Drømmen om alle kvinner - vakker, skinnende hår. Kjære salon prosedyrer er ikke like delt. Men det er alltid en vei ut. Innenlandske midler fra vegetabilske oljer raskt og effektivt bidra til å løse ulike problemer av håret.

Solsikkeolje for hår helse


 Blant de vegetabilske oljer mest effektive solsikkeolje. Vitaminene A, D, E, og diverse nyttige fettsyrer og antioksidanter fremme vekst, styrke, gjenopprette håret. Oljen skaper en usynlig film som beskytter håret mot ulike værforhold.
 Nyttige egenskaper av solsikkeolje er mye brukt i etableringen av masker og hjem olje. Men matlaging er bare egnet uraffinert solsikkeolje. Den inneholder alle nødvendige næringsstoffer.

 Catering hår


 Rytmen av moderne liv er svært høy, og vi hadde tid til å gjøre dem i det hele tatt. Men velger du bare en halv time i uken av verdifull tid - lage en maske for en av våre oppskrifter, ta et bad, slappe av, stresse ned og du er igjen full av energi og klar for nye utfordringer! Og håret ditt igjen bli myk, skinnende, silkeaktig, som de hvilte sammen med deg!
 Det er mange gode verktøy for håret. Og en av dem - en maske med honning og olje. Det vil gi håret glans og fylt med vitalitet.
 Spare hår i vinterkulda vil hjelpe maskere med solsikkeolje og noen sitrus juice. Hvis du har flass, dette samme maske og spare på problemet.

 Glans og volum i håret


 Langt tykt hår er alltid på moten. De tiltrekker utsikt lokker sine endeløse glitrende bølger. For å oppnå dette resultatet er ikke så vanskelig. For å gjøre dette, ta 50 ml solsikkeolje 2 vaktel egg. Blandingen ble holdt i en varm 30 minutter. Påfør på rent hår. Spyl ikke 40 minutter. Skylle håret med vann.
Solsikkeolje for hår helse

 Å forberede maskene må ta de neste ett til to spiseskjeer honning (avhengig av hårlengde), to spiseskjeer solsikkeolje, eggeplomme, nesle kjøttkraft. Påfør i tørt hår, wrap polyetylen og et håndkle til å holde så lenge som mulig, og skyll. Aktive stoffer påvirker hodebunnen og hårsekkene, som fremmer vekst, håret volum.

 En sunn hodebunn


 Økologi, underernæring og andre negative faktorer tørr hodebunn, forårsaker flass vises, der er det veldig vanskelig å bryte. Kjære sjampo ofte ikke gir den ønskede effekt. Og her kommer vi til unnsetning igjen vegetabilske oljer. Men det er viktig å velge riktig olje for å fukte hodebunnen.
 For å fremstille fuktighets maske skal ta et tilsvarende antall forskjellige vegetabilske oljer. Påfør i hodebunnen og håret ender. Holde minst to timer. Deretter grundig vaske håret med sjampo.

 Solsikkeolje til tørt hår


 Mange kjente problemet med tørt og sprøtt hår. Slik håret ser matt, livløs. Return glans, silkiness, elastisitet igjen hjelpe olje.
 Enkelt og effektivt bekjemper tørt hår maske av konvensjonell olje. For å gjøre dette, må du varme opp og sette hele lengden på håret. Hold varm i 2-3 timer, og skyll bruker sjampo.
 Hell 100 gram burdock root solsikkeolje og la for en dag i varmen. varme under omrøring. Kjølig, press. Bruk, gni hodebunnen, eller som en ytterligere ingrediens i andre masker.
 En annen enkel og mirakuløse maske mot sprøtt hår. Som nødvendige antall solsikkeolje (avhengig av lengde og tykkelse på håret) legge til vitamin A, E, C, linfrø, Burdock olje, balsam for håret. Påfør på håret i minst 30 minutter. Resultat merkbar umiddelbart, men etter noen uker med hår igjen bli sunn og skinnende.

