Som gurglevann calendula skjær?
 Medisinplanter er mye brukt i medisin. Folk er glade for å slå til naturens gaver, styrke kroppen, bli kvitt ubehagelige symptomer og fjerne irritasjon. Du kan bruke ulike infusjoner, decoctions å stoppe hoste, glemme smerter i halsen, hindrer utvikling av forkjølelse. Reliance fans av folkemedisinen bruker calendula. Dette er ingen tilfeldighet. Det er et anlegg med små gule knopper stand til irritasjon i halsen, har den astringerende virkning. Med calendula mulig å lege sårene, for å bli kvitt betennelse. I hjertesykdommer, brannsår, sykdommer i mage-tarmkanalen kan anstrøk av calendula, forskjellige medikamenter og salver på grunnlag av denne planten. Det bør gurgle med infusjon av calendula, hvis det begynner betennelse i mandlene, vondt og sveller hals. Medisinske planter vil takle sykdom. Det vil myke opp slim, lindre betennelser. I tillegg har calendula utmerket antimikrobiell virkning. Det er viktig å vite hvordan å gurgle med infusjon av calendula rett til å bringe maksimalt utbytte plante kroppen. 
 Riktig å forberede infusjon av calendula
 Først må du huske hvordan du koker calendula ekstrakt. Du trenger vann, calendula blomstrer, med glasslokk, cheesecloth eller en finmasket sil. Du kan forberede flere infusjoner. Deretter må du bygge bro kapasitet, keramikk eller emalje. Ikke bruk metall, aluminium kokekar.
 Et glass vann trenger en spiseskje calendula blomstrer toppløs. Fortrinnsvis når skylle hele glasset. Beregn hvor mye du trenger å brygge calendula en gang, deretter bruker den forberedt infusjon. Vanligvis liter om dagen er nok tinkturer. I en liter vann for å insisterer fem ss tørkede plante.
 Oppmerksom sekvensen av handlinger, så gurgle healing calendula ekstrakt.
 1.  Ta calendula blomster. Det er bedre å kjøpe fra et apotek i stedet for å prøve å samle planter selv. Beregn hvor mye du trenger for å forberede infusjoner.
   Plasser buketter i en panne eller glass. Hvis du bestemmer deg for å gjøre mye av infusjon, er det lurt å forberede seg på forhånd termos. Det medisinsk væske vil bli lenger varm.
   Kok opp vann. Hell kokende vann calendula.
   God blanding vann og deretter dekke beholderen lokket. Husk at lokket skal sitte tett.
   Dessuten vikle beholder med varm væske. Bruk et stort håndkle, laken.
   Vent ca 1-15 timer. Infusjonen bør avkjøles.
   Når den nødvendige mengden av tiden har gått, må du anstrenge nøye den resulterende væsken gjennom cheesecloth. Du kan bruke en fin sil.
   Infusjonen avkjølt til romtemperatur? Du kan skylle halsen!
   Cook calendula ekstrakt nøye. Ikke glem at det er nødvendig å gi god medisinsk infusjon konsentrasjon, sette et tilstrekkelig antall blomsterstander. Det er viktig å renne godt og trekke ut så små partikler calendula stor grad kan irritere halsen hvis du ikke klarer å kvitte seg med dem gjennom filteret, gasbind.
   Skylle halsen anstrøk av calendula
   Husk hvordan du ønsker å gurgle blomst. Det er viktig å regelmessig bruke et skjær. Hvis du skylle halsen hver dag, foretrekker å gjennomføre denne prosedyren om morgenen og om kvelden, vil du ikke være i stand til å oppnå ønsket effekt. Best gurgle hver tredje time. Hvis du våkner opp om natten, også bør bruke denne tiden til å skylle. Så du skape optimale forhold for fjerning av irritasjon i halsen, aktivt klarer å kvitte seg med bakterier.
   Temperaturen er også viktig. Noen brygge calendula og deretter bare skylle halsen er flytende ved romtemperatur. Men dette er ikke helt riktig. Romtemperaturen kan være for lavt, og du kan ikke bestemme nøyaktig hvor kaldt infusjon. Fortrinnsvis hver gang litt oppvarmet væske, og deretter bruke den. Aksje opp på liten kasserolle. Hell henne et glass infusjon, litt oppvarmet panne på komfyren. Du kan sette den i et vannbad. Væsken bør være varm, men ikke brenne halsen.
   Varighet skylling spiller en rolle. Det er viktig ikke bare en rask skylling hals kopp infusjon, og for å sikre optimale forhold for en grundig behandling av slimhinnene. Du må nøye gurgle. Ta deg god tid, ta litt væske i munnen og forsiktig skylle halsen. Kaste hodet bakover for mye er nødvendig. Ta forholdsregler for ikke å kvele infusjon. På skylling bør gå ca 8-10 minutter. Bruke et glass i en tid av medisinsk fluid.
   Apotek kan kjøpe klar calendula ekstrakt. Dens nok til å avle i vannet følge instruksjonene. Noen mennesker bruker calendula skjær med vodka. For å gjøre dette, ta en liter vodka, 200 gram tørre planter. Marigold helle vodka kapasitet tett lokk og la til å sette. To eller tre ganger om dagen du trenger å riste væsken. En uke skjær er klar.
   Effektiv calendula og for gjenvinning når hovedtrekkene i angina er over. Hvis ur stemme fra sykdom, kan takle problemet ved hjelp forseglet calendula. Et glass nok ts blomsterstander. Forseglede calendula bør drikke tre ganger om dagen, bare for en gangs skyld ta en tredje kopp.
   Riktig bruk av calendula skjær. Brygget plante som resulterer flytende skylle hals. Det er viktig å følge instruksjonene for å huske tips for å hjelpe deg Calendula kvitte seg med en sår hals, irritasjon og sår hals.  
Anstrøk av calendula akneCalendula er ofte brukt i kosmetikk. På grunn av sin tilgjengelighet og effektivitet det klarer med akne, slik at kvinnen å glemme denne ubehagelige problemet.

