Solbrenthet. Hvordan sole i solen

 1. Intensiteten av UV-strålingen varierer i løpet av dagen, noe som betyr at det er flere og mindre trygge timer soling. Det er bedre å sole seg i morgen 9-11 h, og til feil tid - fra 12 til 14 timer av dagen. I den periode mange ganger øker risikoen for vulkanisering. Du vil ikke spare noen telt eller annet ly, fordi selv i skyggen av sand reflekterer sollys, sende dem til deg.
 2. Kommer på stranden første gang, kaster vi misunnelige blikk på dem som har prydet bronse brunfarge. Jeg ønsker å raskt bli en "sjokolade" fordi vi begynne å sole seg, erstatte kroppen noen timer for direkte sollys. Resultatet - solbrenthet, og i verste fall - og heteslag, tørket rød hud som skreller, feber og nesten ingen solen.
 Det er passende å minne bare si: ". Quiet ride - trygt" Som nevnt, produserer huden melanin for å beskytte seg mot solen, men "inkludering" av denne beskyttelsen tar tid fordi du må sole gradvis.
 Hvis du kan, før strandsesongen 1-2 ganger besøke solariet. Men ikke i noe tilfelle kan sole seg på stranden og i solarium på samme dag. Ankommer på stranden i en st frist til 5-7 minutter i solen. Hver dag øker varigheten av soleksponering i 3-5 minutter. Etter dette prinsippet, vil du få en fin brunfarge selv uten skade på helse.
 3. For å sjekke tilstanden på huden under soleksponering, utføre en enkel test: trykk den med fingeren. Hvis kroppen er hvit sti, må i dag soling bli avsluttet.
 4. Sørg for å ha en lue og solbriller.
 5. Ikke drikk for kalde drikker, spesielt alkohol.
 6. Hvis du liker soling ligger nede, setter noe i hodet, som en berg rullet håndkle tørr. Hodet bør være litt hevet.
 7. varm sol og lyden av vann ikke verre lull vuggesang. Motstå lysten til å ta en lur, risikerer du perelezhaty solen og gjøre heteslag og brannskader.
 8. Når Tanning lese uønsket.
 9. Pass på å bruke solkrem. Oppdatere lag med krem ​​hver gang etter bading fordi vannet vasker bort den beskyttende film. Spesiell forsiktighet smøre ansikt, nakke og skuldre. Ikke glem øret, de er også i stand til å brenne.
 10. vaselin, glyserin og andre mineraloljer er ikke i stand til å erstatte solkrem. Dessuten, når du bruker tanning kremer og salver slike komponenter er farlig. Fordi mineral fett dråper vises på huden fuktighet, som i likhet med små linser tiltrekke seg og brekker sollys. Du har sikkert sett hvordan barn med et forstørrelsesglass for å brenne etiketter benker og andre treflater. Mye det samme skjer med huden, dekket med vanndråper.
 11. Tørk forsiktig etter bading av samme grunn som beskrevet i forrige avsnitt, dråper av fuktighet konsentrere solstrålene, som fører til brannskader.  
Anbefalinger for disse tans i solarium. Soling i solarium

 Strengt tatt brunfarge i solarium er ikke forskjellig fra tanning i solen. Huden reagerer på lys spesiell lamper og begynner å produsere beskyttende melanin. Utenfor tan oppnådd i solarium, ingen ryznytsya av naturlige og holdt så mye tid som vanlig. Derfor, hvis du ikke trenger å bruke tid på stranden og gå hele sommeren med blek hud ikke vil, kan du gjerne gå i solarium.
 Soling i solarium anbefales ikke mer enn to ganger i året kurs på 15-20 økter. En økt varer fra noen få minutter til en time. Standard kurs tanning i solarium er 8-10 økter holdes annenhver dag. Den nøyaktige Programmet består arbeidere solarier individuelt for hver enkelt klient. I beregningen av den aksepterte form for garving, særlig i huden, og dens tilstand og andre faktorer.
 Du må strengt følge program utviklet for deg av eksperter fra solbrenthet og tydelig følge sine anbefalinger, og følger de generelle reglene for solbrenning i solarium.

 Generelle regler for solbrenning i solarium


 1. Før solingen ren hud av makeup. Som med normal brunfarge, bruk parfyme og lotions brennevin anbefales ikke.
 2. Påfør spesielle fasiliteter designet for solbrenning i solarium. De er laget av naturlige ingredienser og inneholder ikke stoffer som kan skade huden din under soling. Konvensjonell kosmetikk forårsake allergi, peeling og rødhet i huden, forekomsten av pigmentflekker, ujevn brunfarge.
 3. Den tynne øyelokk hud kan ikke beskytte øynene fra den intense ultrafiolette stråling fra lysrørene som er i stand til alvorlig skade øynene, forårsaker retinal brannsår, grå stær, natt blindhet. Derfor, den brunfarge i solarium må bruke spesielle briller som beskytter øynene og øyelokkene, men ikke gjør det obskure andre områder i ansiktet.
 4. Noen hud utstillings økt følsomhet for ultrafiolett stråling. Svært følsomme for UV-stråler, for eksempel myk hud på brystet. Hvis etter solingen på sensitive områder av huden viser tegn til brannskader, gjør mellom øktene to-dagers pause. I løpet av denne tiden huden bør gjenopprette. I ytterligere redusere varigheten av øktene eller dekke sensitive områder i 2. omgang av økten.  
Ned med cellulitter. Fighting cellulitter

