Smerter under menstruasjon hvordan bli kvitt?

 Smerter under menstruasjon: hva du skal gjøre?


 "Jeg menstruasjon ledsaget av sterke smerter. Hva kan være årsaken og hvordan du kan bli kvitt denne lidelsen?"

 Smerter under menstruasjon hvordan bli kvitt?


 Smertefull menstruasjon kalles algomenoreya. Smerter under menstruasjon kan skyldes hormonelle forstyrrelser, høy smerteterskel, livmor anatomiske trekk og patologi av kvinnelige kjønnsorganer i forbindelse med tidligere tidligere infeksjon eller kirurgi til bekken organer og andre kvinnesykdommer.
 Hvordan bli kvitt smerten av menstruasjon: hva du skal gjøre
 Den eksakte årsaken kan oppdages først etter undersøkelse av en gynekolog. Hvis du ikke har noen organisk patologi av bekken organer, slik som endometriose, livmor fibroids, synechia (pigger) i livmoren, kroniske betennelsessykdommer i, vil en lege anbefale deg narkotika, inkludert hormonelle prevensjonsmidler, hjelper de å redusere smerter under menstruasjonen.
 Nå vet du hva du skal gjøre med smerter under menstruasjon og hvordan bli kvitt dem.  
Hvordan å lindre smerter under mensen?
 Menstruasjon eller månedlig - en svært viktig funksjon i den kvinnelige kroppen, uten noe som menneskeheten ville rett og slett sluttet å bli født. Når det gjelder hygiene, en kvinnes liv når menstruasjon de siste ti til femten årene er svært forenklet, takk pads, menstruasjons pad og boller. Men, dessverre, fortsetter smerter under menstruasjon å komplisere livet av ti kvinner. Algomenoreya, dysmenoré, algomenorrhea - så forskjellige gynekologer kalles smertefull menstruasjon. Navnene er forskjellige, men essensen er den samme - kramper, verkende magesmerter, ryggsmerter, kvalme, svimmelhet, hodepine og med besvimelse.
 Leger deler alhomenoreyu det primære, en som dukket opp fra begynnelsen, i dannelsen av menstruasjonssyklusen og videregående - dukket opp etter 30 år som et resultat av smittsomme virussykdommer i genitalia, hormonelle forstyrrelser eller kirurgi.
 I alle fall, før du velger metoder for anestesi for smertefull menstruasjon, en jente, må en kvinne være sikker på at den ikke har unormalt av indre organer, nervesystemet og hormonelle forstyrrelser.
 Måter å lindre smerter under menstruasjon er veldig mye som ikke-legemiddel og narkotika.
 Av ikke-farmakologiske metoder for smertelindring under menstruasjon er:
 1.  Slutte å røyke. Daglig nikotin forgiftning for den kvinnelige kroppen, spesielt nerozhavsheho svært skadelig. Ikke lenger meg slakk av, hun reduserer smerte i kroppen, som røyking er ikke bare provoserer tidlig aldring og ulike sykdommer, men kramper under menstruasjon.
   Sport. Under øvelsen, spesielt yoga og Body flex, er massere de indre organer som bidrar til å avlaste voksninger som forårsaker smerter under menstruasjonen.
   Avspenningsteknikker. Emosjonell uro i våre liv ofte påvirker helse, inkludert under menstruasjon. Ulike avspenningsteknikker, meditasjon, kan psykologiske programmer hjelpe tilpasse en positiv og fredelig livsstil oppfatning vanskeligheter.
   Ernæring. Begrense søt og fet mat for et par dager før menstruasjon, og øke volumet av væske (helst mineralvann og juice, ikke kaffe), vil hun forberede kroppen din for månedlig rengjøring og månedlig overføring med minimal smerte.
   Fysioterapi. Massasje, applikator Kuznetsova, hirudotherapy i stand til å arbeide underverk. Men hvis applikatoren Kuznetsova kan ligge uten hjelp av eksperter, bør akupressur og hirudotherapy gjøres under medisinsk tilsyn.
   Etterlevelse. Modus skal være i alt - mat, søvn, arbeid. Daglig roer nervesystemet, for derved å bidra til å lindre tilstanden av kroppen under menstruasjon.
   Av beroligende medikamenter er narkotika, spasmolytika.
   De er alle forskjellige i styrke til vendelrot og hvis du kan kjøpe og ta uten resept, jo mer alvorlig type Relaniumu betyr at du må skrive en spesialist. Med antispasmodics mest populære og tryggere narkotika er Nospanum.
   Også i den primære algomenorei, eksperter anbefaler hormonell prevensjon piller - Ovoseptu, Antyovyn, Tryzyston, Diane-35 Yasmin. Men hvert legemiddel bør velges individuelt for å unngå bivirkninger.
   Algomenoreya (og primær og sekundær) kan oppstå på bakgrunn av mangel på vitaminer og mineraler.
   I videregående algomenorei urter, beroligende massasjeterapi og vanligvis, det sjelden gjør. I dette tilfellet, smerter under menstruasjon forårsaket av mer alvorlige krenkelser av en kvinnes kropp, så i første omgang gjennomgang og ekspertråd.
   Hva som ikke skal gjøre for å lindre smerten av menstruasjon:
   i alle fall ikke bruke en varmepute på magen - at du bare påberope rikelig blødning;
   Du kan ikke bruke isen fordi du kjører risikoen for nedkjøling tjene cystitt;
   drikke sprit;
   umåtelig ta antispasmodics;
   utsette tur til legen.
   Elsk deg selv nøye og behandle kroppen din som under menstruasjon og andre ganger. Riktig behandling og ernæring, positive følelser, tidsriktig tur til legen, ingen dårlige vaner - nøkkelen til et sunt og smerte-fritt liv.  
Månedlig graviditetIfølge leger, to av ti kvinner står overfor dette fenomenet som menstruasjon under svangerskapet. Før du dømmer den grad av sikkerhet av dette fenomenet for helsen til kvinner og fosteret må lære av sin opprinnelse.

