Slim hos kvinner
 Fet medfølgende kone siden puberteten før utbruddet av overgangsalder. Men dette valget er ikke alltid det samme - de noen ganger klart, noen ganger blodig, noen ganger cheesy. Dette reiser en rekke spørsmål: normal hvite slim i kvinner at deres fysiologiske normen, hvorfor dette antallet kan variere i løpet av måneden?
 Fet kvinne til stede gjennom hele livet. Med unntak av barn i alderen 8-10 år. Resten av tildeling gjenspeiler de sykliske endringer i kroppen forbundet med arbeidet til eggstokkene.
 Hva kan anses normal fordeling:
 - Deres farge eller gjennomsiktig melk;
 - Konsistens av slim;
 - Ingen lukt;
 - Ubehagelig følelser heller.
 Kort sagt, slim engang å dukke opp hos kvinner. En annen ting er at i løpet av syklusen antallet og konsistens kan variere.
 Gjennomsiktig slim, slim som ligner rå egg, vises i midten av menstruasjonssyklusen. Vanligvis betyr dette eggløsning og dermed maksimere produksjonen av østrogen. Og nærmere menstruasjon hos kvinner synes moderat utvalg lys uniform - noe som ris-vann. Men så snart menstruasjon er, er mengden av utladnings minimal.
 Andre halvdel av menstruasjonssyklusen er heller ikke uten slimete sekret. Kjertler hulrom eller slimet i livmorhalsen isolert lite. Med disse sekreter blandet celler som sluschyvayutsya med vaginalslimhinnen, deretter koblet sammen på vei til avkjørselen fra skjeden - det er helt normal prosess.
 Hvorfor mørkere utvalg
 Det finnes situasjoner når en kvinne klager til tilstanden av kroppen, det har absolutt ingen bekymringer, ingen ubehag, men forandre fargevalg - på slutten av dagen i shorts vises ikke klar utflod, og litt mørkt.
 Eksperter sier at det er ingen patologi her. Bare naturlige slimet kan endre fargen på handlingen av luft og vev. Dermed blir lengre tildeling forbli på tøyet, slik at de kan bli mørkere. For faktoren som hyppige endringer av undertøy - spiller en rolle.
 Hvis du har lyst til å finne ut om det er normalt utvalg, til ganske ren finger inn i skjeden, så hold fingeren på glasset. Hvis slim i kvinner lys - grunn til bekymring. Hvis du er svie, kløe, mistenkelig farge, så det undersøkt av en spesialist.
 Faktorer som bidrar til endring i utløps
 Naturen av utslipp kan følsomt variere avhengig av den generelle helsen til kvinner og legemidler som hun tar. I tillegg vil disse modifiserte tildeling ikke alltid indikere et problem med kjønnsorganene og reproduktive systemet. Bare trenger å eliminere utløser endringer.
 Således kan utvalget endres hvis:
 - Kvinnen blir behandlet med antibiotika eller cytostatika;
 - Tar hormonosoderzhaschee narkotika eller p-piller;
 - Har endokrin patologi, spesielt diabetes.
 I alle tilfelle, med eventuelle problemer bør igjen undersøkt av en gynekolog. For ikke å nevne det faktum at vanlige forebyggende undersøkelser bør bli en vane.  
Hvordan redusere bilirubin i blodet
 Finnes i blodet hemoglobin etter at alle kjemiske reaksjoner omdannes til bilirubin. Dette skyldes det faktum at dyrket gamle røde blodceller dør, og blir frigjort hemoglobin kan tydelig skiller seg ut fra kroppen. Fordi hemoglobin er delt inn heme og globin, som oksiderer heme til hemin, og deretter behandlet av enzymer i biliverdyn ytterligere fall i bilirubin i blodet til leveren.
 Siden bilirubin er dårlig oppløselig i vann, blir det absorbert av spesielle celler i leveren, og deretter utskilles av leveren som galle.
 Alt blodet bilirubin delt inn direkte og indirekte, med mulighet til å leve for om lag en fjerdedel av bilirubin i blodet. Indirekte (fri bilirubin opptar resten av den såkalte grunn av dens nivå i laboratoriet kan bestemmes bare ved hjelp av overføring i oppløselig form.
 Frekvensen av total bilirubin hos voksne og barn eldre enn en måned er 85-205 mkmollitr. Dermed i sunn nyfødt 3 natt dette tallet kan være opp til 256 mkmoll og premature barn til 171 mkmoll, på grunn av tilstedeværelsen hos barn spesielt, foster hemoglobin.
 Forhøyet bilirubin i blodet observert ved fødsel i normalt utviklings barn etter fylte en måned reduseres til voksen standarder.
 Hvis blod biokjemiske parametre satt for deg eller barnet ditt forhøyet bilirubin, må du se etter årsaken.
 Det er tre hovedgrunner for å øke bilirubin - et brudd på utstrømningen av galle, rask ødeleggelse av røde blodceller og avbrudd i behandlingen bilirubin i leveren. Så svaret på spørsmålet: "Hvordan redusere bilirubin i blodet? "Er svaret:". Fjern årsaken "
 Å fjerne hindringer strøm av galle behov screening for forekomst av gallestein, kreft i galleblæren eller bukspyttkjertel. Dette gjelder spesielt hvis du har mørk urin, avføring misfarget, raping bitter, ustabil stol, kløe eller observert lever kolikk - akutte smerter i øvre høyre kvadrant. I noen tilfeller dårlig flyt av galle observert hos gravide kvinner i det tredje trimester på grunn av nærvær av føtalt påvirke gallegang bend. Men i dette tilfellet er det nødvendig å utelukke tilstedeværelse av virus hepatitt, kolecystitt eller hemolytisk anemi. Å stimulere strøm av galle hos spedbarn kan bruke spesielle aktivatorer (som fenobarbital).
