SLIK tweeze øyenbrynene?Uregelmessig form øyenbrynene kan ødelegge den mest perfekte makeup og meget vakkert utseende. Det er viktig å ha velstelte øyenbryn, men samtidig føler behov for å søke på en følelse av plukker.
Plukker øyebryn
Pålitelig måte å løse problemet med omsorg av øyebryn - besøke skjønnhetssalongen. En spesialist kan justere farger og bruke farger håret og form etter hårfjerning eller tatovering (permanent makeup).
Formen på øyenbrynene etter arbeider profesjonelt er mye lettere å ta vare deg selv. For å gjøre dette, hvis det er nødvendig, tweeze hår som hadde industri og fargetone av dekorative kosmetikk.
Hvordan tweeze øyenbrynene
Justeringer øyenbryn form hjemme foregår i flere trinn:
1. forberedende stadium plukker øyenbrynene
Verktøy: speil på veggen eller under, sterkt lys (helst daglig), pinsett, alkohol løsning og lotion med desinfiserende egenskaper.
Handlinger: Vask hender og ansikt rene øyenbryn, tørk dem med desinfiserende lotion egenskaper pinsett til å behandle alkohol løsning.
Det er ikke tilrådelig, øyenbryn og smøre huden rundt dem fett krem, noe som kan hemme prosessen justering, gjør det smertefullt eller umulig på grunn av slipping hår med pinsett.
2. Plukker øyebryn
Plukker hår med pinsett bør prøve å ta tak i bunnen. Dette bør frigjøre hånd trekke forsiktig huden og gjøre en brå bevegelse pinsett til å trekke håret. Prosedyren skal utføres sakte, stille og hente en tråd.
Å eliminere ubehag under plukker kan gjøre varme komprimerer eller isbit å kjøle ned huden. Første gang bidrar til å utvide og rette for å trekke, og den andre kunne redusere smerte.
3. Gjøre form øyenbrynene
Den ideelle øyenbryn form er basert på tre grunnleggende linjer (separat for høyre og venstre side). De er visuelt eller med en linjal (blyant) lå på ansiktet hans, og krysningspunkt av linjer og bryn sette eyeliner mark. Dette gjør det mulig å finne et sted å begynne, avslutte og topp bøye øyenbrynene.
Den første linjen er basert på to punkter: vingen av nesen og det innerste hjørnet av øyet. I stedet for skjæringspunktet med det vertikale merket sette øyenbryn. Dette er utgangspunktet for øyebrynet. Hår som vokser fra nesen å bli fjernet. (A)
Den andre linjen er gjort gjennom en vinge av nesen og det ytre hjørnet av øyet. Plassere skjæringspunktet med øyenbryn indikerer også vertikale merket er endepunktet av øyebrynet. Alle hårene som vokser fra hennes templer for å bli fjernet. Hvis øyenbryn ikke når mark, så du trenger for å lage en make-up henne visuelt forlenge. (C)
Den tredje linjen er basert på følgende punkter: vingen av nesen og endebrak øyne ser rett. I stedet for skjæringspunktet med det vertikale merket sette øyenbryn. Dette punktet bør være så høy, og den mest buede øyenbryn punkt. På begge sider av behovet for å fjerne hår. (B)
Bunn øyenbryn bør også justeres ved å fjerne hår. Imidlertid er det nødvendig å nærme seg dette med forsiktighet, gradvis vyschypuyuchy hår er en, og deretter den andre øyenbryn. Den eneste måten du kan oppnå en symmetrisk form og vakker bøying.
4. Plukker øyebryn: den siste finishen
Etter inngrepet må du se i speilet en dag, helst to. Så du kan se reflektert gjennom andres øyne. Hvis det er en naturlig asymmetri justere bredden og høyden på øyenbrynene.
Etter en kort pause posmotrytes i speilet igjen. Hvis det er feil - fikse dem. Hvis du er fornøyd, tørk av pannen og huden rundt dem lotion med desinfiserende egenskaper. Du kan deretter bruke en gel eller krem.
Justere formen på øyenbrynene må hele tiden. For sin innretting kan besøke skjønnhetssalongen hver månedene. Det er lettere for deg å ta vare på øyenbrynene hjemme.  
