Sleeping rask handling som kan kjøpes uten resept
 Folk som hadde å forholde seg til søvnforstyrrelser, perfekt forstår at lidelse bringer dette problemet. En person som ikke fullt ut kan sove dårlige resultater plikter på jobb, blir nervøs og irritabel. Men de fleste forsøk på å håndtere søvnløshet deg selv å ta sovetabletter rask og sterk handling. Hvordan takle søvnforstyrrelser?


 Det bør bemerkes at det uavhengige valg av sovetabletter - bare et midlertidig tiltak. Regelmessig inntak av visse legemidler er vanedannende. Ja, du kan faktisk sove i morgen vil føle seg overveldet og ikke uthvilt.
 •  Konsulter lege somnolohom som vil gi deg noen tips om hygiene søvn. Du trenger kanskje ikke å kjøpe en sterk beroligende

 •  Kjøpe sovetabletter uten resept kan være, men de er langt fra ufarlige midler som vanedannende

 •  Ta disse stoffene på en jevnlig basis er umulig. Den maksimale varigheten av kurset - to uker.


 • Sleeping rask handling som kan kjøpes uten resept


   Hvilket medikament du velge?


   Tenk deg at du bestemmer deg for på egen hånd å håndtere søvnløshet og kjøpe noen sovepiller. Tunge kjøretøy selges kun på resept. Men det er noen som kan kjøpes uten resept.
 •  Melaksen. Denne relativt milde medisiner som selges i tabletter. Det anbefales å ta en tablett førti minutter før forventet sengetid. Som du vet, mange sterke sovepiller er vanedannende og reduksjon i aktivitet i løpet av dagen. Men Melaksenu dette gjelder ikke hvis du tar det i små doser, og ikke mer enn to uker.

 •  Donormyl raskere og gjøre søvn fasen av søvnen dypere. Det anbefales å ta en halv tablett i fem dager. I sjeldne tilfeller, ble dosen økes til en tablett. Hvis ikke overstige varigheten av kurset, vil du være sikker på at stoffet ikke er avhengighetsskapende.

 •  Anstrøk av vendelrot dråper eller Leonurus. Disse verktøyene er ansett som den mest populære myk på grunn av sin naturlige opprinnelse. Hvis du har muligheten til å samle eller kjøpe disse urter, kan du gjøre deg sove hjelpemiddel.

 •  Valokordin også veldig sterk beroligende som ikke bare påvirker søvnforstyrrelser, men har også en generell beroligende effekt. Den samme effekten har Korvalol.

 •  Uten resept, kan du også kjøpe New-Passit eller Persen. De er rettet ikke så mye på å bekjempe søvnløshet, hvordan å roe nervesystemet, slik at resultatene deres er ganske myk og ikke-vanedannende.


 • Sleeping rask handling som kan kjøpes uten resept


   Hvordan lage en sovepille?


   Ulike tinkturer som kan positivt påvirke kvaliteten og varigheten av søvnen, kan det gjøres hjemme.
 •  For dette formålet, urtebasert vendelrot, motherwort, peppermynte og hagtorn.

 •  Hell de tørkede urter med kokende vann og la til å sette på et varmt sted, deretter press.

 •  Senere de aksepterer det som slike påfunn som trengs.

 •  Det samme prinsippet kan være forberedt alkohol skjær. Selv om effekten er ikke så sterk, men i noen tilfeller bidrar til å sove og slappe av.


 • Sleeping rask handling som kan kjøpes uten resept

   Hvis du ikke klarer å sovne, vil sove piller rask metode være bare en midlertidig løsning. Det første du må forstå årsakene til søvnløshet og prøve å eliminere dem. Den enkleste måten å bli en tur i frisk luft om natten og ikke altfor overdådig middag. I alle fall hvis du ikke får sove, ikke selv starte rask aksept av sovepiller, men først konsultere en lege.  
  Hvordan å tyde urinprøver for bakteriologisk såing?

   Bakteriologisk såing kalt type laboratorietesting urin, som lar deg nøyaktig oppdage tilstedeværelsen av ulike typer infeksjoner. Kroppsvæsker ikke å være sterile, noe som er særlig relevant urin. En stor del av bakteriene blir i sin struktur gjennom urinrøret. Det faktum at bakterier er patogene og hvordan å dechiffrere et resultat av analysen, skal vi diskutere i denne artikkelen.


   Definisjon av bakteriuri


   Denne analysen tar sikte på å identifisere og estimere antall bakteriuri, dvs. graden av konsentrasjon av mikroorganismer. For en frisk person, følgende mikroorganismer som bakterier dyfteroydы, streptokokker og stafylokokker noen arter. Disse bakterier er ikke patogene og ikke bærer noen skade på grunn av deres konsentrasjon i urinen er ubetydelig. Det finnes imidlertid en rekke andre mikrober, høyt innhold som kan indikere utvikling av visse sykdommer. Derfor er det nødvendig å testes og dekryptere urin.
  Hvordan å tyde urinprøver for bakteriologisk såing?


   Hvordan å samle urin for bakteriologiske såmaskiner mikroorganismer?


   Denne studien ble utført i flere etapper og krever en grundig innsamling av materiale. For å gjøre dette, bør du vurdere følgende funksjoner i levering av analyse:

 •  For å oppnå nøyaktige resultater, er det nødvendig å fremstille midtre parti av morgenurin volum på 3-10 ml Dette skal kun samle det i en steril engangsbeholder.


