Smerter i navlen
 Avvik i mage-tarmkanalen, indre skader - som alle kan være årsaken til smerter i den menneskelige navlen. Hvis det smerter av noen grad bør oppsøke lege og finne ut årsaken, som samme person kan ikke skille nøyaktig berørte området og setter seg lzhedyahnoz, engasjerende i selv.
 Årsakene til smerter i navlen
 Alle følelser er forårsaket av indre ubehag, ledsaget av å trekke eller verkende smerter, kan deres amplitude varierer fra små, pulserende til en kraftig og kontinuerlig. Hvis smertene øker, folk kan ikke bevege seg normalt.
 I mange tilfeller årsaken til interne smerter å definere "øyemål" er umulig, slik det kreves komplekse diagnostikk og erfarne profesjonelle til bildet kan bli klarere: det er nødvendig for riktig formål medisiner. Men hvis du er bare stedet for smerte, bør du være klar over alle alternativene mulige sykdommer, de fleste av dem er blindtarmbetennelse: det er ofte kategorisert kronisk, smerter rundt navlen hvis moll og raskt passere når en person tar en horisontal posisjon. Hvis akutt blindtarmbetennelse, med økning av smerter i navlen, som senere spredte seg over hele bukhinnen og kan også være lokalisert i bekken fordypningene nødvendig akuttsykehus. Pasienten økt kroppstemperatur, ansporer puls. Vises karakteristisk for blindtarmbetennelse tørr munn. Hvis nadavtyt fingrene på høyre side av magen, det er en skarp smerte som forverres hvis pasienten bedt om å løfte hendene opp. 
 En av årsakene til smerte kan være sykdom i tynntarmen forårsaket av en bakteriell eller viral infeksjon i tarmen, giardiasis. Med denne typen sykdommer som mage sprengning, etter å ha spist alvorlighetsgrad vises ikke skarp, verkende smerter, pasienten redusert appetitt, maten er ikke fordøyd helt, stolen blir en væske, det er en generell svakhet observert sprø negler og tørr hud.
 Svært ubehagelige følelser er en mann av brokk: Dette er vanligvis en skarp smerte ved navlen, oppkast, kvalme, feber, høyt blodtrykk. Brokk kan bestemmes visuelt nær navlen dannet en stram konsolidering, svulmende av bukhulen. Leger anbefaler umiddelbart ta kontakt med sykehuset som brokk - en klype tynntarmen, noe som ikke er tilfelle i koma kan ikke utøve den samme handlingen som analfabet mann som ikke har noen medisinsk opplæring kan føre til nekrose av det berørte tarmen, dvs. nekrose hans strangulated avdeling.
 Eventuelle interne svulster, inkludert ondartet, merkes umiddelbart, bør de være betimelig spor. For eksempel kan kreft i tynntarmen bli identifisert av følgende kriterier: vekttap, ledsaget av vedvarende smerter og hevelse i magen, oppkast og spastisk smerter i navlen. Alt dette peker mot et progressivt og voksende tumor av tarmen.
 Smerter i magen av et barn
 Spesielt må behandles nøye til klager av barn. Hvis et barn har vondt i magen i navlen, må du nok en gang bekymret og nøyaktig bestemme forårsake utilpasshet.
 I ungdomsårene, kan barna møte den såkalte abdominal migrene er assosiert med en brå ujevn utvikling og vekst av indre organer. Smerten er hovedsakelig lokalisert i barnets rundt navlen, kan det være ledsaget av kvalme, diaré (svært lik forgiftning), bleke lemmer, mottar de mindre blod, fordi de er kule. Hvorfor migrene? Tegn på sykdommen er en som forener ham med dette migrene - en svært alvorlig hodepine som ikke går i timevis.
 Oftere enn voksne, kan barn oppstå tarmen tarmslyng (obstruksjon). Dette er en meget alvorlig sykdom, hovedsymptomet som ikke er holdt sterk smerte i navleområdet og den høyre side av abdomen. Hospitalisering er obligatorisk i dette tilfelle, siden selv kan føre til døden.
 Noen smerte hos barn kan være psykologisk i naturen, for eksempel hvis barnet er bekymret før du går til styret. Det har blitt et populært begrep "shkolafobyya" - frykt for skolen når barnet begynner å verke angrep i nedre del av magen når foreldre sender ham til å studere. Disse smertene er verdt å ta hensyn til barnet roe ham stryke i smerte.
