Slimming Massage
 Slimming Massage stand til å justere utseendet ditt som du nesten utenat. Denne teknikken bringer sammen i en mest effektivt program innvirkning på problemområder. Og fordi det var å ha de høyeste tallene for korreksjon blant andre estetiske prosedyrer. Slimming Massage


 En lokalt på et område du ønsker å påvirke, hovedsakelig lår, rumpe, midje, mage, armer og ansikt. Det ønskede resultatet er oppnådd gjennom bestemte bevegelser som påvirker fettlaget og stimulerer stoffskiftet, noe som bidrar til å redusere fettcellene og direkte brenne fett. Foruten alle stimulert utviklingen av kollagen og elastin, og gir lymfedrenasje og blodsirkulasjonen.
 Takket modelyruyuschemu massasje forbedrer huden, øker blodsirkulasjonen, er ødem, sprøhet, strammer og blir mer elastisk hud. Den lar deg også raskt oppnå maksimale resultater i reduksjon av kroppsvekt og cellulitter korreksjon.
Slimming Massage

 Dessverre, hvis ingen i familien din har ingen modelleringsteknikker for massasje, må du gjøre det, uten hjelp av en spesialist. Det vil se omtrent slik ut.
 Før økten anbefaler at du gjør full body peeling. Under prosedyren brukes geleer eller oljer som bidrar til å bryte ned fett. Teknikker for modellering massasje: stryke, rubbing, elting.
 Stryke begynner og slutter hver massasje og dette var intet unntak, som de ender med alle andre teknikker. Hjerneslag kroppen skal være enkelt, ryddig, eller snarere overflaten av håndflaten.
 Ved å gni kroppstemperatur, oppvarmet muskler. Dette gjøres for å bli mer smidig hud.
Slimming Massage

 Med denne type massasje teknikk er en betydelig oppvarming, gjennom hvilket viste påvirkning av de dype lag av musklene.
 Total økten skal vare en og en halv time, tilbringer det bedre i morgen etter en liten frokost. Kurset er 10-15 prosedyrer må gjentas to ganger i året.

 Slanking Facial Massage


 En person svært viktig del av kroppen bare for kvinner på grunn av det smukke kjønn har viet mye tid til ansikt alltid så stor. Dessverre, er huden din meget delikat og det tidligere enn i andre deler av forsinket refleksjon av siste år. Men heldigvis, nå er det så mange prosedyrer og teknikker for å holde seg ung huden vår. En modellering ansiktsmassasje. Han virkelig er i stand til å løse mange hudproblemer. Med denne massasje hud beriket med oksygen, øker elastisiteten, jevner rynker. Hovedsak på modellering massasje registrert etter 30 kvinner med hevelse i ansiktet, dobbel hake. Å se resultatet du trenger 10 til 15 økter.
Slimming Massage

 Men for modellering massasje er noen kontraindikasjoner:


 Hvis det er relatert til enkeltpersoner, er det ikke anbefalt å gjøre hvis du har noen betennelse i ansikts hudsykdommer.
 Kontraindikasjoner for modellering kroppsmassasje følger. Må ikke brukes i kreft, tuberkulose, hudsykdommer, hjertesvikt under svangerskapet.
 Husk, for å holde seg i form for å holde kroppen i god form hele tiden, er å gi opp dårlige vaner.  
Neyrosedatyvnyy massasje
 I dagens verden er vi altfor ofte føles annerledes type stress. Enten det er bråk hjemme eller konflikter med ledelsen eller krangle med naboene - alt dette har en negativ innvirkning på den følelsesmessige bakgrunn av mannen. Selvfølgelig, så du kan drikke noen vendelrot piller eller andre beroligende midler, men mye mer behagelig og nyttig prosedyre vil neyrosedatyvnyy massasje. Neyrosedatyvnyy massasje


 Dette er en prosedyre som benytter teknikk for å bekjempe stressreaksjoner, stress, tretthet. De karakteristiske trekk er at bevegelsen skal være ensformig og synkron, og passerer på samme bane. I tillegg innebærer svak og luftbevegelse, noe som skaper en sammenheng med mors touch og mest avslappende anspent kropp. Dette arbeidet er synkronisert hjernehalvdelene og skaper harmoni mellom de fysiske og følelsesmessige opplevelser.
Neyrosedatyvnyy massasje

 Teknologien er spesielt designet og ment for folk som sliter med emosjonelle og psykiske lidelser og dens konsekvenser, inkludert apati, kronisk tretthet, depresjon og andre lignende sykdommer. Hoved dirigerer handling slår på nervesystemet, på grunn av det som synkroniserer aktiviteten til begge halvkuler av hjernen, en positiv innvirkning på livsviktige funksjoner som puls, pust, muskel tone, og så videre. D. I tillegg stimulerer det hjernen sentre ansvarlig for produksjonen av såkalte lykke hormoner - endorfiner, som i sin tur har anti-stress effekt. Som et resultat, blir kroppen mer motstandsdyktig overfor stress, og øke dens tilpasningsevne.
 Det er trygt å si at denne teknikken er en flott assistent for hodepine, brudd på potens og behandling av sykdommer som:
 •  magesår

