Smerter ved vannlating hos kvinner
 Kvinnekroppen - et komplekst system som er lydhør overfor enhver handling. Det antas at det urogenitale system - den mest utsatte del av strukturen av det kvinnelige organ. Fordi helsekjønnsorganer, blære og nyrer bør vies spesiell oppmerksomhet.
 Hva synes ubehag ved vannlating?
 Årsaker til smerter, Rize, pokolyuvan kan tjene en rekke faktorer:
 1. Soppinfeksjoner (trost). Utseendet til dette problemer skyldes mange faktorer, inkludert hypotermi, ikke personlig hygiene, dårlig vannkvalitet, som hun bruker for hygieneprosedyrer, antibiotika og mange andre. Selv om ingen av disse faktorene hadde ikke noe sted forverring av sykdommen kan være lavere immunitet.
 Trost, som sådan, mange leger tror ikke sykdommen, men det gir en masse problemer. Det faktum at mikroorganismer som lever i skjeden, er alltid der, og normalt ikke forårsaker ubehag. Men ved den minste ubalanse, begynner gjærsopp å angripe mikroflora og gjær infeksjon bryter ut med et smell. Til tross for at gjær - en krenkelse av mikrofloraen i skjeden, negativt påvirker det hele urinveiene. Resultatet er smerter ved vannlating hos kvinner, svie og kløe.
 For å nøytralisere aktiviteten av sopp, trenger vi en fremgangsmåte skylling med sodaoppløsning. Denne metoden vil kvitte seg med gjær infeksjon hjemme.
 2. Inflammatoriske sykdommer (blærekatarr, vaginitis). Cystitt er ofte et resultat chill. Og siden det er en sykdom i urinblæren symptomer gjelder for alle bekkenorganer. Det er smerte og svie ved vannlatning, det er en følelse av utilstrekkelig tømming av blæren, kan øke temperaturen. Slå tilbake blærekatarr kan være pyelonefritt, når infeksjonen sprer seg til nyrene. Men vanligvis til det punktet hun ikke bevise seg selv, og etter de første tegn på blærekatarr begynner å ta et kurs av anti-inflammatoriske medisiner og antibiotika.
 Vaginitt - er ganske vanskelig å fastslå sykdom som påvirker indre organer. Årsakene til vaginitis leger kalt annerledes. Noen leger selv forbundet med vaginitt kulpitom. Men siden betennelsen er forskjellig, så snakk om vaginitt, som en distinkt sykdom. Det ser plutselig når den passerer. Det finnes mange eksempler der smerter i urin organer kvinner generelt ikke forklart. Tradisjonelle medisiner og sette lokale desinfeksjonstiltak lette pasientens tilstand.
 3. Infeksjonssykdommer (seksuelt overførbare). De er mange, de har forskjellige symptomer. Deres viktigste funksjon - evnen til å overføres seksuelt. Disse patogener - coca. For behandlingen anvendes sterke antibiotika. Krever en individuell tilnærming til behandlingen, så vel som seksuelt overførbare sykdommer kan ha mange bivirkninger som ofte er forbundet med sykdomsvarighet.
 Hvordan å fastslå den eksakte årsaken smerter ved vannlating?
 Å bestemme hva slags problem med helseundersøkelse er nødvendig å gynekologer og urologer. Resultatene av vaginal smøre, urin og ultralyd studier å fastslå den eksakte årsaken til sykdommen.
 Siden alle typer urinsykdoms veldig lignende symptomer, kan riktig diagnose eneste spesialist etter laboratorietester.  
Hvordan å bleke tennene aktivert karbon
 Et vakkert hvitt smil har et positivt bilde av mannen. Men mange merke til at tennene ikke er helt hvit. Dette kan rettes opp, bleke tennene hjemme.
 Selvfølgelig kan det brukes for bleking av hydrogenperoksyd hvithet tannkrem, natron løsning. Men bleking aktivert karbon ikke helt tradisjonelle. Hvordan å bleke tennene aktivert karbon - snakke om det.
 Det er flere oppskrifter for bleking måte. Før å bleke tennene med aktivt kull, matlaging løsning. 2 tabletter setter kull i glassbeholder, deretter legge til et par dråper varmt vann og gni til en jevn røre. Da er dette løsningen børste, med gode vыpolaskyvaya rester av kull.
 Etter den tredje prosedyre vil raid. Generelt, hjem metoder er skånsom mot tannbleking, som brukes hovedsakelig naturlige produkter.
 Den andre metode for bleking av aktivert karbon - er ganske enkelt å tygge tabletter. For a Børste behovene til tørr halm.

 Hvordan å bleke tennene med aktivt kull og unngå riper i emaljen?


 Aktivert karbon - et stoff med organiske, naturlige ingredienser som går i behandlingen av torven. Dette er en utmerket sorbent og filterkomponenter. Aktiverte karbonpartikler i kontakt med tannemaljen plakk oppløse mørket. For ikke å forstyrre emaljen bør aktivt kull tabletter være meget god jord, nesten pulver.
 En annen nyttig oppskrift hvordan å bleke tennene med aktivt kull. Tabletter kull slipe godt og blir til pulver, legge til tannkrem og bruke blanding av rene tenner.
 Generelt kan bleking metoden ovenfor ikke holdes mer enn 2-3 ganger i måneden. I tillegg har en svak blekeubehagelige virkninger. For det første er de pulverpartikler av kull drevet mellom tannkjøttet og tennene. De er vanskelig å rengjøre. Og, for det andre, den økte følsomheten av tannemaljen. Kanskje uforutsigbar reaksjon, selv smertefullt å vanntemperatur, varm eller kald. Det kan være en følelse av ubehag. I det hele tatt en meget god måte å bruke det hjemme. Ikke bare bidrar til å rense plakett mørk, desinfeksjon og oppdatere munnen.  
 Profesjonell makeup Christina - det er utmerket kvalitet og varig effekt i en flaske. I over tretti år, er det brukt i mange skjønnhetssalonger.