I livmorveggen har tre lag som utfører en bestemt funksjon er:

- Ekstern slimete lag (serosa)
- Det midterste laget (muskel lag)
- Det indre slimhinnen (endometrium)
Prosessen av menstruasjon er avvisningen av endometrium hvis befruktning har skjedd. Faktisk, vokser endometrium og øker i hele den første halvperiode for å bevare frukten før dannelsen av placenta. Fikse egget oppstår i slimhinnen.
Under avvisning av endometrium blod fra skadede blodkar sammen med slim ut av kroppen. Det kan konkluderes derfor at avvisning av endometrium av uterus under graviditet fører til opphør - abort.
Sikker blødning under svangerskapet
Prosessen med penetrasjon av egget i slimhinnen i livmorveggen eller dannelse av vaskulær nettverk dekker fosteret regnes som "safe" blødning. Denne blødningen ikke utgjør noen direkte trussel eventuell graviditet.
Kanskje skylden hormoner kvinner som ikke har hatt tid til å omgruppere i løpet av de fire første ukene av svangerskapet. Menstruasjon er ikke stoppet, og dens forsinkelse på neste syklus, selv om utvalget på denne lille og smertefri.
Svært sjelden årsaken til menstruasjon under svangerskapet er en avvisning av egg kommende tvillinger som utviklet samtidig i begge eggstokkene. Dette gjorde egg liv og graviditet oppstår.
Farlig blødning under svangerskapet
Ifølge de fleste gynekologer er å sikre at noen blødning hos gravide kvinner er et urovekkende tegn, da de kan bli innledet av en abort, spesielt i første trimester.
Årsakene til farlig blødning under svangerskapet er:
- Hyperandrogenism - store mengder "mannlige" hormoner i kroppen som fremmer blødning fra kjønnsorganene. Som et resultat av dette fenomenet kan løsne og egget abort skje.
- Svangerskap utenfor livmoren hvor fosteret vokser utenfor livmoren er en dødelig sykdom. Langvarig blødning og alvorlig akutte smerter i magen - er de viktigste signalene, som kan bestemme utviklingen av en slik graviditet. Fosterets vekst skjer i egglederen, og i løpet av sin vekst rørbrudd, som fører til overdreven blødning. Skadet rør vil ikke gjenopprette og kvinnelige forplantningsevne er tapt.
- En av årsakene til menstruasjon er også uheldig feste av embryo. Dette kan skje hvis en kvinne er diagnostisert fibroider eller endometriose. Utviklingen av fosteret og gi det oksygenstrømmen er problematisk.
Som et resultat av en mulig abort.
- Blødningen kan skyldes placenta previa, spesielt i de senere stadier. Ligger for lavt, en morkake blokker livmorhalsen.
- Utelukkelsen av en bakterie ved multippel graviditet kan også provosere blødning.
- En genetisk lidelse. Prenatal foster endring gjennom ødeleggelse infeksjon. I de fleste tilfeller ender dette svangerskapet i spontanabort.
- Blødning fra erosjon, dannelsen av polypper eller microtraumas under samleie.
Hvis det var en viss løsgjøring av egget, vil legemet være i stand til å løse problemet med å bevare frukten, øke antall produksjonen av progesteron. I slike tilfeller har menstruasjon mazhuschyy late som de er knappe, og andre symptomer på mulige patologier lyse savnede.
I alle fall, i tilfelle menstruasjon under graviditet ikke skal lide som en formodning, og umiddelbart søke legehjelp. I forstyrrelser i fosterutviklingen fører til blødninger kan være betennelse i organer eller tilstedeværelse av indre skader skjeden.  
Hvorfor under menstruasjon ikke kan svømme?Hver kvinnens menstruasjonssyklus, ikke graviditet ikke oppstår hvis de slutter månedlig. På tidspunktet for vaginal blod stands, mørke og tette, muligens med klumper og klumper. Dette er en spesiell tid i en kvinnes liv som krever mindre endringer i livsstil. Dermed under menstruasjon er kontraindisert badestamp og noen kroppen av vann. Hvorfor er det? Hvorfor under menstruasjon ikke kan svømme?