 Ultra-rask ødeleggelse av røde blodceller kan oppdages som en rekke medfødte faktorer (talassemi, mykrosferotsytoz etc.) og ervervet (autoimmun reaksjon, malaria, tar visse medisiner). I dette tilfellet, så kan det være en svært mørk urin, tretthet, hodepine, gulsott dekker, slimhinner og sklera, smerter i milten.
 Dårlig behandling av bilirubin i leveren kan skyldes ulike typer hepatitt (viral, narkotika, alkoholholdige), skrumplever eller leverkreft eller arvelig mangel av leverenzymer som er ansvarlig for de aktuelle prosessene.
 Mesteparten av negativ økning av bilirubin kan unngås ved forsiktig holdning til kroppen din, noe som gir:
 - Fraværet av alkohol og narkotika;
 - Bruken av høy kvalitet mat;
 - Tilstrekkelig fysisk aktivitet fremmer aktiv blodstrøm og riktig galle flyte;
 - Tiltak for å beskytte mot potensialet for å pådra hepatitt;
 - Medisiner, korrigere situasjonen.  
Behandling konyuktivita barn
 Konyuktivit leverer en rekke problemer og ubehag voksne, hva kan vi si om barn som er for følsom for sykdommen. Derfor, i tilfelle av konjunktivitt barn, foreldre bør iverksette umiddelbare tiltak for å bøte på det.
 Først av alt, bør du vite at konyuktivit kan være allergisk, viral og bakteriell. Avhengig av typen av sykdommen til å velge hva konyuktivit behandle barnet.
 Som for symptomer, er de: rennende øynene til et barn permanent, kan de virke gul brun og rød, blir barnet mer følsom for lys og ofte gnir øynene. Hvis du legger merke til disse skiltene i et barn, umiddelbart videre til behandling.
 Siden barn heller svakt immunsystem, er det bedre å ikke risikere det og se en lege, som vil avgjøre hvilken type konjunktivitt og foreskrive riktige medisiner for behandling. Ofte disse stoffene er løsningen albutsida eller kloramfenikol, tetracyklin salve og andre. Men hver søknad må begrunnes i samsvar med en bestemt type konjunktivitt.
 Viral konjunktivitt. Således er den mest vanlige typen viral konjunktivitt. Ofte i løpet av denne sykdommen lider bare ett barns øyne som stadig slezytsya og det kan produsere puss. Barnet føles ganske ubehagelig følelse som kan føre til enda feber. I dette tilfellet, er behandling av viral konjunktivitt hos barn gjennom slike midler som faller Poludan, Interferon, Tebrofenovoy salve, etc.
 Allergisk konjunktivitt. Denne sykdommen er vanligvis forårsaket av allergiske reaksjoner på barnet stimuli som pollen, skarpe lukt, støv. Følgelig, allergisk konjunktivitt ofte dannes på senvinteren eller tidlig vår. Dette umiddelbart rammet er to øyne som er svært kløende og urovekkende barn.
 Behandlingen gjøres gjennom ulike immundempende (for eksempel hydrokortison) og protyvoallerhennыh dråpe (f.eks Allerhodyl). Også barnet har på seg på denne tiden solbriller.
 I bakteriell konyuktyvyte det er alle de samme symptomene som i viral, men de er manifestert i ett, og det andre øyet.
 Korrekt identifisere hvilken type konjunktivitt kan bare relevant spesialist - øyelege. I tillegg til fasilitetene legen også foreskrive en rekke andre stoffer som kan bidra til å få kvitt sykdom og for å minimere ubehag forårsaket av sykdommen.
 Selvfølgelig, er behandling konyuktivita barn hjemme også mulig, men du bør ikke bli involvert fordi noen feil trinn kan føre til det motsatte resultat: øynene mer rød, som vil skade barnet.
 Hvis du ønsker å hjelpe barnet ditt, så bruker de tryggeste måten. For eksempel kan du tørke øynene urtete eksempel kamille. Det viktigste for hvert øye ved hjelp av egen bomullspinne eller ball. Gjør slik vasking anbefales hver time den første dagen og alle de neste - ingen flere 3 ganger om dagen. Ikke glem å bruke dyezinfyetsiruyuschimi dråper (albutsida, Levometsytyna etc.).
 Hvis du raskt og enkelt bli kvitt konyuktivita oppfordres til å søke omfattende behandling. Som ikke er begrenset til bruk av narkotika og urte påfunn. Det er nødvendig for å sikre barnet spesielle forhold for livet.
 Først, sørg for at han alltid måtte bære rene lommetørklær, min egen pute.
 Sekund, i alle fall ikke la barnet gni øynene hans, at han bare vil forverre sykdommen manifestasjon.
 Tredje, før øynene til baby vask vask grundig hendene med såpe og vann for å kvitte seg med alle mulige infeksjoner. Generelt, behandling konyuktivita anbefales for å sikre barnerommet i svakt lys, lukke alle vinduer som skaper skygge i rommet. Dette vil i stor grad forenkle barnets lidelse.  
Яндекс.Метрика