Nyttige egenskaper av calendula skjær

I tillegg calendula i stand til å kvitte seg med spor og arr av ulike slag, spesielt fra de som var akne. For å oppnå ønsket resultat, regelmessig smøre problemområder calendula skjær.
Mesteparten av alkoholen tinktur av calendula gjøre, men det kan brygges med kokende vann og la stå. Skjær klar selges i alle apotek.
Med alkohol, som er en del av skjær kan desinfisere, tørre flekker.I sin tur, de aktive komponenter bidrar til en bedre celle regenerering som har antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt. Derfor, sår, kviser, behandlet ringblomst, lettstelte og raskere tilheling. Og dette er bra stoff behandler traumer til huden.
Calendula reduserer sebum som frigjør tid. På grunn av virkningen av bindemiddel, bidrar den til en innsnevring av porene, og dermed redusere mengden av sebum. I eierne av fet hud kviser vises bare fordi porene blir tilstoppet sebum.
Også anstrøk av calendula har en beroligende effekt, kan den brukes selv når mengden av akne på ansiktet ditt er for stort.
Dette betyr effektivt tørker ut huden, som ble dannet betennelse og acne. I dette tilfellet vil være nyttige og alkohol tinkturer, salver, flekker av kraftfôr planter.
Selvfølgelig, lage en behandling for akne selv. For å gjøre dette, må calendula samles inn når det er fullt blomstret blomst. Blomst kurver er samlet behov for å spre seg ut i solen og la dem tørke godt ut. Deretter calendula kan anvendes for å fremstille forskjellige kosmetikk.

Hvordan å behandle akne anstrøk av calendula

For å gjøre alkohol anstrøk av calendula, ta to store skjeer av blomster og nøye male dem, og hell halvt glass alkohol. Overløp av skjær i en glasskrukke, sette den tilbake der det er alltid mørkt. En uke senere, belastning og definere på et kjølig sted.
Dette verktøyet vil hjelpe deg å takle akne. Men ikke bli opprørt hvis de første dagene av bruk calendula du føler at akne har blitt mer modne pustler dukket opp. Snart vil alt forsvinne, huden blir ren og hudfarge - mer lik.
Ved hjelp av anstrøk av dette anlegget, må det være fortynnet med vann flere ganger om ikke å skade delikat hud i ansiktet. Det er best å sette denne saken punktet flyttes, etter at han dyppet bomullspinner. Hold calendula bli utsatt for sunn hud. Hvis mange kviser, bruk et verktøy to ganger om dagen. Hvis du raskt vil kvitte seg med hud feil, ikke bruk denne perioden pudder, foundation, blush.
Du kan også bruke calendula skjær med honning, som takler akne, reduserer betennelse. For å gjøre dette betyr at du vil trenge: 200 g vann, to små skjeer med honning og samme mengde anstrøk av calendula. Kombinere alle ingrediensene, dette lotion regelmessig rense huden.
Mange kvinner har oppdaget de helbredende egenskapene til deigen med calendula. Gjør det veldig enkelt: ta en stor skje av skjær, det samme måltidet komponentene løses i vann. Hindrer dannelse av en tett masse. Den trenger å bli satt på ansiktet og hold i ca 10 minutter. Med dette verktøyet, huden mister fett og skadelige bakterier og helbrede akne raskere.
For akne behandling brukes ofte med calendula levomitsetinom. Koble med 50 g av calendula tinktur, samme mengde borsyre og salisylsyre alkohol, fire forhånds knust piller kloramfenikol og noen medisinsk svovel. Ved hjelp av bomullspinner, bør midler brukes på huden påvirkes av akne.

Kontraindikasjoner mot bruk av anstrøk av calendula

Anvende calendula akne, i noen tilfeller med forsiktighet. For eksempel, hvis du er allergisk mot det, er det bedre å se etter andre måter å hindre skade på kroppen din.

Også forbudt å bruke dette verktøyet for kvinner som lider av alvorlig nyresykdom, lever.
 Der funksjon av indre organer påvirkes, tinkturer prosessen med å fjerne fra legemet bremser ned, det begynner å samle giftstoffer.
Ved kronisk hjertesvikt stoffet er sterkt uønsket fordi den bidrar en ekstra puls, noe som kan provosere akutt sykdom, alvorlige hjerterytmeforstyrrelser. I eldre hjerteinfarkt kan forekomme.
Under graviditet lov til å bruke dette verktøyet eksternt fordi den inneholder alkohol, er det i stand til å bruke interne påvirke utviklingen av babyen.
Farlig å ta dette produktet og for dem som lider av gallestein. Den er utstyrt med choleretic egenskaper, så det kan gjøre steiner flytte, og dermed utløser biliær kolikk.
Hvis man bruker denne planten i utseende, kan det kombineres med forskjellige medikamenter. Dette verktøyet er ikke til hinder narkotika assimilert i kroppen. Men når den brukes til ansikt calendula prøve å begrense bruken av antibakterielle salver, spray av bedøvelse. Ellers kan resultatet av bruken reduseres betraktelig, så du vil trenge mer tid til å bekjempe kviser på ansiktet hans.  
Яндекс.Метрика