 Hårreparasjon


 Problemet med håravfall og skallethet er en av de mest presserende. Men her vil du komme til unnsetning solsikkeolje. Kombinasjonen av vegetabilske oljer og løk aktiverer hårvekst og bidra til å styrke og vekke sovende hårsekkene.
 Oppskrift maske mot skallethet enkel. Det bør være en løk, en skje med honning, to spiseskjeer olje. Løk skal være grundig knuse, tilsett honning og olje, bland godt. Påfør forsiktig på hodebunnen. Hvis denne masken brukt flere ganger i uken, vil resultatet glede deg.
Solsikkeolje for hår helse

 Innenriks olje


 Hvis du insisterer på matolje med urter, blomster og andre komponenter, er det allerede nyttige egenskaper kan bli ytterligere styrket. Og håret vil bli behagelig aroma. Oppskrifter matoljer hjemme mye, vurdere den mest enkle og effektive.
 Tre spiseskjeer hibiscus hell 100 ml olje. Insister dag, belastning. Påfør på hårvask.
 Appelsinskall male i en kaffekvern. Den resulterende pulver hell 100 ml olje, varmes i vannbad, sette mot dag, avløp. Gni inn hårrøttene.
 Det er viktig å huske at du ikke kan holde innenlandsk olje over tre måneder. Etter denne perioden, til et nytt verktøy gjøre bedre. Du må også huske at ikke alle komponenter masker som passer for deg, fordi før påføring av en prosedyre, må du ta kontakt med legen din.
 Nyttige egenskaper av solsikkeolje er gunstig for hår og hodebunn, forhindrer brudd, tap og gitt vitalitet og sunn glans. Unike hårpleie oppskrifter gått ned fra en generasjon til en annen. Vakkert hår også vitner om helsen til hele og vice versa kjedelig split er et tegn på en mulig sykdom. Hvis riktig valgt maske som tilsvarer ditt problem, så kan du oppnå de ønskede resultater på kort sikt. Og for å gjøre det kan du!  
Normale ESR kvinner
 Senkning - rate, som bestemmes i en klinisk blodprøve. Definisjon av ESR er en svært spesifikk test som indikerer nærvær eller fravær av aktiv inflammasjon finner sted, men uten å definere typen av dens opprinnelse.
 Ta blod for analysen er plassert i en spesiell glasstank hvor den er delt inn i to lag. I de nedre osazhyvayutsya røde blodlegemer i øvre venstre klar plasma. Tallet på separasjonstanken, hensiktsmessige grenser mellom erytrocytter og plasma og senkning er et mål på en milimetrahhod.
 Den inflammatoriske respons i legemet fører til høyere innhold av fibrinogen, noe som i sin tur utløser fremveksten fremgangs agglutinasjon av røde blodceller. Som et resultat av frekvensen av sedimenteringsraten øker. Svingninger i dataanalyse innenfor normalområdet indikerer fravær av betennelse.
 Normale grensene for denne indikatoren for menn og kvinner er forskjellige.
 Tradisjonelt ESR raten for kvinner er 2-15 mmch. Blodprøvetaking for å oppnå dette resultatet bør gjennomføres bare på tom mage om morgenen. Naturligvis, i nærvær av akutt patologi bør ikke stole på anbefalingene. Måle ESR dynamikk vil gi mer nøyaktige tall. Testen dermed anbefalt i flere uavhengige laboratorier.
 Det overskytende av de ovennevnte indikatorene bør føre pasienten til en grundig gjennomgang. Selv om det bør bemerkes at infeksjoner og inflammatoriske prosesser - det er ikke alle faktorer som kan føre til økt rente ESR.
 Årsakene til økt ESR
 Liste over patologiske tilstander som provoserer endring i senkning, stor. Endring av ESR oppover kan bestemmes av nærværet av inflammatoriske reaksjoner i kroppen, for eksempel:
 - Smittsomme og betennelsessykdommer (hjerteinfarkt, lungebetennelse, hostrihronichni infeksjoner, tuberkulose, syfilis, sepsis);
 - Skader, frakturer;
 - Kirurgi;
 - Collagenoses (revmatisme, leddgikt).
 Av ikke-inflammatoriske tilstander som årsak økt ESR inkluderer:
 - Utdanning svulst;
 - Endokrine sykdommer som hypotyreose eller hypertyreose;
 - Kroniske og akutte forgiftnings kjemikalier;
 - Nyresykdom;
 - En autoimmun sykdom i bindevevet.
 Også Øk av ESR nivåer i kvinner kan godt skje i anemi og allergier. Ved behandling av sistnevnte, for øvrig, kontrollere dynamikken i denne indikator vil vurdere effektiviteten av desensibiliserende terapi.
 Indeksen kan økes ESR og under svangerskapet. Den maksimale verdi er nådd, som obstetrisk praksis, det tredje trimester. Noen ganger er de samme tallene observert i tidlig postpartum perioden. I disse tilfeller, ytelsen av 45 mmhod normen, og i alle fall ikke anses som patologisk.