Hvordan å varme hendene i vinterVinter - definitivt en flott sesong. Kalde årstiden tiltrukket av sin skjønnhet ukrayinskyhi mange poeter, men ukrainsk vinteren bringer med seg ikke bare skjønnheten og mønstre på vinduene, men også ganske hard frost. I de senere årene, er vintrene bli kaldere og kaldere, så kunnskap om måter å varme hendene i vinter, vil tillate deg å unngå frostskader.
Hjem hvor varm hender i vinter.
Hjemme varme hender når det er kaldt, enkleste, fordi faktisk, alt du trenger på fingertuppene. Så hva bør vurderes:
Kaldt vann. Ikke bli overrasket, men det under kaldt vann bør varme hånden, spesielt når du kommer hjem fra frost. Varmt vann i dette tilfellet bare skade huden din. Senke hånden i flere minutter under rennende kaldt vann, deretter tørre hender tørt håndkle bevegelser
En varmt teppe. Denne metoden er elementært - zakutatysya trenger et varmt teppe eller dyne. Hvis du ønsker å se hendene var fri, så bare pakk deg inn i et teppe, og bruke hansker på hendene, så du kan selv korrespondere med venner via telefon eller online,
Et varmt bad. Ideell for de som kunne fryse i vinter. Skriv inn et varmt bad og styrter det inn i en tilstand av lykke. En bare 10 minutter, en annen - 40-60 minutter. Kommer ut av badet varme klær og drikke te - så hendene vil lange varme, varme hender i vinter
Faktisk varme. Mest hånd - den eneste kroppsdelen som forblir kaldt. Hvis du raskt vil varme dem, bør plasseres i hendene og armhulene tåle så ca 5 minutter. Hands raskt varme opp og holde meg varm i lang tid,
Elsket én eller kjæledyr. Og til slutt, spør en kjær eller nær venn, familiemedlem varme dine penner! Med denne hjelpen bare en katt eller hund.
Holde hendene varme, ta vare på helsen din, bare kalde hender kan være begynnelsen på en seriøs kald vinter.
Fiskemetode oppvarming hender
Fantastisk opplevelse hendene varme i vinter med vinterfiskeelskere. Naturligvis, de sitter i timevis i et åpent område med en liten stang, slik at opplevelsen vet hvordan å varme hendene. Den første måten - gjennom hendene varme varme hansker. Ja hansker når du gjemmer seg i den kalde favn, og mens du hreete hansker, hender Drivgarn lavere i ca 15-20 sekunder. Deretter tørke hendene, og du vil føle deg som hendene er bokstavelig talt brenne, og det vil ikke synes å være å sette hendene til ansiktet kan oppleve feber som hendene.
Så mye varme kan bare ha varme hansker og varm forbli i hendene i ca 15-30 minutter. Fiskere i anvendelsen av denne fremgangsmåte for hånd dyppet i isvann, og ikke drive. På grunn av et slikt prinsipp zihrivu er at når armene er i meget kalde omgivelser - det forårsaker lite stress i kroppen og i respons er øyeblikkelig reaksjon av blodtilførsel og varme hender, og is-vann for å avkjøle legemet bedre enn snø, slik at reaksjonen vil hensiktsmessig.
Varme hender katalytisk varmeflaske
En annen god måte å varme hendene kalde vintre anses katalytisk ovn. Denne enheten varmer lemmer i den kalde årstiden og med soldater under første verdenskrig. Prinsippet for denne ovn er at i løpet av flammeoksidasjon av drivstoffdamp frigitt varme og varmer deg. For å opprette en slik reaksjon bør drivstoff litt lettere (ca. 5,10 g), som er fylt med en varmepute i 3-5 sekunder og vanlige lettere brennkatalysatorvarmere, som er avsatt for drivstoffdamp, som fører til tidlig oksydasjon.
Hvordan å varme hendene i vinter
Denne fylling varmeapparat varer ca 10-12 timer med varme som vil varme hendene i lange opphold i kulden. Det er verdt å nevne at varmeren er oppvarmet til ca 60 grader, noe som kan føre til brannskader, som disse enhetene er vanligvis spesielle deksler. Allsidighet katalytisk varmeapparat er at det kan ikke bare varme, men tørre sko eller oppvarmet seng. Hun jobber også i nesten alle forhold alt som det tar er litt oksygen.