 I alle fall, smerten i navlen - er en av de store signaler om at du ønsker å svare umiddelbart. Hvis ubehaget øker, øker smerten blir uutholdelig, det kan føre til kirurgiske indikasjoner. Du kan bare lindre smerten, men flere piller-spa før du går på prøve. Følg ditt velvære, lytte til indre følelser, la legen din diagnostisere sykdommen i begynnelsen.  
Øynene klør - hva gjør jeg?
 Øynene kalt sjelens speil: den krystalnee og lysere utseende, renere menneskenes tanker. Denne metaforen egnet program i medisin. Vel, når verden ser friske øyne, men nå, i lys av miljøkatastrofer og fulle databehandling, sjelden møte en person som ikke har noen øyesykdom. Folk har en tendens til å tenke at hvis de har skarpe syn - derav, øynene er sunt, men de vet ikke at for ufarlige symptomer kan skjule progressiv sykdom.
 Hvorfor kløende øyne?
 Den årsaker ubehag inne i øyeeplet kan være forskjellig fra smittsomme prosesser av ulike årsaker og slutter fylyarozom viruset som forårsaker parasitt ormer, kan han bli værende på ansiktet etter de vanlige myggstikk. Ofte når kløende øyne, sier allergisk konjunktivitt øyelege som oppstår av ulike grunner. Dermed funn på dataskjermen over fire timer om dagen for et år fører til en trekning av innkvartering, som er astenoptycheskym fenomen ledsaget av kløe i øyelokkene og øyeeplet.
 I alle fall hvis øynene ble stadig klø seg selv, bør du se en spesialist. Hvor bruker du briller eller linser, kan øyeirritasjon oppstår fra problemer knyttet til refraksjon feil: kanskje du bør tenke på å endre punkter som galt oppmålt avstand mellom øyeepler nødvendigvis føre til ubehag, økt følsomhet hornhinne tørrhet i øyeeplet og tretthet.
 Felles øyesykdommer
 Konjunktivitt - en av de mest "populære" utvikler symptomer på en allergisk reaksjon, kan det være høy feber, reaksjon på husstøv, i kosmetikk og mat. For å fastslå årsaken til allergi tester bør gjøres av en spesialist allergolog fordi øyet lege kan foreskrive medisiner, for eksempel albutsida av irritasjon, og han blant annet vil føre til en reaksjon. Så for å begynne å lære den eksakte årsaken rødhet og irritasjon i øynene.
 Noen ganger øynene ikke bare klør, de er så sinte at folk føler smerte (det er kjent at i øyeeplet største klynge av celler som ikke føler noe kaldt, ingen varme, ingen taktil berøring, bare smerte). Derfor, noen skade på øyne alltid smertefulle, brennende følelse som minner om rød chilipepper, rive, som av løk, og som sanden som faller på de slimete sammen med vinden.
 Når konjunktivitt vist antihistaminer og av desensitization prosedyrer. Hvis røde øyne og en lang tid er opptatt av, så i kurset er hormonpreparater serien (dråper, salver).
 Øynene vil klø i hvis du og datamaskinen har blitt en enhet. I dette tilfellet dannet trekning av øyemusklene, er kunstig linse buet, som direkte påvirker menneskelig synsskarphet. Denne tilstanden er ledsaget av noen av symptomene ovenfor.
 Barnet kløende øyne - hva gjør jeg?
 Øynene til barnet funksjon så vel som voksne øyne. Deres arbeid skiller bare ved at øyemusklene ikke styrket, nemlig Apple fortsetter å vokse til 25 år. Derfor kan noen øyesykdom påvirke alvorlighetsgraden av barnet: det er derfor det er så mange barn med langsynthet eller nærsynthet. Hvis du ikke fjerner trekning av overnatting, som oppstår fra DC-objektiv vil være konstant avvik i øyet - nærsynthet. For å hindre at flere leger anbefaler hvile, gjøre øvelser, for eksempel, må tegne en prikk på vinduet og ser på avstand, på samme punkt - er tatt som en krampetrekning av overnatting. Noen fysioterapi (elektroforese) også stavet unge pasienter.
 Acne - Hva er det?
 Årsaken til tråden rundt øynene, kan konstant irritasjon skall være Ciliary midd, som er parasittiske naturen av sykdommen. Den aktiveres når en person er senket immunitet og endringer i metabolske eller endokrine systemer.