Flawless ansiktshuden for en lang tid med Christina kosmetikk


 Israelske kosmetikk regnes som en av de mest populære og effektive i verden gjennom bruk av komponenter som er rik på mineraler, vitaminer og planteekstrakter. Profesjonell makeup Christina - det er utmerket kvalitet og varig effekt i en flaske.
 I over tretti år, er det brukt i mange skjønnhetssalonger. Christina kommer fra produkter som ikke er kosmetiske, nemlig effekt som forklarer spesiell sammensetning som inneholder en bevist kjemiske forbindelser og gunstig for huden urteekstrakter, alger partikler, og vitaminer.
 Blir vakrere, for å løse problemene som hjemsøker, kan du bruke profesjonelle kremer og andre produkter pyllynhov uten å besøke på samme skjønnhetssalong. Mange serier på hudpleie er utviklet for hjem, og, høyt spesialisert omsorg.
 Israelske profesjonelle kosmetikk tilgjengelige og enkle å kjøpe fra en nettbutikk http://magbeauty.ru/christina. Høykvalitets produkter som kan forvandle badet ditt hjem til en ekte skjønnhetssalong, tenker alle synlige og usynlige hudproblemer - dette er kosmetikk Christina.

 Serien Christina kosmetikk


 Serien Comodex rettet mot å bekjempe problemet hud. Den kombinerte effekten av narkotika regulerer talgkjertlene, reduserer uttrykk for betennelse og acne, jevner hudfarge og hindrer fremveksten av nye feil.
 Anti-serien omfatter tre linjer:

 •  Alltid Young, på grunn av høyere innhold av protein, fruktsyrer, antioksydanter og naturlige ekstrakter motstår aldring, beskytte og forsterke hudens vev;

 •  Linje Silk, for å matche navnet inneholder silke fiber gir øyeblikkelig løftende effekt;

 •  Ønske serien øker motstanden mot hud faktorer og triggermekanismer på aldring.


 •  Special Series Cosmetics Christina - skreller den. Rose de Mer - en naturlig vegetabilske skreller, som perfekt renser huden uten å skade den. Det er i stand til å takle en rekke eksterne problemer: postacne, pigmentflekker, arr, for tidlig aldring av huden. Kjemisk peeling Peelosophy - en alvorlig beslutnings mer alvorlige problemer. Denne linje er i stand til å håndtere store estetiske defekter.  
   Sunn hud og velutstyrte - en standard for skjønnhet. I rytmen av den moderne byen er ikke alltid mulig å vie tilstrekkelig tid riktig omsorg for seg selv, men et par minutter om dagen for å prøve meg selv elskede, for å gi.

  Maskere film som effektiv hudpleie


   Huden i dette tilfellet svaret verdsatt som en attraktiv og strålende hud. Profesjonelle kosmetologer sier at morgen og kveld være sikker på å gå gjennom tre stadier av omsorg: rensende, fuktighetsgivende og sin makt.

   For å oppnå effekten av kvalitetsverktøy må velges i henhold til typen av huden. Som du vet, det er tørr, fet, normal og blandet type. I arsenal av kosmetiske produktlinjer ha foretrukket en hjemme dag og nattkrem, rensing tonic, gel cleanser. Spesiell oppmerksomhet bør vies til å rense det - uten alle disse prosedyrene vil være helt ubrukelig.

   Kåte hudceller i ansiktet bør være jevne vidluschuvaty. Etter det, begynner huden å puste, mette oksygen, forbedrer hudfarge, trange porer. Et utmerket verktøy i dette tilfellet vil rensing maske for ansikt-film. Først kan du sette en maske og gå om sine husarbeid - du jobber, og maske på denne tiden også fungerer. For det andre er den personen fjernet fra én håndbevegelse. Film maske er trolig den mest komfortable i eksistens - den maksimale effekt, minimal anstrengelse.

   Vel, hvis kjøpt som en del av masken er den aktive ingrediensen panthenol. Det bidrar til å jevne ut overflaten av epidermis, gjenopprette kollagen-forbindelse. I tillegg stimulerer det metabolisme, regenererer den på et cellulært nivå. Panthenol bidrar effektivt rengjort for smuss og har en anti-inflammatorisk effekt. Strukturen i maske-film produsenter ofte legge denne komponenten, fordi det bidrar til å holde fuktigheten i huden etter bruk av kosmetikk.

   Når du påfører masken bør unngå øyne, lepper og øyenbryn. Det er verdt å betale oppmerksomhet til de delene av ansiktet til vellushår. Etter tørking og etterfølgende fjerning av filmen kan være noe ubehag. Fjerne det mot bunnen opp. Hvis du fremdeles har noen elementer, og skyll den med varmt vann vil ikke fungere. Hjemme kosmetolog kan ha flere typer av slike biler med forskjellig kosmetisk effekt. De vil gjøre en enda tone ansiktet, bremse aldring, effektivt renser huden fra keratinized uten å bryte vann-lipid balanse.  
  Яндекс.Метрика