Bading i vann under menstruasjon, hvorfor ikke?
Gjennom hele syklusen, endometrium - det indre lag av uterus - tykner og vokser. Så en kvinnes kropp skaper optimale forhold for graviditet. Graviditet ikke. Behovet for et tykt lag av endometrium forsvinner. Alle unødvendige dør og går ut. Menstruasjon begynner.
Etter dette cellene i det indre laget av livmor igjen raskt vokse og dele seg. Og så hver måned. Hele prosessen er ledsaget av hormonelle hopp (endringer i det endokrine systemet og forklarer hvorfor før menstruasjon sulten, hvorfor en kvinne blir irritabel hvorfor sveller og vondt i brystet).
Morkake endometrial ledsaget av mindre skader blodårer inne i hule kvinnekroppen. Derfor - og blod under mensen, og små klumper av slim. Dette selvrensende prosessen fjerner det indre lag av uterus naturlig beskyttelse. Etter litt hud peeling.
Det viser seg at noen infeksjon som skjer å komme på innsiden, kan provosere alvorlige komplikasjoner. Hva en dam eller elv? Denne massen av bakterier og forskjellige mikroorganismer. All denne rikdommen penetrerer svært raskt begynner å operere i ubeskyttet mikroflora. I en slik situasjon hjelper heller ikke kvalitativ pakning eller stram dott. Vel, hva slags beskyttelse mot viruset størrelsen på flere hundredeler av en millimeter?!
Vanntemperaturen i åpent vann legeme kan sees godt. Men husk at i et åpent sår. Derfor er det stor sannsynlighet for forekomst av hypotermi etterfulgt av betennelser. Slik betennelse behandlet raskt, men i betydelig grad kan undergrave kvinners helse.
Vi skynde seg å berolige: ikke alle så ille. Du kan svømme i det klare havet. I de siste dagene av menstruasjon. Saltholdig sjøvann nøytraliserer skadelige bakterier. Følgelig er risikoen for å voldelig angrep av skadelige mikroorganismer minimal. Pass på å bruke kvalitet pinne. Etter å ha forlatt vannet, fjern vått badetøy og endre tampong.
Så hvorfor under menstruasjon kan ikke svømme i åpent vann.
Først, en høy risiko for nedkjøling og påfølgende betennelse.
For det andre, er uterin legemet utsettes for bakterier og virus som finnes i vann.
Begynte måned, ta et bad eller dusj?
Bryr seg om renslighet kjønnsorgan under menstruasjon bør brukes med stor forsiktighet. Vask helst etter hver endring pakninger med varmt vann og såpe. Dusj ta flere ganger om dagen. Men sjeler.
Badestamp er kontraindisert under menstruasjon. Høy vanntemperatur fører til et rush av blod til bekkenet. Resultatet kan bli åpnet rikelig blødning. Uplanlagt natur blodtap kan føre til tap av bevissthet, svekkelse av helsen, hodepine, generell svakhet.
Ta vare deg selv disse ugunstige dager. Det er ikke veldig mange. Prøv å bruke kvalitets pakninger. Leger rådes til å bruke tamponger når det er helt nødvendig. Unngå skylling og andre prosedyrer som involverer penetrering inne. I løpet av denne perioden, avstå fra sex. For det første, dette er ikke estetisk tiltalende. For det andre, den høye risikoen for infeksjon. For det tredje kan forverre blødning.
Konklusjoner:
Månedlig ledsaget av avvisning av det indre lag av uterus, noe som er grunnen til at kroppen forblir på gang uten naturlig beskyttelse.
Blødning livmor gjennomgår sterk kjøling og infeksjoner. For å beskytte deg selv, ønsker ikke å svømme i åpent vann og elver. I de siste dagene i måneden kan du bade i salt sjø.
Under påvirkning av varmt vann kan begynne å blø. Derfor, de kritiske dagene tillates bare ta en varm dusj.  
Яндекс.Метрика