 Ved behandling av demodicosis felles tetracyklin salve ville være ineffektive for fullstendig ødeleggelse foci av sykdommen må brukes salver inneholdende svovel og tjære. Som nasjonale fond kan være lurt å tørke øynene hver dag og kamille, oppløsning en gang i uken for å grave "naturlige tårer", som kan kjøpes på apoteket.  
Hvorfor brenne føttene
 Vårt liv - er en konstant bevegelse fremover, vi kjører, vi skynde seg å gjøre noe, et eller annet sted gjør ikke det, og holdt tak i bena, og selv klager over at føttene bare "brennende ild". Årsakene til denne smertefulle tilstanden kan være annerledes, "den mest populære av dem er vedvarende uvilje mot å overvåke deres helse.
 Hvorfor brenne føttene
 Hos kvinner, disse er ofte smertefulle, som de har en vane iført høye hæler hver dag, og det inntrufne pads ikke betaler oppmerksomhet til beina ikke bry. Menn brenne såler av substandard materialer som utgjør sokker fra trange sko produsert av syntetisk lær. Disse faktorene eksterne og interne årsaker er at merkes. For eksempel vil en ubehagelig brennende følelse i sålene føler de som har åreknuter, arteriosklerose lemmer, soppsykdommer, leddgikt, leddgikt og flat.
 Noen ganger kan en person ikke opplever ubehag mens du kjører, men når det tar av sko, det er en brennende følelse i føttene. Jeg ønsker å berolige alle: dette er fartøyet begynte å arbeide i fullt mål, så nær skoene det øyeblikket ikke tillater dem å fungere skikkelig.
 Hva om brennende føtter
 Kjølige vannet vil hjelpe deg lindre smerten, det er bedre hvis du har mulighet til å gjøre en douche - det helt reduserer smerteterskel og reduserer hevelse føtter. Ved ankomst hjem anbefales smøre slitne fotkrem med mentol. Hvis halsbrann plager deg hele tiden bruke tradisjonelle medisiner, nemlig, bad med kamille, lind og calendula.
 For å gjøre blodstrømmen til leggene, ligge på sofaen og satte føttene på ryggen. Vri foten klokken og mot klokken - denne øvelsen bidrar til å gjenopprette blodsirkulasjonen og fjerner brenning. Ikke glem om selvmassasje, bruke midler på hånden, for eksempel, kan gjenopprette etter å ha gått på småstein, på erter, bokhvete! Få spesielle tre massasje 5-10 minutter i kveld høydepunkt Massasje føtter og tær.
 I slutten av svangerskapet hos kvinner kan være hevelse i bena og klager av brennende føtter. Dette er tegn på svangerskapsforgiftning - toxicosis, ledsaget av dysfunksjon i nyrene og høyt blodtrykk. I dette tilfelle adgang til en lege må som svelling kan spre seg til andre deler av kroppen og forårsake for tidlig fødsel.
 "Hot føtter" - et tegn på å utvikle sykdommen
 Hvis smertene og brennende følelse i føttene blitt stadig bry deg, må du finne ut årsaken er sannsynligvis - utbruddet. Når åreknuter utviklet ved slutten av dagen føttene begynner å hovne opp, smerter i leggene, hevelse årer, og det er konstant brennende føtter.
 Sopp sykdom er også ledsaget av kløe og brennende føtter, og tette sprekker i hælene, gulfarging av negleplaten. Fra soppen bli kvitt enkelt: du må endre sko ofte at det er fullstendig tørket etter sokker, gjelder salve for å minimalisere smittekilden.
 Når tromboflebitt og aterosklerose vises svakhet i bena, hud som det brenner hele overflaten av bena, fulgt av feber og alvorlig hevelse på det sted hvor den dannede koagel (trombe).
 Dersom legen har diagnostisert "diabetes" på feil kosthold kan utvikle perifer nevropati (diabetisk fot), som i den innledende fasen og følte ubehagelig brennende følelse i nedre ekstremiteter.
 En av de store sykdommene er obliterating endarteritis som fullstendig påvirker arteriene i underekstremiteter, hvorfra en person begynner å halte følelse med store smerter i føttene.
 Det er lettere å kurere sykdommen på et tidlig stadium, så ta vare på helse og skjønnhet - bare i dine hender!  
Яндекс.Метрика