tre timer før sengetid, er å ta hensyn til det faktum at du går til sengs senest 11 fans fyller opp veldig sen middag dress 7-8 pm.


 Hvis magen ikke sove, så rett før sengetid bør drikke et glass kefir eller en halv kopp melk. I løpet av dagen kan du spise mat som du er vant til, naturlig i fornuftige mengder. Det bare redusere forbruket av hvitt brød (1-2 skiver per dag), søtsaker (godteri i 1-2 dager) og smør baking.


Hvordan å miste vekt i 10 dager Holdt ut på denne "diett" i 10 dager, kan du allerede føler selv om små, men resultatet. Hvis du plutselig ønsker å spise om natten, kan du ikke råd til det. Innstilte med pounds raskt forsvinne i løpet av neste 2-3 "regime" dag. Denne dietten er ikke bare egnet for personer med overvekt. Det gjør at alle mennesker til lys og lyd søvn og føle seg våken hele dagen.


 Også det er en effektiv øvelse for de som ønsker å trene magemusklene, men aldri lat eller gå på treningsstudio. Den kan utføres i en hvilken som helst sted og til enhver tid, sittende og stående.


 Det bør innebære magemusklene og holde dem i denne posisjonen i 1-2 minutter. Gjenta denne øvelsen kan være ti ganger om dagen. Det er ikke anstrengt pusting og samtidig korrigert stilling: det er nødvendig å trekke buk "a" som uvilkårlig vil rette ut ryggraden. Ved å gjøre denne øvelsen, etter en uke med slik trening kan sees suksess - vypyrayuchyy magen sakte begynner å avta.


 En annen enkel øvelse for de som ønsker å redusere sin vekt - er hopping på stedet. Det anbefales å bruke dette tauet. Du kan starte med 50 hopp, gradvis økende til 100 ganger. Øvelse lett utføres hjemme når som helst på dagen. Resultatet av hoppetau vil ha en effekt svært raskt, i ca 2-3 uker.


 Så også kan gå ned i vekt komfortabelt, uten unødvendig stress og i en svært kort tid! 5 pounds i 10 dager

Яндекс.Метрика