 •  Innsamling av væske i bakteriologisk såing bør gjøres etter nøye toalett kjønnsorganer, ellers dekrypterte data kan være galt.


 •  De innsamlede urin bør gis til laboratoriet innen 2 timer etter innsamling.


 • Hvordan å tyde urinprøver for bakteriologisk såing?

   Videre fremgangsmåte er som følger: det biologiske materialet er plassert i en beholder som inneholder næringsstoffer for bakterier stoffer (agar-agar oppløst sukker, etc.). Hvis du etter noen timer i tanken vises ikke kolonier av mikroorganismer, er så bakteriologisk såing urin negativ. Men hvis indikert sterk vekst av sopp og bakterier, så resultatet vil være positivt og kan forstå at infeksjon viser bakteriologisk såing urin.


   I hvilke tilfeller trenger forskning?


   Legen kan bestille analyse hvis pasienten er observert følgende:

 •  Urinveiene


 •  mistenkte resistente flora


 •  tidlig i svangerskapet


 •  tilbakevendende sykdom


 •  kontroll av behandlingen


 •  immunsvikt


 •  atypisk sykdomsmønsteret


 •  diabetes


 •  Forklaring av dataene


   Finne ut hvilke bakterier påvist i urinen, kan bakposeva gjennom en enhet NOE kolonyeobrazuyuschyy indikator. Det betegner en mikrobiell celle som utløser veksten av en bakteriekoloni.
  Hvordan å tyde urinprøver for bakteriologisk såing?

   Resultater kan omfatte:

 •  Hvis legen fant 1000 cfu / ml, så dette resultatet antyder uhell ingemikroorganismer i avling urinprøve. I dette tilfellet, trenger ikke å behandle.


 •  Hvis hastigheten varierer mellom 100 000 CFU / ml, kan dette indikere tilstedeværelse av betennelse i urinveisorganer. I dette tilfellet, foreskriver legen en kurs av antibiotika behandling.


 •  Hvis noe varierer fra 1000 til 10 000, for eksempel et resultat kalles tvilsom. I dette tilfellet en ny undersøkelse.


 •  Dermed undersøkte vi de grunnleggende begreper og metoder for levering for bakteriologisk analyse av urin. Å vite de grunnleggende begreper og metoder for prøvetaking urin, kan du gjøre prosessen enklere og mer behagelig undersøkelse.
  Hva trykket er normal

   Trykkmåling kan du raskt finne årsaken til sykdom og eliminere det uten å vente på forverring. Hver av oss er unik og har sine fysiologiske egenskaper, men til tross for dette er det visse kriterier for å bestemme hvilket press i mennesker regnes som normalt.


   Hva er det?


   De fleste mennesker ikke skille mellom begreper som arterielle blodtrykket, men mellom dem er det en betydelig forskjell. Blod - mer generalisert konsept som tyder på at blodet påvirker visse organer. Blod sies at effekten er i arteriene til å vokse. Likeledes er det mulig å detektere kapillar (kapillærer) og venøst ​​(i venene).
  Hva trykket er normal

   Hvorfor ønsker alle å vite mitt blodtrykk? Fordi det er lettere å måle enn andre typer, og det viser til visse variasjoner i helse.


   Systoliske trykket


   Blodtype i sin tur består av to faktorer: systolisk og diastolisk ytelse. Systolisk (topp) - trykket som utvikles under sammentrekning av hjertemuskelen, men det er ikke et hjerte trykk, siden det er involvert injeksjon av store arterie (aorta). Da reduksjonen var, og lukket aorta, blod som har passert gjennom hjertet begynner å strømme fritt gjennom fartøyene. Den kraften som det er fri flyt av bruddet hjerterytme, kalt diastolisk (nederst) trykk.
  Hva trykket er normal

   Forskjeller øvre er spesielt farlig for liv, viser arytmier i hjertet og store arterier. Som nevnt ovenfor, har hver person sine individuelle fysiologiske egenskaper, men det er en konvensjonell hastighet på systolisk trykk er 120 mm Hg. Normal diastolisk på 80 mm.
   I løpet av dagen, kan verdien endres, noe som er en naturlig prosess. Derfor, i friske frivillige etter alt skjer om natten under søvn, og er høyest under aktivitet - fra middag til 15:00.


   Hypertensive og hypotensiv


  Hva trykket er normal

   Det er vanskelig å si hva trykket bør være i personen, slik at for å definere normen, er det nødvendig fra tid til annen for å måle den. Så, hvis du stadig økt (på betingede regler 120/80 mm), behandler du høyt blodtrykk. Derimot, hvis du stadig lider av dårlig ytelse av kvikksølv, kalles det hypotoni.
   Hypertensive og hypotensive må kunne justere parametere for å føle seg glad og sunn. Dette kan gjøres ved hjelp av spesielle medisiner og folk rettsmidler. Du kan også gjøre et riktig kosthold mat og drikke som øker eller reduserer trykket. Det er kjent at alkohol øker trykket, så det er ikke anbefalt å bruke høyt blodtrykk, spesielt i krisetider.
   Å vite at det er normalt, og hvordan du kan overvåke sine egne prestasjoner, kan du alltid se din helse. Ved ekstreme trykk anbefales å oppsøke lege fordi det kan indikere en skjult kardiovaskulære systemet.
  Яндекс.Метрика