 Ved tolkning av resultater fra kliniske tester ESR kan ikke miste av syne kvinnens alder. Hva er den eldste, vil jo høyere tallet være. Etter 50 år, noe som betyr 30 mmhod går for det er ganske passende som gjenspeiler normal helse.
 Årsaker til nedgang ESR
 Redusert sats ESR oppstår sjeldnere enn økt.
 Årsakene kan være:
 - Unormalt høyt antall røde blodceller;
 - Leversykdom;
 - Lav fibrinogen innhold;
 - Kronisk sirkulasjonssvikt;
 - Virkningen av visse legemidler (acetylsalisylsyre, kalsiumklorid).
 Stor verdi redusert klinisk indikator på ESR er det ikke.  
Protrombin index - standard
 Blod er en svært kompleks del av kroppen vår og inneholder mange forskjellige komponenter. Med utviklingen av bioteknologi, disse komponentene var tillate å oppdage ulike sykdommer og motta annen viktig informasjon om tilstanden til vår helse gjennom en svært vanskelig diagnostiske tester og prosedyrer. En av disse testene er den protrombin-indeksen, som kan oppnås ved hensiktsmessige blodprøver.
 Formålet med analysen på protrombin indeks
 Test protrombin indeksen gjør det mulig å vurdere muligheten for blodpropp. Den brukes til å overvåke pasienter som tar visse medikamenter, så vel som for påvisning av blodpropper.
 Diagnose
 Pasienter som har problemer med forsinket blodlevring normalt utsatt for en rekke tester for å finne årsaken til problemet.
 Test protrombin indeks, særlig om det faktorer VII, V og X, protrombin og fibrinogen. Protrombin er et protein i den flytende delen av blodet (plasma), som omdannes til trombin i koagulering. Fibrinogen er en slags belokhlobulyna. Det viser til fibrin i clotting. Å redusere konsentrasjonen av en hvilken som helst av dem kan føre til blodpropp prosessen er lengre. Denne testen brukes i kombinasjon med test partiell tromboplastintid å identifisere hemofili og andre arvelige forstyrrelser av blodkoagulering.
 Overvåking
 Test protrombin indeksen brukes også for å overvåke pasienter som tar warfarin (Coumadin). Warfarin er et stoff som er utformet for å forhindre blodpropp i de dype venene i bena og arrangert for behandling av lungeemboli. Det forhindrer blodpropper ved å redusere produksjonen av visse enzymer i leveren. I dette tilfelle skjer det at en øket protrombin indeks.
 Trening
 Legen bør intervjue pasienten for å se om han tar noen medisiner som kan påvirke resultatene. Denne forholdsregelen er spesielt viktig dersom pasienten er Warfarin fordi det finnes en rekke medisiner som kan samhandle med warfarin, øke eller redusere koagulasjonstid.
 Beskrivelse
 Blodprøven blir oppnådd ved venepunktur pasienten. Blod samles opp i et reagensrør inneholdende natriumcitrat for å forhindre koagulering begynnelse før testen. Blodceller separert fra plasma.
 Test protrombin indeks er gjort ved å legge til pasientens plasma tromboplastintid protein som omdanner protrombin til trombin. Blandingen holdes i varmt vann ved 37 ° C i ett til to minutter. Deretter legger kalsiumklorid, natriumcitrat til å motstå og fortsette folding. Denne periode kalles protrombintiden.
 Risiko
 Den største risikoen er muligheten svimmel og lys i svulster der blod ble tatt. I dette tilfellet kan brukeren sette en varm våt komprimere.
 Standarder protrombin indeks
 Den normale tid for dannelse av protrombin er 11 til 15 sekunder, selv om den kan variere avhengig av kilden for tromboplastin brukt i testen, fordi det skjer at protrombin indeksen avtok. Protrombintid innenfor dette området indikerer at pasienten har normal blodlevring.
 Unormale resultater
 I lang tid testen anses unormalt. Økningen i protrombintid angir mangelen på enhver komponent VII, X, V, protrombin eller fibrinogen. Dette kan medføre at pasienten har en mangel på vitamin K, leversykdom eller disseminert intravaskulær koagulasjon (DIC).
 Protrombintid hos pasienter som får warfarin også være lang, vanligvis fra halv til to ganger høyere enn normalt. Det overskytende av normalområdet resultater i ca to og en halv ganger er grunn til bekymring, da det kan føre til unormal blødning.  
Яндекс.Метрика