 •  hypertensjon

 •  angina

 •  diabetes

 •  Oppsummering kan vi si at besøker massasje økter neyrosedatyvnyy hjelpe deg å nå en tilstand av dyp hvile, gjenopprette fra psyko-emosjonelt stress, føler du integriteten mellom kroppen og sansene.
  Neyrosedatyvnyy massasje

   Neyrosedatyvnyy ansiktsmassasje. Video


   Du har sikkert hørt at ansiktsmassasje hjelper med å bli kvitt rynker i ansiktet? Dette er sant, og det skjer på grunn av det faktum at fremgangsmåten har maksimal effekt på muskelavslapning, og etter massasje følte en følelse av løfte- og pidtyahnutosti. Det er denne teknikk som brukes i vannbehandling prosedyrer, slik som ved ham de beste oppfattede komponenter av kosmetikk.
   Jeg vil gjerne nevne en annen type neyrosedatyvnyy massasje kalt "spansk". Det massasje teknikk skiller mykhet og letthet. Det er uakseptabelt av smerte, muskelspasmer og sammentrekning av blodårene. Varighet er 60 minutter, og i løpet av denne tiden nesten ikke bli gjentatt. Massasje er i form av meditasjon, følelsen veldig harmonisk, samt riktig bevegelser veiviseren.
  Neyrosedatyvnyy massasje

   Oppsummert ser vi at denne type massasje anbefales for folk som er svært utsatt for stress, depresjon og andre psykiske lidelser. Det er verdt å besøke profesjonelle folk som opplever søvnløshet, mage-tarmkanalen, magesår, hudsykdommer, angina. Og som vi vet, under prosedyren er produksjonen av endorfiner, noe som betyr at det neyrosonohrafycheskyy massasje er anbefalt for alle uten unntak!

  Kontaktløs massasje - for og mot
   Alternativ medisin er stadig mer populært i dag. Noen av måtene healing virker mystisk mørke dekket, men det er ikke nødvendig å fornekte sin effektivitet. Til ett av følgende behandlinger registrert og ikke-kontakt eller nærhet massasje. La oss ta en nærmere titt sin essens og karakteristikker av prosedyren.   Hva er en berøringsfri massasje og lære hvordan du gjør det?


   En av hans litterære titler er "håndspåleggelse" uten direkte berøre pasientens kropp - er at en person som utfører denne type massasje berører den menneskelige energifelt.
   Opprinnelsen til opprinnelsen til dette fenomenet i folkemedisinen gå langt i indisk kultur og tro på at mennesket - en blodpropp av energi (energi i seg selv er definert som "prana"). Lære kunsten av massasje teknikker kontaktløs vanskelig, men svært reell, hvis underlagt visse ekspertråd. Å mestre teknikken enda bedre ved å bruke spesielle video leksjoner eller spesielle seminarer holdes jevnlig i forskjellige byer.
  Kontaktløs massasje - for og mot

   Men før det, må du lese den teoretiske informasjon:


 •  Forberedelse: Vask godt og tørre hender, fjerne alt tilbehør - armbånd, ringer, klokker; Sikre ro, unngå unødvendige samtaler; Du må gi opp dårlige vaner.

 •  Varmer hender, håndflatene innover folde hendene på brystet nivå og gradvis fortynne dem i hånden, sette en liten innsats, og deretter koble til - du trenger å gjøre følelse av elastisk bryst og pulsering i fingertuppene.

 •  Diagnose: en person som har nærhet massasje, legger hendene på avstand på 5-10 cm fra pasientens kropp og "probe" syk tomten. Det antas at varme eller kulde i hendene på slike plott indikerer overdreven konsentrasjon av prana eller blokkering.

 •  Utjevning og energiomsetning, må du først distribusjon av energi gjennom kroppen til pasienten ved hjelp av sirkelbevegelser, og trekk den gjennom lem, da healeren begynner å påvirke sin egen energi dose til pasienten.

 •  Logg av: hvis personen som gjør massasje, føles intuitivt at problemet er eliminert og energibalansen hos pasienten, er økten betraktes som komplett.


 • Kontaktløs massasje - for og mot


   Variasjoner ikke-kontakt massasje


   Spesiell oppmerksomhet er gitt selv-massasje eller massasje Norbekova. Denne såkalte interne massasje der helbredelse er tankens kraft. Prinsippet om fremgangsmåten er den samme som for en ikke-kontakt, med den eneste forskjellen er at du ønsker å essensielle følelser, utforske og helbredelse fra din egen kropp.

   Kontraindikasjoner for prosedyren


   Til tross for anken av kontaktløs teknologi massasje, bør du vurdere noen av funksjonene som det ikke er anbefalt praksis:
 •  Økt temperatur kroppen;

 •  Graviditeten;

 •  Forverring av kroniske sykdommer;

 •  Nyresykdom.


 • Kontaktløs massasje - for og mot

   Vær også oppmerksom på at virkningen på pasientens kropp uten å vite nøyaktig diagnose er strengt forbudt og spesialist som gjør deg kontaktløs massasje bør vite minst det grunnleggende av den anatomiske strukturen av kroppen. I tillegg er barn anbefales prosedyre under søvn - det er da kroppen er mest avslappet.

  Яндекс.Метрика