Trening i kroppen er ikke redd for kulden
Men ikke alltid over metoder oppvarming hendene i vinter kan være effektive, og årsaken kan være en funksjon av kroppen din. Kroppen din er kanskje ikke egnet for lave temperaturer. For å unngå dette må først trene fartøyet. Den enkleste måten å opplæringsfartøy anses massasje. Ganske morgen og kveld gni hendene for å organisere blodstrøm og vasodilatasjon i hendene. Det er også nyttig å ta en kald dusj. Temperaturforskjellen vann gjør kroppen reagerer kraftig, og dermed øve fartøyer av kroppen. Anvendelsen av disse enkle teknikker vil hjelpe hender fartøy respondere på lavere temperaturer og raskt øke vaskulære lumen for zihrivu. Hvis du ikke kontra bad, er det også en annen måte å tilpasse kroppen til hypotermi.
Fuktighetsgivende hansker som et middel for omsorg og varme hender
Selvfølgelig, de vanligste middel for oppvarming hendene i vinter - hansker. Men hanskene er av forskjellig kvalitet og annerledes effektivitet sohrevu. Og noen hansker kan ikke bare varme, men også forynge hendene. Et eksempel er en fuktighetsgivende hansker med gel impregnering. Det særegne hansker - bruk av aktive ingredienser i gelen i sin opprinnelige oppskriften og ingrediensene. Effekten av disse hanskene er forlenget fuktighet, rynker, bleke hud og forbedre sin elastisitet.
Næringsstoffer fjernet hansker kåte døde hudceller og derfor blir det glatt, noe som fører til bedre utseende og redusere tretthet. Vanligvis er disse hanskene ikke forårsaker allergiske reaksjoner, slik som kun inneholder naturlige stoffer slik som jojobaolje, soyabønneekstrakt, druekjerneolje, og vitamin E, B1. Og alt dette er dekket med high-tech stoff, som ikke er pustende og miljømessig ufarlig.
Gel hansker ikke krever spesiell omsorg. De bør vaskes for hånd med et mildt vaskemiddel og tørt, unngå direkte sollys og ildsteder. Hansker, dessverre, kan ikke brukes fullt ut i over en måned. Dermed bruk av hansker nummer ca 40 ganger. Gel hansker kan bæres mer enn 12 timer i døgnet.
Markedet er ikke så mange selskaper som selger gel hansker, spesielt i Russland. Selskapet Spa Belle var russisk sertifisering av produkter. Selvfølgelig er det markedet som dyre og billige produkter, og hansker markedet er intet unntak. Du kan alternativt kjøpe kinesiske produkter for hudpleie, men garanterer kvaliteten og effekten av dere ingen vil.
Hvordan å varme hendene i vinter
Kosmetiske hender omsorg i vinter
En annen kosmetisk middel for å varme hendene i vinter er krem. Og det må brukes som en daglig (beskyttende) krem ​​og natt (recovery). Men, i alle fall ikke bruke krem ​​før du går ut, som en del av noen krem ​​er vann som naturlig fryser i kulden. Hvis du hreete hendene med vann, deretter vaske dem i kokende vann. Betydning oppvarmingen i denne lille, men flott mulighet til å bli brent. Det bør varme hendene med varmt vann med flytende såpe med fuktighetsgivende effekt. Når du ordentlig vasket hendene, akkurat på dette punktet, og du kan bruke krem ​​pleieprodukter.
Skjønnhetssalonger tilbyr også tjenester for å hjelpe deg å holde varme i hendene sine. En av fremgangsmåtene - parafin. Generelt anbefales med ankomsten av vinter kvinner gjennomgår prosessen med parafin, så forbereder for vinteren hud, mykere føler det som kommer, og vinterferien hendene vil se bare søt. Knapt noen kvinne han vil, uansett tørre eller røde hender utfylle hennes kjole, for eksempel på nyttårsfesten. Parafin hånd ikke bare beskytter, men også forbedrer blodsirkulasjonen, noe som i sin tur slapper musklene i armer og tretthet.
Full kurs parafin er ca 10 prosedyrer i en prosedyre per uke. Og du trenger ikke ha effekt av lang ventetid etter den første prosedyren vil du oppleve alle gledene av prosedyren. Best paraffinotherapy kombinert med varmt manikyr. Videre omfatter prosedyren bruk av befestede lotion som vil ta vare på neglene, så forsiktighet er ikke bare huden, men skjel fingrene.
Hender noen jente - er hennes telefonkort, så bør du tilstrekkelig omsorg for dem, spesielt under den kalde årstiden.  
Яндекс.Метрика