 Hvordan bekjempe cellulitter


 Lys oransje runde saftig appelsin som en sommersolen. Dette er ikke bare deilig, men også nyttig representant for slekten Citrus, rik på sporstoffer og vitaminer. Hvis du spiser 1 - 2 appelsiner om dagen, kan du ikke bekymre deg for vitamin C-mangel, fordi en frukt inneholder ca 532 mg av dette vitaminet.
 Men for mange kvinner oransje sitrus - permanent karakter mareritt. Det skal høres ordet "orange", som smilet forsvinner fra ansiktet til den vakre damen gnisten i øynene slukket og erstattet den ærefrykt og fortvilelse. Bakgrunnen for en slik enkel metamorfose, en av de vanligste problemene med kvinneskikkelser - cellulitter - ofte sammenlignet med appelsinskall. Faktisk, til ujevn humpete hud på lår, rumpe, mage, armer i utseende svært lik skrelle av frukten.
 De første symptomene på appelsinhud er i stand til å manifestere seg i ungdomsårene. Hvis hun har en genetisk predisposisjon for "appelsinskall" mens han ledet en usunn stillesittende livsstil, vil huden hennes skyte elastisitet.
 Cellulitter leverer mye lidelse, spesielt moralsk. Speilet på badet og vil avhenge mer enn noen gang han ikke fikk se på tanken på strender og badedrakt kommer en kald svette, slutter hun å føle seg seksuelt attraktive, det er problemer i hans personlige liv.

 Hva du skal gjøre med cellulitter?


 Du kan kle seg i formløse klær og slitasje uten å fjerne. Du kan vandre forbi speilet etter en dusj, ser på gulvet. Du kan gjenta tusen ganger at du ikke har cellulitter, men hvis det er, da han ikke vil forstyrre. Men alle disse "metoder" absolutt ingen hjelp til å løse problemet.
 Så, gå til speilet, se på kroppen din og ærlig fortelle deg selv: "Jeg har et problem, og dette problemet - appelsinhud". Bemerkelsesverdig, er første og viktigste fasen gikk, kjente deg igjen problemet. Det neste trinnet - søke etter sin løsning.
 Cellulitter - Det er ikke en dødelig sykdom, men bare en liten feil i figuren. Vi vil ikke dissemble, slå cellulitter er ikke så lett. Kampen mot "appelsinskall" krever tålmodighet, utholdenhet og utholdenhet. Bare vanlig gjennomføring av komplekse anti-cellulitt behandlinger vil tillate deg å slå kroppen din i god form.
? Merk at for å lykkes bekjempe cellulitter bør bruke alle metoder for å håndtere det på samme tid. Den bør ha et sett med prosedyrer som inkluderer massasje, Gymnastikk, skreller, wraps, masker, kremer og riktig ernæring. La deg ikke lure: velge bare ett "likt" metoden, kan du ikke oppnå noen konkret resultat.
? Ikke forvent også at, starter kampen mot cellulitter, en uke vil du allerede nyte sin figur. Det vil ta minst 2-3 uker før du merker bedring. Angi et tidspunkt, for eksempel 3 måneder, anti-cellulitt behandlinger, planlegge og følge den trofast. Hvis du ikke gjør deg selv avlat, ved slutten av perioden vil du innse at cellulitter - det er ikke en setning.  
Hva er cellulitter? Som cellulitter dannes

 Cellulitter, eller lipodystrofi - Resultatet av strukturelle endringer i underhudsfett laget. Sunne fettceller har en rund form. Mellom dem er tynne, men sterke fibre som forbinder fettcellene. Cellene i liten arterielle og venøse fartøy ligger i kort avstand fra hverandre - den plassen er nødvendig for passering av interstitiell væske.
 I en frisk fettvev metabolisme forekommer meget hurtig, slik at cellene er mettet med oksygen og næringsstoffer. Men, lår, rumpe og mage metabolisme er svært ustabil. Den minste svikt fører til stagnasjon av blod og lymfe cellene ikke er nok oksygen, vitaminer og mineraler i levende vev skadelige radikaler dannes, og etterhvert samler seg mer og mer.
 Som et resultat av økt skade de beskyttende cellemembraner og kollagenfibre. Huden mister sin fasthet og elastisitet, og hvordan "flex" under vekten av hovne fettvev, blir ujevn og humpete.
 Typisk dannelse Cellulitter kommer fra bunnen opp, og bare i sjeldne tilfeller "appelsinskall" vises først på innsiden skulderen, og deretter "overføres" til mage, rumpe og lår.
 Du er nå generelt forestille seg hvordan cellulitter dannes. For å bli kvitt det, må du snu denne prosessen tilbake. Kastet ut av kroppen hans, giftstoffer, frie radikaler, normaliserer blodsirkulasjonen og lymfesirkulasjonen, slår cellene i stand til å motta nok oksygen og næringsstoffer normalt la huden å "puste" og cellulitter må vike.
 Gjør det hele bidrar til å sette av anti-cellulitt behandlinger Massasje, øvelser, wraps kroppen og så videre. D.  
Яндекс.Метрика